In het EU Parlement: “Mevrouw Merkel, u bent de doodgraver van Europa!”

4

Gisteren hebben bondskanselier Merkel en Commissievoorzitter von der Leyen in het Europees Parlement een ontmoeting gehad met Prof. Dr. Jörg Meuthen van de AfD, die hen een in een epische toespraak heeft terechtgewezen.

Merkel moest zich dit alles laten aanhoren, maar de anders bij dergelijke gebeurtenissen bij haar vaak voorkomende speekseldraden waren niet zichtbaar, omdat ze – voor het eerst? – een ‘alledaags’ mondkapje droeg. Dit is te zien aan het einde van de onderstaande video.

Socialisme in plaats van vrijheid

Het kwam heftig ter zake. Meuthen beschuldigde onder andere het Duitse Raadsvoorzitterschap ervan de vrijheid van de mensen steeds meer te beperken in de zin van een socialistisch gemotiveerd staatspaternalisme door middel van de Green Deal, het bundelen van de schulden en buitensporige uitgaven.

Merkel en von der Leyen waren de doodgravers van Europa en vertrapten de vrijheid, zo beschuldigde hij. Veel van de aanwezige leden konden zoveel klare taal niet verdragen. Ze leverden talloze boegeroep in plaats van argumenten. De waarheid doet pijn.

Oostenrijkse socioloog Dr. Ley: “Angela Merkel is een zware crimineel”

  Europese "Oekraïne eenheid" mythe begint af te brokkelen nu de realiteit doordringt
Vorig artikelMigranten komen reeds geïnfecteerd aan: 2e Coronagolf treft Europa
Volgend artikelNieuwe antiblanken-wet maakt het illegaal om zwarten aan te geven bij de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Hij roept Christelijk joodse wortels! Europa heeft geen joodse wortels maar Germaanse! De joden haten ons en willen ons kapot maken sinds eeuwen!

  2. IMO.
    The rumour, be assured Merkel is in negotiations with her Creator to avoid destination hell as her permanent homestead. Problem for her even the inhabitants of hell refuse to accept her. For them she is toooo bad, does even not fit in this hell-society.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in