In het EU Parlement: “Mevrouw Merkel, u bent de doodgraver van Europa!”

2
4222

Gisteren hebben bondskanselier Merkel en Commissievoorzitter von der Leyen in het Europees Parlement een ontmoeting gehad met Prof. Dr. Jörg Meuthen van de AfD, die hen een in een epische toespraak heeft terechtgewezen.

Merkel moest zich dit alles laten aanhoren, maar de anders bij dergelijke gebeurtenissen bij haar vaak voorkomende speekseldraden waren niet zichtbaar, omdat ze – voor het eerst? – een ‘alledaags’ mondkapje droeg. Dit is te zien aan het einde van de onderstaande video.

Socialisme in plaats van vrijheid

Het kwam heftig ter zake. Meuthen beschuldigde onder andere het Duitse Raadsvoorzitterschap ervan de vrijheid van de mensen steeds meer te beperken in de zin van een socialistisch gemotiveerd staatspaternalisme door middel van de Green Deal, het bundelen van de schulden en buitensporige uitgaven.

Merkel en von der Leyen waren de doodgravers van Europa en vertrapten de vrijheid, zo beschuldigde hij. Veel van de aanwezige leden konden zoveel klare taal niet verdragen. Ze leverden talloze boegeroep in plaats van argumenten. De waarheid doet pijn.

Oostenrijkse socioloog Dr. Ley: “Angela Merkel is een zware crimineel”

Tegen alle bewijzen in: EU onthult plan voor totale vaccinatie in nieuw beleidsdocument

2 REACTIES

  1. Hij roept Christelijk joodse wortels! Europa heeft geen joodse wortels maar Germaanse! De joden haten ons en willen ons kapot maken sinds eeuwen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here