De aanbeveling van de door de Duitse regering aangevoerde viroloog leidt tot twee logische conclusies: ofwel is de vaccinatie grotendeels ondoeltreffend en is een infectie bedoeld om het natuurlijke immuunsysteem te trainen, zodat men werkelijk immuniteit kan verwerven. Of professor Bhakdi heeft gelijk met zijn opmerkingen over het gevaar van een cyclotinestorm of een antilichaam-afhankelijke versterking ADE. Op grond hiervan zouden veel gevaccineerden die in contact komen met coronavirussen waarschijnlijk in levensgevaar verkeren, schrijft Willi Huber.

“Om een langdurige immuniteit op te bouwen, moeten gevaccineerden ook besmet raken,” aldus de aanbeveling van ster-viroloog Christian Drosten. – Boulevardblad Heute, 06.09.2021

“Viroloog Drosten: Mijn doel is infectie na vaccinatie.” – RTL.de, 06.09.2021

De verklaring van professor Drosten is vanuit verschillende oogpunten schandalig. Het wordt steeds duidelijker waarom de toptrend op Twitter gisteren #EsGibtKeinePandemie (#ErIsGeenPandemie) was. Want uit gegevens van over de hele wereld blijkt dat herstelde mensen een veel betere immuunrespons hebben tegen SARS-CoV-2-virussen dan gevaccineerde mensen.

Dit werd niet alleen gemeld door misprezen alternatieve media, maar zelfs door het systeemmedium ORF op 27 augustus. Zoals Frontnieuws berichtte: Explosieve” studie concludeert dat natuurlijke immuniteit superieur is aan vaccinatie. En in Oostenrijk ontglipte het de regeringsvirologe von Laer op een persconferentie: Regeringsvirologe noemt vaccinatie voor herstellende patiënten “opvoedkundig” gemotiveerd.

De conclusie van dit alles: Degenen die ooit leden aan Covid-19 en overleefden zoals 99,85 procent van alle mensen (zoals Frontnieuws berichtte: Covid infectie fataliteit ratio blijft dalen en dalen – nieuwe studie zegt dat de IFR van het “dodelijke virus” is gedaald van 3,4% tot 0,15%) zijn goed beschermd door hun natuurlijke immuunsysteem – en zal dat voor een lange tijd zijn. Vaccinatie is dus totaal overbodig. Als er vaccins zijn die daadwerkelijk effect hebben tegen covid-19, moeten deze worden gereserveerd voor ouderen en risicogroepen. Dit blijkt uit alle beschikbare statistieken, als men eenvoudigweg de regeringspropaganda negeert, waarvan de opdrachtgevers en doelstellingen in het duister liggen.

  De ongevaccineerden werden tot zondebok gemaakt voor het falen van de Covid-vaccins, zo blijkt uit onderzoek

Duitse staatsviroloog wil vaccinatie en infectie

Wonderverkondiger Drosten, die erom bekend staat vaak van mening te veranderen en er bij eerdere vermeende pandemieën al catastrofaal naast zat, wil nu de mainstream media ervan overtuigen dat “echte immuniteit alleen kan worden bereikt door vaccinatie en besmetting” (citaat RTL.de).

Als men de uitspraken volgt van internationaal bekende deskundigen als professor Sucharit Bhakdi, zou grote bezorgdheid op zijn plaats zijn. Zoals Frontnieuws berichtte: Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan! Waarin precies wordt uitgelegd welke problemen de nieuwe agentia volgens Bhakdi en andere deskundigen zouden kunnen opleveren.

“De bezorgdheid van de indieners had onder meer betrekking op het gevaar van antilichaamafhankelijke versterking ADE: de vorming van zogenaamde “niet-neutraliserende” antilichamen kan leiden tot een overdreven immuunreactie, vooral wanneer proefpersonen na vaccinatie worden geconfronteerd met het echte, “wilde” virus. Dit effect is al lang bekend van experimenten met Corona-vaccins bij katten. In de loop van de overeenkomstige studies waren alle katten die de vaccinatie aanvankelijk goed hadden verdragen, gestorven na infectie met echte coronavirussen. (Voorstelling van het probleem).” – Report 24, Todesursache Impfung? Gefahrenpotential neuartiger Corona-Impfstoffe, 20.03.21


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

AstraZeneca bekent in “Rote-Hand-Brief” dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMacht aan het volk!
Volgend artikelProfessor Bhakdi corrigeert zichzelf: COVID-19 vaccins veel erger dan gedacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Dan lijkt het mij dat je juist ongevaccineerde nodig hebt om je te kunnen laten besmetten als je gevaccineerd bent. Met andere woorden, door je niet te laten vaccineren help je de gevaccineerde… Dus zouden de niet gevaccineerde die (volgend de heersende partijen) grote risico’s lopen, feitelijk een grote bonus moeten krijgen omdat ze zoveel bijdragen aan de gezondheid van de gevaccineerde!

  2. Helaas is het gevolg van de experimentele gifspuiterij wel dat je nu bij een klein virusje of griepje gewoon gaat hemelen…de pijp uitgaat, wormen zoeken….dus gevaccineerden zijn gewoonweg gefuckioneerden.
    Afstand van nemen en houden…ze verspreiden namelijk hun onwetendheid en hun spike-eiwitten die voor de slimmerikken onder ons schadelijk zijn.
    Jammer dan spuitliefhebbers…

  3. Het wordt wel duidelijker wanneer je zou weten dat Drosten, die ook een totale knoeier is want voor PCR-test stukjes code van SARS genomen om zijn en Sonia Koopmans PCR-test op de markt te krijgen voor ze de code uit China kregen, je moet het maar kunnen zo de wereld der virologen bedotten, of wist Markste het? Enfin Drosten doet sinds een tijd een podcast met S.Klatten, niet alleen de rijkste vrouw uit Duitsland maar in feite noemt ze…Susanne Hanna Ursula Quandt 28 April 1962 (age 59). Zij levert met haar firma Entrust de digitale vaccinpas voor…de regering van Boris Johnson! En wie is die Quandt’s nu eigenlijk? Wel zij stamt af van een familie die massaal Joden voor de vergassing tewerkstelden en is rechtstreeks verwant aan Magda Goebbels AKA Magda Quandt, de vrouw die haar zes kinderen ombracht! Wanneer je soms Amazing Polly en Whitney Webb volgt kan je de punten verbinden, en vele punten uit heel dit covid verhaal gaan terug tot het nazi-tijdperk, tot bij die rijke smeerlappen die de opknoping dankzij hun geld hebben kunnen vermijden en heel hun bezit mochten behouden en opnieuw starten. Het nazi-gedachtegoed is er echter nooit uitgegaan!

  4. Als mensen het nu nog niet door hebben… alle proefdieren waarbij ze hetzelfde deden vielen dood neer.
    Dus wat mij betreft, als je hier in trapt dan hoe sneller hoe beter. Weg met die windhoofdige prionenschuivers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in