Canadese chirurg ontslagen wegens uiting van bezorgdheid over veiligheid COVID-19 injecties voor kinderen

6
Dr. Christian legt een verklaring af aan de media waarin wordt opgeroepen tot stopzetting van de vaccinatie van kinderen tegen COVID-19, 17 juni 2021

Dr. Francis Christian, praktiserend chirurg en klinisch professor algemene chirurgie aan de Universiteit van Saskatchewan, is met onmiddellijke ingang geschorst van alle onderwijs en zal met ingang van september permanent uit zijn functie worden ontheven, bericht off-guardian.org.

Dr. Christian is al meer dan 20 jaar chirurg en begon in 2007 in Saskatoon te werken. Hij werd in 2018 benoemd tot directeur van het Surgical Humanities Program en directeur van Quality and Patient Safety en was medeoprichter van het Surgical Humanities Program. Dr. Christian is ook de redacteur van het Journal of The Surgical Humanities.

Op 17 juni bracht Dr. Christian een verklaring uit aan meer dan 200 van zijn collega’s, waarin hij zijn bezorgdheid uitte over het gebrek aan geïnformeerde toestemming dat gemoeid is bij Canada’s “Covid19 vaccinatie”-programma, vooral met betrekking tot kinderen. (U kunt een PDF van die verklaring hier lezen).

Om duidelijk te zijn, Dr Christian’s standpunt is nauwelijks extreem te noemen.

Hij gelooft dat het virus echt bestaat, hij gelooft in vaccinatie als algemeen principe, hij gelooft dat ouderen en kwetsbaren baat kunnen hebben bij het Covid “vaccin”… hij is het er alleen niet mee eens dat het bij kinderen wordt gebruikt, en hij vindt dat ouders niet genoeg informatie krijgen voor een goed geïnformeerde toestemming.

Wereldgezondheidsorganisatie adviseert kinderen niet te vaccineren, wijzigt richtlijn 48 uur later

De Wereldgezondheidsorganisatie plaatste op maandag 21 juni een update op haar website met de verklaring met betrekking tot het advies voor vaccinatie tegen Covid-19: “Kinderen moeten voorlopig niet worden gevaccineerd”. Binnen 24 uur werd dit advies ingetrokken en werd een nieuw advies geplaatst waarin stond dat “Covid-vaccins veilig zijn voor mensen ouder dan 18 jaar”.

  Bezetting Ottawa dag 4: Alle ogen gericht op Alberta nu truckers standvastig zijn tegen bedreigingen en politie zich terugtrekt

Dat was niet genoeg om Dr. Christian te redden. Dat is hoe beangstigend intolerant de mainstream – en vooral de academische wereld – is geworden ten aanzien van afwijkende meningen.

Onder zijn punten, verklaarde hij dat:

 1. Het m-RNA-vaccin is een nieuw, experimenteel vaccin dat nog nooit door mensen is gebruikt.
 2. De m-RNA-vaccins zijn niet volledig goedgekeurd door Health Canada of de CDC van de VS, en staan in feite onder een “voorlopige vergunning” in Canada en een “vergunning voor noodgebruik” in de VS. Hij merkte op dat “volledige goedkeuring van een vaccin verscheidene jaren vergt en meerdere veiligheidsoverwegingen – dit is niet gebeurd”.
 3. Om in aanmerking te komen voor een “vergunning voor gebruik in noodgevallen” moet er sprake zijn van een noodsituatie. Hoewel hij zei dat er veel voor te zeggen is om ouderen, kwetsbare personen en werknemers in de gezondheidszorg te vaccineren, zei hij: “Covid vormt geen bedreiging voor onze kinderen. Het risico dat ze aan Covid overlijden is minder dan 0,003% – dat is zelfs minder dan het risico dat ze aan griep overlijden. Er is geen noodsituatie bij kinderen”.
 4. Kinderen dragen het Covid-virus niet gemakkelijk over op volwassenen.
 5. M-RNA vaccins zijn “in verband gebracht met enkele duizenden sterfgevallen” in het Vaccine Adverse Reporting System in de VS. “Deze lijken ongebruikelijk te zijn, vergeleken met het totale aantal toegediende vaccins”. Hij noemde het een “sterk signaal dat niet mag worden genegeerd”.
 6. Hij merkte op dat vaccins wereldwijd al “ernstige medische problemen voor kinderen” hebben veroorzaakt, waaronder “een reëel en significant verhoogd risico” op myocarditis, ontsteking van het hart. Dr. Christian merkt op dat het Duitse nationale vaccinagentschap en het Britse vaccinagentschap het vaccin niet aanbevelen voor gezonde kinderen en tieners.
  Canada is gevallen: De eens zo vrije natie is nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme bestaat voor een vreedzame terugkeer naar democratie

Dr. Christian zegt dat er een groot, groeiend “netwerk van ethische, morele artsen en wetenschappers” is die aandringen op voorzichtigheid bij het aanbevelen van vaccins voor alle kinderen zonder geïnformeerde toestemming. Hij zegt dat artsen “altijd hun patiënten en de mensheid op de eerste plaats moeten zetten”, schrijft www.jccf.ca.

Op 23 juni werd Dr. Christian opgeroepen voor een Zoom-bijeenkomst met andere hooggeplaatste leden van de faculteit en vertegenwoordigers van de Saskatchewan volksgezondheidsautoriteit. Tijdens deze bijeenkomst werd hij op de hoogte gesteld van zijn onmiddellijke schorsing en aanstaande ontslag.

Wijselijk nam Dr Christian het geheel op audio op en uploadde die naar een openbare dropbox, die hieronder is ingesloten.

Het meest verontrustende aspect van de situatie is de manier waarop de andere aanwezigen, met name Dr. Susan Shaw, proberen zich op te werpen als bezorgd om de geestelijke gezondheid van Dr. Christian. Het is gaslighting in zijn zuiverste vorm, en het doet denken aan de ergste totalitaire samenlevingen.

Dr. Christian gaat in beroep tegen de beslissing om hem te schorsen, en wordt in dat beroep vertegenwoordigd door het Justice Center for Constitutional Freedoms, een juridische non-profit organisatie die zich richt op de burgerrechten van Canadese burgers. U kunt hun verklaring over de situatie hier lezen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Unvaccinated Lives Matter”: zijn ongevaccineerden de nieuwe zwarten?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: 2 doden door vaccins om 3 door Covid te voorkomen
Volgend artikelBrits gezondheidsautoriteit rapport: 62% van de vermeende Covid-sterfgevallen zijn mensen die zijn gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Toch nog even kunnen lachen Bert.
   Heb het gesprek beluisterd met Dr Christian, da’s niet om te lachen, hij mocht niet eens iets zeggen, griezelige ontwikkelingen in de wereld. Ik weet nu dat ik op m’n werk echt m’n mond moet houden anders lig ik er ook uit, vorig jaar hadden ze al medegedeeld dat kritische gesprekken over de maatregelen niet op prijs gesteld worden.

 1. Bewijst steeds meer dat de regeringen iets belooft is waar ze persoonlijk flink beter van kunnen worden.
  De rest is voor hun niets, iets waar ze niets meer aan hebben.
  Sadistische gedragsvorm, en dat een nette uitdrukking in deze context.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in