“Unvaccinated Lives Matter”: zijn ongevaccineerden de nieuwe zwarten?

10

De geslaagde verdeling van de samenleving langs kunstmatig getrokken fronten door het volk is de grote, blijvende verdienste van het kanselierschap van Angela Merkel. En wat zij vóór Corona niet voor elkaar kreeg met de vluchtelingencrisis en de strijd tegen rechts, en daarna in de pandemie met de splitsing van jong tegen oud, van superverspreiders tegen risicogroepen, wordt nu – als een laatste furioso – bereikt met de geplande “vrijheden voor gevaccineerden en herstelden”.

Met deze strategie wordt nu definitief de bijl gelegd aan de sociale vrede. Nadat nog geen twee weken geleden was besloten tot een niet nader gespecificeerde maar landelijke lockdown-dictatuur op basis van incidenten, herontdekt het beleid nu plotseling de zegen van individuele rechten – en voert het precies datgene in wat sinds het begin van de pandemie om ethische en juridische redenen altijd werd afgekeurd, en zelfs in het rijk van de samenzweringstheorieën werd geduwd: privileges voor de gevaccineerden, met gelijktijdige discriminatie van de ongevaccineerden. En het credo van de “federale uniformiteit”, in naam waarvan de uniformiteit van de staten werd afgedwongen, wordt alweer afgezwakt, in die zin dat de staten deze keer op geheel verschillende wijze omgaan met de vrijheden voor de geïmmuniseerde, bericht journalistenwatch.com.

Ongevaccineerden mogen alleen nog maar elkaar ontmoeten

Maar zelfs als er een landelijke regeling komt, zoals vice-kanselier Olaf Scholz voor dit weekend al heeft aangekondigd, en de juiste juridische voorwaarden daarvoor worden geschapen: wat zijn de gevolgen voor de samenleving als op het hoogtepunt van de zomer volle straatcafés, pubs, biertuinen, theaters, bioscopen, badinrichtingen, maar ook hotels en stranden in populaire vakantieoorden weer de norm worden – maar alleen voor degenen die gevaccineerd zijn of hersteld zijn? “Ongevaccineerden moeten helaas buiten blijven” – en mogen elkaar alleen nog maar alleen ontmoeten?

  #NaaktTegenRechts: linksen posten "naaktfoto's tegen rechts" en triggeren alleen andere linksen

Deze perversie van de gemeenschapsgedachte is niet alleen een afkeer van de “basissolidariteit”; zij betekent uitsluitingservaring van onberekenbare explosieve kracht. Vooral omdat onder de ongevaccineerden velen wellicht geen prik hebben genomen uit overtuiging of vastberaden weigering, maar eenvoudigweg omdat zij nog niet de gelegenheid hebben gehad dit te doen (let wel, voor beide vaccinaties, die noodzakelijk zijn voor een volledige immunisatie). Er is hier een aanzienlijk conflictpotentieel, dat niet alleen vrienden en families verscheurt, maar ook collegiale werkrelaties.

De vaccinatie-apartheid is de hoogste discipline van Merkels verdeeldheid. Het is veelzeggend dat niemand het heeft over het enige werkelijk passende en achterhaalde alternatief: de openstelling voor ALLEN, de terugkeer van alle grondrechten en vrijheden voor ALLEN. Wie gevaccineerd wil worden moet dat doen, wie dat niet wil moet het laten en leven met het “restrisico”, dat voor de getroffen leeftijdsgroepen lager is dan voor veel andere dodelijke ziekten, waarvoor wij vóór Corona altijd het huis uit mochten.

En aangezien de vaccinfabrikanten bekend hebben gemaakt dat er geen bescherming is tegen herinfectie en dus geen kudde-immuniteit, maar de vaccins alleen een ernstig ziekteverloop verzachten, speelt het argument van het doorgeven van virussen geen rol meer – omdat dit risico geen grotere bedreiging voor de gezondheid vormt dan een verkoudheid.

Het feit dat hierover met geen woord wordt gerept, terwijl steeds meer landen (vooral staten van de VS) ons laten zien – zelfs zonder vaccinatiedekking – dat men zonder Coronavrees zonder enige beperking goed kan leven: daar ligt het echte schandaal.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst

Vorig artikelNieuw artikel beweert dat lablek theorie aannemelijker is dan natuurlijke oorsprong theorie
Volgend artikelNieuw-Zeeland ontslaat negen grensbeambten die COVID-vaccin weigerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dan richten we toch gewoon een actie groep op.
  ULM Unvaccinated Lives Matter.

  En dan gaan we overal stennis schoppen en steden in de fik zetten.
  Mensen laten knielen uit respect en demonstraties houden op de dam.

 2. Pardon?
  Jullie gaan volledig mee binnen het welbekende, overheersende anti-Blanke narratief door te suggereren dat zwarten een soort eeuwige slachtoffer zijn.

  Walgelijk en bovenal anti-Blank, niet verwacht van Frontnieuws..

  • Dat was totaal niet de bedoeling toen ik mijn reactie schreef.
   Zwarten gedragen zich als het eeuwige slachtoffer.
   Dus ik ben het behoorlijk eens met jou reactie.
   Ik ben vergeten om dit ook even aan te halen en maakte er maar een grapje van.

   • Er zijn nog wel andere groeperingen die zich ook als eeuwig slachtoffer gedragen; met name de Joden. Maar het punt hier is om toch enige vereniging met gelijkgestemden voor elkaar te krijgen. Ik denk niet dat Bert meedoet aan verdeling door denigratie. Bovendien was de “black lives matter” toch ook een farce: opzettelijke aansporing tot ongegronde ondersteuning als rookgordijn voor wat er gaande is. Hele volksstammen deden mee aan de BLM goed-doenerij zonder er over na te denken over wat er belangrijk is en waar ze zich nou precies voor inzetten. Het verafgoden van een gewelddadige kerel met een benoemenswaardige kriminele achtergrond die tot poster boy van de BLM movement werd verheven, is tot op de kern verrot en dient tot niets. Waar was de werkelijke, goede kern van de BLM beweging; wat was de basis voor de black lives matter? En wat heeft het verder nog teweeg gebracht dat ten goede kwam voor de hele samenleving? Het was niets anders dan weer zo’n heerlijk massaal geblèr-en-gebrul feestje in allerlei steden zodat je effe lekker kan emoten en er ook “bij kan horen”. Fijn.

 3. Ik vind wel dat alle gefukzineerden een icoon moeten krijgen, op het voorhoofd of ergens duidelijk, van een spuit-icoon om aan te tonen dat ze daadwerkelijk gefukzineerd zijn. Zodat de rest van ons geen risico loopt. En ze mogen alleen tijdens het donker naar buiten, net zoals de zombies. Dat is passend!

 4. @Zonder Reden. En gevaxten mogen zeker geen café of restaurant binnen enkel voor ongevaccineerden om te voorkomen dat ze daar hun besmetting zouden doorgeven aan ongevaccineerde mensen.

  • Ben ik nou de enige die het nieuws nog een beetje gevolgd hebt.
   Zonder test bewijs of gif app kom je geen tent meer binnen.
   Maskers zijn niet meer verplicht. Maar daar deed ik toch al niet aan.
   Vanochtend ook hier al een reactie over wat je moet doen als ze je weigeren zonder masker.

   • Klopt. Maar destijds zaten wij scenarios te bedenken. Waar we op hoopten. Die zijn dus niet uitgekomen. Dat weten we ook.

 5. “Unvaccinated Lives Matter”: zijn ongevaccineerden de nieuwe zwarten?”

  Dit zijn de ongevaccineerden:

  Van: https://wolvex.nl/needm/index.php?controller=blog&action=view&category=predictions
  ————————-
  Update: (25-aug-2021)
  Het gaat erom dat juist degenen die heel bewust gekozen hebben om het
  vaccin niet te nemen, zelfs al worden nu de riemen strak aangetrokken
  ivm beperkingen, ze toch niet bezwijken.
  Die mensen, dat zijn de witte zielen die mogen overleven.
  Dat zijn mensen die zich heel bewust zijn van alles en van zichzelf.
  Daarop is de nieuwe aarde gebaseerd.
  ————————-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in