De regering van Canada heeft bevestigd dat de gevaccineerde bevolking goed is voor 4 op de 5 Covid-19 sterfgevallen die zich sinds midden februari 2022 in het hele land hebben voorgedaan, en 70% van die sterfgevallen zijn gevallen onder de drievoudig gevaccineerde bevolking, bericht Expose-news.com.

De regering van Canada produceert een dagelijkse Covid-19 Epidemiology update, waarin zij sporadisch nieuwe gegevens over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen verstrekt, naar gelang van de tijd en wanneer zij daar zin in hebben.

De volgende tabel komt uit hun update van 14 juni, hier te vinden, en toont het aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen per vaccinatiestatus tot 29 mei 2022 –

Bron

Helaas probeert de regering van Canada het publiek te misleiden door een lijst van gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen te geven die helemaal teruggaat tot 14 december 2020. Daardoor kunnen zij een enorme golf meerekenen die zich in januari 2021 voordeed, toen slechts 0,3% van de bevolking van Canada als volledig gevaccineerd werd beschouwd.

Maar dankzij de “Wayback Machine” kunnen wij eerder gepubliceerde verslagen van de regering van Canada bekijken en zelf de eenvoudige rekensom maken om de huidige situatie rond Covid-19 naar vaccinatiestatus uit te rekenen.

De volgende tabel komt uit een verslag dat begin maart 2022 is gepubliceerd, en het toont het aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 14 dec 2020 en 13 februari 2022 –

Bron

Nu hoeven we alleen nog maar een eenvoudige deductie uit te voeren om af te leiden wie verantwoordelijk is voor de meest recente golf van Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen in Canada, en dit zijn de resultaten…

  Amazon tv-serie draait om complot met een neppandemie en wereldwijd vaccinprogramma om de wereldbevolking te steriliseren

Covid-19 gevallen

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 gevallen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 febr. en 29 mei 22 –

Canada registreerde 429.335 Covid-19 gevallen tussen 14 februari en 29 mei 2022, en 376.451 van die gevallen waren onder de gevaccineerde bevolking. Met 11.211 gevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 138.086 gevallen onder de dubbel gevaccineerden, en 227.154 gevallen onder de drievoudig gevaccineerden.

Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking 12% van de Covid-19 gevallen tussen 14 februari en 29 mei voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking 88% voor haar rekening nam, waarvan 60% onder de drievoudig gevaccineerden.

Covid-19 ziekenhuisopnames

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 ziekenhuisopnamen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 feb en 29 mei 22 –

In bijna 4 maanden tijd hebben de Canadese ziekenhuizen een toevloed van 25.332 Covid-19 patiënten gehad, en 19.717 van hen waren gevaccineerd. Met 855 ziekenhuisopnames onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 6.489 ziekenhuisopnames onder de dubbel gevaccineerden, en 12.373 ziekenhuisopnames onder de drievoudig gevaccineerden.

Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking slechts 22% van de ziekenhuisopnames voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking goed was voor 78%, waarvan 63% onder de drievoudig gevaccineerden.

Covid-19 sterfgevallen

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 sterfgevallen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 februari en 29 mei 2022 –

In deze 15 weken waren er 4.954 Covid-19 sterfgevallen in heel Canada en de gevaccineerde bevolking nam er 3.796 van voor haar rekening. Met 135 sterfgevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 1.174 sterfgevallen onder de dubbel gevaccineerden, en 2.487 sterfgevallen onder de drievoudig gevaccineerden.

  Na "Booster" injecties sterven 4 verpleeghuisbewoners en moeten er nog meer in het ziekenhuis worden opgenomen

Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking slechts 23% van de sterfgevallen voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking 77% voor haar rekening nam, waarvan 70% onder de drievoudig gevaccineerden.

Als u deze cijfers niet zo verontrustend vindt, dan misschien wel als u zich realiseert dat tussen de 30.000 en 50.000 Canadezen elke dag hun derde dosis van het Covid-19 vaccin krijgen, en zo heeft de pandemie zich een paar maanden geleden over het hele land uitgestrekt –

Want tussen 16 januari en 22 januari 2022 was de gevaccineerde bevolking goed voor slechts 41% van de gevallen, 68% van de ziekenhuisopnames, en 69% van de sterfgevallen.

Maar nu, ondanks dat de regering van Canada duidelijk wanhopig probeert het te verbergen, heeft een beetje tijd, moeite, en eenvoudige wiskunde uitgewezen dat 88% van de gevallen, 78% van de ziekenhuisopnamen en 77% van de sterfgevallen tussen 14 februari en 29 mei 2022 onder de volledig gevaccineerde bevolking voorkwamen.

Zouden we dit moeten zien als de derde vaccinatie effectief is? Absoluut niet, deze cijfers wijzen er sterk op dat de derde prik de situatie voor de gevaccineerden heeft verslechterd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat Covid-19 vaccinatie tot ontvolking gaat leiden



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlle aardgasstroom op pijpleiding Yamal-Europa stopgezet
Volgend artikelTerwijl de NAVO een oorlogsmachine op windkracht belooft, zegt Greta niets over Duitsland dat weer kolencentrales gaat openen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Trudy Castro is nergens bang voor. Dit is precies de bedoeling en de satanische elite zal ermee doorgaan tot het bittere einde. Of totdat er spontaan volksgericht komt. Pronto.

 2. Jammer dat Trudeau zelf niet bij die 70% van die sterfgevallen zit, was natuurlijk wel te verwachten he’. Reken er maar niet op dat die dictatoriale kneus überhaupt is gevaccineerd.

 3. Nederlandse bevolking is volgens cijfers 80 – 85 procent gevaccineerd, voordat deze lieden wakker worden dan valt Pasen en Pinksteren op 1 dag.

  De altijd zo gehoorzaam en volgzame burger zich hevig gaan manifesteren tegen het WEF beleid, dan is het tijd voor de EU-fascisten om het Europese leger te gaan inzetten.

  Misschien speelt Eurogendfor een rol in deze, net zoals toen de corona rellen in Rotjeknor meen in 2021, met als resultaat 1 dode en 1 zwaargewonde.

 4. Openbaring 9:21 (laatste boek van de Bijbel ) “En hebben zich [ook] niet bekeerd van hun doodslagen, noch van hun venijngevingen/toverijen (engels sorceries ,in het grieks pharmakos) , noch van hun hoererij, noch van hun dieverijen.” (big farma, in de toekomst stopt men er ook niet mee !)

  • Of Justin Castro (1971) is ingespoten met een zoutoplossing of voor de buhne heeft hij een fake-injectie gekregen d.w.v. wel een reservoir maar geen injectienaald en daarvoor wordt een vinger of (een deel van) een hand voorgehouden, zodat het goyim/sheeple denkt dat Castro zijn ‘vaccin’ heeft gekregen.

   • Juist! De hoofdverpleegster van het grootste ziekenhuis in Lublijana (Slovenië) is ontslagen omdat ze naar de pers stapte. Zij moest de vaccins sorteren: Nr. 1 : voor de regeringsleden een water- en zoutoplossing. Nr. 2: een normaal mRNA-vaccin. Nr. 3: een mRNA-vaccin met een oncogen (kankergen).

  • Hij is in paniek van herberekende cijfers die hij niet gezien heeft, natuurlijk!

   En geen reden voor paniek voor deze clown.
   De schapen geloven alles….

   Het is onze schuld.

  • Als 80% van de bevolking gevaccineerd is zegt dit alleen dat het vaccin niet werkt, maar het impliciert niks over eej hogere vatbaarheid danwel mortaliteit na vaccinatie.
   Met 80% vaccinatiegraad wil deze data zeggen dat het voor de mortaliteit geen reet uitmaakt of je gevaccineerd bent.

 5. I tested positive, but I feel ok because of the shots…
  Gezien het gedrag van Trudy O. in de afgelopen twee jaar, betwijfel ik ten zeerste dat hij/zij/het positief getest is of shots heeft gehad.

 6. 95 % VAN DE MENSEN ZIJN OKE [MIN OF MEER]
  3% IS SLECHT 2 % IS DUIVELS EN DAAR HOORT BILL ,KLAUS ENZ BIJ VERGEET DAT NIET

  • 95% van de volwassen burgers konden al niet eens tegen mondkapjesplicht vechten.
   1% steenrijk addergebroed.

   4% strijders…..oké mensen.
   Sterkte…..je vind die 4% vrij weinig terug in eigen familie.

 7. Moordenaars en schaamteloos daarover ,,, ze staan ook mijlen ver af van de mensen waarvan ze leven , zie ” Murder by decree” , van Kevin Annett . En dat is de wereld , die trudeau , en de WEF , aan het klaarstomen zijn . zij leven niet alleen van onze werkzaamheden voor hun , maar ook van uw kinderen , door middel van hun bloed , stamcellen , levens verlengend , bedenk zelf , zij die al sinds het begin der tijden van anderen leefden , zijn getrouwd onderling , en leven allen maar van anderen , en nemen het meeste , daarvoor moet men wel het leger ,, en de politie in stand houden , JAWEL VROUWEN en MANNEN , daar worden jullie voor bewaard en ingezet , natuurlijk ook geweld in toom houden , ze willen immers rustig wonen in hun door anderen betaalde Kastelen . rutte wil een kasteel , H de jonge wil een concentratie kamp , Grapperhaus beschermd het boekje , hoe te verleiden kinderen, en tegelijkertijd zorgen dat ze niet vertellen ,,, is dat waar , is dat werkelijk waar , Vraag ’s aan grapperhuis . Die trouwens alle beschuldigingen jegens hem ,, zelf wil onderzoeken , toe de lou

 8. Canada heeft Justin Trudean en wij hebben Rutte en zo heeft elk land zijn eigen enge man of vrouw die op Hitler lijkt, ook zijn volgers die hun steunen zijn een groot onderdeel van deze moordenaars kijk maar Himmler en Hugo kan je gewoon vergelijken en de rest zijn gewoon nazi figuren die ook hun eigen familie vermoorden als ze maar aandacht krijgen, en jullie dachten vrouwen aan de macht dat zal het oplossen maar kijk die zijn nog vele malen erger dan de mannen zij vermoorden nog hun kinderen met de giftspuit om Rutte en Hugo wel valig te zijn . Best wel ENG hoor Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in