© Jakayla Toney op Unsplash

Public Health England heeft een rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat de meerderheid van de vermeende Covid-19-doden aanzienlijk hoger ligt bij mensen die ten minste één dosis van het Covid-19 vaccin hebben gehad, met het hoogste aantal sterfgevallen bij mensen die volledig gevaccineerd zijn, bericht dailyexpose.co.uk.

Het rapport, getiteld “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England“, is de 17e technische briefing over vermeende zorgwekkende varianten in het Verenigd Koninkrijk en is bijzonder interessant om te lezen als je eenmaal beseft wat de statistieken ons eigenlijk vertellen.

PHE heeft een nuttige tabel samengesteld met het aantal bevestigde gevallen van de Delta-variant in het Verenigd Koninkrijk en het aantal vermeende sterfgevallen als gevolg van de variant. De tabel laat zien dat sinds 1 februari 2021 tot 21 juni 2021 er 9.571 vermeende bevestigde gevallen van de Delta-variant zijn geweest bij mensen ouder dan 50 jaar. Hiervan waren er 8 025 alleen al in de afgelopen 28 dagen bevestigd.

Uit de gegevens blijkt echter dat ongevaccineerde 50-plussers slechts 10% van de vermeende bevestigde Covid-gevallen uitmaken, terwijl volledig gevaccineerde mensen 37% van de vermeende bevestigde gevallen uitmaken. Nog eens 40% van de vermeende gevallen zijn mensen die ten minste 21 dagen vóór hun vermeende bevestigde infectie met Covid-19 één dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen.

Zoals uit bovenstaande tabel blijkt, is het aantal volledig gevaccineerde 50-plussers met een bevestigd geval van de Delta-variant 3 keer groter dan het aantal ongevaccineerden, terwijl het aantal 50-plussers dat ten minste één dosis van de Covid-vaccinatie heeft gehad en een bevestigd geval van de Delta-variant heeft, bijna 9 keer groter is dan het aantal ongevaccineerden.

  Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel gevaccineerde jonge mensen tijdens sporten sterven

Toen de Covid-19-vaccins een vergunning voor noodgebruik kregen, hadden de autoriteiten geen idee of ze zouden werken. In de beperkte tests die werden uitgevoerd, werd alleen gemeten of een gevaccineerde persoon al dan niet ernstige ziekte opliep wanneer hij met Covid-19 werd besmet; er werd niet gemeten of een gevaccineerde persoon nog steeds met Covid-19 kon worden besmet, en er werd niet gemeten of een gevaccineerde persoon het virus nog steeds kon verspreiden overeenkomstig de algemeen aanvaarde kiemtheorie.

Er wordt beweerd dat de vaccins de kans op ernstige ziekte bij besmetting met Covid-19 aanzienlijk verminderen, dus hoewel een aanzienlijk groter aantal gevaccineerde 50-plussers een bevestigd geval van de Delta-variant heeft in vergelijking met degenen die niet gevaccineerd zijn, zou je veronderstellen dat het tegenovergestelde zou worden gezien in het aantal mensen dat naar verluidt is overleden aan de Delta-variant?

Omdat de Britse minister van Volksgezondheid Hancock keer op keer heeft verteld dat de Covid-19-vaccins de enige weg terug naar het normale leven zijn en dat we naar voren moeten komen, onze mouwen moeten opstropen en de prik moeten halen wanneer we daartoe worden opgeroepen. Moeten de vaccins dus zeker doen wat er op het blik staat? Het is toch niet zo dat Mr Hancock tegen ons zou liegen, of wel?

Helaas lijkt het erop dat de Mr Hancock weer heeft gelogen en in plaats van dat de Covid-19 vaccins onze weg terug naar normaal zijn, zijn ze in plaats daarvan juist het tegenovergestelde. Want uit de door Public Health England gepubliceerde gegevens blijkt dat het aantal vermeende sterfgevallen als gevolg van de Delta-variant het hoogst is onder degenen die twee doses van het vaccin hebben gekregen.

  Flashback: Covid sektelid duwt en dreigt met pepperspray op Costco-medewerkers omdat ze geen masker dragen

Van de 117 vermeende Covid-doden die zich sinds 1 februari hebben voorgedaan, was maar liefst 60% mensen die ten minste één dosis van het Covid-19-vaccin hadden gekregen, dat hen zogenaamd tegen ernstig ziekteverloop zou beschermen. Maar de meerderheid bestond niet uit mensen die slechts één dosis hadden gekregen: 70% van degenen die zelfs na ten minste één dosis van de Covid-19-prik waren overleden, waren in feite volledig gevaccineerd, en nog eens 27% van degenen die ten minste één dosis hadden gekregen, hadden hun eerste dosis ten minste 21 dagen voor hun dood gekregen.

Het aantal ongevaccineerden dat aan de Delta-variant zou zijn overleden, maakte volgens gegevens van het PHE slechts 37% uit van alle vermeende sterfgevallen als gevolg van Covid.

PHE onthulde in hun rapport ook hoe beangstigend gevaarlijk de Delta-variant is. Tabel 2 laat ons zien dat het sterftecijfer voor de Delta-variant een astronomische 0,1% bedraagt.

Wij vragen ons af of u net als wij verbaasd was over een sterftecijfer van slechts 0,1%? Misschien is het een vergissing, want de mensen die gelovig naar het BBC-nieuws kijken, de regering en de WHO vertrouwen, gelovig een mondkapje dragen, tegen anderen prediken dat er niets is om je zorgen over te maken als het gaat om het nemen van een experimenteel vaccin omdat “de wetenschap nu sneller is”, en anderen proberen te dwingen om de prik te krijgen omdat “de deltavariant echt gevaarlijk is”, kunnen het toch niet allemaal bij het verkeerde eind hebben?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik waarschuwde je om het ‘vaccin’ niet te nemen… En kijk nu…Volg Frontnieuws op Telegram

  Herhaaldelijk melden slachtoffers neurologische problemen na de COVID-19 injectie
Vorig artikelCanadese chirurg ontslagen wegens uiting van bezorgdheid over veiligheid COVID-19 injecties voor kinderen
Volgend artikelStudie: mensen die gevaccineerd zijn met mRNA (Pfizer, Moderna) en recombinant DNA (Janssen) lopen groot risico in het komende griepseizoen vanwege overgevoeligheid voor het spike-eiwit van het virus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Daarom blijven ze er ook zo op hameren dat je een 2de prik moet halen.
  Is het de 1ste keer niet gelukt om je dood te laten gaan, dan proberen ze het nog een keer.
  En voor de volhouders 2x per jaar.
  Eens zal je er toch een keer aan moeten overlijden.

 2. Wat ik mij afvraag is:
  Wie neemt nu die prik.
  Ons gezinnetje dus niet maar de buren wel.
  Zijn zij nu zo dom of zijn wij zo slim

  • Ik hoorde gister van een vriendin met 3 dochters, wakker over het algemeen, maar toch heeft 1 een afspraak staan voor t vaccin. Zij werkt in een omgeving van 90% die t nemen en t normaal vinden. Dus dat is wat zij elke dag hoort. Moeder is verbijsterd en echt wel wakker ?

 3. Dit is precies waar prof Mike Yeadon voor waarschuwt.
  Dit is ook exact de situatie wat met dierproeven een paar jaar geleden, toen men ook met mRNA aan het zoeken was naar een covid2 Sars vaccin gebeurde: bij EEN HERBESMETTING gingen ze alle proefdieren DOOD❗️Waarschijnlijk door een cytokinestorm! Deze dierproeven zijn nu overgeslagen. Onder druk van “ beleidsmakers” en duistere figuren die snelheid zo belangrijk vinden. Er staan ons het komende najaar nog catastrofale, apocalyptische dingen te wachten. Als het “ wilde virus “ rondwaard. Daar is de epidemie waarschijnlijk nog maar een peuleschilletje bij

 4. Sorry maar ik snap dit artikel toch niet helemaal eerlijk gezegd.

  Dus van de 3546 volledige gevaccineerde 50+ers die alsnog Corona hebben gekregen zijn er 50 overleden, dus 1.41 % sterfkans na volledige vaccinatie.

  van de 976 niet gevaccineerde zijn er 38 overleden, dus 3.89 % sterfkans zonder vaccinatie.

  Het aantal gevaccineerden is 9 keer zo groot, maar het aantal gevallen maar 3 keer zo groot. Dan werkt het toch? Zou pas niet kloppen als het aantal gevallen groter zou worden, maar met een werking van 70% van astrazenica klopt dit allemaal wel zo ongeveer.

  Heb het vaccin liever ook niet om diverse redenen, maar dit artikel kwa cijfers kijkt naar absolute aantallen maar je moet relatief kijken met zulke cijfers.

  • Dat was eigenlijk de vraag niet. Ik nam als voorbeeld buren maar in een gezin gebeurt dit ook.
   Alles wordt verscheurd door die gifdokters

  • Zo zat ik ook te rekenen. Ik vind het daarom niet erg betrouwbaar wat hier wordt bijeen gesprokkeld aan data. De meerderheid van de mens kan niet meer hoofdrekenen hoorde ik van de week op tv door de rekenmachine.
   Welke rekenaars zitten achter dit artikel? Wie zijn dat? En wordt er niet creatief aan boekhouden gedaan zoals de regering ook graag doet om de begroting kloppend te maken. Als je dingen wilt vergelijken en dat is fijn als iemand dat doet dan moeten de gegevens wel kloppend zijn

 5. [… werd alleen gemeten of een gevaccineerde persoon al dan niet ernstige ziekte opliep wanneer hij met Covid-19 werd besmet; er werd niet gemeten of een gevaccineerde persoon nog steeds met Covid-19 kon worden besmet…]
  Deze snap ik niet. Hoe kun je testen hoe ernstig iemand besmet is zonder dat je test of iemand besmet kan worden? Op het moment dat je kunt testen hoe ernstig iemand na vaccinatie besmet wordt bij blootstelling heb je toch ook bewezen dat iemand besmet kan worden?

  Oftewel liegen ze over het testen en weten ze gewoon niet hoe effectief het vaccin is of ze hebben wel getest en weten allang dat je nog steeds besmet kunt raken. Wij hebben gewoon niet goed geluisterd naar wat ze zeiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in