Het narratief is zojuist op een probleem gebotst. Een groep artsen uit Alberta meldt dat vaccinaties op korte termijn een piek laten zien in COVID-19 infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen na vaccinatie tegen het virus.

“Er is een groep waar ik deel van uitmaak op Signal,” zegt huisarts Dr. Christy Reich uit Alberta, verwijzend naar een groep artsen en medische specialisten waarmee ze samenwerkt en informatie deelt op het berichtenplatform.

Reich zegt dat de groep bestaat uit zowel gevaccineerde als ongevaccineerde medische professionals.

“Ik had de grafieken van de website van de regering van Alberta op onze Signal-groep geplaatst en het riep veel vragen op in onze groep,” zegt Reich.

Vaccinatiegrafiek – Alberta.ca

COVID-ziekenhuisopnames na vaccinatie grafiek – Alberta.ca

COVID-sterftecijfers na vaccinatie grafiek – Alberta.ca

“We bespraken de grafieken en stelden vast dat ze een initiële piek toonden in COVID-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen binnen de eerste twee tot drie weken na ontvangst van de eerste dosis van de (COVID-19) vaccinatie”, aldus Dr. Christine Reich.

“Na de tweede dosis, zie je een kleine initiële stijging van het aantal gevallen, maar dan weer een stijging van het aantal gevallen in twee tot zes maanden.”

Reich zei dat ze notities vergeleek met haar collega’s in de berichtengroep en zei dat ze “allemaal tot dezelfde conclusie kwamen” met betrekking tot wat de grafieken lieten zien, bericht Westernstandardonline.com.

Een specialist uit Alberta binnen de groep van artsen sprak met de Western Standard op voorwaarde van anonimiteit uit angst voor represailles of baanverlies.

“De gegevens van de regering zelf lijken ons te laten zien dat vaccins bijdragen aan een stijging van het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen,” zegt de specialist, nadat hij de grafieken samen met Reich had bekeken.

  Trudeau gaat compleet nazi: Canadese politie klopt op de deuren van Canadezen die op Facebook hun steun betuigden aan Trucker's For Freedom 

“We zien ook andere ziekten en aandoeningen die in remissie terugkomen.”

“Het is moeilijk te zeggen waarom we dit zien op basis van de grafiek alleen. Het kan zijn dat het vaccin de immuunfunctie van mensen vermindert en hen vatbaarder maakt voor het oplopen van ziektes of het bestrijden van aandoeningen die nu in remissie zijn. Of het zou kunnen dat mensen niet zo voorzichtig zijn als ze eenmaal gevaccineerd zijn,” zegt Reich.

“Het is alsof het vaccin immuunsuppressie veroorzaakt. Het lichaam spendeert zoveel middelen om het spike-eiwit (van het COVID-19 vaccin) te bestrijden dat het lichaam deze andere infecties of ziekten die in remissie waren niet kan tegenhouden,” voegt de specialist eraan toe.

The Western Standard heeft contact opgenomen met Alberta Health voor commentaar op de grafieken en de beoordelingen van de gegevens door de artsen.

“Geen van deze beweringen wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek of de wereldwijde ervaring met COVID-19,” zei Lisa Glover, assistent-directeur bij Alberta Health.

“Het is aangetoond dat vaccins zeer effectief zijn met zeer weinig bijwerkingen. Het uitstellen of weigeren van vaccinatie brengt ernstige risico’s met zich mee. Degenen die niet gevaccineerd zijn, lopen een grotere kans om geïnfecteerd te raken met COVID-19 of ernstige gevolgen te ondervinden. De overgrote meerderheid van de Albertanen die momenteel in het ziekenhuis of op de IC liggen als gevolg van COVID-19 zijn niet gevaccineerd.”

“Vaccins kunnen je geen COVID-19 geven of ervoor zorgen dat je het virus uitscheidt. Er is geen correlatie tussen gevaccineerd worden en het oplopen van COVID-19.”

  Justin Trudeau's Ceausescu moment

Volgens de website van de regering van Alberta zijn er op 28 oktober 8.158 actieve gevallen in Alberta, 765 liggen in het ziekenhuis en 180 liggen op de ICU.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een tsunami van chronische ziekte en doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeeste gevaccineerden verliezen met Kerstmis hun immuunsysteem en krijgen versneld KANKER tumoren die hen de komende tien jaar zullen doden
Volgend artikelFDA keurt moorddadige vaccin op kinderen goed terwijl eerstehulpposten in Amerika vol zitten met na-vaccin patiënten die ernstig ziek zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is ook het beeld wat we in Nederland beginnen te zien.
    Het natuurlijke immuunsysteem is door de Covid injecties zodanig veranderd of “ aangetast” dat het natuurlijk immuunsysteem een “ gewone huis tuin en keuken besmetting” niet herkend of onschadelijk kan maken.
    De Spike eiwitten daarentegen hebben de “ Messenger “ ( boodschap ) zich te vermenigvuldigen en dat doen ze ook, ze zijn helaas vanuit de Deltaspier door de circulatie meegenomen ( was buiten verwachting ) naar alle organen die ze door hun onophoudelijk productie ziek maken.

    Twee problemen met het vaccin; 1. het heeft ons natuurlijke immuunsysteem “ veranderd “ (o.a. de T helper cellen ) waardoor de “ normale “ weerstand grotendeels weg is. ( in het gunstigste geval veranderd is) Dit is niet voorafgaande aan het “ gebruik “ van het “ vaccin “ onderzocht.
    2. Spike eiwitten gaan door met hun productie op plaatsen waar dit niet gewenst is, en niet zelden in de organen en daar ernstige schade veroorzaakt, met overlijden tot gevolg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in