In een 17-0 beslissing heeft een FDA comité medische wreedheden tegen onschuldige kinderen in heel Amerika gecodificeerd door te stemmen voor goedkeuring van “noodgebruik” van covid-vaccins bij kinderen in de leeftijd van 5 – 11 jaar, bericht Mike Adams.

Belangrijk is dat er helemaal geen medische noodzaak is voor kinderen tussen 5 en 11 jaar om covid-vaccins te geven, gezien het feit dat het sterftecijfer als gevolg van covid-infecties bijna nul is.

Omdat het sterftecijfer bijna nul is, kunnen de vaccins geen “voordelen” bieden. Alleen risico’s. En deze vaccins zijn ongelooflijk riskant, omdat ze tot nu toe al naar schatting 250.000 Amerikanen hebben gedood (en dat aantal loopt nog op). Bron: Dr. Zev Zelenko.

Dit betekent dat de leden van het FDA panel, door deze dodelijke vaccins voor kinderen goed te keuren, medische genocide op onschuldige kinderen aan het uitvoeren zijn op een schaal die zelfs de dokter Josef Mengele, die in het Derde Rijk medische experimenten uitvoerde, zich nooit had kunnen voorstellen.

Het Witte Huis is nu van plan 28 miljoen kinderen te bestoken met vaccingeweld, en de massaslachting van onschuldigen wordt uitgevoerd als een uurwerk. De enige vraag blijft: zal de slachting van onschuldige kinderen eindelijk genoeg zijn om Amerika wakker te schudden voor het genocidale kwaad van Big Pharma en zijn gevangengenomen regelgevers zoals de FDA?

NPR geeft toe dat de eerste hulp in Amerika overspoeld wordt met orgaanfalen en ernstige ziektes… het lijkt op een golf van vaccinatieverwondingen

Zoals we al vele malen hebben gedocumenteerd, vernietigen covaccins het aangeboren immuunsysteem. Dit maakt deel uit van hun functionele ontwerp, want als ze de immuniteit niet zouden onderdrukken, zouden de mRNA-strengen van het vaccin door het immuunsysteem worden aangevallen en vernietigd voordat ze menselijke cellen kunnen infecteren en de eiwitsynthese van ribosomen kunnen kapen.

  Drie- of viervoudige COVID-19 gevaccineerden ontwikkelen nu zweren - Geen apenpokken

Volgens de huidige schattingen verliezen mensen die op mRNA gebaseerde covid-vaccins (Moderna en Pfizer) hebben genomen, elke week ongeveer 5% van hun aangeboren immuunfunctie. Na ongeveer 20 weken worden zij gekarakteriseerd als “AIDS-patiënten” die weinig of geen functionerende immuniteit hebben tegen in het wild levende ziekteverwekkers zoals gewone verkoudheid en griepvirussen:

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroom

Dit fenomeen is niet louter theoretisch, maar wordt nu bevestigd door het overspoelen van de spoedeisende hulpafdelingen van Amerikaanse ziekenhuizen met na-vaccin patiënten die extreme niveaus van ziekte vertonen tegen gewone gezondheidsinfecties. “ER’s worden nu overspoeld met ernstig zieke patiënten – maar velen hebben niet eens COVID,” meldt NPR.org. Door gebrek aan ER-kamers worden patiënten behandeld in ligstoelen die in gangen zijn geplaatst. Uit het NPR verhaal: (nadruk toegevoegd)

“Maandenlange vertragingen in de behandeling hebben chronische aandoeningen en de symptomen verergerd. Artsen en verpleegkundigen zeggen dat de ernst van de ziekte sterk varieert en onder meer buikpijn, ademhalingsproblemen, bloedstolsels, hartkwalen en zelfmoordpogingen omvat.

Een apart deel van het ziekenhuis is omgebouwd tot een overloopafdeling. Brancards staan opgestapeld in de gangen. Het ziekenhuis heeft zelfs een rij bruine ligstoelen tegen een muur geplaatst voor patiënten die niet ziek genoeg zijn voor een brancard maar wel te ziek om in de wachtkamer te blijven.

Er is geen privacy, zoals Alejoz Perrientoz net heeft geleerd. Hij kwam vanochtend naar de eerste hulp omdat zijn arm al meer dan een week tintelt en pijn doet. Hij kan niet langer een kop koffie vasthouden. Een verpleegster deed hem een volledig lichamelijk onderzoek in de bruine ligstoel, waardoor hij zich onzeker voelde over het feit dat zijn hemd werd opgetrokken in het bijzijn van vreemden. “Ik voelde me een beetje ongemakkelijk,” fluistert hij. “Maar ik heb geen keus, weet je? Ik sta op de gang. Er zijn geen kamers.”

[Merk op dat de tintelende arm een typisch gevolg is van vaccinatieschade en bloedstolsels…]

NPR legt natuurlijk geen enkel verband met vaccins, zelfs niet wanneer patiënten worden gediagnosticeerd met bloedstolsels, hartkwalen, ademhalingsmoeilijkheden en tintelingen in de ledematen. Dit zijn allemaal bijwerkingen van vaccins, maar niemand in de media durft die waarheid te melden.

Het gevolg is dat de eerstehulpdiensten overspoeld worden door patiënten met vaccinatieschade… en het is nog niet eens november. Stel je voor hoe het er midden januari uit zal zien.

Dit is een van die “we zeiden het toch” momenten, lijkt het, wanneer de vaccinzeloten zich realiseren dat ze al dood zijn omdat ze zo dom waren te geloven dat een ontvolkingswapensysteem een heilzaam vaccin was. Zonder twijfel zullen miljoenen gevaccineerde Amerikanen voor de lente dood zijn of in gezondheid achteruitgaan. Wat we nu zien is slechts de vooravond van de gezondheidsramp die nog volledig moet worden bewaarheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik de COVID-19 prik niet neem – En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanadese artsengroep constateert dat COVID-19 vaccinaties op korte termijn een piek veroorzaken in COVID-gevallen en sterfgevallen
Volgend artikelDit is geen pandemie van de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. kinderen vaccineren – en vooral de groep tot 12 jaar – is een misdaad tegen de mens !

  Deze figuren moeten ooit voor de rechter hun daden verantwoorden. Inmiddels zijn zoveel bijwerkingen bekend dat men zich niet meer kan verschuilen achter “experiment ” of “das haben wir nicht gewusst “

  • De psychopathische elite heeft natuurlijk geen oplossing voor een aardbol vol met weeskinderen. Dus worden kinderen nu ook geprikt.
   Uitsluitend gevaccineerde ouders zullen hun kids laten prikken. En hoe vreselijk triest ook, voor die kinderen is het beter om samen met je ouders de dood tegemoet te gaan. Alleen overblijven als onzelfstandig, getraumatiseerd weeskind overleef je immers ook niet door de vele vaccin doden en o.a ingestort zorgsysteem.

 2. Mijn lichaam is geen eigendom van de demissionaire criminele psychopaten Mark R.en Hugo de J.,deze voorgenoemde demissionaire criminelen verdienen een zeer zware straf vanwege het willens en wetens in gevaar brengen van 17 miljoen Nederlanders d.m.v. het vooraf bedachte Covid-stappenplan!!Hopende dat een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal uitsluitsel zal geven over deze demissionaire geïnstitutionaliseerde criminelen inclusief hun medeplichtige ambtenaren!! “Wir haben es nicht gewusst “!!?? Of toch ??Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!! Waar blijven de “ware christenen “??Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf , die onder schijn van recht onheil sticht, zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!(GIJ = GOD=DE SCHEPPER van hemel en aarde,de zetel van het verderf = het kabinet van de demissionaire psychopaat Mark R.,Het Vaticaan,WHO,enz……,onschuldig bloed wordt d.m.v.waardeloze PCR testen schuldig verklaard!! Stop de krankzinnige QR-code maatschappij,Stop het demissionaire criminele apartheidsregime van de psychopaat Mark R.en z’n trawanten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland)

 3. Vreemd.
  Wanneer het over de PVV gaat, over Wilders of over Baudet, dat wordt de tweede wereldoorlog er nog al eens bijgehaald.
  De nazi’s van het 3de rijk, men moet dat zeker nu zo vermelde, nu de nazi’s van het 4de rijk opkomen.
  De nazi’s van het 3de rijk, hadden het T4-Program.
  De nazi’s van nu, de nazi’s van het 4de rijk hebben het Covid-Program.

  Vreemd dat er in deze nooit vergelijkingen worden getrokken

 4. Ja, vreemd, ik vermoed dat de reden hiervoor is, dat het nu een vorm van oorlog is, niet in de zin van dat een leger een land binnenvalt met tanks, wapens, manschappen, etc….de vijand dus, nu is het een andere soort die we niet kennen, één of regeringen, die hun eigen bevolking naar de slachtbank stuurt, het is een verkapte vorm van massamoord op de mensheid, er zijn ook nog niet genoeg slachtoffers gevallen volgens mij, mensen die de prik enkele maanden hebben zullen tegen het einde van het jaar, helaas ook het einde gaan zien, ik sprak onlangs met iemand die ik tegen kwam in de supermarkt, de persoon was op haar hoede, over het van niet gevaccineerd te zijn, dat ze zei, ik zit het niet hardop te roepen, ze was dus ook zo slim genoeg om de hele leugens niet te geloven, als je het over de griep zou hebben, niemand die daar een probleem over maakt of je de griep prik al of niet zou hebben, maakt niemand een punt van, het zijn de achterlijke, meest onmenselijke plutochraten op de wereld die denken met geld alles te kunnen kopen, nou met geld koop je krieken. Mijn lichaam is mijn eigendom, mijn lichaam is niet te koop.

  • Het zou mij overigens niet verbazen wanneer er tussen de dodelijke gen ’therapie’ injecties placebo’s worden uitgedeeld zodat ‘het volk’ niet te snel wakker wordt en degenen die niet tussen direct en aanstaande omvallen dat aan de hand van een toekomstige booster shot alsnog zullen doen. De kikker in de pan op het vuur methode.

 5. Sorry dat ik veel mensen nu uit een droom moet halen..denken jullie nou werkelijk dat er “rechtvaardigheid” valt te behalen binnen het bestaande systeem? Alsof kwaad kwaad kan beoordelen..zelf rechter spelen word ook niks, dan blijft er ook niemand over. Hoe ze menselijk gezien berecht kunnen worden weet ik niet, maar ik weet wel het algemene principe van wat je zaait zul je oogsten..of dat door mensen is of alleen door God weet ik niet, maar ik denk niet dat berechten vanuit hun eigen corrupte systeem kan werken..

 6. Ons gevecht is ten diepste niet tegen vlees en bloed maar tegen duistere machten. Jij maar naar de massale “gewoonwording” van paranormale tv programma’s, steeds meer slachtoffers van satanische rituelen en misbruik die hun verhaal doen, de alom bekende aanwezigheid van wereldleiders en elitaire idioten op bijvoorbeeld bohemian grove, diverse koninklijke locaties waaronder ook in Nederland, vele koningshuizen die eraan meedoen…Dit is al decennia in de media en helaas door weinigen aanvaard als de waarheid, omdat de extreme gevolgen niet te overzien zijn! Wake up mensen, zie wie je werkelijke vijand is, boven al zn marionetten
  Wake up zeg ik in alle liefde, in de hoop dat we een front zullen vormen die weet waartegen er gestreden moet worden
  God bless you all

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in