© Steven Cornfield op Unsplash

Vier van de vijf nieuwe sterfgevallen die in Canada aan het coronavirus worden toegeschreven, komen voor bij mensen die alle “vaccin”-injecties hebben genomen, zoals geëist door het Justin Trudeau-regime, schrijft Ethan Huff.

De regering van Canada heeft bevestigd dat 80 procent van de “covid” sterfgevallen “volledig gevaccineerde” sterfgevallen zijn, wat volledig indruist tegen de officiële bewering van de regering dat de injecties volkomen “veilig en doeltreffend” zijn en helpen “de verspreiding tegen te houden.”

Verbazend genoeg zijn degenen die drie injecties hebben genomen (de twee primaire plus een “booster”) goed voor 70 procent van alle sterfgevallen – wat suggereert dat hoe meer covid-19 injecties iemand krijgt, hoe groter de kans is dat hij of zij als statistiek eindigt.

Epidemiologische gegevens van de Canadese regering, die sporadisch gemeld worden en “wanneer zij er zin in hebben,” volgens Exposé News, laten duidelijk zien dat het krijgen van een prik tegen Chinese ziektekiemen geen bescherming biedt tegen infectie of dood.

Deze gegevens zijn, zoals u zich kunt voorstellen, vertekend door het gebruikte tijdsbestek, dat bedoeld is om u te misleiden.

“Helaas probeert de regering van Canada het publiek te misleiden door een lijst van gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen te geven die helemaal teruggaat tot 14 december 2020,” legt de Exposé uit.

“Daardoor kunnen zij een enorme golf meerekenen die zich in januari 2021 voordeed, toen slechts 0,3% van de bevolking van Canada als volledig gevaccineerd werd beschouwd.”

Laat u niet misleiden: u laten prikken voor covid zal u waarschijnlijk ziek maken of doden

Gelukkig kan men met behulp van de zogenaamde “Wayback Machine” een nauwkeuriger blik werpen op de gegevens waarvan de Canadese regering niet wil dat de mensen ze te zien krijgen, en die laten bij het uitvoeren van onafhankelijke wiskundige berekeningen iets heel anders zien.

  Begrafenisondernemer: Geen opvallende sterfte - tot de COVID-19 vaccinatie kwam

De Exposé kon vaststellen dat de meest recente “golven” van covid, met inbegrip van ziekenhuisopnames en sterfgevallen, niet bij de ongevaccineerden voorkwamen, maar hoofdzakelijk bij de volledig gevaccineerden.

“Canada registreerde 429.335 gevallen van covid-19 tussen 14 februari en 29 mei 2022, en 376.451 van die gevallen waren onder de gevaccineerde bevolking. Met 11.211 gevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 138.086 gevallen onder de dubbel gevaccineerden, en 227.154 gevallen onder de drievoudig gevaccineerden.

“Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking 12% van de Covid-19 gevallen tussen 14 februari en 29 mei voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking 88% voor haar rekening nam, waarvan 60% onder de drievoudig gevaccineerden,” meldt het onafhankelijke nieuwsorgaan.

Evenzo met ziekenhuisopnamen, zagen de Canadese ziekenhuizen tussen 14 februari en 29 mei van dit jaar een massale toevloed van nieuwe patiënten. Bijna alle gevallen van ziekenhuisopname waren mensen die dubbel of driedubbel geprikt waren.

“Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking slechts 22% van de ziekenhuisopnames voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking 78% voor haar rekening nam, waarvan 63% onder de driedubbele geënte,” zo onthult de Exposé.

Dan zijn er sterfgevallen, die in dezelfde periode meestal voorkwamen bij mensen die dubbel of driedubbel geënt waren. In die 15 weken zijn er in Canada 4.954 mensen gestorven aan “covid”, althans officieel, en 3.796 van die sterfgevallen kwamen voor bij de dubbel- of driedubbelgeprikten.

“Als u deze cijfers niet zo verontrustend vindt, dan misschien wel als u zich realiseert dat tussen de 30.000 en 50.000 Canadezen elke dag hun derde dosis van het Covid-19 vaccin krijgen,” meldt de Exposé, die een zeer duidelijk en verontrustend beeld geeft van wat er werkelijk gebeurt met mensen die deze zogenaamde “vaccins” nemen.

  Psychiatrische aandoeningen en horror-ingegeven paniekaanvallen explodeerden nadat Operation Warp Speed tientallen miljoenen mensen injecties opdrong

“Maar nu, ondanks dat de regering van Canada duidelijk wanhopig probeert het te verbergen, heeft een beetje tijd, moeite, en eenvoudige wiskunde aan het licht gebracht dat 88% van de gevallen, 78% van de ziekenhuisopnamen en 77% van de sterfgevallen tussen 14 februari en 29 mei 2022 onder de volledig gevaccineerde bevolking zijn geregistreerd.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Weer een verschrikkelijke “vaccin” bijwerking: Kankerachtige tumoren op de injectieplaatsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVrouw lijdt aan trillen en schudden van het lichaam na COVID-19 prikken – Dokter zegt dat nog een booster het probleem zou moeten oplossen
Volgend artikelDe Bondsrepubliek van Nieuw Normaal Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Cijfers statistieken
  Je kan je er in verdiepen als je het interessant vindt
  Maar kort en goed wat hier beschreven wordt weet iedereen die zich een beetje verdiept heeft in de samenstelling van de prik
  Je kan er op wachten

 2. Loopt dit gifprik geduvel momenteel nog door? Strompelen de schapen nog steeds naar de giftrog? Of is het experiment nunvoldoende geslaagd geacht om het effe te pauzeren?

  Het gaat niet om uitmoorden, het gaat om de pijnappelklier en het bewustzijn en de uiteindelijke controle over de mens daarmee. Wanneer hebben jullie het door….als je gaat rotzooien met de centrale antenne in de mens vallen er uiteraard doden. De doden die reeds zijn gevallen zijn meegenomen. Er komen nog wel wat doden dankzij het aangetaste immunsysteem, maar het is niet de helft vd wereld.

  Nogmaals het gaat om het menselijke bewustzijn en de beheersing daarvan. Dat is de opzet van de gifspuit. Vandaar dat sommigen van ons geen doden zien vallen.

  Ga er nou maar eens over denken en verdiep je een beetje – het gaat om het bewustzijn en de energie die door de pijnappelklier verwerkt wordt. Ja ja, complot. Gecalcificeerd bla bla.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in