© Oregon State University (CC BY-SA 2.0)

De olifant in de kamer met covid-vaccins is niet alleen dat ze het immuunsysteem uitroeien van degenen die de prikken nemen, maar dat de vernietiging van de immuunfunctie zal leiden tot een ongekende versnelling van de groei van kankertumoren die het medische systeem zullen overweldigen en tientallen miljoenen mensen in het volgende decennium zullen doden, schrijft Mike Adams.

De vaccinholocaust, zo lijkt het, zal worden gevoeld als een “kankertsunami” die op de een of andere manier de schuld zal krijgen van al het andere behalve vaccins.

Van 1999 tot 2019 is het aantal sterfgevallen door kanker gedaald van 200 per 100.000 inwoners tot 146 per 100.000 inwoners. (Bron: CDC.gov) Voor heel 2019 werden er in de Verenigde Staten bijna 600.000 sterfgevallen door kanker gemeld. Het CDC heeft nog geen gegevens over 2020 gepubliceerd.

Gegevens van 2021 zullen in 2023 worden gepubliceerd, en gegevens van 2022 zullen in 2024 worden gepubliceerd als het hetzelfde schema aanhoudt.

Voorspelling: in 2022 zal het aantal sterfgevallen door kanker exploderen tot boven het miljoen, en het aantal sterfgevallen door kanker zal de komende tien jaar hoog blijven, allemaal als gevolg van de covid-vaccins die in 2021 zijn begonnen. We zullen deze gegevens echter pas in 2024 zien.

Het decennium van sterfgevallen door kanker is nu “ingebakken” en kan niet worden gestopt

Nu meer dan 191 miljoen Amerikanen dubbel zijn gevaccineerd – en meer dan 220 miljoen enkel zijn gevaccineerd – is het aftellen begonnen van wat op een dag zal worden gezien als de grootste medische gruweldaad die ooit tegen de mensheid is begaan. Belangrijk is dat dit niet gestopt kan worden. Sterker nog, Big Pharma en crimineel kartelleider Anthony Fauci – Josef Mengele 2.0 – willen niet dat het ophoudt. Een golf van kanker vertegenwoordigt de laatste fase van de medische plundering van Amerika… obscene winsten oogsten uit chemotherapie en kankeroperaties terwijl tientallen miljoenen Amerikanen worden gedood door het ontvolkingsvaccin wapensysteem.

Tegen het einde van 2031, zullen tientallen miljoenen Amerikanen ernstig verzwakt zijn door kanker, als ze er al niet aan dood zijn. En zij die aan de verwoestingen van kanker ontsnappen, zullen natuurlijk worden onderworpen aan een versnelde dood door hartaanvallen, beroertes en bloedstolsels, dankzij de eindeloze reeks “booster shots” die zullen worden vereist door de criminele farmaceutische kartels die het regeringsbeleid en de propaganda van de media dicteren.

In Idaho meldt Dr. Ryan Cole, eigenaar van een diagnostisch laboratorium, nu al een toename van kanker met 2000% onder degenen die de vaccins hebben genomen. “Sinds 1 januari zie ik in het laboratorium een 20-voudige toename van endometriumkankers ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie,” verklaarde Cole in de video. “Ik overdrijf helemaal niet, want ik kijk naar mijn cijfers van jaar tot jaar, en ik heb zoiets van ‘Goh, ik heb nog nooit zoveel endometriumkankers gezien’.”

Bekijk hoe Dr. Ryan Cole dit alles in zijn eigen woorden uitlegt via deze Brighteon video:

Is the Vaccine Destroying the Immune System? DR RYAN COLE MD

Bij kinderen zal het langer duren voordat post-vaccin kankers zich ontwikkelen, zodat ze vele jaren aan de kankerdood kunnen ontsnappen. Maar bij volwassenen die al microtumoren kweken – en dat doet bijna iedereen al – zal het verlies van immuunfunctie resulteren in een snelle versnelling en verspreiding van kanker, waardoor hun lichaam in een kwestie van een paar maanden tot een paar jaar wordt overweldigd, afhankelijk van hun gezondheidstoestand toen de vaccins voor het eerst werden ingespoten.

Immuniteit “boosting” werkt niet omdat er niets meer is om op te boosten

Als we het hebben over “boosting” van de immuniteit bij gezonde mensen, bedoelen we normaal gesproken het ondersteunen van de normale immuunfunctie door middel van voeding en levensstijl, zoals het nemen van vitamine D-supplementen, het ervaren van rustgevende slaap, het vermijden van stressvolle situaties en het vermijden van immuunonderdrukkende medicatie. Maar al deze strategieën zijn afhankelijk van een gezond, functionerend immuunsysteem dat kan worden aangemoedigd om zijn werk te doen.

Bij mensen die gevaccineerd zijn, is dat immuunsysteem al vernietigd door de vaccins zelf… met opzet. Zoals Dr. Paul Cottrell uitlegt in deze oogopenende video hieronder, voegen de makers van mRNA-vaccins opzettelijk chemicaliën toe aan hun vaccins om de immuunfunctie uit te schakelen en zo de mRNA-strengen te beschermen tegen een normale immuunrespons die ze zou vernietigen.

Met andere woorden, een normaal, gezond immuunsysteem zou de mRNA-strengen vernietigen voordat zij de celwanden kunnen doorbreken en de ribosomen van de cel kunnen binnendringen die eiwitten synthetiseren. Het onderdrukken van het immuunsysteem is dus een cruciale strategie bij het afleveren van mRNA aan de lichaamscellen.

Dr. Paul Cottrell: The covid vaccine is a government bioweapons “antidote” gone awry

Zelfs als dit mRNA-vaccin effectief is tegen covid 1.0 – en de huidige gegevens lijken aan te tonen dat het een tijdelijke vermindering van de ernst van de symptomen biedt, die na een paar maanden verdwijnt – laat deze immuun-“wipeout”-strategie het lichaam kwetsbaar voor al het andere. Dat omvat kanker, griep, verkoudheid en andere bedreigingen voor het lichaam.

Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn

De gevaccineerden worden nu “wandelende AIDS-patiënten” genoemd omdat hun immuunfunctie als een uurwerk afneemt, waarbij sommige schattingen op basis van gegevens uit het VK nu een afname van de immuunfunctie met ongeveer 5% per week laten zien.

Uit deze Zweedse studie blijkt dat de immuunbescherming snel afneemt gedurende de eerste 7 maanden na inname van een vaccin:

Interpretatie: De effectiviteit van het vaccin tegen symptomatische Covid-19 infectie neemt geleidelijk af in de loop van de tijd in alle subgroepen, maar in verschillend tempo afhankelijk van het type vaccin, en sneller voor mannen en oudere kwetsbare personen…

Eén van de vaccins verloor binnen vier maanden zijn werkzaamheid:

De doeltreffendheid van ChAdOx1 nCoV-19 daarentegen was over het algemeen lager en nam sneller af, waarbij vanaf dag 121 geen doeltreffendheid meer werd vastgesteld…

In welke beroepen zal de mortaliteit als gevolg van door vaccinatie veroorzaakte kanker het hoogst zijn?

Het laatste punt dat we in dit alles moeten begrijpen is dat bepaalde beroepsgroepen veel hogere percentages vaccinatiegehoorzaamheid kennen, wat betekent dat zij de komende jaren te maken zullen krijgen met veel hogere sterftecijfers als gevolg van kanker dan normaal. Tot die beroepen behoren de gezondheidszorg (artsen, verpleegkundigen, enz.), onderwijzers, eerstehulpverleners, werknemers bij de overheid en werknemers in de technische industrie.

Realistisch gezien zouden we tussen 2022 en 2031 een versnelde sterfte van mensen in deze sectoren moeten verwachten als gevolg van de effecten van vaccins, zowel op middellange als op lange termijn.

Dit betekent dat de gezondheidszorg de komende jaren te maken zal krijgen met een ongekende personeelscrisis, vooral omdat mensen die dezelfde dodelijke vaccins hebben gekregen op de eerste hulp terechtkomen, met hartaanvallen, beroertes, ademhalingsproblemen, neurologische aandoeningen, enzovoort. Dit gebeurt nu al in Amerikaanse ziekenhuizen, op dit moment. En het zal deze winter nog veel erger worden.

Tegelijkertijd zullen mensen die geen werk hebben, gespaard blijven van de sterftegolf omdat ze niet gedwongen worden vaccins te nemen. We zullen dus zeer hoge overlevingskansen zien onder bijstandtrekkers en werklozen, terwijl de werkende (productieve) leden van de economie in recordaantallen worden gedood.

Bedenk eens wat dat betekent voor de grootste steden van Amerika, als de eerste hulpverleners, dokters en productieve arbeiders uitsterven, en de uitkeringstrekkers en anders werklozen achterblijven. Het is duidelijk dat dit de Amerikaanse steden in chaos, wetteloosheid en wanhoop zal storten – wat het nummer 1 doel lijkt te zijn van de Marxistische Democraten en Joe Biden marionettenmeesters.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe mensheid is aan het slaapwandelen richting medische apartheid
Volgend artikelCanadese artsengroep constateert dat COVID-19 vaccinaties op korte termijn een piek veroorzaken in COVID-gevallen en sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Dat de vaccins ongekende bijwerkingen hebben is voor mij 100% zeker. Echter om niet in complottheorieën te belandden kan je dit soort berichten beter binnen boord houden en je te beperken tot objectieve berichten waar de feiten te checken zijn.

  • Waarom zou je dit binnenboord houden dit moet je juist zoveel mogelijk uitdragen om de twijfelaars van te weerhouden te prikken als je dit niet doet dan ben je net zo schuldig als die nazi pyschopaten in den haag is bewezen dat het gifzooi is en overdrijven maakt alles duidelijk????

   • nee , dit is speculeren met uitersten en daarmee maak je jezelf totaal belachelijk. Beperk je tot de keiharde feiten en die zijn er in overvloed. Pas dan kan je draagvlak winnen. de minister van propaganda maakte zich totaal belachelijk toen hij vaccineren vergeleek met het eten van een frikandel. Die opmerking heeft zijn geloofwaardigheid onherstelbaar beschadigd.

    Speculeren over kanker brengt je geloof onherstelbare schade toe en daarmee schade aan de aantoonbare bijwerkingen

    • Ja, klopt ook wel, kunnen ze weer gaan zeggen dat het complotten zijn, keiharde feiten werken volgens mij accuraat, je ziet mensen in de natuur of op de fiets, met mondmasker, ja hallo, ze moesten er nog eens schimmel infecties bij krijgen, door het mondmasker, dan doen ze iets gezond, en doen ze het tegenovergestelde, idem als iemand die aan zijn longen geopereerd is en dan naar buiten gaat om een sigaret te roken. Alsof je bij het wandelen of fietsen het al niet bestaande virus zou kunnen oplopen, zoals jou alias is “logisch denken” veel mensen kunnen dat volgens mij niet.

    • Is geen speculeren maar aangetoond. Iedereen heeft kankercellen in zich die een gezond lichaam netjes opruimd. Het vaccin maakt dat proces onmogelijk.

  • Helaas loopt Vaers honderdduizenden gevallen van negatieve bijwerkingen achter in hun statistieken. Ga lekker checken.
   Andere groepen die het zelf bijhielden worden door FB van FB verwijderd.

  • Het bericht is niet vergezocht, feit wil dat er op basis van PCR testen wereldwijd WGS wordt toegepast, (whole genome sequencing ) dit overigens zonder informed consent. Men is op ziek naar DNA verandereringen op chr37 en Chr38 van de menselijke chromosomen. Deze bevindingen worden geupload naar Gisiad.
   Kijk je dan bijvoorbeeld naar de Omnicron sequence en je selecteert zoek het virus dat dit het meest benaderd dan zie je naast het Wuhan virus ook diverse andere virussen zoals NL63,Rat13 etc. Dan klik je op zoek vervolgens zie het percentage dat gelijk staat aan Covid-19 (of wat het niet zijn) In kleur zie je dan mutaties op AA dit zijn menselijke mutaties. Dan pik je er 1 uit en ga je op zoek via Google, je komt dan uit bij Sanger.Uk daar vind je al de kankermutaties die ze hebben gevonden op basis van de door jou opgezochte mutatie. Wereldwijd is men op zoek naar AMR (antibiotica resistentie) en vormen van kanker. Dit alles om gepersonaliseerde medicatie te kunnen maken. Vaccins van nu zijn experimenteel en hebben niets maar dan ook niets te maken met Covid-19. Door WGS toe te passen kunnen ze ook zien welk medicijn wel of niet werkt. Het is een zeer interessant onderzoek, ik ben een leek maar door goed te zoeken ontdek je veel. Het is gevaarlijk spel dat wordt gespeeld en het spel is goed gepland. Bronnen: uiteraard beschikbaar. Reageer terug als je meer wil weten.

 2. Ja er moet zo veel mogelijk naar buiten komen ik las net op corona nieuws dat er meer gevacineerde in het ziekenhuis liggen dan ongevacineerde dus in mijn idee kan er nooit te veel informatie over de gif spuit gegeven worden

 3. Tjesus..wat een agressieve en onzin kop van het bericht. Dit is precies hetzelfde als wat de MSM en kabinet doet met Covid en het klimaat. Helemaal niemand kan tien jaar vooruit kijken. Dit is puur angst in boezemen.
  Ik waardeer jullie site, maar dit gaat te ver.

  • Elke statistiek maakt dergelijke prognoses. Gebaseerd op metingen in de huidige realiteit. De grote vraag is of enige alternatieve/complimentaire geneeswijze die tot nu toe kanker genezen, na gevaccineerd te zijn nog enige werking zullen hebben. Of dat het vaccin werkelijk een onomkeerbaar proces zal zijn. Mijn jonge buren zijn beiden gevaccineerd en nog meer buren. Ik maak me vooral ernstig zorgen als ik bovenstaande kop lees. Hoe kunnen we ons daarop voorbereiden. Hoe gaan we daar mee om als familie, buren etc. bij bosjes neervallen.. Dan is er nog een ziekenhuissysteem om mensen boven de 50 te laten sterven, door ze vloeistoffen en voeding te onthouden. De zgn Deathwards in UK al vele jaren bekend. Ik was zelf gevallen. Kende het verhaal van een moeder van een vriend van mijn zoon die hetzelfde overkwam, in ZH belandde, Covid diagnose kreeg en een aantal dagen later dood was. Zelfde verhaal las ik van een moeder in Canada. In sommige landen wordt je niet binnengelaten als je niet gevaccineerd bent.

  • Het is geen speculatie, elke dag verschijnen er nieuwe onderzoeken die bovenstaand artikel bevestigen. Als pathologen, die elke dag weefsel en kweekjes onderzoeken, zeggen dat dat er sinds de vaccinatieuitrol een uptick van snelgroeiende agressieve vormen van kankers verschijnen, ook bij mensen die jaren kankervrij waren, en nu plots hun kanker weer in heftige terug komt, dan is er iets aan de hand.
   Dit gaat een ramp worden van ongekende proporties. Ik kan me voorstellen dat de implicaties zo groot en angstwekkend zijn dat je er niet aan wil, maar daarmee gaan ze niet weg. Iedereen zal door de zure appel heen moeten bijten.

 4. Kennis van me: Twee maal gevaxed. Kreeg paar maanden daarna pijn aan linkerlong.
  Heeft nu plekje op linkerlong, (zoals op foto boven) het eerste wat specialist vroeg.
  ‘bent u gevaccineerd en aan welke kant’ – linkerkant was het antwoord –

  • Kennis van mij van 51jr eveneens. Werd enkele maanden na de prik opgenomen met een zeer zware longontsteking. Zuurstoftoevoer was dermate slecht, waardoor het Ziekenhuis na haar herstel een totale scan heeft gemaakt. Longen waren in orde maar op haar nier is een verdacht plekje ontdekt.

 5. Ik heb geen sociaal leven, toch twee familieleden verloren aan kanker, moeder met hersenbloeding, collega’s wiens ouders sterven en melanomen die kwaadaardig worden.
  Verder de gangbare bijwerkingen als extreem bloedverlies bij ongesteldheid, chronische vermoeidheid.
  Dat alles in mijn kleine leefwereld.

  • Bij overmatig bloedverlies, inclusief menstruatie, verliest het lichaam het benodigde IJzer. IJzertekorten aanvullen is dan ook een goed ding om te doen. IJzertekorten o.a. resulteert ook in vermoeidheid.

 6. Bijstand- en uitkeringstrekker is natuurlijk niet zo’n netjes woord. Dat suggereert dat mensen met opzet dit doen en frauderen en u, de schrijver, deze mensen minacht naar mijn mening.

  Gelieve aanpassen naar “mensen met een (bijstands)uitkering”, mensen in de bijstand” of e.d.

  Dank u wel, verder ga zo door, lees hier graag de artikelen.

  • geen probleem hoor om als bijstandsrukker ge categoriseerd te worden… tis teveel om dood van te gaan en te weinig om rond van te komen,terwijl er geld genoeg is

  • ‘Een flink percentage werkenden, zouden ook wel iets nuttigs willen doen.’

   Daarnaast zijn er wakkere (vroeg-)gepensioneerden; partners die binnen het gezin werken; mantelzorgers en wakkere zelfstandigen.
   Tja, waar moet het met de wereld naartoe wanneer er tekorten ontstaan aan ‘zorg’personeel; ‘hulp’verleners en (semi-)ambtenaren door injectie-uitval. Daar moet wel ‘crisis’ van komen…

  • Stel je niet aan. Is verouderd taalgebruik. Trekken van steun. Het is ook niet gezegd dat ze geen van allen werken. Velen doen vrijwilligerswerk. Ziek zijn is overigens een dagtaak of meer dan. Zoals de Bijstand georganiseerd is, je mag bijv. niet studeren aan de Universiteit om je daardoor beter te voelen, is het ziekmakend. En ja talloze mensen zitten ten onrechte in uitkeringen. Ik overleef met CPTSS/DID. Vooral de herkeuringen triggerden trauma. Je levensverhaal doen aan een wildvreemde, die geen enkele expertise heeft op het gebied van Psychische stoornissen. Ik kon op het laatst het gebouw niet meer in. Eerst werd ik via een speciaal project gestimuleerd op weer Politicologie aan de UVA te studeren, om na een jaar te horen te krijgen dat ik geen Universitaire studie mocht doen. Op mijn 50 e kwam ik zonder enige hulp aan de slag als Regio Taxichauffeur. Helaas door collegas die tegen 3 wetten in in de autos rookten en na vele aanvallen waarbij mijn hersenen het af lieten weten door blootstellling daaraan, moest ik gedwongen stoppen. Kwam wel in de WIA. Dat maakte pas echt duidelijk hoe ziekmakend Bijstand geweest was voor mij. Bij een WIA uitkering hou je de controle over je eigen leven terwijl je met Bijstand volledig gecontroleerd wordt.

 7. ik zeg maar zo het recept !!!!!!!!!!!!!! driemaal daags gewoon vaccin spuiten en je blijft je leven lang gezond conform de WHO hihihihihi

 8. er zweven 150 miljoen on ontdekte virusjes door de lucht in de damp kring… dus lekker met zijn allen door blijven spuiten conform de WHO en alle andere criminelen

 9. Ja heb ik gezien, Billyboy Gates is ziek in de bovenkamer, maar de remedie is zorgen dat je voortduren een hoog vit D gehalte in je bloed hebt. Dan ben je redelijk gevrijwaard van virale aanvallen.

 10. We zullen dus zeer hoge overlevingskansen zien onder bijstandtrekkers en werklozen tenzij ze gedwongen worden om de spuit the nemen om hun uitkering niet te verliezen
  en deze mensen zullen dan terug een job vinden
  en stop met het gebruik van woorden als Marxistische communisten en socialisten het is TOTALITAIR GLOBAAL KAPITALISME

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in