Britse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van “non-vaxxers”

3
3405

Een 46-jarige Britse softwareontwikkelaar is sinds 2020 een trouwe, onbetaalde woordvoerder van de experimentele COVID-19 vaccins. Zijn prognose en toekomst zijn nu onzeker, bericht eutimes.net.

Het syndroom van Guillain-Barré (GBS) is een snel optredende spierzwakte die wordt veroorzaakt door beschadiging van het perifere zenuwstelsel door het immuunsysteem. Meestal zijn beide zijden van het lichaam betrokken, en de eerste symptomen zijn gevoels- of pijnveranderingen, vaak in de rug, samen met spierzwakte, beginnend in de voeten en handen, die zich vaak uitbreidt naar de armen en het bovenlichaam. – Wikipedia.org

Paul Bainbridge ontving zijn eerste dosis van de experimentele AstraZeneca virale vector DNA op 13 maart, volgens zijn Facebook-pagina. De regering van het Verenigd Koninkrijk geeft zeer dubbelzinnige richtlijnen wat betreft de tijd tussen de twee doses AstraZeneca. De Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), het Britse equivalent van de U.S. Food and Drug Administration, beveelt de tweede AstraZeneca dosis aan “4 tot 12 weken” na de eerste.

Bainbridge ontving zijn tweede dosis op of rond 15 mei, aangezien hij zichzelf op 29 mei “volledig gevaccineerd” verklaarde. Dit veronderstelt dat Bainbridge een trouwe, gehoorzame “pro-vaxxer” is, wat op basis van zijn geschiedenis niet ver gezocht is. Het Verenigd Koninkrijk beschouwt je als “volledig gevaccineerd” twee weken na je tweede dosis AstraZeneca, Pfizer of Moderna.

Na zijn tweede inenting spotte Bainbridge met zogeheten anti-vaxxers.

Een vriend van de Bainbridge, Paul Oxley genaamd, vroeg na de tweede dosis AstraZeneca “ben je al aan het gloeien”. Bainbridge antwoordde: “Nee. Maar ik heb 3 armen en er blijft metaal aan me plakken”.

Zij die vreedzame verandering onmogelijk maken, maken gewelddadige verandering onvermijdelijk

Er is al eerder bij het publiek voor gepleit om te stoppen met het plaatsen van deze spottende, op deugdzaamheid gerichte Facebook/Instagram/TikTok posts. Karma laat voortdurend zijn almacht zien.

Ongelukkige wending van gebeurtenissen

Bainbridge heeft sinds 2020 veel verklaringen geplaatst waaruit zijn loyaliteit en gehoorzaamheid blijkt aan alles wat de Wereldgezondheidsorganisatie en Big Pharma hem vertellen. Hij bevestigde dat hij de AstraZeneca injectie had ontvangen in een reactie op zijn post van 16 maart.

Bainbridge gaf rond 2 juni commentaar op Facebook over verschillende medische zaken. Een lezer e-mailde eutimes.net een screenshot van een post die inmiddels van Facebook is verwijderd.

Bainbridge voelde “pinnen en naalden” in zijn handen op zondag 30 mei. Op maandag 31 mei zei hij dat “twee ruggenprikken het bevestigden”. Op woensdag 2 juni was zijn hele lichaam verlamd en werd diezelfde dag in een medisch geïnduceerde coma gebracht. Hij werd ook gediagnosticeerd met meticilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA), longontsteking, en sepsis.

Een primair symptoom van het Guillain-Barré syndroom (GBS) is het “pinnen en naalden” gevoel dat Bainbridge beschreef. Ruggenprikken zijn nodig om de diagnose GBS te stellen. Bainbridge heeft GBS. Wat erger is, is dat hij na zijn diagnose blijkbaar doorging met het treiteren van non-vaxxers. Dit bericht van 3 juni is zijn laatste, want hij heeft zijn Facebook sindsdien niet meer bijgewerkt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”Volg Frontnieuws op Telegram

Truckers gaan niet weg uit Ottawa

3 REACTIES

  1. U See by now , the so named WAPPIES are not so grazy as the vaccinated say, no vacination in my healthy body, eat good , fruits , meat , veggies, vitamines from the , shops, vit c , sinc , a lot more , every day, im almost 70 , never sick, i trow away my invitation, 180 bulls eye for that scum politrickers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here