Na de uitrol van het vaccin zijn er plotseling 3 miljoen meer mensen met een handicap. Uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van Arbeid blijkt dat er in de Verenigde Staten vijf jaar achtereen ongeveer 29 miljoen mensen met een handicap waren. Dit veranderde na de invoering van het vaccin.

Er werd een piek waargenomen in de lente van 2021 en nog een in de herfst van 2021, vertelt Ed Dowd, voormalig portefeuillebeheerder bij BlackRock, aan Bannon’s War Room. In één jaar tijd zijn er ongeveer drie miljoen gehandicapten bijgekomen, zegt hij.

Dit verklaart grotendeels het personeelstekort, aldus Dowd. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk hoger, zegt hij. “Het is een ramp, het is grimmig.”

Steve Bannon, ondertussen, berekent hardop: Drie miljoen op 30 miljoen is 10 procent. “Dat is een gigantische stijging. Dat zijn verbazingwekkende cijfers.”

“Vijf jaar lang was er geen verandering, en plotseling zijn er drie miljoen meer gehandicapten?” vraagt Bannon. “Dat is juist,” antwoordt Dowd.

In de VS worstelen veel werkgevers al enige tijd met personeelstekorten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  We moeten het echt over het virus hebben: Zijn virussen vriend of vijand?
Vorig artikelSituatierapport Operatie Z: De Grote Terugtocht
Volgend artikelOekraïne – De ratten verlaten het zinkende schip
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Als je veel wilt lezen over de vaccins raad ik je de site https://www.ninefornews.nl/ aan daar hoor je arsten lijkschouwers ministers patholgen aan het word over de vaccins dus ik raad je aan om die site dagelijks te bezoeken
  Gaat er veel over dat de vaccins gevaarlijk zijn

  • Ben wel klaar met die site. Censuur op reacties en megaveel (ranzige) reclames om door te scrollen. Die site is teveel een verdienmodel.

   • Teveel?
    Het is een vooropgezet verdien-model-website 😉
    Met een hoop onzin ook nog…

    Mja, ik ben roepende in een lege woestijn kennelijk….

   • Reclame blokken met Privacy badger Adblocker zijn addons die kunt installen .
    Firefox bijvoorbeeld heel gemakkelijk .
    Iobit geeft je ook veel surf protectie en ads removel ..
    Gewoon ff zoeken beste Ab .
    Je kunt veel zelf doen .
    Maar idd Quote”Censuur op reacties” das waar ik kijk nimmer de reactiesen of reageer daar nooit (meer) begin nog wel maar die gasten zijn rigide in hun moderatie. Ik had constant gemekker . ik lees wel elke morgen ff door verder bemoei mij niet . Groeten Ab .

    • Dank je Rommel 🙂
     Men kan veel zelf doen idd .
     Een prog als Privazer gebruiken kuis je schijf .
     Ik gebruik het al jaren kleine donatie evt en gebruik geavanceerd.
     Je hoeft niet te doneren hoor is geen must .
     Maar de gasten programmeren niet voor de kat zijn viool 😛

    • En als zoekmachine kun je PreSearch gebruiken. Verdien je nog wat crypto ook. Hoewel dat tegenwoordig niet meer zoveel waard is.

  • Beste Monique,

   Hoepel ajb op met die ellaster troep!
   Nu krijg ik vast weer een hoop gezeik over me heen… so be it!

   Verder schrijf je nuttige dingen trouwens 🙂

 2. Lees svp de uitleg over de ingredienten vd gifspuit. En ga de touwtjes aan elkaar knopen. Anders loop je dat ook weer op achter straks.
  Zonderreden.substack.com
  Alle modules zijn in mensentaal geschreven dus goed te volgen.

 3. Toen ik onlangs enkele documenten van pfizer ( die nu verplicht vrijgegeven worden) , las viel ik achterovervan de samenstelling van deze zogenaamde vaccins.Als master in de biologie en scheikunde is dit mrna vergif en bijkomende ingridieenten een cocktail om nooit meer ziek te worden ( als je dood bent kun je ook niet ziek meer worden).

  • Master in biologie en scheikunde? Lijkt me niet. ABN is al lastig zo te lezen, net als interpunctie en spelling. Droom verder

   • Weet je Feiten, voortdurend staat de taalkeuze van mijn toetsenbord op Engels of Duits en dan springt er wel eens een zinnetje über en dan staat er iets in het Nederlands wst ik so niet heb beobachtet…..

 4. Kort maar krachtig
  We konden er op wachten
  Het verbaast mij niks
  We wisten toch dat dit allemaal ging gebeuren
  Alleen de gif spuit maakt meer gehandicapten dan doden op het moment
  En dat is vast de bedoeling niet geweest
  Wat mij nog steeds erg verbaasd is dat mensen die prik halen vervolgens braaf twintig minuten op een stoeltje gaan zitten en zich geheel niet afvragen waarom dit is
  Zalig zijn de imbicielen ze weten niet beter

  • Hahaha en als er dan eentje dood neeerbalt nou dan hebben ze hun woordje klaar hoor.
   Flauw gevallen van de schrik
   Die was normaal ook wel dood gegaan.
   Wat een aansteller.
   Had vast onderliggend lijden
   Bla bla bla

 5. Jongens de spuit is jullie redding geloof Hugo en de grootste leugenaar van de wereld Rutte ook VVD die club vol moordenaars en zoals men zeg nette mensen, kijk maar eens naar Wilders hoeveel moorden hij heeft gepleegd weet iemand toevallig hoeveel er dat zijn ik kom namelijk maar tot nul.

 6. Neem niemand wat kwalijk, ik deed mijn best,Zij vonden alles te ongelofelijk…..mochten op de Overheid kunnen vertrouwen…. Dus : samen verder en laat je NIET verdelen. Ik 67> ER IS NIETS WAS IS OF WERKT wat ze mij ooit op school probeerde wijs te maken. Ik begon op mijn 16e met het kopen van het BOEK Waren de Goden Kosmonauten……ben de schrijver eeuwig dankbaar. Cor van der Nagel.

   • ‘Waren de goden kosmonauten’ uit 1968 is geschreven door de Zwitser Erich von Däniken (1935). Hij is een van de eerste auteurs die onderzoek heeft verricht naar de werkelijke geschiedenis van deze planeet en de interventies vanuit de kosmos.
    William Guy Carr (1895 – 1959) uit Canada is de auteur van ‘Pawns in the Game’ uit 1958. Hij schreef het eerste overzichtswerk over de cabal.
    Van harte aanbevolen!

 7. chlorogeenzuur, catechol, catechine, 3,4-dihydroxybenzeenzuur, p-cresol, 4-methylcatechol, leucocyanidine…

  Zou jij het innemen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in