Een update van het onderzoek van Theo Schetters naar openbare gegevens uit Nederland. De gewaardeerde viroloog Dr. Theo Schetters schreef mij vanavond, met een verontrustend bericht, schrijft Dr. Robert Malone.

“Nadat we het interview bij De Nieuwe Wereld in Leiden hadden gehad, werd de censuur hard.

De Nieuwe Wereld mocht een week lang geen nieuwe items uploaden naar YouTube.

Het nieuwe mediakanaal Blckbx.tv werd gedurende twee weken geblokkeerd voor het streamen van hun programma’s via YouTube, nadat ik was verschenen in een van hun programma’s waarin ik dezelfde resultaten presenteerde.

In die specifieke uitzending vroeg ik om opschorting van de komende herfstvaccinatiecampagne. Dat deden ze niet.

Dus heb ik deze korte update geschreven om dit aan een breder publiek te presenteren.

Ik zou het op prijs stellen als u het zou kunnen plaatsen en het bericht zou kunnen verspreiden in uw substack.”

UPDATE CORRELATIE VACCINATIE EN STERFTE IN NEDERLAND 30 OKTOBER 2022

In Nederland is de najaarsvaccinatiecampagne gestart in week 37 van 2022 (driehoekjes). Zoals gepland kregen ouderen (>80 jaar) en personen die tot de risicopopulatie behoren, als eerste de vaccinaties (mRNA coronavaccins). Onmiddellijk na het begin van de campagne was er een stijging van het sterftecijfer (rode lijn). Deze temporele relatie tussen vaccinatie en stijging van het sterftecijfer bleek vergelijkbaar met die welke eerder werd gevonden tijdens de voorjaarsvaccinatiecampagne die eerder dit jaar in week 9 van start ging (blauwe lijn). Hoewel de gegevens onvoldoende gedetailleerd zijn om een oorzakelijk verband vast te stellen, nopen deze resultaten tot onmiddellijke opschorting van de vaccinaties. Gedetailleerd onderzoek naar de oorzaak van de verhoogde sterfte is van het grootste belang.

  Vaccinsceptici - De moderne martelaren

Een presentatie waarin wordt uitgelegd welke gegevens werden gebruikt, waar ze te vinden zijn en hoe ze werden geanalyseerd, vindt u hier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De gegevens liegen niet: mRNA-vaccins en correlatie met het sterftecijfer door alle oorzaken (Video Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAan Kiev geleverde wapens zijn gevonden in Finland, Zweden, Denemarken en Nederland
Volgend artikelVoormalig hoofdrabbijn van Moskou roept Russische Joden op te vluchten nadat topambtenaar Chabad aanvalt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Een “viroloog” bestaat uit een maçonniek persoon of entiteit omdat een “virus” niet bestaat en de bijbehorende “besmettingstheorie” net zo verzonnen is door Louis Pasteur in de 19e eeuw. Alles wat met “virussen” te maken heeft is dus verzonnen. De mensheid sterft dus aan bacteriële infecties door wanpraktijken van de dokters. Bacteriële infecties bestrijd je met antibiotica als je immuniteit is aangetast.

  • OKe dus wie aan rabies sterft heeft een bacterieele infectie gehad!! Ik zou graag een door U geschreven rapport zien ( wel peer reviewed)) wat rabies nu precies is!!! Verder zijn in Uw bewoordingen Prof, Bhakdi/Prof Capel/ Prof Smetters/ Prof Ioannidis/ Prof Battacharaya en nog vele anderen allemaal maar charlatans die de ballen verstand hebben van virussen nou ja eigenlijk nergens verstand van hebben want virussen bestaan niet volgens Uw uitgebreide kennis.

 2. Het virus bestaat niet, hoe noemt ge dan het ziektebeeld?

  Sars-cov-2, wat covid-19 veroorzaakt is al tientallen keren met diverse methodes geïsoleerd, idem de afgeleide soorten. En daar zijn alle wetenschappers (pro en contra) het over eens.

  Wel waar is dat het hele coronabeleid niet werkt…
  De experimentele DNA-spuit is gevaarlijk, en heeft tal van dodelijke en chronische bijwerkingen.

  Antibiotica werkt niet meer, door overgebruik is er resistentie opgetreden.

  Daarbij, we krijgen dagelijks genoeg antibiotica binnen met ons buufstukske.

  • Tip: ga eens het werk van Martin Vrijland lezen (martinvrijland.nl) Die kan heel goed uitleggen, waarom een zogenaamd geïsoleerd virus niet is wat het lijkt te zijn.

   • Martin Vrijland? Die gast verspreid aan de lopende band de meest bizarre theorieën, dermate dat hij al het alternatieve geluid in diskrediet brengt. Zou mij niet verbazen als hij in dienst is van de inlichtingendienst als agent provocateur.

 3. Vrijheid van meningsuiting en persoonlijke rechten zijn dan wel grondwettelijk vastgelegd maar worden door overheids personeel bewust constant geschonden.

  Het is namelijk zo dat om jou rechten te laten gelden als ze worden overtreden je een lange zeer trage juridische weg moet volgen, met vele plekken in het traject waar jou klacht kan verdwijnen, al dan niet via regelgeving of slordigheid. Net als digitale aangiftes bij de politie, na een jaar bestaan ze ineens niet meer en er is nooit iets mee gedaan….
  Jou rechten laten gelden is een kwestie van ween hele lange adem en veel frustratie. De bewuste schenders van jou rechten weten dat en ook dat hun ontkenning van het schenden het voor jou bijna onmogelijk maakt recht of excuus te krijgen….men herkend zichzelf vaak niet in uitspraken of daden of handelingen of er is een ander excuus. Het zegt alles over het soort persoon…

  Dus wanneer iemand word geblokkeerd op internet is daar zeer weinig aan te doen. Net als door de politie worden verhoord en drugs krijgen toegediend waardoor je totaal labiel word en zes maanden constant beroerd bent…..bewijzen is godsonmogelijk want de dader is namelijk diegene die jou van bewijs moet voorzien wil je aanspraak kunnen maken op je rechten als mens en Nederlander.

  De enige macht die de burger heeft bij schending van recht is zorgen dat je de schender weet te wonen en die persoonlijk thuis aanspreken op een moment dat men zelf kiest….ten slotte is een functie, mandaat of wat dan ook geen reden om andermans grondwettelijk vastgestelde rechten bewust en straffeloos te schenden…

  De theorie is dat je bent beschermd, de praktijk is dat men je als een beest kan behandelen en jou alle vormen van uiting en / of zelfbeschikking kan ontnemen…straffeloos, ongeremd.

  En dat is het echte doel van de wet privacy bescherming, daders in en buiten overheids dienst anoniem houden zodat slachtoffers slachtoffer blijven.

 4. Rechtspraak om eerherstel te krijgen is hetzelfde als een wortelontsteking hebben en te horen krijgen dat er iemand is gevonden die de opleiding tandarts gaat doen om jou te kunnen helpen. Als je gelukt hebt en de tandarts in spe overleefd de ontgroening, word niet drank of drugs verslaafd en springt niet voor de trein en veranderd niet van studie richting en jij bent nog niet gestorven of gek geworden dan kan het wel eens zijn dat je ontstoken kies of tand eruit word gehaald, maar dat is dus even geduld hebben en een dosis geluk. En hopelijk is een deel van je kaak niet aangetast dat ze daar een chirurg voor moeten opleiden om het rotte deel te verwijderen en er een prothese stuk tussen te zetten….mits er iemand word opgeleid om protheses te maken….

  Rechtspraak is er niet voor de burger maar om de macht van de staat te handhaven. Grondwettelijke rechten zijn de spreekwoordelijke wortel die word voorgehouden en tegelijk als excuus functioneren om iedere andere vorm van gerechtigheid die wel kan bestaan te aborteren….of af te straffen, wat u wenst.

  Daarom namen en adressen van alles openbaar, opdat misdadigers in overheids dienst en ander tuig niet afgeschermd kan worden en kan doorgaan anderen hun rechten te schenden.

  UWV artsen vind je onder andere in het BIG register, Hoofd verantwoordelijken van bedrijven via kamer van koophandel maar voor overheids personeel gebruik je google street view. Waar overheids personeel woont is het huisnummer geblurred…..

  en anders is er nog de way back machine….waar alle gewiste internet opagina’s van jou kwelgeesten terug te vinden zijn…. https://archive.org/web/

  Rechtspraak is niet hetzelfde als gerechtigdheid, en recht doen is dat ook niet.
  Gerechtigheid is wanneer jou gevoel zegt dat het goed is….

  Als gerechtigheid het doel was van rechtspraak kwam een eenmaal gepakte pedofiel nooit meer op straat….

 5. Off topic..
  Mijn man is iets ouder dan ik ( wrs de reden)..
  Hij kreeg vorige week 3 uitnodigingen..
  Voor:
  – Dé Spuit..!
  – De griepprik
  – De pneumokokken prik…
  …..” mocht alles in 1 keer”…
  Gelukkig heeft hij de uitnodigingen in de prullebak gegooid ( had ze liever in de kachel gezien..) anders had ik inmiddels een ambu kunnen bellen, denk ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in