© U.S. Secretary of Defense / Wikimedia (CC-BY-2.0)

Gevaar van bloedstolsels van AstraZeneca-vaccin hoger voor jongeren dan infectie van Covid-19.

Tot afgelopen weekend waren in Griekenland ongeveer 6,8 miljoen doses Corona-vaccin toegediend. Dit betekent dat bijna 40% van de Grieken tot nu toe één keer is gevaccineerd en 26% twee keer.

Vaccinatie voor iedereen die het wil

Vanaf vandaag, woensdag, zijn de vaccins gratis voor alle volwassenen van 18 jaar en ouder die zich willen laten vaccineren.

Bij de aankondiging van de opheffing van de prioritering van de vaccinatie per leeftijdsgroep heeft de Griekse vaccinatiecommissie gisteren, dinsdag, echter ook aangekondigd dat het AstraZeneca-vaccin alleen met beperkingen mag worden toegediend.

Fatale gevolgen

Alleen mensen boven de 60 mogen met het preparaat van het Zweeds-Britse farmaceutische bedrijf worden ingeënt. Volgens vaccinatiedeskundigen is het minder waarschijnlijk dat jongere mensen geïnfecteerd raken met Corona dan dat zij een levensbedreigende bloedstolsel ontwikkelen van Astrazeneca.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

  Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?
Vorig artikelBritse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van “non-vaxxers”
Volgend artikel#ArrestBillGates gaat viraal in India: hier zijn de redenen waarom Indiërs woedend zijn op de Gates Foundation
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in