Britse regeringsadviseur: “De samenleving moet jarenlang in lockdowns blijven”

1
Glasgow Lockdown © Ian Dick (CC BY 2.0)

Een wetenschapper en adviseur van de Britse regering zegt dat de mensen moeten wennen aan Coronavirus-lockdowns. De samenleving moet enkele jaren worden stilgelegd omdat het Coronavirus zal blijven muteren, aldus de adviseur.

De mensen moeten wennen aan het feit dat de samenleving volledig wordt stilgelegd, de beperkingen moeten wellicht nog enkele jaren worden gehandhaafd. Dat is de mening van de Britse wetenschapper, professor Sir Ian Boyd, die wetenschap- en crisisadviseur is van de Britse regering.

Hij zegt dat het Coronavirus zal blijven muteren in nieuwe virusvarianten, en dat men daarom moet leren leven onder de restricties van de staat. Telkens wanneer de regering de beperkingen versoepelt, zal er een nieuwe golf van verspreiding van de besmetting ontstaan, aldus Boyd.

Hoewel het Verenigd Koninkrijk zijn bevolking vaccineert, denkt de professor dat de restricties “nog lange tijd – misschien wel enkele jaren” zullen worden gehandhaafd.

Deskundigen in het land hebben de bevolking maandenlang beloofd dat zij hun normale leven weer zouden mogen oppakken wanneer de meerderheid van de bevolking is ingeënt, maar nu komen ze op hun woorden terug. Aangezien het virus muteert, wordt aangenomen dat het vaccin niet effectief zal werken op de nieuwe mutaties.

Het Britse volk lijkt echter genoeg te hebben van de lockdowns van de regering. Het nieuwe bericht is door gewone mensen op sociale media “waanzinnig” en “belachelijk” genoemd. Volgens informatie beginnen ook steeds meer Britten de beperkingen te negeren en te gaan winkelen.

Op dit moment zijn de meeste zaken gesloten in het Verenigd Koninkrijk, alleen het hoognodige wordt opengehouden. Bijvoorbeeld supermarkten en apotheken, maar ook mediahuizen.

Een “massamoord”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties

  Coronavaccins: Groot-Brittannië geeft rapport vrij over dodelijke bijwerkingen
Vorig artikelNu 69 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden
Volgend artikelVolksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Britse wetenschapper, professor Sir Ian Boyd, te laat geboren had een goede rechterhand van Hitler geweest. Opsluiten dat soort figuren dat zijn levens gevaarlijke gekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in