© Freepik

Een Britse overheidsinstelling, bekend als het UK Health Security Agency, heeft aangekondigd het COVID-19 vaccin niet langer aan te bieden aan gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar. Het besluit komt nadat uit officiële gegevens van een andere Britse overheidsinstelling, bekend als het Office for National Statistics, blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van 5 tot 9 jaar 22% hoger ligt dan in de twee voorgaande jaren sinds de NHS op 4 april 2022 is begonnen met het vaccineren van kinderen van 5 tot 11 jaar, bericht Expose-news.com.

In april 2022 verklaarde de NHS: “De NHS begint vandaag met het vaccineren van kinderen van 5-11 jaar, nu de grootste en meest succesvolle vaccinatiecampagne in de geschiedenis van de gezondheidszorg naar de volgende fase gaat.”

Tegelijkertijd zei Dr. Nikki Kanani, huisarts en plaatsvervangend leider voor het NHS COVID-19 vaccinatieprogramma: “Het vaccin is veilig en effectief – mijn 10-jarige dochter krijgt het deze week – en ik moedig alle ouders aan de informatie te lezen en te overwegen hun kind zo snel mogelijk te laten vaccineren.”

We weten niet of de NHS en Dr. Nikki Kanani nog steeds achter deze beweringen staan, nu ze weten dat het aantal sterfgevallen onder jonge kinderen met 22% is gestegen en de UKHSA het nu “toevallig” niet langer nodig acht de COVID-19 injectie aan 5- tot 11-jarigen aan te bieden.

Het UK Health Security Agency (UKHSA) heeft aangekondigd dat kinderen die eind augustus 2022 nog geen vijf jaar zijn geworden, geen COVID-19 vaccin aangeboden zullen krijgen.

Volgens een artikel in The Guardian: “De beslissing om het aantal kinderen dat de Covid-vaccinatie krijgt te verminderen, heeft geleid tot verontwaardiging bij oudergroepen en academici.”

Maar het UKHSA houdt vol dat het aanbod van Covid-prikken aan gezonde kinderen van vijf tot elf jaar altijd bedoeld was als tijdelijk.

  Waarom zien de mensen het overduidelijke niet? Waarom geloven de mensen niet wat er gaande is?

Gegevens van het Office for National Statistics (ONS) wijzen er echter sterk op dat er een zorgwekkende reden is waarom het UKHSA heeft besloten de uitrol voor gezonde jonge kinderen op te schorten.

Uit ONS-gegevens over wekelijks geregistreerde sterfgevallen blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van vijf tot negen jaar in Engeland en Wales met 22% is gestegen ten opzichte van de twee jaar daarvoor, sinds de NHS trots aankondigde dat zij zou beginnen met het vaccineren van jonge kinderen.

De volgende snapshot komt uit tabel 2a van de 2022 dataset van wekelijks geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, gepubliceerd door de ONS.

Het toont het aantal sterfgevallen per week onder 5- tot 9-jarige kinderen van week 14 van 2022 tot week 35 van 2022. Week 14 is de week eindigend op 8 april 2022, die samenvalt met de aankondiging van de NHS dat zij op 4 april zou beginnen met het vaccineren van 5- tot 11-jarigen.

Sterfgevallen in 2022 – Bron

De volgende screenshot is afkomstig uit de tabel “Weekly figures 2020” van de 2020 dataset van wekelijks geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, gepubliceerd door de ONS. Het toont het aantal sterfgevallen per week onder 5- tot 9-jarige kinderen van week 14 van 2020 tot week 35 van 2020.

Overlijdens in 2020 – Bron (Klik voor groot)

De volgende screenshot is afkomstig uit de tabel “Weekcijfers 2021” van de 2021 dataset van wekelijks geregistreerde sterfgevallen in Engeland en Wales, gepubliceerd door de ONS. Het toont het aantal sterfgevallen per week onder 5- tot 9-jarige kinderen van week 14 van 2021 tot week 35 van 2021.

  Reiner Fuellmich: "De huidige crisis heeft niets met volksgezondheid te maken"
Overlijdens in 2021 – Bron (Klik voor groot)

De volgende grafiek toont het totale aantal sterfgevallen tussen week 14 en week 35 van 2020, 2021 en 2022 onder kinderen van 5 tot 9 jaar.

Gegevens bron

In 2020 zijn in totaal 85 kinderen van 5 tot 9 jaar tussen week 14 en week 35 overleden. In 2021 stierven in totaal 86 kinderen van 5 tot 9 jaar in dezelfde periode. Dit komt neer op een gemiddelde van 85,5 sterfgevallen over de twee jaren, en suggereert dat normaal gesproken wordt verwacht dat het aantal sterfgevallen op dit niveau ligt omdat het aantal in de twee jaren vrijwel gelijk is.

In 2022 stierven echter in totaal 104 kinderen tussen week 14 (dezelfde week waarin de NHS begon met het aanbieden van het Covid-19 vaccin aan gezonde 5- tot 11-jarigen) en week 35 (dezelfde week waarin de UKHSA besloot te stoppen met het aanbieden van het Covid-19 vaccin aan gezonde 5- tot 11-jarigen).

Dit betekent dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van 5 tot 9 jaar met 22% is gestegen ten opzichte van de twee voorgaande jaren in de periode dat alle gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar in het VK de COVID-19 injectie kregen aangeboden.

Is het toeval dat het UKHSA heeft besloten de uitrol voor jonge kinderen te onderbreken nu we weten dat het aantal sterfgevallen onder deze leeftijdsgroep met 22% is gestegen sinds zij de COVID-19 injectie kregen aangeboden?

Dat is aan u om te beslissen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Dubbel gevaccineerd 20-jarig model ontwikkelt Myocarditis, krijgt hartaanval en beide benen zijn geamputeerdVolg Frontnieuws op Telegram

  Mainstream media geeft eindelijk toe dat 'Long Covid' vaak 'Long Vax' is

Lees meer over:

Vorig artikelPresentatrice breekt in tranen uit: Gevaccineerde collega (24) plotseling & onverwacht aan hartprobleem overleden
Volgend artikelDemi Lovato accepteerde “risico op bijwerkingen van vaccin”, kan nu haar carrière eindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. En dit zijn nog maar de cijfers tot 2 september. 2022 heeft nog 4 maanden te gaan. Als je 104 deelt door 8 maanden kom je uit op een gemiddelde van 13 per maand. Dus tel daar nog maar 52 bij op over de laatste 4 maanden van dit jaar.

 2. =heeft aangekondigd het COVID-19 vaccin niet langer aan te bieden aan gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar.=

  ow, dus gezonde kids laten ze nu even met rust, en gaan door met de niet gezonde kids die veel geld kosten net als oude mensen oid? de nutteloze eters? animals aldus Harrari?

  • Zelfde als in DE wat startte in 1935: euthenasie op 870.000 mensen. Dokters en verpleegsters dat het een lust was.

   Als ze beginnen met nuttelozen, zijn er een paar catagorietjes: kabinet, linkse partijen, vluchtelingen, moslims, WEF volgers….

 3. De ouders, die zo stom en sadistisch zijn hunkoters te laten inenten, moeten gecastreerd worden en 20 jaar dwangarbeid in een gulag in Siberie krijgen.

 4. Het is vanaf het begin duidelijk geweest dat kinderen niet of nauwelijks ziek worden van dat virus. Het is dus onverantwoordelijk ze in te spuiten met een experimenteel “vaccin”. Ik snap de artsen en verpleegkundigen niet die de ouders niet daarover inlichten en dan toch die spuit zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in