foto: By Ashley Graham, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87293366

Demi Lovato (30) staat er steevast om bekend mee te doen aan elke linkse lifestyle-trendcampagne. Ze noemt zichzelf bijvoorbeeld “niet-binaire”, gebruikt “pronomen” en verspreidt altijd haat en leedvermaak tegen Donald Trump. In april 2021 ging ze in de openbaarheid met het bericht dat ze het risico van vaccinbijwerkingen op de koop toe nam. Nu kan ze nauwelijks uit bed komen door een “mysterieuze ziekte” en kondigde ze het einde van haar carrière aan, schrijft Report24.news.

Demi Lovato, het icoon van zogenaamd “links” tot “extreemlinks”, heeft Mexicaanse, Italiaanse en Ierse voorouders. Daarom berichten Italiaanse tijdschriften graag over de artieste. De afgelopen dagen circuleerde op de sociale media de volgende tegenstelling:

Links: Lovato wil de risico’s van de “vaccinatie” aanvaarden, rechts: ze kondigt het einde van haar carrière aan.

In april 2021 meldden de koppen van overeenkomstige tijdschriften: “Amerikaanse zangeres Lovato zou de risico’s van ‘vaccinatie’ aanvaarden”. Drie dagen geleden kwam de aankondiging: wegens een “mysterieuze ziekte” zou ze zich uit de showbusiness terugtrekken. Ze had niet langer de kracht om uit bed te komen. Wat zou deze mysterieuze ziekte kunnen zijn?

Samen met andere sterren liet Lovato zich in april 2021 over de hele wereld vertonen. Zij had voor de “vaccinatie” gekozen omdat de voordelen groter waren dan de risico’s. Een voorbeeld staat hier op yahoo.com of hier op tg24.sky.it, waar vele sterren en beroemdheden de bevolking met hun optredens voor de experimentele genenvaccinatie zouden aanmoedigen. Onder hen zijn opvallend veel mensen die sympathiseren met extreemlinks en globalisme. Zelfs de zogenaamd zeer intelligente Sharon Stone liet zich tijdens de “vaccinatie” fotograferen.

Volgens Yahoo!life voelde Lovato zich veel meer beschermd na haar “eerste prik”. Blijkbaar ging het bij Covid altijd om het individuele “gevoel” en niet om een daadwerkelijk beschermend effect.

“Ik riskeer liever de mogelijke bijwerkingen van een vaccin dan dat ik mijn leven riskeer door Covid op te lopen of te verspreiden,” zei Lovato op Instagram, met commentaar op een foto na de vaccinatie.

Inmiddels is Lovato’s Instagrampost van destijds niet meer te vinden, en die ontbreekt ook in de hierboven gelinkte galerij van de ster. Er blijft slechts één Twitter-vermelding over:

  Ja, u wordt gemanipuleerd
Via Demi Lovato Twitteraccount

Enkele dagen geleden kondigde Lovato het einde van haar carrière aan. Een mysterieuze ziekte zou haar beletten uit bed te komen. Dit doet denken aan beschrijvingen van bijwerkingen van vaccinaties, vooral die in verband met hartziekten. De patiënten voelen zich zwak en futloos, hebben vaak een rolstoel nodig en worden overweldigd door eenvoudige dingen zoals traplopen.

Natuurlijk is dit niet de enige denkbare verklaring voor Lovato’s vermeende aandoening. De “ster” is in de loop der jaren herhaaldelijk het onderwerp geweest van drugs- en alcoholschandalen. Drugsverslaafden en geestelijk zwakke mensen vallen vaak voor het “linkse” globalisme en kunnen blijkbaar gemakkelijk worden misbruikt als “testimonials”. Lovato zou lijden aan een bipolaire stoornis, een chronische geestesziekte. In 2018 stierf de voormalige Disney-ster bijna aan een overdosis.

Screenshots van de betreffende berichten op Lovato’s Instagram-account (inmiddels verwijderd).

Op Instagram schreef Lovato: “Ik ben zo ziek dat ik niet uit bed kan komen. Ik kan niet meer. Deze volgende tour zal mijn laatste zijn. Ik hou van jullie en dank jullie hartelijk.” (Bron: La Repubblica). Het betreffende bericht werd weer verwijderd. Tijdens een optreden in Chili klaagde ze dat ze “bijna geen stem” had en vroeg het publiek voor haar te zingen. Op haar Instagram foto’s en video’s, die nog steeds beschikbaar zijn, lijkt ze niet bijzonder lichamelijk beperkt; zelfs korte clips van haar optredens tonen haar vol energie en geenszins ziek of zwak. Misschien is het gewoon een aandachtstekort in het verloop van haar mentale toestand.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Niemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Nightmare on Main Street - Is dit waarom de inhoud van de C19-flacons een "handelsgeheim" is? Eieren, wormen, parasieten en op aluminium gebaseerde levensvormen?

Lees meer over:

Vorig artikelBritse regering zet de uitrol van het COVID-19 vaccin voor kinderen van 5 tot 11 jaar stop na een stijging van 22% van het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep sinds de NHS met de inenting is begonnen
Volgend artikelHet COVID-19 eindspel: Wereldbestuur, “Digitale Tirannie” en de Ontvolkingsagenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik kan er maar niet over uit hoe hypocriet het “linkse” volk is…

  Ik bedoel.. ZIJ wil aangesproken worden met THEM THEY.. toch?

  En dan spreekt ze zelf over IK…. IK “IK KAN DIT NIET MEER”.

  WIe is IK??

  Ze moet bedoelen: ” WIJ KUNNEN DIT NIET MEER” toch ??

  Bah… zo klaar mee met die mensen… altijd maar van anderen van alles verwachten dat ze zich opofferen om HEN tegemoet te komen en puntje bij paaltje zijn ZIJ zelf niet eens begaan met zichzelf… gevaarlijk volk…. kippen zonder koppen…

  DIT ZEGT DE PERS:
  “Demi Lovato wil na Holy Fvck klaar zijn met toeren. Lovato, die momenteel het Zuid-Amerikaanse deel van de tour in Santiago, Chili, afrondt, postte in een inmiddels verwijderde Instagram Story dat hun volgende tour hun laatste zal zijn.”

  Dus netjes met “dat HUN volgende tour HUN laatste zal zijn”…. ok… en dan Demi zelf…;

  Hier zegt ZIJ:

  “IK ben zo fucking ziek dat IK mijn bed niet uit kan komen. IK kan dit niet meer”,

  DE PERS: “postte Lovato over HUN ziekte.

  Demi weer: “Deze volgende tour zal MIJN laatste zijn, IK hou van en bedank jullie.”

  PERS: “Later plaatsten ZE nog een verhaal dat ZE door HUN ziekte zouden “poweren” voor HUN fans voor de show van vanavond; Lovato deelde ook dat ZE “nauwelijks een stem HEBBEN” en “de microfoon veel naar het publiek ZOUDEN richten”. Na de show bedankten ZE fans voor HUN steun en voor het “doortrekken”. Lovato gaat verder met het laatste deel van de tour die op 22 september begint in Sacramento, maar nog geen woord over of het echt de laatste tour zal zijn.”

  NERGENS …. zie ik dat Demi zegt : “WIJ GAAN ONS EMPOWEREN VOOR JULLIE, ONZE FANS VOOR DE SHOW VANAVOND”…

  Alleen de PERS MAAKT dat ervan… Demi PRAAT niet in WIJ…ONS…

  De PERS weer wel…
  Bron: https://www.vulture.com/2022/09/holy-fvck-demi-lovato-tour-ending.html

  Omdat Demi dat graag wil.

  Ik heb er VELEN al opgemerkt die aangesproken willen worden met THEY THEM etc. maar puntje bij paaltje niet praat vanuit ONS , WIJ… maar wel verwacht van de omgeving.

  Wegwezen …. !!

  Zoals Thierry mooi zegt: “IK WIL WOKE WORDEN……..IK WIL MET “ZIJ” AANGESPROKEN WORDEN. IK VOEL ME VANDAAG MEER FEMINIME”

  https://www.youtube.com/shorts/WG1w_RAD5es

  Geweldig !

 2. Nou, dan heeft ze uiteindelijk toch gekregen wat ze verdiend! Geen medelijden mee met dit soort linkse deugtrollen die iedereen de maat wil nemen!

 3. Another one bites the dust
  Another one bites the dust
  And another one gone, and another one gone
  Another one bites the dust, yeah
  Hey, I’m gonna get you, too
  Another one bites the dust…

 4. Wie niet luisteren wil moet maar voelen. Ik ben zo schijtzat van die klagers na al die prikken.
  In het begin had ik nog enig medelijden, nu opzouten. Eigenwijze mormels.

 5. Het grootste gevaar zijn dit soort gehypnotiseerde schapen voor ons. Ondanks dat ik weet dat zij zijn gemanipuleerd door media, overheid en zelfs voedingsindustrie. Dat clubje 1% psychopaten kan niks zonder de massa aan hun kant. Enige oplossing is of ontbinding EU en iedereen terug naar eigen valuta of totale oorlog. Dit keer is er geen reddingsplan meer mogelijk want zowel VS als EU zijn failliet.

  • Alleen jammer dat ook ontbinding EU en terug gaan naar de nationale staten en de oude valuta’s nog níet de of een oplossing is…. Binnen die nationale staten blijven evengoed nog steeds de ‘schapen’ de meerderheid
   hebben, word je evengoed in het pak genaaid door je eigen ‘vaccin’gelovige medeburgers/landgenoten.. Zoals we in zowat alle nog ‘vrije’ democratieën wereldwijd kunnen zien dat gebeurt… En wat dan ?

 6. Zeer intelligente Sharon Stone ? Ja, Bill Gates zou ook een IQ van 160 hebben !! Hahaha !
  Bepaald soort IQ waarschijnlijk waar je beter je reet mee afveegt ! De ultieme test tegenwoordig en prachtigste graadmeter voor gezond verstand, karákter en echte moraal is simpel dat je alle kwakzalversnonsens doorziet, hun aangeboden rotzooi–nu vooral de gif’vaccins’–pertinent wéigert !
  Alle anderen zijn in feite gezakt voor het momenteel beste examen des levens, blijken in feite incompetente niet-nadenkende zwakzinnigen te zijn…Hoeveel ‘kennis’–beter: blind geloofde ‘gegevens’–ze ook in hun kritiekloze breinen hebben geperst of hoeveel talen ze ook inmiddels vloeiend spreken.. Ja, inderdaad, dit soort mensen studeren makkelijk, worden bij gebrek aan échte interesse nergens door afgeleid, krijgen allerlei diploma’s en goede banen in de samenleving..Neem de hele overwegend walgelijk volgzame (huis)artsenstand, het overgrote merendeel der politici, met name die zonder enige visie etc. etc.
  De brave Hendrikken en moederskindjes die altijd al bereid waren je bij papa en mama of de baas te verraden, ongeacht of je goed of fout deed.. Vul zelf nog maar aan…

 7. Niet getreurd ! Een held voor de goede zaak is helaas gesneuveld..En het is maar een ‘bijwerking’ toch ?
  Je moet maar zo denken : het bewijst in ieder geval dat het ‘vaccin’ wérkt, althans iets dóét, wat ook..
  Toch geniaal van die uitvinders ! Operatie geslaagd, patiënt overleden, maar zelfs dat was een succesje, gezien de achterliggende ontvolkingsplannen toch ? En luister, wíj zijn maar dom en moeten niet denken het beter te weten dan al die geslaagde mensen met geld en macht die echt wel weten wat ook voor óns het beste is, al zóu dat ook moeten zijn dat we op al dan niet plotselinge of juist trage pijnlijke wijze kapotsterven…Je moet voor je geloof wat over hebben… Doe je het niet voor jezelf, dan toch voor een ánder immers ? Voor lieve ome Bill en zo…

 8. Het is gewoon zielig en meelijwekkend hoe zwakke burgers zo makkelijk zijn te bedonderen met tv praatjes , vleermuisvirus uit china die de wereld zal verdelgen en een prik die ons zal redden. Kan het nog dommer ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in