Een implanteerbare hydrogel biosensor, gemaakt via een door DARPA-Gates gefinancierd bedrijf in Silicon Valley, lijkt te zullen worden gebruikt in het komende COVID-vaccin. Het Amerikaanse Ministerie van Defensie en de Bill and Melinda Gates Foundation zijn een samenwerking aangegaan met Profusa, een bedrijf in Silicon Valley, om een stukje nanotechnologie te ontwikkelen dat is gemaakt van hydrogel (vergelijkbaar met een zachte contactlens) en dat onder de huid kan worden geïnjecteerd en geïmplanteerd met een vaccin als afgiftesysteem, bericht Makia Freeman.

Deze sensor (of beter gezegd een biosensor), die kleiner is dan de grootte van een rijstkorrel, zou daadwerkelijk met het lichaam versmelten. Als een stukje nanotechnologie zou het verbinding maken met het draadloze netwerk (het 5G-aangedreven IoT of internet der dingen) en zowel informatie over u en uw lichaam doorgeven als ontvangen naar de autoriteiten.

Dit artikel van Defense One meldde al in maart 2020 dat de biosensor op schema lag om begin 2021 goedkeuring van de FDA te krijgen, wat ongeveer dezelfde tijd is dat ons is verteld dat we de uitrol van het COVID-vaccin konden verwachten.

2-delige hydrogel biosensor zou verschillende signalen afgeven

Het DefenseOne artikel schetst de eigenschappen en capaciteiten van de hydrogel biosensor:

“De sensor bestaat uit twee delen. Het ene is een 3 mm lange hydrogel, een materiaal waarvan het netwerk van polymeerketens wordt gebruikt in sommige contactlenzen en andere implantaten. De draad, die met een injectiespuit onder de huid wordt ingebracht, bevat een speciaal ontwikkelde molecule die een fluorescerend signaal naar buiten het lichaam stuurt wanneer het lichaam een infectie begint te bestrijden. Het andere deel is een elektronische component die op de huid wordt bevestigd. Het zendt licht door de huid, detecteert het fluorescerende signaal en genereert een ander signaal dat de drager naar een arts, website, enz. kan sturen. Het is als een bloedlaboratorium onder de huid dat de reactie van het lichaam op ziekte kan oppikken vóór de aanwezigheid van andere symptomen, zoals hoesten.”

Een hydrogel-biosensor (een stukje implanteerbare nanotech) kan worden gebruikt in een binnenkort te ontwikkelen COVID-vaccin om je lichaamsactiviteit in de gaten te houden – en meer.

Profusa is nog zo’n Silicon Valley bedrijf dat banden heeft met het militair-industrieel complex van de VS. Het pocht op zijn website dat het “baanbrekend is op het gebied van weefsel-integrerende biosensoren voor het continu monitoren van lichaamschemie.”

Of het nu gaat om de grote Tech bedrijven Google, Facebook of Twitter, of kleinere spelers zoals Profusa, het leger en Silicon Valley zijn aan elkaar verbonden en vormen een belangrijk onderdeel van de NWO (Nieuwe Wereld Orde).

  Onderzoekers creëren vernevelde COVID-vaccin

DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), het agentschap dat tot taak heeft exotische nieuwe dodelijke technologieën te bedenken om steeds meer mensen tot slaaf te maken en te doden, gooide in 2011 wat geld naar Profusa, en werkt nog steeds nauw met hen samen.

Profusa is ook verbonden aan de Bill en Melinda Gates Foundation, wat niet verwonderlijk is, aangezien eugenetist en voorvechter van depopulatie Gates bijna in zijn eentje deze neppandemie heeft georkestreerd. U herinnert zich wellicht dat Gates het Imperial College in Londen financierde, waarvan de belachelijke en onverstandige modellen onheil voorspelden dat nooit ook maar in de buurt van werkelijkheid is gekomen. Volgens dit artikel voert Profusa momenteel een studie uit in samenwerking met het Imperial College. Op Profusa’s website staat:

“In plaats van geïsoleerd te zijn van het lichaam, werken de biosensoren volledig geïntegreerd in het weefsel van het lichaam – zonder enig metalen apparaat of elektronica, waardoor de pogingen van het lichaam om het af te stoten worden ondervangen. Tot op heden hebben de geïnjecteerde biosensoren tot vier jaar gefunctioneerd. Elke biosensor, die kleiner is dan een rijstkorrel, is een flexibele vezel van ongeveer 5 mm lang en een halve millimeter breed, die bestaat uit een poreuze steiger die capillaire en cellulaire ingroei uit het omliggende weefsel induceert. De hydrogel is gekoppeld aan lichtgevende fluorescerende moleculen die continu signalen afgeven in verhouding tot de concentratie van een chemische stof in het lichaam, zoals zuurstof, glucose of een andere interessante biomolecule”.

Het menselijk lichaam hacken met vreemde synthetische nanotech-objecten

Profusa wil je hele lichaamschemie kennen – je zuurstofgehalte, je glucosegehalte, je hormoonspiegels, je hartslag, je ademhalingsfrequentie, je lichaamstemperatuur, met de (niet nader genoemde) mogelijkheid om uit te breiden naar het kennen van je menstruatiecyclus (als je een vrouw bent), je seksleven, je emoties en meer – en wil dan al die informatie doorsturen naar een soort medische autoriteit, hoewel het natuurlijk overduidelijk is dat deze gegevens terecht zouden komen in de handen van de samenzweerders van de NWO, die ze zouden gebruiken om de massa’s te manipuleren.

  Totale wereldverbanden en acties onthullen de kwade agenda van het Eén Wereldregeringscomplot

Profusa publiceerde dit persbericht Injectable Body Sensors Take Personal Chemistry to a Cell Phone Closer to Reality. Ze perfectioneren de kunst van het hacken van het menselijk lichaam, door het voor de gek te houden met het accepteren van synthetische materialen en objecten, vermomd zodat ze niet als vreemd worden herkend:

“Conventionele sensoren, zoals die in continue glucosemonitors, hebben een elektrodedraad die de huid binnendringt om een chemische stof te meten in de vloeistof die de cellen omringt. Maar omdat het lichaam de elektrode “ziet” als vreemd materiaal, moet deze binnen enkele dagen worden verwijderd en vervangen op een andere plaats om de effecten van ontsteking en littekenweefsel te voorkomen waardoor de elektrode uiteindelijk niet meer nauwkeurig kan functioneren. Het team van Profusa ontwikkelt een familie van piepkleine biosensoren die bestaan uit een weefselachtige hydrogel, vergelijkbaar met een zachte contactlens, en die pijnloos onder de huid worden geplaatst met een enkele injectie. De biosensoren worden niet geïsoleerd van het lichaam, maar werken volledig geïntegreerd in het lichaamsweefsel – zonder metalen onderdelen of elektronica, waardoor de pogingen van het lichaam om de biosensoren af te stoten, worden ondervangen”.

Dit bewijst eens te meer dat we via de Synthetische Agenda hals over kop afstevenen op een toekomst van Transhumanisme, waarin de mens wordt samengevoegd met de machine om Mens 2.0 te creëren. Deze aangepaste mens zal worden gemaakt van synthetische metalen en plastic-achtige onderdelen; het verkooppraatje is dat we zullen worden versterkt en verbeterd, maar de waarheid is dat we zullen vernietigen wat ons menselijk maakt. Dit recente artikel meldt dat de American Chemical Society (ACS) dichter bij de integratie van elektronica in het lichaam komt:

“Traditionele micro-elektronische materialen, zoals silicium, goud, roestvrij staal en iridium, veroorzaken littekenvorming wanneer ze worden geïmplanteerd. Voor toepassingen in spier- of hersenweefsel moeten elektrische signalen stromen om ze goed te laten werken, maar littekens onderbreken deze activiteit … “We begonnen te kijken naar organische elektronische materialen zoals geconjugeerde polymeren die werden gebruikt in niet-biologische apparaten,” zegt Martin, die aan de universiteit van Delaware werkt. “We vonden een chemisch stabiel voorbeeld dat commercieel werd verkocht als een antistatische coating voor elektronische beeldschermen.”

Na testen ontdekten de onderzoekers dat het polymeer de eigenschappen had die nodig zijn voor de interface tussen hardware en menselijk weefsel … Tot nu toe heeft het team een polymeer gemaakt met dopamine, dat een rol speelt bij verslavend gedrag, evenals met dopamine gefunctionaliseerde varianten van het EDOT-monomeer. Martin zegt dat deze biologisch-synthetische hybride materialen op een dag nuttig zouden kunnen zijn bij het samenvoegen van kunstmatige intelligentie met het menselijk brein. Uiteindelijk, zegt Martin, is het zijn droom om op maat te kunnen maken hoe deze materialen zich op een oppervlak afzetten en om ze vervolgens in weefsel van een levend organisme te plaatsen. “De mogelijkheid om de polymerisatie op een gecontroleerde manier in een levend organisme uit te voeren, zou fascinerend zijn.”

  Plotseling en onverwacht

Dit Hydrogel Biosensor Implantaat Plan zou alleen werken als de NWO Controleurs toegang zouden krijgen tot ieders bloedbaan

Vanuit het oogpunt van de NWO zou dit plan, om te slagen op een wereldwijde schaal, toegang moeten krijgen tot ieders bloedbaan, wat ze zouden kunnen doen als verplichte vaccinatiewetten verder worden uitgerold, zoals nu al gebeurt of waarover gesproken wordt in vele naties, staten en regio’s over de hele wereld. Massachusetts heeft net een wet aangenomen die griepprikken voor schoolkinderen verplicht stelt; de Australische premier heeft het over verplichte vaccinatie; maar aan de andere kant hebben staten als South Dakota wetsvoorstellen ingediend om verplichte vaccinaties voor scholen te verbieden. Dit zal de komende maanden het echte strijdtoneel zijn als Operation Warp Speed en andere plannen tot het uiterste worden doorgedreven, met een wanhopige NWO die probeert de charade van een pandemie op tijd voort te zetten zodat ze hun overhaaste en ongeteste COVID-vaccin verder kunnen uitrollen – een nieuw soort RNA-vaccin met de mogelijkheid om je genetica te wijzigen (RNA en DNA), en waarschijnlijk de mogelijkheid om je te implanteren met een nanotech hydrogel biosensor. Nu blijk dat Gates een van de financiers van deze technologie is, blijkt dat zijn excuses erg zwak zijn als hij zegt dat hij niet probeert de mensheid te microchippen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Technocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperkVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeer dan de helft van de sterfgevallen bij deze begrafenisondernemer zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de COVID-vaccins
Volgend artikelCoronacomplot tegen de mensheid: Zullen deze 16 mensen aangeklaagd worden voor genocide?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ik heb een hond als puppy 9 jaar geleden gekocht was toen al zwaar tegen chippen. Maar de pup moest verplicht gechipt worden. Riep toen tegen iedereen dat gaat ons ook gebeuren. Iedereen verklaarde mij voor gek… Nou ik had graag ongelijk gehad. 🙁

 2. Er zou gezegd willen worden
  Zie een tekenfilm uit de jaren 70 / 80 dat heet : ER WAS EENS

  U kunt er heel wat van opsteken
  Dat wat nu word toegediend aan injecties bestond al ver voor de tweede Wereld Oorlog
  Alleen Nu word het massaal toegepast
  Meer niet

  Opa van schrijven vertelde over telefoon in polshorloge in de tweede wereld oorlog
  Als dat toen bestond
  Dan kan men zelf aanvullen wat er nog meer kan zijn geweest

  In 1980 werd door schrijver zelf een antenne van koperdraad gemaakt waarmee Duitse zenders ARD NDR WDR ZDF ALS NED 1 & NED 2 werd ontvangen
  Met gaaf beeld bij helder weer
  Terwijl er maar 5 zenders op TV te ontvangen waren toen dertijds .
  ARD was dus erbij gevonden

  Gebruikt men het gezonde verstand
  Dan ziet men dat men veel dingen zelf kan doen

  Dank U

 3. Als je de link legt met Dtsl waar “slechts” 3 spuiten verplicht worden gesteld t/m 2023. (alhoewel niets tijdelijks meer tijdelijk blijft zolang schwabbertje en co nog rondlopen) dan weet je hoe snel ze het spul waar het hun uiteindelijk om te doen is al gaan inspuiten.

 4. Het is zo dat de overheden bezig zijn met de intrekking van de corona pas ware het niet dat de miljarden corona spuiten nog niet geheel verbruikt zijn en dat er nog altijd ezelen schapen en slachtvee rondlopen die zich ter beschikking stellen van bevolking uitroeiers die het wereld aantal bewoners willen terugdringen naar 4 miljard n a2023 zal dat een feit zijn Tenzij de bevolking massaal verzet pleegt en de touwtjes zelf in handen nemen De schurken Bill Gates en Co moeten dan eerst opgeruimd worden…. Chips eet je op en stop je niet in een waanzin spuit!!!!!!!!!

 5. Ik ben een ex-vaccer . Nooit meer een spuit in mijn lijf! Je weet nooit wat die criminelen erin stoppen!~
  Ook nooit een griepprik genomen. Het aluminium in die spuit zorgt voor vervroegde dementie /alzheimer. Maar voorkomt geen griep. Had ik gelezen.
  Na het lezen van boeken zoals o.a. ‘Deadly Medicines and Organised Crime’ van Peter c. Gotzsche. en ‘Plaque of corruption’ van Judy Micovits en Heckenlively, is mijn vertrouwen in medische wereld en gezondheidszorg helemaal weg . Met wat uirzonderingen natuurlijk. Gebroken benen, nieuwe heupen etc. Maar zoals gezegd: Laat voedsel je medicijn zijn ( plus supplementen zoals D3 zink vit C etc.) alarmbellen gaan rinkelen.

 6. gebruik je ,:
  een achternaam
  een ter wereld komendag als geboorte-datum
  een sofia-nummer -btw nr -verzekerden nr.
  betaal je verzekering
  ontang je uitkering
  zit je in loon dienst
  betaal je belasting
  sta je ingeschreven (gemeente of woningbouw)
  draag je sociale lasten af
  betaal je gemeentelijke belastingen

  Dan ben je onderhevig aan,:
  de regels van de Corporatie
  Als (vermeende) wetten.
  claim is ,: u tekende een cotract waarvan alleen wij de verborgen regels en verborgen betekenissen kennen en uw bent ‘vermeend’ eigendom/product dood dus zonder rechten.

  (dank aan alle liberale leugenachtige trutjes bij de zosawe en uwv , leugentje hier of daar maakt niet uit doe nou maar gewoon , tis gratis “hulp”)

  1uw bent vermeend dood en verloren geraakt op zee (zeevaartswetgeving)
  2-uw word omschreven als dood en zieloos object/lichaam/entiteit (handelswetgeving)
  3-er word totale staat van oorlog (oorlogswetgeving) tegen uw gevoerd dmv uw naasten en uw eigen huis tegen u te laten vechten dmv de grondrechtelijke biologische mens tegen uw natuurlijke rechtsgeldige persoon tegen elkaar te laten vechten.
  regels zijn om wetten tegen jezelf te breken.
  zo is de dwingende partij (de corporatie)
  in eigen geschrevrn tehels als vermeende wetten juridisch onaantastbaar.
  uw word leyterlijk aangexet om oorlog tegen uw levende zelf te voeren door uw (vermeend) dode zelf.

  1- misleiding mag dmv geheime woorden en geheime regels/(wetten)of ontkennen en onthouden.
  onder geheim recept en/of geheime formule.

  2-schuldig bij vermoeden,:
  verdacht , veroordeelt en gestraft zonder mededeling/rechter te zien/ habeus corpus.
  een daad van piraterij is acsepteerbaar om een daad van piraterij tegen te gaan.
  vrijbrief voor vrijbuiterij en piraterij onder vermeende achuldig geboren zijn.
  wie schuldig is kan/mag gestraft worden zonder uitleg/reden.

  3-natuurlijk rechtsgeldig persoon.
  een dode entiteit/lichaam/object zonder grond of mensen rechten.
  uw bent vermeend deze dode entiteit dmv misleiding.
  als u erkent en zich identificeerd met de achternaam en ter wereld komen dag als geboorte dag stapt u onwetend onder corpse oratie “vermeende wetten” (regels voor objecten)
  objecten hebben geen rechten daar ze dood zijn.
  u eord gelijk gesteld aan prullebakken en parkbankjes.

  comunisme definitie,:
  het is altijd uw schuld.
  u bent schuldig geboren.
  u bent een product en leeft niet.
  wij bent eigendom van het geheel , dit geheel is van ons (niet mensen)
  wij doen met ons eigendom wat wij willen.
  u bent ond eigen->dom omdat wij dit zeggen
  EN U DIT GELOOFT
  en hieraan meedewerking verleent.

  DAAROM ZEGGEN ZIJ,:
  ZE ZIJN TE DOM OM VOOOR ZICHZELF TE ZORGEN OF OM DIT TE BEGRIJPEN.

  communisme,: wij vermoorden jou
  opdat wij kunnen floreren.
  jullie sterven graag voor ons omdat jullie zo van ons houden , dit is omdat wij jullie dit vertelden.

  von munchausen byproxy ~ zionism slagers
  vs
  Stockholm Syndrome ~schapen slacht

  nogmaals , geen mensen.
  geevolueerde parasieten die met misleiding de “host/gastheer” wijsmaakt de parasiet te zijn
  en de “parasiet” zich voordoet als gastheer.

  kijk naar je betaalsysteem.
  de mens bedenkt de weg.
  legt de weg aan
  betaald voor het materiaal
  onderhoud de weg
  betaald huur op zn eigen weg
  betaald het onderhoud aan zn eigen weg
  betaald boetes op zn eigen weg
  is onderheving aan regels op zn eigen weg.
  kan worden verboden ip zn eigrn weg.

  en
  betaald het loon
  de loonbelasting en belasting teruggave van de ambtenaar die stelt ,
  zonder mij kun je deze weg niet aanleggen.
  daar zorgen wij persoonlijk voor.

  dronken van macht.

  comunisme is parasitisme.

 7. ik raak met de dag gefrustreerder op de mensen op de juiste sites in comentsections die de juiste voorspellingen maken wat de volgende stap zal zijn en dan niets doen en wachten op de volgende stap en trots roepen , ik zei het toch dat dit zou gebeuren.
  wat ben ik slim. wie bevestigd dit?
  beloon mij.

  men staat op het spoor
  en ziet de aanstormende trein…..
  reactie,:
  roept , er komt een trein aan!!
  zullen we wedden dat er een trein aankomt!!
  zullen we wedden dat ik gelijk heb!!
  luister nou maar naar MIJ want ik heb gelijk!!
  kijk die trein komt steeds dichterbij!!
  zie je wel ik heb gelijk!!

  stap van het spoor en geef het juiste voorbeeld.
  en ga niet staan te PEEUWEN!!….
  meneer kaktus had gelijk!!

  knaken is hun macht.
  stop met overmaken.
  timmer je brievenbus dicht.
  geen rekening ontvangen
  is geen rekening betalen.
  deurwaarders stel ik , is dat een schip waarin u voor mijn deur kqam varrn onder maritirme wetgeving?
  staat u hier op zee voor mijn deur?
  voert u oorlog tegen mij?
  u dient mij een verklaring van vijandschap te overhandigen!
  zeg tegen politie , ik heb geen contract met jou.
  fonk of
  zeg ik ben levend ,
  De doden kunnen mij geen orders geven.
  zet op je nr bord NULL/LEEG.
  Spuit een witte streep op je erf of begin tuin plaats een bord verboden toegang art staf/grond wet . doe iets.

  lever je comfort in voor vrijheid.
  of stap in santa/satan claus zn vrijwillig gedwongen slaven cellen complex ,
  nooit meer denken joepie.
  4ever gelukig zonder te weten wat geluk is.

  jesus stelde , mijn volk gaat te onder aan gebrek aan kenis en wetenschap.
  te lui om het eigen achtereind te krabben en 0,1% comfort te riskeren.

  ze hebben gelijk,
  de mens is d te DOM of te LUI
  om voor zichzelf op te komen.

  word pissed of sluit achteraan in de rij.
  pissed is niet geweld.
  pissed is NEE IK DOE NOET WAT JIJ ZEGT!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in