Een voorheen gezond model uit Florida ligt in het ziekenhuis te vechten voor haar leven nadat ze eerder deze maand een hartaanval kreeg. Claire Bridges, 20 jaar oud, werd op 16 januari opgenomen in het Tampa General Hospital met hevige pijn in haar benen en kreeg de diagnose myocarditis, rhabdomyolysis, milde longontsteking, cyanotisch en acidose. Een paar uur na de opname stopte haar hart, schrijft Thecovidworld.com.

Twee weken geleden verslechterde Claire’s gezondheid snel toen haar hart en andere organen werden getroffen. Ze werd snel op de intensive care aan de beademing gelegd. Haar vader, Wayne, zei over de beproeving:

“Ze heeft hiermee zoveel meegemaakt. De laatste twee weken hebben gevoeld als twee maanden.”

Wayne kreeg een telefoontje van de intensive care-arts dat er reanimatie werd toegediend omdat het hart van zijn dochter was gestopt. In anderhalf uur tijd moest de 20-jarige nog twee keer gereanimeerd worden. Artsen en chirurgen werkten samen om de volgende actie voor haar hart en andere organen te bedenken.

De volgende ochtend werd ze aan een Tandem Heart en extra life support gelegd. En slechts een paar uur later werd ze vanwege haar falende nieren aan een continue dialyse gelegd.

Terwijl dit alles gaande was, bouwde de druk in haar benen zich op, waardoor het bloed niet kon stromen. Uiteindelijk werd besloten dat de schade aan haar benen te ernstig en onomkeerbaar was – ze moesten worden geamputeerd. Haar beide benen werden vrijdag operatief verwijderd.

Wayne schreef op Facebook:

Haar vader heeft goede hoop dat ze haar strijd kan voortzetten en kan doen waar ze van houdt.

“We weten gewoon dat het een lange weg van herstel is met de operatie, dus we hopen gewoon dat iedereen haar bij de hand houdt met gebed.”

Twee verschillende GoFundMe pagina’s werden aangemaakt om te helpen met medische en levensonderhoud kosten. Tot nu toe is er meer dan 90.000 dollar ingezameld tussen de twee fondsenwervingspagina’s. Een van de pagina’s luidt als volgt:

“Claire werd op zondag 16 januari opgenomen in het Tampa General Hospital met ernstige pijn in haar benen en Covid. Ja, ze was gevaccineerd!”

Een videoreportage van WTSP over het tragische verhaal:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Deze vrouw heeft een boodschap voor de vaccinzelotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDoor ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaakt
Volgend artikelRuslands leger, ooit krakkemikkig, is modern en dodelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Ik hoop dat je gelijk krijgt! Helaas is het nog wel zo dat daar de financiële macht zit én wapens etc. Als een schimmel de hele maatschappij ingetrokken (en daar grotendeels voor maar een, helaas, beperkte groep mensen zichtbaar geworden. Alleen al het feit dat zelfs al te weinig mensen die ‘wakker’ zijn geworden vaak nog uitsluitend bezig zijn met ‘covid’ en vele, vele stappen achter de feiten aan blijven hollen, maanden en maanden te lang.

 1. Leuk zo’n inzamelingsactie, maar die bloedproppen zitten blijkbaar door haar hele lichaam. Het zal me hoogst verbazen als ze eind vd week gaat halen. De keiharde waarheid is dat velen en velen zullen helaas nog zullen volgen. Zit die zooi eenmaal in je lichaam, dan ga je het er echt niet uitkrijgen. Die grafeentroep wordt massaal ingekapseld in de aderen en waar dan ook en dit veroorzaakt overal verstoppingen. Dag meisje, dag leven van vele anderen, RIP.

  • mensen zijn allemaal besmet met het ziekte van downsyndroom virus want waarom zonodig dubbel laten vaccineren?om gewoon mee te kunnen in de horeca>?? voor werk???nou ,dan maar thuis??ben je zo jong en dan wil je jezelf bewijzen??

 2. Soms weet ik niet meer of we medelijden moeten hebben voor die mensen.
  Maar kan mij inbeelden dat niet iedereen vrije keuze heeft om wel of niet voor de jab te gaan.
  Alleen staande vrouw met kinderen die een huis ook nog moet afbetalen zal sneller toegeven voor de jab wanneer de werkgever haar verplicht. Een gepensioneerde heeft daarin meer vrijheid maar hoelang nog?

  • dat is inderdaad lastig want dierbaren om je heen zien verliezen ,omdat ze eerder een vaccin hadden genomen lastig om daar afstand van te nemen> probeer mensen wel wat wijzer te maken zonder 2 strijd…je kan het thuis ook gezellig maken en koken film kijken> ipv een booster te willen innemen omdat je en biertje dan kan drinken>> en die pizza’s die smaken thuis ook goed!!

  • >>> Soms weet ik niet meer of we medelijden moeten hebben voor die mensen. <<<

   Als het nou om een volwassene ging zou ik me dat in kunnen denken maar met zo'n kind heb ik wel degelijk medelijden.
   Die jongeren zijn zo gemakkelijk te invloeden zeker onder groepsdruk (peer pressure).
   Zelf had ik in haar plaats nog wat boosters gevraagd om het af te maken.. Zonder benen verder te moeten zou voor mij geen leven zijn (ook al ZIT ik nu toch ook vele uren per dag naar een schrem te kijken 🙁

  • Ik ben kwaad op die mensen waarom nemen ze niet meteen 5 giftspuiten en 3 boosters zij willen dood en dat is goed, dank je wel Rutte je bent een slechte leider maar wel een goede moordenaar Hitler zou trots op je geweest zijn.

 3. Vaag weer. Altijd maar die vergevingsgezinde Amerikanen en de bijbehorende inzamelingsactie. Zo gaat dat ook met die zg schoolshootings. Altijd vlak na de begrafenis zitten ze al in talkshows. Nooit boos , zelfs een lag tussendoor. En ja, knaken ophalen..

  • >>> Zo gaat dat ook met die zg schoolshootings. <<<

   School shootings?? Meeste zo niet alle shootings zijn letterlijk in scene gezet mbv derde rangs acteurs aka 'crisis actors'.
   Ook daarachter gaat een agenda schuil: men wil af van vrij wapen bezit (Second Amendment Right to Keep and Bear Arms).
   Zoek anders even op: Ole Dammegard. Deze man heeft er heel veel onderzoek naar gedaan.

   Persoonlijk ben ik voor vrij wapen bezit. De media hoeren etc doen voorkomen alsof een ieder met een wapen de verantwoording er niet voor kan dragen en de kans op 'ongelukken' vergroot. In werelijkheid is men als de dood..
   Neem een voorbeeld aan een land als Zwitserland. Een land met laagste crime rates voor zover ik weet. Hoe dat kan?? Omdat zo'n beetje elk huishouden wel een of meerdere vuurwapens bezit (mag je houden na je diensttijd!). Zwiteserland heeft zelfs ieder jaar wedstrijden om je schietkunst op peil te houden.

   • Ik ken de dril Karel. Ik trok even het vergelijk. Beide benen geamputeerd en het eerste wat ze zegt ;

    Claire fluisterde ‘Ik wil bionische benen’ en glimlachte.”
    Geloof er geen snars van en ook even gauw 90 ruggen ophalen tussen operaties door.

 4. Als top model naar rolstoel del zij heeft echt nu de top gehaald nemen jullie daar maar eens een voorbeeld aan slappelingen bang voor de booster kom nou wees een vent en stem op Rutte dan weet je zeker dat je snel dood bent , lijst een staat hij nr. een van de genocide wie durft de strijd met hem aan om nog een grotere moordenaar als hem te worden aanmelden bij de VVD met titel ik kan nog beter moorden als Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in