Meer dan 6 maanden na de massale vaccinatiecampagne met de experimentele, niet door de FDA goedgekeurde COVID-19 injecties, waarbij ongeveer de helft van de Amerikaanse bevolking nu minstens één van deze injecties heeft gekregen, beginnen tienduizenden slachtoffers zich uit te spreken, spijt te hebben van hun keuzes, en smeken om hulp, bericht medicalkidnap.com.

De medische gemeenschap heeft hen over het algemeen de rug toegekeerd, wat ze eigenlijk de afgelopen 40+ jaar hebben gedaan met ALLE mensen die door vaccinatie gewond zijn geraakt, waarvan de meesten kinderen waren reeds vóór de COVID-19 injecties.

Dus terwijl degenen die zich in het verleden hebben uitgesproken voornamelijk ouders waren van kinderen met vaccinatieschade, die door de media en het medische systeem werden afgedaan als “gek”, zijn degenen die zich nu uitspreken voornamelijk volwassenen van wie het leven is verwoest door deze injecties. Pro-vaccin volwassenen, uiteraard, omdat zij ervoor gekozen hebben één van deze injecties te krijgen, die veel dissidente artsen en wetenschappers nu “biowapen”-injecties noemen.

Zij hebben tenminste nog een stem om hun stem te laten horen, want volgens de statistieken van het CDC zijn er nu duizenden anderen dood na deze injecties.

Hier is een video die onlangs werd gepubliceerd door een groep die zichzelf “Vax Longhaulers” noemt.

Er is een besloten groep op Facebook genaamd “Covid19 Vaccine Victims & Families” groep. Ze hebben bijna 30.000 leden!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin euforieVolg Frontnieuws op Telegram

  Een tsunami van chronische ziekte en dood
Vorig artikelCovid19 – de laatste nagel aan de doodskist van medisch onderzoek
Volgend artikelPfizer loog over het COVID-19 vaccin dat het “95% effectief” was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Geen medelijden, als je ziet hoe deze “slachtoffers” eerst te keer gingen tegen diegene die hun gezond verstand lieten primeren over de staatspropaganda leugens door de omgekochte volksverraders. In haiti is blijkbaar het startsein gegeven, nu de president daar is vermoord, omwille van de lockdowns, voor een niet bestaand “virus”.

 2. Dat krijg je er van als je denkt dat je alles beter weet zonder zelf enig onderzoek verricht te hebben.
  Alleen omdat je te stom bent om alles dan maar klakkeloos aan te nemen wat ze je vertellen.
  En wat hadden ze een lol onder mekaar om al die wappies belachelijk te maken en voor achterlijke te verslijten.
  Die zouden het wel merken, die stierven toch wel allemaal aan corona. Aso’s waren het.
  En nou hebben ze spijt. Ach gossie toch.

  • Ik vind het alleen triest voor al die kinderen die er aan overleden zijn of er een aandoening aan hebben over gehouden voor de rest van hun leven, omdat ze gedwongen werden om met gif inspoten te worden door hun liefhebbende ouders die beweren het beste voor te hebben met hun eigen kinderen.
   Maar papa en mama bedoelde het verder goed hoor, jammer voor je dat het wat anders uitgepakt hebt.

 3. Waarom heeft het bij mij maar ongeveer 2 weken gekost om er achter te komen dat er iets niet helemaal klopt in dat hele corona verhaal.
  En dat we zwaar in de zeik genomen worden.
  Maar dat sommige daar nooit zullen achter komen.

  • 2 Weken? Ik wist het al vanaf de eerste dag.
   En houd je maar vast er komt nog veel meer rottigheid.
   Rottigheid wat vele malen erger is dan wat je nu ziet en ervaar.

  • Inderdaad we waren toch gestoorde wappies en kijk nu zelf al deze idioten die zich hebben laten chanteren voor nep vrijheid.
   Spijtig maar ik heb geen greintje meelijden met deze debielen die ons hebben weggezet als wappies,complotdenkers en nog erger.
   Eigen schuld dikke bult.

 4. @Bert juli 8, 2021 at 08:37: beschouw het als een IQ test. Je bent dus gezegend met een boven gemiddeld intellect en kritisch en onafhankelijk denkvermogen en je hebt je daardoor niet laten inpakken. Velen zullen nog voor de bus springen en de blauwe pil innemen. Het is helaas niet anders hoe triest ik het ook vind.

 5. Zij die klakkeloos de roverheid en “medical science” geloofden in plaats van zelfstandig te denken en op onderzoek uit te gaan … zij de die ‘corona’ “wappies” voor gek verklaarden met hun “complot theorieen” … zij die hun hersens in de diepvries hebben gestopt are now crying out for help !

  • Ik krijg soms het idee dat sommige mensen vrijwillig een lobotomie hebben ondergaan.
   Dat maakt het leven een stuk makkelijker voor vele.
   Je hoeft nergens meer over na te denken en je maakt je nooit meer ergens druk om.

 6. Hmm…….
  Sommigen reageren knetterhard, dat het eigen schuld is etc. Daar wil ik graag iets tegenover zetten.

  De elite is al decennia bezig met brainwash en mind controle. Ik zal er een paar noemen, zonder daar diep op in te gaan.
  Zie de evolutieheorie, die werkelijk nergens op gebaseerd is, maar door het merendeel van de wereldbevolking als wetenschappelijk wordt gezien.
  De zgn Global Warming, een hoax uit het boekje, inmiddels veranderd in Global Change.
  De chemtrails/geo engineering, de Codex Alimentarius, de grote veroorzaker van kanker, hart en vaatziekten, boulimia, gedragsceranderingen (ADHD) en vele andere ziekten.
  Nu de CO2/stikstof hoax. Ze ginger er in als zoete koek en slechts weinigen waren echt wakker. Als laatste voorbeeld Big Pharma: terwijl vitamine B17 kanker kan genezen (dankzij de codex alimentarius krijgen wij niet alleen genetisch gemodificeerd voedsel binnen, vitamines, mineralen, voedingsstoffen moesten plaatsmaken voor E-nummers en andere vaak zeer giftige stoffen.
  Nee B 17, daar is geen cent aan te verdienen, dus in de ban gedaan.

  Kortom, wie eerder in de valkuilen van de elite is gestapt, moet nu ietwat minder hard oordelen over sommige gefaccineerden. En ja, ik vind het zelf ook onvoorstelbaar dwaas, dat mensen niet beter nadenken. Maar, ook hier is ern reden voor: absurde en tijdrovende werkdruk. Mensen zijn vaak botweg te moe om na de lange intensieve werkdagen nog na te denken

  • Voor 70 procent ben ik het met je eens jammer van de de rest.
   Maar ja ieder zijn mening! Mag best verschil moet er zijn.
   Ga zo door! Verders goed bezig met de waarheid te vertellen over Cojona.

  • Knetter hard?
   We zijn gestigmatiseerd als wappies opgejaagd door de Politie.Weg gezet als gevaarlijk ongevaccineerden?
   En nu zitten deze domoren te klagen en te zeiken dat ze zieken worden en de pijp uitgaan!
   Deze mensen hebben zich laten chanteren 3/4 wilde op vakantie na concerten e.d.
   3/4 nam niet de moeite om te luisteren wat velen hun vertelden.
   3/4 deden geen greintje eigen onderzoek.
   Daarbij hebben ze door hun gedrag hun eigen leven verneukt en de onze door klakkeloos zich als een kudde schapen te gedragen.
   Geen medelijden mee.

 7. @fritsdeprater, Maar ze hebben wel tijd om uitgebreid op de sociale media, de wappies, voor rotte vis uit te maken, en al wat ze maar kunnen bedenken van gruwelijkheden, worden ons toegewenst en medische zorg zou ons ook onthouden moeten worden.
  En dan verwacht je begrip ? Zou hetzelfde zijn, als tegen de kampbewaker, die de deur van de gaskamer dicht doet, nadat je door hem/haar, erin bent gestampt, zeggen, het is jou schuld niet hoor, het is de mijne !
  Kom nou.

  • Inderdaad dat deden ze allemaal maar wat graag mensen met gezond verstand als wappies wegzetten en belachelijk maken sommige waren ronduit gestoord bezig met hun uitlatingen over mensen die het vaccin niet wilde nemen waaronder ikzelf. ik heb zelf de nodige schofeterige opmerkingen naar mijn kop gekregen.
   Je proberen een schuldgevoel aan te praten.
   Wat ik wel heel erg vind zijn de heel veel jongere slachtoffers die door hun debiele ouders onder druk zijn gezet om deze MRNA spuit te nemen!
   En de Ouderen Zieken en Zwakken onder grote druk zich moesten laten vaccineren in Verpleegtehuizen.
   Zuivere Genocide door Artsen en Verplegend Personeel uitgevoerd.
   Deze schooiers zullen hun straf niet ontlopen.

 8. Daar zit zeker een kern van waarheid in maar ook daar is door de zelfverklaarde elites over nagedacht … laat het gepeupel zo geoccupeerd zijn met werk (druk) dat ze nog geen tijd hebben om in de kraag van hun hemd te kijken (en er zijn er dan ook nog bij dat zelfs fijn vinden ook), zodat er geen tijd meer overblijft om te reflecteren … precies datgene wat ZE willen hebben … hun productiviteit en verdiensten worden overigens via slinkse wijze in de zakken van diezelfde zelfverklaarde elites/parasieten gesluisd … as it is meant to be – SIC … vooral het WEF is daar nu behoorlijk transparant over … “you will own nothing and you’ll be happy” … wanneer gaan mensen nou eindelijk eens doorkrijgen dat je in dit zieke systeem niet voor jezelf werkt … maar voor HEN.

 9. Begrip? Dat vraag ik nergens, wel ietwat meer empathisch vermogen richting de (in mijn ogen dwaze) schaapjes, due alles zomaar voor zoete koek aannemen.

  Je wilt niet weten hoevaak ik de laatste decennia voor alles en nog wat ben uitgemaakt, want ik heb nooit mijn mond erover dicht gehouden (plus wetenschappelijk onderlegd). Dus wat er nu gebeurt is al jaren hetzelfde. Alleen staat nu de MSM op volle toeren propaganda uit te kitsen, terwijl zij dit eerder op halve kracht kon doen.

  Ooit had ik een (uiteindelijk slopende ) dodelijke ziekte, veroorzaakt door de codex alimentarius. Dankzij een vriend, waar ik destijds samen promotieonderzoek deed, kwam ik tot inzicht, hoewel ik het aanvankelijk met argusogen aankeek, maar talrijke knetterharde wetenschappelijke bewijzen vond.
  Terwijl ik jaren geleden dagelijks nog bakken vol medicatie slikte, kon ik dankzij de nieuwe inzichten ze allemaal vaarwel zeggen en ja, tot op vandaag ben ik 100% genezen. Verlost van de gruwelijke bijwerkingen e. d.. En ja, met mijn kennis zijn al velen eveneens genezen.

  Maar oh wee, als je weer eens iemand zei eea goed te onderzoeken. Ik ben al tig jaar een wappie.

  Dus ik ken de klappen van de zweep, dus ook er reacties. Vaak onbezonnen en voor ingenomen.

  Mannen als Hugo Snuif, Adolf Rutte en honderden anderen, zijn de trekpoppetjes, die bewust misbruik maken van hun posities. Voor knetter harde uitspraken moet je bij hen zijn. Bovendien: met stroop vang je vliegen. Met mensen de oren te wassen, verlies je hun aandacht.

 10. Ik vind het jammer om te zien dat velen hier zeggen; ”je bent in de elite val getrapt dus sterf maar”. Weer die vervelende verdeel en heers truc die werkt.

  Volgens mij is het veel beter om liefde en medeleven te tonen en ze te helpen waar we kunnen. Volgens mij is linkjes in berichten toevoegen hier niet toegestaan maar op global research punt ca staat een geweldig stuk genaamd ”Might COVID Injections Reduce Lifespan?”. Vol met tips hoe je jezelf en je familie, vrienden etc kan helpen. Met verschil tussen geinjecteerd en niet geinjecteerd.

  Wat mij betreft moeten (ja moeten) zoveel mogelijk mensen helpen. Zowel geinjecteerd als niet geinjecteerd. Steek die hand uit. Ik wil echt niet dat we ook nog eens geinjecteerd vs niet in NL krijgen. We hebben al zoveel verdeeldheid.

  groeten,
  Hugp

  • Hey Hugo, zijn wij hier mee begonnen of zij?
   Ik heb geen enkele haat uiting gedaan naar al die gif klanten.
   En nog steeds, iedereen moet het zelf weten wat ze besluiten. Dat is niet aan mij om te beslissen.
   Maar ben wel voor van alles en nog wat uit gemaakt. En niet zo een beetje ook.
   Ik ben toch geen achterlijke die enkel stom blijft lachen om al die aanvallen.
   En nou een beetje zielig gaan lopen doen, krijg dan ook maar de tyfus verder.

   En volgens heb jij ook je gif prik al opgehaald.
   Moet je ook zelf weten.

  • En volgens mij ben je ook nog een zwaar gelovigen die de hele dag ze kop om draait om ze andere wang te tonen.
   Zolang we maar lief blijven voor mekaar en vooral aardig.
   Alles heeft een grens. Ook bij mij.
   Niemand kan voor mij bepalen hoe ik over een ander denk, maar zij hadden daar geen enkel probleem mee.
   Het moedigde hun enkel aan om nog meer gif klanten te vinden voor hun doel.

   • hi Bert,

    Als ik jou was zou ik niet teveel op je mannelijke intuitie vertrouwen. Ok, misschien als contra indicator (smile). Ik wijs alleen op het feit dat de max 1000 mensen die NL ”runnen” dat niet zouden kunne zonder verdeel en heers technieken. Man tegen vrouw, LGBT vs hetro, blank vs kleurtje etc etc.

    Als komend najaar / winter, wat ik verwacht, er een enorme sterfte komt onder de geinjecteerden kunnen we beter samenwerken met de slachtoffers van dit complot om die gasten te pakken te krijgen dan elkaar te bevechten. Je kan er namelijk donder op zeggen dat er een campagne gaat komen om de niet geinjecteerden de schuld van die doden te geven. Als de niet geinjecteerden hard gaan lachen richting de doden hebben ze veel meer kans van slagen om die campagne er succesvol door te drukken.

    Ik raad je aan om te leren strategisch en in oplossingen te denken. Heb jij meer aan maar ook ik. Zo een wraak iemand als jij vergroot alleen maar het risico dat ik ook gedwongen moet worden geinjecteerd. Of is dat misscien jouw doel?

    • Oh, nou heb ik het weer gedaan als ze jou verplicht prikken.
     Omdat ik niet aardig tegen gif klanten ben of van plan ben.
     Dus nou kom jij er ook al bij om de weigeraars de schuld te geven.
     Dat gaat lekker opschieten zo.
     Je bedenkt maar een eind weg maar ik laat mij geen schuld complex aanpraten omdat ik mensen die mij dood wensen wat minder vriendelijk vind.
     Je kan verder lullen wat je wilt maar ze blijven de Jonge geloven en de weigeraars de schuld geven.
     Die campagne is al van het begin bezig om de weigeraars de schuld te geven, die hoeven ze niet opnieuw op te starten.
     Ik lach ze allemaal uit.
     Het boeit die gif klanten niet wat wij er van vinden.

     • Het is echt genieten om met je posten. Ik snap je punt alleen niet. Weer haat. Dank je voor dat zo helder te maken dat haat alles is wat je drijft. Wat denk je er mee te bereiken?

      Behalve ad hominin aanvallen krijg ik echt helemaal niets qua positieve input van jou. Sterker nog, je klinkt net zoals het WEF en hun vrienden, kill em all (ok,veel niet all)

      Hugo

      • Wat denk jij hiermee te bereiken?
       Dat je indruk maakt met je geslijm met zielige mensen die nog te stom zijn om te poepen.
       Maar leuk om te lezen dat je er een beetje van kan genieten.
       Daar doen we het ook voor.

 11. Sorry. Geen sympathie. Deze personen maakten iedereen belachelijk en beschuldigden anderen van asociaal en egoïstisch te zijn. I hear you and wish you all the best . But. Hulp zal niet komen. Dit is de bedoeling. Do the right thing is using your own brain and applying common sense. The is a reason wij we have a Brian. Al deze personen hebben de wereldwijde tirranie gelegaliseerd en draagvlak verschaft.Dit is de wet van oorzaak en gevolg in werking. Play stupid games win stupid proces. Next.

 12. Haat onder elkaar en onverschilligheid verspreiden is al decennia lang aan de gang. Tot zelfs het plannen van deze pandemie hebben zij tot in de puntjes geregeld dat vaxed tegenover unvaxed Komen te staan. Wij kennen deze mensen niet ! Wij weten niet of deze individuen ons als wappies hebben uitgemaakt. Wij weten niet of zij voor hun werk verplicht werden. Wij weten niet of deze mensen zo bang zijn gemaakt en de jab genomen hebben. Deze mensen zijn je medemens die nu ziek zijn en dan kun je als wappie toch je eigen sociaal opstellen en hun de helpende hand uitsteken. Onthoud goed, verdeling zaaien is juist hun plan, en wanneer je dat toch doet dan ben je de naam wappie niet waardig.

  • Als je mij graag wilt opsluiten in een kamp en onder dwang graag een gif spuit in mij wilt plaatsen, dan steek ik geen vinger meer naar je uit. Krijg de tyfus maar verder.
   Deze mensen waren even vergeten om zich nog langer als mens te gedragen.
   Dus kom dan ook niet vragen of ik mij menselijk wil opstellen tegen dezelfde mensen.
   Je wilt niet weten hoe vaak ik ben toegewenst om corona te krijgen en er het liefst gruwelijk aan te sterven, omdat ik zo eigenwijs was.
   Want wat waren ze er van overtuigd dat ze mij wel zullen overleven met hun gif prik.

   En volgens mij vragen alleen mensen dit die de gif prik al gehad hebben omdat ze nou wel door hebben dat ze er ziek van kunnen en dan misschien wel andere nodig hebben.
   Dan heb je een probleem, en dat is niet de mijne en dat ga ik er ook niet van maken.

   • Ik vind mij zelf een zeer sociaal mens.
    Ik help graag mensen en dan nog gratis ook. Maakt niet uit met wat.
    Wellicht dat andere daar een andere mening over hebben, dat is altijd mogelijk.
    Maar mij sociaal gedragen houd op wanneer je mij dood wilt hebben.

  • Helemaal eens Ras. Hierboven als extra argument aangevoerd dat met Bert zijn houding hij alleen maar de gedwongen injectering agenda helpt te bevorderen. Zou me niets verbazen….

   Groeten,
   Hugo

    • Het woordje NIET ontbreekt tussen toch en toevallig.

     Maar wat 1,5 staats terreur al niet met een mens kan doen.
     Dat heeft op meer mensen impact gehad dan ik gedacht had.
     En ik maar denken dat alleen die gif klanten daar last van hadden wat betreft hersensspoeling.

   • He joh Hugo doe eens effe normaal.
    Weet donders goed dat de jeugd er nu al helemaal klaar mee is. Die halen die tweede prik, als ze al een hebben gehad, niet. Er werd hun beloofd dat ze weer een heleboel mochten doen en zie nu het resultaat. Alles gaat weer sluiten. Ze zijn er klaar mee.
    Weet heel goed door zo te reageren dat jij net zo n angsthaas bent als al die andere gitspuiters. jij hebt totaal geen ballen. Dat betekent dat je naar de kloten gaat.

    • Wat een bijzondere waarzeggers hier qua reagreerds. De stukken die geplaatst worden top, sommige reageerders meer dan maf.

     Hugo

    • Hi joh Pierre, ben je Bert? Je toon klinkt wel heel, heel erg zoals Bert. Klein pikkie dat je niet over de dingen wil praten die ik opwierp?

     je hebt net bwezen dat je echt geen idee bent wat er in mijn hersenen omgaat. Geniet van het gevoel dat je superieur bent! Kleine waarschuwing, mensen die dat hadden

     Dat je ook openlijk preekt dat ze moeten sterven en dat je ze bekende geneesmiddelen wil onthouden. Ik had nooit verwacht dat iemand hier dat voorstaat.

     Hugo

 13. Prima toch Bert. Als jij er zo in wil staan dan ben je vrij om dat te doen. Het verbaasd mij overigens wel dat je wel heel erg je best hier doet om je haat te spuien tegen mensen die ziek zijn en hulp nodig hebben. Dit komt niet heel oprecht over. We hebben je standpunt echt wel gelezen dus vanwaar die drang om dat zo te doen ?

 14. Ik moet huilen als ik dit leed hoor.
  Lang niet allen hadden zich gekeerd tegen de anti prikkers.
  Hoe velen namen het uit angst voor hun gezondheid,angst om uitgesloten te worden.
  Het zijn allemaal onze medemensen hoe dan ook.

 15. Zijn echt heel veel mensen die erin getrapt zijn…Kon niet eens een date vinden op vakantie vorig jaar, allemaal gevaxt die naïeve vrouwtjes..En daar moet ik dus helemaal niks mee te maken hebben want een gevaxte geeft jou die rotzooi ook via geslachtsgemeenschap in de bloedbaan…100%. Toen kranten vorig opriepen : Tijd om seks in te halen deze zomer en alle remmen lekker los met daten valk na vaccinatie campagne werd mijn vermoeden bevestigd….Een krant zou hier namelijk nooit tot oproepen op zo’n manier en op dat tijdstip. Denk dat er aardig wat ongevaccineerde zo alsnog zijn gepakt. Nu liegen vrouwen ineens over hun vaccinatie status…Ik kijk de shitshow nog wel ff aan kijken wie nog staat zo..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in