Hallo daar. Ik begrijp dat u een gelovige bent. U hebt een ijverig, onwankelbaar geloof in het Systeem. U vertrouwt op de wetenschap™. Alles wat buiten de marges van het goedgekeurde narratief valt, beschouwt u als “desinformatie”, “samenzweringstheorieën” en “nepnieuws”, schrijft Margaret Anna Alice.

U draagt plichtsgetrouw uw insigne van gehoorzaamheid. U neemt sociale afstand. U sluit zich af wanneer u wordt verteld om in lockdown te gaan. U rapporteert anderen voor het schenden van deze en alle andere geldende dictaten.

U stond als eerste in de rij om geïnjecteerd te worden. U stond als eerste in de rij om opnieuw geïnjecteerd te worden. U huilde beide keren tranen van vreugde. U kunt niet wachten om uw herhalingsinjectie te krijgen.

U heeft niet de moeite genomen om onafhankelijk onderzoek te doen buiten de geautoriseerde wegen van misleiding; wetenschappelijke literatuur te lezen die peer-reviewed is beoordeeld en niet wordt gefinancierd door het farmaceutische medicijnkartel; of de persberichten kritisch te evalueren die worden nagepraat door uw “betrouwbare leiders”, “deskundigen” en spreekbuizen in de media.

U eist dat iedereen die niet gelovig is, zich voegt naar de decreten van uw geloof of wordt uitgesloten van openbare activiteiten, van werk wordt beroofd, de toegang tot gezondheidszorg wordt ontzegd, het recht om te protesteren wordt ontnomen, tot onderwerping wordt getreiterd, en in quarantaine wordt geplaatst.

U vindt deze ketters walgelijk, verachtelijke ziekteverspreiders die een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. U zou er niet tegen zijn hen uit uw gemeenschap te verwijderen, misschien te concentreren in een speciaal detentiecentrum – totdat ze worden geïnjecteerd, hoe dan ook. U heeft geen medelijden als ze sterven. Het is tenslotte hun eigen schuld.

Misschien ben u zo slecht nog niet. Nog niet. Geef het nog een paar weken. De propagandisten zullen u wel bijdraaien. Kijk hoe ver u al bent gekomen. Kijk hoeveel van uw rechten u vrijwillig hebt opgegeven, hoeveel waarden u onderweg hebt gedumpt – in naam van de veiligheid, in naam van de zekerheid, in naam van de gezondheid, in naam van het algemeen welzijn. U vond dat het de moeite waard was. En u heeft er geen spijt van.

U zou alleen willen dat anderen niet steeds huilden over “muh vrijheden,” “mijn lichaam, mijn keuze,” en andere stomme, verouderde ideeën. Beseffen ze niet hoe egoïstisch ze zijn? Wat een gevaar ze zijn voor hun medeburgers? Dit is een noodsituatie – een ongekende, onberekenbare, catastrofale wereldwijde crisis – en we zullen nooit meer naar normaal gaan als ze koppig blijven vasthouden aan het behoud van hun “vrijheden”. Toch?

Ik wou dat ik kon praten met uw zelf van twee jaar geleden. Als die zelf verteld was dat de hele wereld tot stilstand kon worden gebracht en onze vrijheden konden worden opgeschort door een gril van de leiders voor een fenomeen waar mensen al millennia mee leven en zich in ontelbare variaties aan hebben aangepast , zou u denken dat ik een dystopische fictie beschreef. Ik zou nog kunnen redeneren met die zelf. In plaats daarvan is dit nu waarschijnlijk een vergeefse poging om een gijzelaar die aan het Stockholmsyndroom lijdt, wakker te schudden voor de duivelse machinaties van haar gijzelnemer.

  Als u gevaccineerd bent, mag u de winkel "Wolperdingar" niet binnen!

Denk eens terug aan een paar jaar geleden – zomer 2019, laten we zeggen. Wat was u toen aan het doen? Hoe zag uw leven eruit? Hoe dacht u over uw verleden, heden en toekomst? Wat vond u belangrijk? Hoe besteedde u uw tijd? Wat waren uw kernwaarden? Wat zou u denken over hoe u vandaag denkt, voelt en zich gedraagt?

Dat is de persoon met wie ik wil praten – niet met uw huidige zelf. Ik weet zeker dat uw 2019 zelf zou gefascineerd zijn om te horen wat uw huidige zelf te zeggen heeft – hoewel ik bereid ben om een paar duizend inflatie dollars te verwedden dat ze niet zou herkennen wat u geworden bent.

En ik heb het niet over u persoonlijk. U bent waarschijnlijk een aardig persoon die doet wat zij denkt dat het beste is. Ik begrijp waar u vandaan komt. Ik begrijp waarom zoveel goedbedoelende mensen hetzelfde voelen als u.

Ik spreek tot iedereen die volhardt in het kritiekloos aanvaarden van de argumenten die worden aangevoerd om van onze wereld een openluchtgevangenis te maken. Ik spreek tot iedereen die slaapwandelend zijn eigen slavernij tegemoet treedt zonder er bij na te denken, zonder zelfs maar de bereidheid te hebben de situatie te onderzoeken vanuit een ander perspectief dan het perspectief waarin ze geprogrammeerd zijn te geloven.

Als we niet waren onderworpen aan een wereldwijd geval van het Baader-Meinhof-fenomeen, georkestreerd door experts in massacontrole zoals het Behavioural Insights Team – op de website van de Britse regering ongegeneerd omschreven als “the Nudge Unit” – en uitgevoerd via de MSM en de sociale media, zou u nog steeds hetzelfde leven leiden en van het leven houden als twee jaar geleden. Ieder van ons zou dat doen.

Maar dan zouden we niet vrijwillig onze rechten hebben verspeeld, één voor één, uit angst. Dan zouden we onze medemensen niet zijn gaan beschouwen als biowapens die aan de schandpaal genageld, uitgestoten en geëlimineerd moeten worden.

Medische afzondering verdeelt een reeds gefragmenteerde bevolking nog meer, waardoor we steeds makkelijker te controleren zijn. Het psychologische trauma van dit isolement en deze versplintering is niet te overzien, en de volledige omvang van de schade zal waarschijnlijk pas over tientallen jaren duidelijk worden.

  Britse regeringsstatistieken: Gevaccineerde kinderen hebben 30.200% meer kans om te sterven dan ongevaccineerde kinderen

In deze video spreekt Dr. Reiner Fuellmich het publiek toe bij een protest in Londen (voor meer details over het heroïsche werk van Dr. Fuellmich en het Berlijnse Corona Onderzoekscomité, zie deze Recommendations Roundup). Tegen het einde (@ 9:02), vertelt hij een verhaal dat een Duitse arts deelde met zijn team:

“Hij wilde geld pinnen bij een geldautomaat en ging daarvoor naar de lobby van een bank. Daar stond een oudere vrouw met een mondkapje die angstig van hem wegliep omdat hij geen mondkapje droeg. Zij zei dat hij een mondkapje moest dragen omdat zij anders bang was zichzelf en daarna haar man te besmetten. De dokter zei tegen haar: Nee, ze hoeft niet bang te zijn. En toen ging hij naar haar toe, nam haar mondkapje af en nam haar in zijn armen. De vrouw begon te huilen en zei dat niemand haar meer dan een jaar had omhelsd.”

Vindt u dat niet hartverscheurend?

Bij een andere demonstratie hield een oudere vrouw in een rolstoel een bord omhoog met de tekst: “Ik sterf liever aan COVID dan aan eenzaamheid” – een sentiment dat door miljoenen in verpleeghuizen over de hele wereld wordt herhaald. Welk recht heeft u om die beslissing voor haar te nemen, voor hen – voor ieder van ons, wat dat betreft?

Ga terug naar uzelf van twee jaar geleden en kijk wat zij ervan vindt dat handelingen als knuffelen, glimlachen, zoenen en zingen gecriminaliseerd worden. Besmettelijke ziekten bestonden toen ook al. Maar we waren nog niet geconditioneerd om bang te zijn voor elkaars fysieke aanwezigheid.

Ontmenselijking is veel effectiever als we elkaars gezichten niet kunnen zien, elkaars handen niet kunnen aanraken, niet persoonlijk kunnen praten of omhelzen.

En nu zegt Kerry Chant, hoofd van de gezondheidsdienst van New South Wales in Australië, tegen de mensen: “Begin geen gesprek.”

Waar zijn ze bang voor, dat we elkaar iets vertellen? Als mensen niet meer persoonlijk met elkaar praten, kan alle communicatie worden bemiddeld door Big Tech, die zal beslissen wat zij “veilig” vinden om te horen.

Elk aspect van de regelgeving die wereldwijd wordt losgelaten is ontworpen om ons te scheiden, een apartheidssysteem te creëren dat afwijkende meningen verbiedt en de vervolging aanmoedigt van hen die de Staat in twijfel trekken.

Denk alstublieft aan de menselijkheid van diegenen die u geleidelijk aan wordt geconditioneerd om te verachten – tot het punt dat u het goed vindt dat ze worden beboet, uitgesloten van toegang tot benodigdheden, gearresteerd, en gevangen gehouden. Het gebeurt elders. Maak uzelf niet wijs dat het hier niet kan gebeuren – waar het voor u ook mag zijn.

  Duitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat 'pandemie van de ongevaccineerden' een hoop onzin was en geeft 'softwarefout' de schuld

Ik geef u, door deze virtuele ruimte heen, een knuffel ?

Ik laat u achter met deze muziekvideo van Inge & the TritoneKings. Inge Ginsberg, een overlevende van de Holocaust die optreedt met haar heavy-metal band, deelt een boodschap die we vandaag dringend moeten horen (songtekst hieronder).

Ik hoop dat u wilt luisteren.

The Universe Echoes Back

The universe echoes back
Let me stay here some more time
I have a message for humankind
Learn our forefathers’ wisdom.
Don’t be a victim of the system.
Don’t be like sheep.
Don’t be asleep.
Be awake.
The chains, you must break!

If you sow hatred, the universe echoes back!
Radiate love. The universe echoes back!

Our trust was broken.
The tyrants were saved.
But the people have spoken—
We won’t be your slave!
Don’t follow a herd.
Follow your path.
Let your voice be heard.
Unleash your wrath!

If you sow hatred, the universe echoes back!
Radiate love. The universe echoes back!

This is the lesson that we earn.
From the past, we must learn.

If you sow hatred, the universe echoes back!
Radiate love. The universe echoes back!

So long we’ve waited.
Let’s take the power BACK!

Deze moedige vrouw, die in haar 99 jaar onbeschrijflijke ontberingen had overleefd, bezweek uiteindelijk aan eenzame opsluiting. Volgens haar overlijdensbericht in de New York Times:

In de lente van 2020 woonde ze in het verzorgingstehuis in Zurich toen ze het coronavirus opliep. Pandemische beperkingen weerhielden de bewoners er vaak van elkaar te zien of bezoekers te ontvangen, en het isolement eiste zijn tol.

“We twijfelen er niet aan dat ze gestorven is door verveling, eenzaamheid en depressie,” zei de heer da Silva.

Hij en mevrouw Caruso hielden contact met haar via de telefoon, en de drie begonnen een ander lied te schrijven voor de band genaamd ‘Never Again,’ ook gebaseerd op de ervaring van mevrouw Ginsberg tijdens de Holocaust.

“Elk van mijn liedjes heeft een boodschap,” zei Mevrouw Ginsberg in de documentaire. “Vernietig niet wat je niet kunt vervangen.” Ze voegde een tweede boodschap toe: “Je kunt de dood niet vermijden, dus lach erom.”

Voor Inge, voor uzelf, voor de hele mensheid, luister alstublieft naar haar boodschap:

Als je haat zaait, zal het universum het terug echoën!

Straal liefde uit. Het universum echoot terug!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFranse politieagenten slaan vrouw in elkaar omdat ze zonder vaccinpaspoort winkelt
Volgend artikel“Ernstige problemen”: Duitse bejaarden moeten worden gereanimeerd na derde COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in