De medisch analiste van de Amerikaanse nieuwszender CNN, Dr. Leana Wen, pleit voortdurend voor de snelle installatie van een gezondheidsapartheid, schrijft Orbisnjus.com.

Of en in hoeverre zij de uitvoering van het Coronabeleid van haar land van herkomst voor ogen heeft wanneer zij voortdurend pleit voor de verdere ondermijning van de Amerikaanse grondwet, kan tot dusver alleen maar worden gespeculeerd. Maar Dr. Wen’s voortdurende voorstellen voor “pandemie bestrijding” beloven niet veel goeds.

Het is des te veelzeggender dat de CNN-deskundige, die ook door het moederschip van het Economisch Wereldforum is uitgezonden om de wereld te redden van een uit de lucht gegrepen “ramp”, onlangs een toon van ontgoocheling liet horen toen zij, waarschijnlijk onbedoeld, in het nieuwsprogramma “Democracy Now” toegaf dat de COVID-19 gevaccineerden een even groot gevaar voor het grote publiek inhouden als hun tegenhangers.

“Ik ben het niet graag oneens met VS president Biden, maar dit is niet alleen een pandemie van de ongevaccineerden, want de gevaccineerden raken ook geïnfecteerd. En zoals we nu volgens de CDC weten, hebben degenen die gevaccineerd zijn en de Deltavariant hebben opgelopen, een aanzienlijk verhoogde virusbelasting en kunnen zij hun gezinsleden besmetten. Ik, bijvoorbeeld. Hoewel ik volledig gevaccineerd ben, zijn mijn kinderen dat niet. Ze zijn te jong om ingeënt te worden. Dus door de ongevaccineerde mensen moet ik extra op mijn kinderen passen.”

Hoewel haar slotverklaring elke logica ontbeert en in tegenspraak is met haar eerdere verklaring, is het een lang verwachte bekentenis dat de Corona-vaccinatiecampagne een schijnvertoning is. Volgens Wen zou er sprake zijn van een verhoogde besmettelijkheid en overdraagbaarheid in het cohort van gevaccineerden. Daarom zou zij er eigenlijk op moeten wijzen dat het grootste deel van de VS gevaccineerd is en meer verantwoordelijk zou moeten zijn voor de verspreiding van “Sars-Cov-2”.

  Amerikaanse uroloog vindt tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij mannen die zijn ingeënt met COVID-19 vaccins

Bovendien is haar consternatie in tegenspraak met het concept van “gevaccineerde kudde-immuniteit”, waarbij een ziekteverwekker wordt geacht te zijn uitgeroeid door geïnduceerde immunisatie. Maar als een virus even welig kan tieren onder de ingeënte bevolking als onder de niet-ingeënte, wie moet er dan in hemelsnaam als bufferzone optreden om de kwetsbaren te beschermen?

Van de inmiddels ontkrachte beweringen omtrent de doelmatigheid van de Corona-vaccinatie is de enige overgebleven bewering dat de injectie althans een ernstig “Covid-19” ziekteverloop verzacht, die ook op lemen voeten staat.

De “epidemische situatie” in Israël, de noodlijdende wereldkampioen vaccineren, weerlegt zelfs deze loze belofte. Volgens de laatste bevindingen overspoelen volledig gevaccineerde personen de ziekenhuizen in het heilige land. En de gehospitaliseerde patiënten met ernstige symptomen zijn bijna allemaal ingeënt tegen Corona.

In de vaccinatie-microkosmos voorbeelden IJsland, Gibraltar en Singapore, is vrijwel de gehele volwassen bevolking tegen Corona ingeënt, terwijl er tegelijkertijd recordcijfers aan positieve PCR-resultaten en daaropvolgende ziekenhuisopnames worden geregistreerd.

Bijgevolg is de bewering van Dr. Wen dat bij een hoge vaccinatiegraad een abrupt einde zou komen aan de laboratoriumpandemie misleidend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. KennedyVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer wordt beschuldigd van experimenten op weesbaby’s om hun Covid-19 vaccin te testen
Volgend artikel“Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen.”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De schuld van besmetting zal ALTIJD liggen bij de niet ingespotenen, de onwillige klanten van de pharma industrie. Blijft de griep die hernoemd is en nu covid 19/20/21/22 etc. terugkomen, zoals het al eeuwen doet, dan ligt dat nooit aan de ingespotenen,immers, het middel faalt niet want het is uit eenn labortorium en de regegingen zeggen da thet goed is….
  Wie dus is ingespoten is veilig, maar door de niet ingespotenen moeten er steeds nieuwe “boosters”komen…
  Tegen een “catch 22” redenering is niet opgewassen, je moet de regels verscheuren om uit die spiraal te komen. En gezien het velen brood op de plank brengt….lastig….

  …een ander probleem is de angst die bij vele mensen het verstand heeft overwonnen. Mensen die zo fanatiek het regeringsverhaaltje verkondigen dat ze ervoor zouden moorden als het moest, of een ander aangeven…
  In mijn leven heb ik vele mensen gekend, militaren, huursoldaten, politiemensen, 1% echte motormensen voor wie een gereedschapkist deel van het leven is (niet de mode versie die op een plaatje uit een reality soap wil lijken en bij pech de mobiel trekt en thuis snel de handjes wast en op de knietjes de motor afstaat als ze de “club” waar ze nooit echt van hebben begrepen wat het was verlaten)….en ik durf te stellen dat het gros van de militaren en agenten alleen zonder groep een stel wezels is dat sneller achteruit dan vooruit kan lopen. Bij de oude hardcore bikers durf ik te stellen dat 1/3 meedoet maar de eigen zakken het belangrijkste vind, dat 1/3 zonder colors en club op een zolderkamertje eenzaam gaat rukken, en de resterende 1/3 zal voor je sterven, voor je bloeden en je respecteren. En die maken het waard dat je kent. Zeldzaam en meer waard dan goud…
  Die soort vind je heel soms ook bij militairen, en bij agenten, maar zulke mensen realiseren zich vroeg of laat dat hun niveau van morele waarden een andere is dan die van hen voor wie ze hun leven zouden geven….neptradities en zogenaamde eer die de betekenis nog niet kan aanschuren….het is zo verdomd namaak.
  En huursoldaten, uiteindelijk zijn of worden de meeste geestelijke wrakken, paranoide in het kwadraat. Maar tot die tijd heb je mensen die met een lach op het gezicht naast en achter je staan, of heel heimelijk in elk geval ergens in een door hun uitgekozen decor moorden en doden, al na gelang wat en wie de ontvangende partij is. Voor geld ook nog, net als politie en regulier leger, met het verschil dat het beter betaald en je niet met een lul excuus over plicht en wettelijk vastgelegd of door regering besliste moordpartijen je daden moet rechtvaardigen. Hoe krijg je PTSS….en waarom…

  Om die reden is discussie zinloos, en omdat politiek qua beslissing nooit op een ingeslagen weg omkeert zal er geen oplossing komen, enkel meer dwang en meer druk, tot sociaal functioneren zonder spuit onmogelijk is geworden en het restant van de bevolking dat nog weerstand bood zo klein is dat men met wat razzia’s de booswichten zal aanhouden en oppakken. En dan zal de regering met het ambtenaren apparaat en de gluiperige politici in het belang van de eigen carrieres en natuurlijk het welzijn van de reeds ingespoten massa deze instandhouders van Covid vastzetten tot de laatste een spuit heeft of dood in een hokje ligt. Dat noemen we grondwettelijke vrijheid. En alles met geweld tegen de eigen burgers, uitgevoerd door lieden die totaal overtuigd van hun gelijk en goedheid alles doen wat de mens niet hoort te doen tegen anderen, ongeacht de schade, ongeacht het onrecht, omdat het toch eigenlijk geen mensen zijn maar lopende BSN nummers….eenheden Pax, kut burgers….slaven.

  “sommige mensen zijn zo zacht en zoet, dat het lijkt alsof ze in een suykerschaal hebben gelegen, maar wie ooit deze mensen kwaad of onrecht aandoet, geen feller en bozer mens dat je zult vinden, geen groter verschurend beest. Vrees de zachte mensen als je ze onrecht aandoet.”
  ( vrij naar Johan de Brune de Oude)

  “Als de angst om te leven groter is dan de angst om te sterven, dat is de basis om jezelf te laten inspuiten. Dat en niets anders.”

  Duchesne.

  Ondertussen word de macht van de huidige heersers permanent is zal iedere verkiezing slechts een traditie zijn zoals sinterklaas dat ooit was, voor de vorm in een afgewaterde versie, opdat simpel geluk heel gewoon blijft…

  Wat kun je hiertegen doen? ik kan er een paar A4 tjes over volschrijven qua mogelijkheden om verzet te plegen welke effectief is en de burger als mens een plek terug in ons statsbestel geeft, maar de kans is ondertussen enorm gegroeid dat ik daardoor als terrorist of iets anders word afgestempeld en in het meest gunstige geval met Bryan Roy in de schaftkeet mag praten over vroeger in de pauze tussen het onkruid schoffelen….mits ik dan ingespoten ben , anders is een kamer zonder ramen met kussens tegen de muren in een gebouw ergens in de natuur ook een mogelijkheid, de perfecte uitermate geteste en geschikt bevonden plek voor echte oppositie…

  Als mensen eens beseften wat er in naam van “ons”land en “ons” koningshuis voor wreedheden en smerigheden worden uitgevoerd. Soms krijgt iemnd er een medaille voor, of word opgenomen in een besloten kring waarbij een woonruimte in een landgoed tegen een symbolisch bedrag bij de nieuw verworven status hoort. De leuke buurman die door moorden voor de staat in je afgebakende elitaire openlucht museum naast je woont….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in