Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerd

15
12317
© Government of Prince Edward Island / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Een sportschoolhouder in Canada schrijft op zijn Facebook-pagina dat hij alle klanten weigert die het experimentele Covid-19-vaccin nemen, een omgekeerde versie van de vaccinplicht die op steeds meer plaatsen wordt ingevoerd.

Hij wijst erop dat het vaccin niet voldoende is getest en dat het een potentieel gezondheidsrisico voor zijn klanten en werknemers kan inhouden. Dit is wat de sportschool eigenaar schrijft:

Let op: om de veiligheid van onze medewerkers en bestaande klanten te waarborgen, accepteert CP Fitness geen nieuwe klanten voor personal training die het experimentele vaccin hebben genomen.

Deze beslissing is genomen in overleg met onze verzekeringsmaatschappij en met onze gezondheidsdeskundigen. De onbekende gezondheidseffecten van het mRNA-vaccin vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. Wij hebben ook rekening gehouden met de gemelde bijwerkingen, zoals virusuitscheiding, toevallen en overlijden. Wij verontschuldigen ons als dit enig ongemak heeft veroorzaakt, en wij zullen ons beleid opnieuw evalueren zodra de klinische proeven van de experimentele injecties in 2023 zijn afgerond. Dank u.

Onder het bericht van de sportschoolhouder heeft Facebook een zogeheten “factsheet” opgenomen, die luidt: “Covid-19 vaccins ondergaan vele veiligheids- en werkzaamheidstests voordat ze worden goedgekeurd. Bron: de Wereldgezondheidsorganisatie”.

Dit ondanks het feit dat het vaccin in minder dan een jaar is geproduceerd en uitgerold.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’

Gezondheidszorgmedewerker sterft 4 dagen na tweede Pfizer-vaccin, overlijden in onderzoek

15 REACTIES

 1. In mijn praktijk spirituele coaching doe ik hetzelfde. Gevaxte clienten kunnen een skype/zoomconsult aanvragen.Zelfde reden: moet de rest van mijn clienten en mijzelf beschermen tegen een experimenteel vaccin. Het is een eigen keuze geweest en wil niet het risico nemen dat zij in mijn praktijk neerstorten.

 2. Super. Hier hadden ze nog geen rekening mee gehouden, dat het ook andersom zou kunnen plaatsvinden. En terecht. Stel je voor dat gevaccineerden wat krijgen in jouw zaak….dan ben jij dadelijk nog verantwoordelijk ook! Ik hoop dat dit licht bij meerdere bedrijven op zal gaan!

 3. Als we op deze manier ook “eigen” veilige cafés en restaurants winkels en dergelijke krijgen.. te zot voor worden maar als dit zo doorgaat een nieuwe werkelijkheid.. mooi initiatief dit.. een tegengeluid met dezelfde boodschap..

 4. Wat is dit voor iets bizars? Ik kan me nog voorstellen dat mensen bang zijn voor bijwerkingen, al is de kans klein dat er nadelige langetermijneffecten opduiken.

  Maar op wat voor manier zou dit gevaarlijk kunnen zijn voor andere mensen? Is dit iets anders dan een pesterij?

  Het mRNA-vaccin is immers niets anders dan een klein stukje virus-rna in een vetbolletje. Verhalen dat dit ‘gentherapie’ zou zijn of dat het in je eigen erfelijke materiaal terecht zou kunnen komen, zijn verzinsels. Rna en dna lijken wel op elkaar, maar zijn verschillende stoffen. Na het oplossen van het vetomhulsel zal de werkzame stof niet vermenigvuldigd worden, de enzymen die daarvoor zorgen ontbreken immers. Dit betekent ook dat het niet kan worden overgedragen aan andere mensen. Het is geen besmettelijke ziekte. Sowieso vreemd om banger te zijn voor ingeënte mensen dan voor mensen die mogelijk een echte besmettelijke ziekte bij zich dragen.

  Vreemd dat de verzekeringsmaatschappij dit zou stimuleren, maar misschien heeft de sportschoolhouder dat overleg verdraaid.

  Als je bang bent dat mensen tijdens een coachingssessie instorten en dat jij daarvoor verantwoordelijk wordt gesteld, kun je je praktijk beter sluiten. Ook zonder al dit gedoe kan er immers van alles gebeuren. Er is ook altijd een kleine kans dat mensen een herseninfarct of hartaanval krijgen. Als je denkt dat jij daarvan de schuld krijgt, ben je dan wel zuiver op de graat?

 5. “al is de kans klein dat er nadelige langetermijneffecten opduiken”

  heb je dat in je kristallen bol gezien ofzo? Mafklapper!

  • Inderdaad, een mafkees. In de documentatie van Pfizer zelf staat zwart op wit dat ongevaccineerden beter bij gevaccineerden vandaan blijven vanwege het risico van shedding en andere neveneffecten.

 6. Jazeker ik zou ook de videoclips opzoeken wat de resultaten zijn van de prikkies😜🖕🏻💉
  Of ben daar te lui voor😂😂😂🤣🤣🤣

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here