Foto via 10 News First Adelaide

De Australische regering beweert dat truckers een gevaar vormen omdat zij het virus over het land zouden verspreiden. Ze hebben de truckers bevolen zich te laten vaccineren of hun baan te verliezen. Zij weigerden op het werk te verschijnen en anderen blokkeerden de wegen. De westerse cultuur van vrijheid valt in het laatste bastion van de eens zo vrije wereld die in een nieuw soort donkere middeleeuwen neerstort, schrijft Martin Armstrong.

De politici wordt door de elite beloofd dat zij het neusje van de zalm zullen zijn en altijd zullen uitstijgen boven de Grote Onreinen. De elite boven hen denkt dat zij zich overal doorheen kunnen omkopen en ons als een bijenkoningin kunnen omvormen tot werkbijen om hun machtskorf te onderhouden. Foto via 10 News First Adelaide

Maar de macht rust altijd bij de Grote Onreinen, want door de geschiedenis heen eindigt de elite met hun hoofd op spiesen door de straten geparadeerd. De echte macht om de wereld te veranderen ligt altijd in onze handen. Want als we simpelweg weigeren te werken, sluiten we hun korf. Wat als iedereen opstond en weigerde belastingen of hypotheken te betalen? Zeker, ze kunnen een kleine groep vervolgen. Maar ze kunnen niet iedereen vervolgen.

Wat de truckers de wereld hebben laten zien, is dat zelfs de politieke elite zal verhongeren zonder voedseltransport. Daarom ligt de macht ALTIJD bij de Grote Onreinen. Deze mensen denken ALTIJD dat zij de NATIE zijn en worden dronken van hun eigen macht, waarbij ze negeren dat ze NIETS zijn zonder WIJ HET VOLK.

Jonge man overleden aan "gelukkig hart syndroom" na Argentijnse wereldbekeroverwinning

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naaldenVolg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

 1. Respect voor de truckers in Australië.
  Helaas, in Europa alleen maar volgzaamheid, gehoorzaamheid en onder onderdanigheid.
  Mooie toespraken tijdens 4 en 5 mei, blijkt nu allemaal inhoudsloos en voor de bühne.
  Vrijheid is het allerbelangrijkste.
  Maaaaaar voor velen niet, wel de vakantie, de 2e auto, het theater, uit eten, vermaak.
  Mijn onderbuik zegt me dat het een verloren zaak is, maar misschien ben ik te somber.
  Levens tellen niet meer, doden nog minder.

  • Ik ben ook somber gestemd. Vooral dat de bevolking dit allemaal laat gebeuren
   Ik denk dat er pas gereageerd wordt door de bevolking als ze binnenkort ineens minder te besteden hebben en 1 van de 2 auto’s weg moeten doen en ineens maar 1 ipv 2 of 3 keer per jaar op vakantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here