De Argentijnse verslaggever Carlos Ferrara is donderdag tijdens een live nieuwsuitzending op het Argentijnse Channel 9 in elkaar gezakt. Ferrara versloeg een nieuwsverhaal buiten een COVID-testlocatie in de stad Buenos Aires toen hij plotseling het bewustzijn verloor.

Claudio Perez, de presentator van Channel 9, stond op het punt afscheid te nemen van Ferrara toen men de verslaggever “Sorry Claudio, sorry,” hoorde zeggen terwijl een dreunend geluid door Ferrara’s microfoon te horen was, bericht Thecovidworld.com.

Claudio, die dacht dat Ferrara meer informatie wilde geven, vroeg hem om snel af te sluiten omdat ze klaar waren om het segment te beëindigen. “Wat is er gebeurd?” vroeg Claudio.

Een paar seconden later draaide de camera naar links en toonde Carlos Ferrara liggend op de grond, met zijn gezicht naar beneden, en de microfoon nog steeds in zijn hand. De cameraman draaide zich snel weg van het schrijnende tafereel en de uitzending werd onderbroken.

Claudio Perez (rechts) was verbijsterd toen hij zijn collega met zijn gezicht naar beneden op de grond zag liggen.

Je kunt Claudio “Nee!” horen zeggen. Alvorens te proberen van het incident af te leiden.

“Nou, Carlos had wat problemen. Ze zullen hem zeker verzorgen. We gaan een onderbreking maken.”

Een paar minuten later, verduidelijkt Claudio:

“Het eerste wat we willen zeggen is dat we wachten op bevestiging dat ze onze collega Carlos Ferrara behandelen, die een incident had op de testlocatie.”

Channel 9 kon later bevestigen dat Ferrara stabiel was en onder observatie in het ziekenhuis lag met goede vitale functies. Hij ondergaat momenteel een volledige gezondheidsbeoordeling.

Het instorten van Ferrara lijkt sterk op de plotselinge ineenstorting van de Braziliaanse tv-presentator Rafael Silva, die in de uitzending een hartstilstand kreeg, slechts een week na zijn COVID-19-boosterinjectie.

  435.897.435.897 vrij rondzwervende spike-eiwitmoleculen na COVID vaccin booster - Hun harten zullen NOOIT volledig herstellen van het "vaccin"

Bekijk hier de video van Ferrara’s instorting:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Braziliaanse journalist viert zijn 3e COVID injectie, stort paar dagen daarna in en krijgt vijf hartaanvallenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVader op de vlucht met 7-jarige dochter om moeder te beletten het kind Covid-vaccin te geven
Volgend artikelGeen woorden kunnen de pijn beschrijven: Moeder vertelt hoe haar baby 5 dagen na haar tweede Pfizer-injectie overleed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Om de slapende massa eindelijk wakker te krijgen zal dit nog veel vaker moeten gebeuren , lullig voor hen maar onze vrijheid staat echt op het spel

    • Ik denk ook zo….ben t moe.die grote bekken ook.word uitgelachen,uitgescholden,spoort echt niet meer.en al kom je met bewijs…ze geloven t niet.blijven MIJ wappie noemen.dus….neem die fokking jab i really dont GAF!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in