De wereldwijde knockdown volgt op een pandemisch scenario dat al in 2017 tot in de puntjes was gepland door de Johns Hopkins University. Het is tot dusver met indrukwekkende precisie verlopen, niet in het minst dankzij de ondersteunende mainstream media, en zal naar verwachting nog meer dan anderhalf jaar duren.

De oorlog van de elites tegen de mensheid gaat zijn laatste slag in

Bij het lezen van de zogenaamd fictieve pandemie-simulatie stelt men verwonderd vast dat men zich allang feitelijk midden in het tot in de kleinste details beschreven scenario bevindt. Uitbraak en naam van het virus, overdrijving van het aantal gevallen, politiek getouwtrek, wisselende beoordelingen van de doeltreffendheid van mondkapjes, overdreven maatregelen en het zwartmaken van critici – alles wordt in detail beschreven. Zelfs de fatale bijwerkingen van vaccinatie en hun gebagatelliseerde verklaringen, schijft Eva Maria Griese.

“Een futuristisch scenario voor voorlichters over risico’s voor de volksgezondheid”

Dat is de verbazingwekkend eerlijke ondertitel van het 89 bladzijden tellende document “SPARS – Pandemie 2025-2028”. De naam klinkt al erg als SARS-COV-2, alleen het tijdsbestek verschilt aanzienlijk van het huidige verloop. Het is mogelijk dat de tijd voor de tenuitvoerlegging krap werd en dat snel moest worden opgetreden. In ieder geval lijkt de Coronacrisis precies het kader te vormen dat, volgens de heer Rockefeller, nog nodig was voor de implementatie van totale controle in een Nieuwe Wereldorde…

Het 89 pagina’s tellende document is verondersteld zuiver hypothetisch te zijn, maar blijkt absoluut profetisch te zijn

Het is echt aan te bevelen de PDF te downloaden, en op zijn minst vluchtig door te nemen. Alleen al uit de talrijke tweets en illustraties blijkt hoe angstaanjagend dicht onze werkelijkheid al is gekomen bij dit logistieke- en propaganda-meesterwerk.

De zelfpromotie van de Johns Hopkins Universiteit suggereert precies het tegenovergestelde van wat eigenlijk de bedoeling is

“Het Johns Hopkins Center for Health Security werkt aan het beschermen van mensen tegen epidemieën en rampen en het opbouwen van veerkrachtige gemeenschappen door middel van innovatieve wetenschap, betrokkenheid en onderzoek dat de organisaties, systemen, beleid en programma’s versterkt die essentieel zijn voor het voorkomen van en reageren op crises in de volksgezondheid”.

Billboard vaccinatiepropaganda van beroemdheden en tweets van een virtuele rapper om de opinie te sturen

Absoluut niets wordt aan het toeval overgelaten. Zelfs de hashtags in social-mediaberichten zijn in lijn met de huidige trend. Ook de dodelijke “neveneffecten” op de zogenaamd enige reddende vaccinatie zijn identiek aan de zojuist ontstane werkelijkheid. De neveneffecten van vaccins die in het draaiboek zijn opgenomen, doen denken aan de “vaccinreacties” die nu langzaam en moeizaam doordringen tot de mainstream media.

Men geeft zelfs toe dat voor de vaccins het gezegde waar is dat het middel soms erger is dan de kwaal

In dit geval heeft de ‘pandemie’ die door de media is gecreëerd door middel van misleidende aantallen gevallen en nietszeggende statistieken, de rode loper uitgelegd voor massale vaccinatie. Het is een geluk dat politici in heel Europa niet in staat zijn te zorgen voor een soepele logistiek voor de snelle invoering van vaccinatie, en dat intern gekrakeel en interne mislukkingen de absoluut noodzakelijke snelle implementatie verhinderen.

De screenshot is afkomstig uit een video van Alex Jones, wiens kanaal Infowars een voorvechter is van vrije alternatieve berichtgeving, die het bekijken meer dan waard is. BREAKING: General Flynn Calls For Investigation Into SPARS 2025-2028

Hij verwerkte het document minutieus en illustreert de vergelijkingen tussen de fictieve SPARS en de echte SARS-COV-2. Deze uiterst belangrijke steen des aanstoots is aan het rollen gebracht door de naaste vertrouweling van Donald Trump, generaal Michael Flynn, die oproept om deze video van het ingrijpende scenario in het document van de Johns Hopkins Universiteit koste wat kost zo vaak mogelijk te delen en openbaar te maken.

  De GREAT RESET: De lang geplande, hoog georganiseerde gecontroleerde afbraak van de post-moderne beschaving

Zelfs voor critici die onvermijdelijk op het toneel zullen verschijnen, zijn er al tegenargumenten geformuleerd

Een Facebook-medewerker wordt aangesteld als relativerende factchecker om elke kritiek in de kiem te smoren. Google vermeldt alleen internetschandpaal-platforms zoals “Correctiv” of “Psiram” op de eerste pagina’s van zoekopdrachten. Iedereen in de Deep State gemeenschap moet zijn steentje bijdragen… De Amerikaanse hoofdviroloog Anthony Fauci had tijdens Obama’s ambtstermijn al een miljoen dollar overgemaakt naar Wuhan voor de ontwikkeling van het bio-wapen Corona in het Chinese hoogrisico laboratorium. Goede dingen hebben tijd nodig, en dat lijkt ook te gelden voor absoluut kwaad in de vorm van een virus.

De profiteurs zijn de gebruikelijke verdachten: Big Pharma, Big Money en Big Tech

En natuurlijk zelfbenoemde filantropen als Bill Gates en George Soros, Klaus Schwab en de elites van Davos, die door niemand zijn verkozen en nu als vanzelfsprekend het lot van de wereldgemeenschap bepalen. Ze zijn een grote stap dichter bij hun onmenselijke “Nieuwe Wereld Orde“. En Jeff Bezos zou ook erg blij moeten zijn met de impact van de lockdown-maatregelen op Amazon’s winstcijfers. Met zijn spreekbuis “Washington Post” kon hij idealiter zeer succesvol bijdragen aan de coronahysterie en aan de propaganda voor maatregelen, mondkapjes en massale vaccinaties. Reclame voor hemzelf, zo te zeggen.

Het is verbijsterend hoeveel collaborateurs hebben bijgedragen tot het succes van deze aanslag op de gezondheid en de grondrechten, en de wereldwijde economische achteruitgang hebben gedoogd.

In de eerste plaats zijn hier de volgzame journalisten als de stijgbeugelhouders van satanistische Deep State elites aan te duiden, die al tientallen jaren over de hele linie werken aan wereldheerschappij. Het is bijna indrukwekkend dat hun sinistere plannen tot dusverre vrijwel onopgemerkt zijn gebleven bij het grote publiek. Als we de fictieve duur van drie jaar van deze grootste globale fraude in de geschiedenis van de mensheid mogen geloven, dan zijn we helaas nog niet eens halverwege de beproeving.

  Canada komt met plan om kinderen te euthanaseren zonder ouderlijke toestemming

Wat echter ook betekent, dat we nog steeds een kans hebben om terug te keren

Eerst en vooral moeten we niet blindelings de corrupte politiek volgen, noch de leugenachtige media, noch ons door de gekochte wetenschap blindelings in het verderf laten storten. Wij hebben reeds te horen gekregen dat wij ons, ondanks alle maatregelen, aan een eindeloze lus van vaccinaties zullen moeten aanpassen.

De zinloze incidenties worden veroorzaakt door niet-goedgekeurde PCR-tests en zijn bedoeld om de vaccinatiemanie aan te jagen

Als er niet meer getest zou worden, zou het spook snel verdwijnen.

We moeten advocaten als Dr. Reiner Füllmich van de Corona-commissie steunen die, samen met meer dan duizend van zijn collega’s, wereldwijd actie voert tegen de afschaffing van onze rechten. Ook hier worden verslagen van de bevolking verzameld, om een realistisch beeld van de situatie te krijgen. Burgermoed en solidariteit zijn nu geboden.

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

Vorig artikelTerwijl de media alleen de aandacht vestigen op de “zeldzame bloedstolsels”, zijn er in de VS en Europa al meer dan 10.000 sterfgevallen gemeld na het krijgen van de verschillende COVID-injecties
Volgend artikelTientallen Denen eisen schadevergoeding voor bijwerkingen van COVID-19 vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Van in het begin betwijfelde ik de pandemie, nu ben ik zeker dat het larie is. Als de helft van de drek die men over de wereldbevolking uitgestrooit heeft, waar moest zijn, hoe komt het dan dat de wereldbevolking nog toeneemt.
  En sterfte zal er spijtig genoeg altijd zijn. Oorlog, ziekte en hygiëne zullen altijd zorgen baren.
  Alle betweters ten spijt.
  Groetjes.
  Raf

 2. Compliment aan de redactie want het is een belangrijk informerend artikel dat aan- en ontknopingspunten bevat m.b.t. dingen als de: “de Nieuwe Wereld Orde”, “de Grote Reset”, “de Vierde Technologische Revolutie” (zowel Digitaal als Industrieel) en het “Build Back Better”.

  Het betreffende document is uitgebracht en gepubliceerd door het ‘Johns Hopkins Center for Health Security’ van ‘Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health’, dat deel uitmaakt van de Johns Hopkins Universiteit, die mede volgens het RIVM een kaart bijhoud met realtime data over het aantal gediagnosticeerde patiënten met het nieuwe coronavirus, het aantal overleden patiënten en het aantal patiënten dat gezond verklaard is. Bron: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/verspreiding

  In het rijtje Big Pharma, Big Money en Big Tech komt het aan op BIG BUSINESS en BIG POWER, en daaraan kan onder meer aaneensluitend worden toegevoegd: BIG LIES en BIG CRIMES!

  Het beschreven scenario tevens script van het betreffende document loopt “toevallig” precies af vóór Agenda 2030! En dat terwijl er “wederom toevallig” kort vóór 2025 een soortgelijk rampachtig scenario van wereldwijde omvang zich in het echt afspeelt (Sars-Cov-2/Covid-19). Samen heeft dit alles weg van een “heimelijk” misdadig genocide-achtig vicieus biologisch en technologisch oorlogsgebeuren, wat gevoerd wordt op basis van het omstreden eugenetica en waarin met ons mensen als proefdieren wordt gesimuleerd en geoefend voor het engineeren, beheren, managen en onder controle krijgen van populaties waarbij depopulatie niet wordt geschuwd maar nagestreefd.

  De satanische bloedlijnen van duivelse elites en verwanten/aanhangers kunnen vooral worden ontmaskerd, ontwapend, tentoongesteld en verslagen met waarheden en hun eigen middelen.
  Hun hoogmoed en trots over hun rijkdommen, hun macht en hun wetenschap (vooral mensgemaakte leringen en doctrines van duivelen zoals onder meer: bio-engineering, genetische manipulatie, kunstmatige intelligentie enzovoort, zal hen doen vallen, want ook daarin herhaalt de geschiedenis zich.

  Hoewel Duits gestoeld is die corona-commissie van advocaten een prima initiatief als één van de meerdere bestrijdingsmiddelen. De engelstalige versie (rechtsonderaan de Duitse homepage) is jammer alleen via een inlog account te benaderen.

  Mijn aanrader als een van de bestrijdingsmiddelen: https://bondoverheidszaken.nl/artikelen.html#doe-aangifte-tegen-rutte-cs-en-steun-artsen-voor-waarheid

  Inderdaad zijn nu burgermoed en solidariteit geboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in