In een recente video uit Parijs, Frankrijk, mishandelt een groep politieagenten een vrouw in een winkelcentrum omdat zij geen “vaccinpaspoort” bij zich had dat het regime burgers nu dwingt voor verschillende dagelijkse bezigheden bij zich te dragen, bericht Bigleaguepolitics.com.

Op de video zijn zeven of meer politieagenten te zien die zich haasten om de vrouw aan te vallen terwijl zij een andere vrouw wegduwen die tussenbeide lijkt te komen in een poging haar te beschermen.

Naar aanleiding van de geweldpleging in de video hierboven, verzamelden zich grote groepen demonstranten buiten het winkelcentrum en bestormde vervolgens zonder enige vorm van vaccinpas het warenhuis.

Gescandeerde “Liberte,” Frans voor “Vrijheid”, leuzen waren in het hele winkelcentrum te horen.

Op een gegeven moment kan men zelfs zien dat de Franse politie het winkelcentrum verlaat, waarschijnlijk omdat ze tot de conclusie waren gekomen dat de menigte te groot was om arrestaties uit te voeren.

De invoering van een vaccinpaspoort in Frankrijk is zeer controversieel gebleken, omdat veel Fransen het een schending van hun burgerlijke vrijheden vinden als hun wordt verboden deel te nemen aan de openbare samenleving als straf voor het niet nemen van een experimenteel vaccin. De huidige regels van de staat verbieden mensen die weigeren een vaccinpaspoort voor te leggen om in het openbaar te eten, te sporten, naar musea te gaan, lange afstanden af te leggen, enz.

Enkele prominente Franse politici hebben zich tegen de maatregel uitgesproken, waaronder Julien Odoul, een jonge rijzende ster van het Franse Rassemblement National, die betoogde dat het nieuwe beleid een gesegregeerde samenleving creëert.

  Onderzoekers: Prik doodt minstens 5 keer meer dan Covid, dus waarom vaccineren we kinderen?

“De constitutionele raad heeft een samenleving met twee lagen goedgekeurd waarin er twee categorieën burgers zijn die niet dezelfde rechten hebben, afhankelijk van hun vaccinatiestatus. Dit is de samenleving van Macron en een samenleving die wij veroordelen en afwijzen. De beginselen van vrijheid en gelijkheid zijn heilig.”

De linkse leider Jean-Luc Mélenchon, presidentskandidaat, was het daarmee eens en omschreef de gezondheidspas als “absurd, oneerlijk en autoritair”.

Premier Emmanuel Macron blijft het draconische beleid voortzetten en roept de Fransen op om “deze collectieve regels te accepteren … en zich te laten vaccineren”.

“Het gaat om burgerschap. Vrijheid bestaat alleen als de vrijheid van iedereen wordt beschermd… het is niets waard als we door onze vrijheid uit te oefenen onze broer, buurman, vriend, ouders of iemand die we op een evenement zijn tegengekomen, infecteren. Dan wordt vrijheid onverantwoordelijkheid.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze hebben een 8 maanden oude baby gevaccineerd met beide doses van het Pfizer-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInjectie ingrediënten
Volgend artikelBrief aan een Covidiaan: Een tijdreis-experiment
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Het IQ van die imbeciele agenten zal zeker nog onder de idiotie liggen. Als er nu één Marokkaan bij was geweest zouden die zeker in hun broek doen. Dus Fransen..ga naar de winkel en neem een Afghaan, Marokkaan, Syriër ofzo mee…de politie kakt plat dan!

 2. Schandalig, wat een schande, het lijkt net als in de film behalve dat het realiteit is. En het ergste van al is dat het alleen maar erger gaat worden. Hier komt geen einde aan. Ik heb echt schrik van wat er gaat komen.

 3. If it comes to that in the Netherland I think I have to arm myself with a gun to do my shoppings. Anyone who is in my way to live my normal life will pay a price. Nice that after the arrest people starts demonstrating or protesting…. but too late!?
  Maybe every mall where these stupid rules apply should be lit a fire …. I am so fed up with this ludicrous horror show. Emanuel is invited for the quilotine!!!

 4. Tijd voor een revolutie :, compleet met de quillotine. Ook in NL, want staat ons ook te wachten. Alle criminelen uitroeien , voordat zij onze burgerschap afpakken en ons als melaatsen en slaven gaan behandelen. Nu kan het nog als we het massaal doen. Zonder een revolutie gaat het niet meer. Het is te laat.

  • Elke revolutie is slechts een door bankiers gewenste machtwisseling geweest.
   Mensen dachten voor de goede zaak te vechten maar verruilden slechts de ene klootzak voor de andere klootzak. We laten ons telkens weer voor hun karretje spannen.

   • sterker nog: het zit dusdanig in elkaar dat je niet geheel soevereign kan bestaan
    dus zonder belastingdienst.. zonder banken.. zonder ziekenhuizen… en zelfs een huis onderhuren word een probleem … ook auto rijden zonder RDW….rondlopen zonder legitimatie??bij de geboorte word je al gedwongen om een naam te krijgen zelfs in primitievere culturen.. 🙂

 5. “De invoering van een vaccinpaspoort in Frankrijk is zeer controversieel gebleken, omdat veel Fransen het een schending van hun burgerlijke vrijheden vinden”

  het is een schending van burgelijke vrijheden!, de grondwet, en mensenrechten, die KANKER-politici overtreden alle wetten, terroristen zijn het die opgepakt moeten worden.

 6. Zo zie je maar als de ,,massa” opstaat is het klaar .
  De enige manier nog stoppen met al de onzin ,testen ,mondmaskers ,afstand en spuitjes .
  Gewoon weer handen schudden stoppen met dat achterlijke zg schoonmaken en desinfecteren.
  Alleen dan stopt het .
  Het niet normaal gaan vinden dat je een code nodig hebt om gewoon je leven weer op te pakken .
  Gewoon negeren ??

 7. Je bent onschuldig, je bent niet staatsgevaarlijk toch wordt je in elkaar geslagen door de overheid, kennelijk volkomen legitiem alleen vanwege het ontbreken van een nietszeggend iets.
  De facto ben je dan juridisch dood verklaard.
  Het juridisch dood verklaren van de mens is een noodzakelijke stap voor het totalitarisme.

  Hannah Arendt – Totalitarisme

 8. This is what happens when they steal our vote, our freedom, our money we worked hard for, our dignity, our trust, our health…everything they can take and controle. This is just the beginning of our complete resistance, ? disobedience to those criminal psychopaths. We together will bring back harmony with each other, with nature. There will be a much better world without any of them!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in