De strijdkrachten van Oekraïne storten in elkaar op het slagveld, en de nederlagen gebeuren zo snel, over zo’n groot gebied, dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky vandaag heeft gezegd “dat Oekraïne niet staat te popelen om met de Russische Vladimir Poetin te praten, maar dat het de realiteit onder ogen moet zien dat dit waarschijnlijk nodig zal zijn om de oorlog te beëindigen”, bericht Hal Turner.

Een hele ommezwaai ten opzichte van nog maar een week geleden, toen Zelensky zei dat Oekraïne nooit enig grondgebied zal opgeven, en zou “winnen” van het Russische leger.

In de afgelopen twee weken is de situatie voor Oekraïne nijpend geworden. Zijn strijdkrachten worden op bijna elk slagveld gedecimeerd. Russische lange-afstandsartillerie verpulvert duizenden Oekraïense troepen, en zorgt ervoor dat degenen die nog in leven zijn, zich overgeven.

Het aantal Oekraïense troepen dat zich overgeeft is zelfs zo groot geworden, dat de Oekraïense wetgevende macht een wetsvoorstel heeft ingediend dat militairen toestaat om overgevende troepen neer te schieten om de massale overleveringen te stoppen!

In de korte video hieronder vertellen Oekraïense troepen die ZICH OVERGAVEN, aan de wereld dat hun bevelvoerende officieren in feite HUN EIGEN TROEPEN IN DE RUG SCHIETEN om de overgave te voorkomen!

De realiteit op het slagveld is zo nijpend voor de Oekraïense troepen, dat veel doorgewinterde waarnemers geloven dat het Oekraïense leger zelfs geen twee weken meer kan overleven.

Bovendien neemt de opinie van het grote publiek een zeer belangrijke wending; ten gunste van Rusland.

Burgers van bijna alle westerse naties, die zich er nu van bewust worden dat er nazi’s in de Oekraïense regering, politie en leger zitten, steunen Oekraïne niet meer zo snel. En wanneer diezelfde westerse burgers de video zien van de Oekraïense president Zelensky, die op tv toegeeft dat hij cocaïne gebruikt omdat hij daar de hele dag energie van krijgt – beseffen zij dat Oekraïne geleid wordt door een aan drugs verslaafde vent, die misschien wel zo afgesloten is van de werkelijkheid (door drugs) dat hij misschien wel een krankzinnige is!

  Kiev offert dienstplichtigen op in "zelfmoordmissie" op rivier de Dnjepr

Zelfs een aartsbisschop die in de Kerk van Engeland vanaf het altaar sprak, zei tegen de parochianen “Poetin is de enige die opstaat tegen de Nieuwe Wereldorde” en dat “Rusland tot deze oorlog is uitgelokt! ”

Luister hier zelf maar:

Te oordelen naar de snelheid waarmee de strijdkrachten van Oekraïne uit de steden van de Donbass vluchten, met name uit de omgeving van Donetsk, is er een morele ineenstorting opgetreden.

Dit is zeker niet de definitieve Russische overwinning, maar het is duidelijk een zeer aanzienlijk succes.

In de recente geschiedenis hebben wij nog niet zulke oorlogen gezien in dichtbevolkte stedelijke gebieden, met het gebruik van alle soorten wapens, kernwapens uitgezonderd, en waarbij zoveel personeel en materieel betrokken is.

Oekraïne is nu de oorlog aan het verliezen, snel aan het verliezen, en zwaar aan het verliezen.

Hieronder ziet u op video tientallen dode Oekraïense troepen, sommigen met reusachtige stukken granaatscherven die uit hun opengebarsten schedels steken – waarschuwing, ZEER SCHOKKEND!:

Juist vanmorgen (vrijdag) meldde Zelensky Adviseur Alexey Arestovich op tv “DE STAD LYMAN IS VERLOREN”.

Hij zei verder: “Volgens de berichten is de stad Liman verloren gegaan. De manier waarop het Russische leger het veroverd heeft, toont aan dat er zeer getalenteerde commandanten zijn, en dit toont het verhoogde niveau van de operationele leiding en de vaardigheden van het Russische leger.”

Inwoners van Krasny Liman melden de terugtocht van de Oekraïense strijdkrachten uit de zuidelijke buitenwijken van de stad en het station, in de omgeving waarvan sinds gisteren hevige gevechten aan de gang waren.

  Russisch leger niet te stoppen - Amerikaanse regering zoekt uitleg - Scott Ritter met genadeloze analyse

Een ander Oekraïens bataljon heeft moeten muiten om hun eigen leven te redden. Op de korte video hieronder zien we ze uitleggen waarom ze gevlucht zijn:

HIERONDER ZEGT EEN OEKRAÏENSE KRIJGSGEVANGENE DAT ZIJN COMMANDANT HEN VERLIET “VOOR EEN VERGADERING” EN NOOIT MEER TERUGKWAM!

Telkens weer worden verhalen herhaald over hoe commandanten hun ondergeschikten op het slagveld achterlaten en vertrekken “voor een vergadering.” En geen enkel kwaad woord over het feit dat ze in een krijgsgevangenenkamp vastgehouden worden.

In de buurt van Odessa is vannacht een Oekraïens militair vrachtvliegtuig neergeschoten. Al de door het westen geleverde militaire wapens zijn vernietigd. Hier is de plaats van de crash:

Intussen wordt het snel duidelijk dat de westerse militaire hulp aan Oekraïne, gestolen wordt en omgeleid wordt om in Servië op de zwarte markt verkocht te worden!!! Meer dan TWEEHONDERD van de ManPad grond-lucht, man-draagbare luchtafweerwapens, zijn nu in Servië te koop. Hiertoe behoren ook Amerikaanse STINGER-raketten!

Erger nog, op de zwarte markt worden ook allerlei andere oorlogswapens aangeboden, waaronder mortieren, raketgranaten, landmijnen en pantserdoorborende munitie, en wel in zulke grote hoeveelheden, dat de smokkelaars zelfs geen plaats meer kunnen vinden om hun gestolen waar op te slaan. Het lijkt wel een terroristenbazaar; waar iedereen alle wapens kan gaan kopen die hij maar wil!

De Oekraïners zijn letterlijk de door het westen geleverde wapens aan het STELEN, zodat zij ze op de zwarte markt kunnen verkopen en het geld in hun eigen zak kunnen steken.

Tot zover de veertig miljard aan hulp van de V.S. die door het Congres is goedgekeurd. Het is zeer waarschijnlijk dat een groot deel van die hulp al gestolen is.

  Wat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?

Misschien zijn de hierboven gemelde feiten de reden waarom president Zelensky vandaag tegen zijn landgenoten zei: “Oekraïne staat niet te popelen om met de Russische Vladimir Poetin te praten, maar dat het de realiteit onder ogen moet zien dat dit waarschijnlijk nodig zal zijn om de oorlog te beëindigen.”

Veel mensen beginnen zich te realiseren dat de enige woorden die Zelensky binnenkort tegen Poetin zal kunnen zeggen zijn: “Oekraïne geeft zich over.”

UPDATE 3:55 PM EDT –.

De Minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne onthult dat hij NU te horen heeft gekregen dat hij met Rusland moet onderhandelen om de oorlog te beëindigen . . (Verhaal hier)

Ratten ontvluchten het zinkende schip, voormalige president van Oekraïne betrapt bij grens om Oekraïne te ontvluchten

De voormalige president van Oekraïne, Petro Porosjenko, staat bij de Rava-Russkaja controlepost van de douane van Lvov en probeert in een Range Rover voertuig Oekraïne te verlaten naar Polen.

Het Openbaar Ministerie in Kiev heeft de uitvaardiging aangekondigd van een aanhoudingsbevel voor de voormalige voorzitter van het Grondwettelijk Hof van Oekraïne, Oleksandr Tupytskiy, op beschuldiging van… het ontvluchten van Oekraïne.

Goh, als Oekraïne de oorlog echt aan het winnen is, waarom zijn al die topmensen dan op de vlucht?

O, misschien wel hierom:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky: “Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLandbouwers: Voedsel zal extreem duur worden
Volgend artikelVleeseters gewaarschuwd voor apenpokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hoe sneller het gebeurd is hoe beter het is , ook voor de normale Ukrainer die dit niet gewild hadden maar gepusht zijn door deze stront Nazi
  Dan kunnen die malloten hier met hun kut geel\ blauw weer naar beneden halen en geef ze maar een klap tegen de kop aan kado

 2. “Intussen wordt het snel duidelijk dat de westerse militaire hulp aan Oekraïne, gestolen wordt en omgeleid wordt om in Servië op de zwarte markt verkocht te worden!!! Meer dan TWEEHONDERD van de ManPad grond-lucht, man-draagbare luchtafweerwapens, zijn nu in Servië te koop. Hiertoe behoren ook Amerikaanse STINGER-raketten!”

  Hopen dat dit spul in de regio bij Davos komt…..wat mij helder is is dat Europa kapot MOET, al is het maar om het wanbeleid van de afgeloipen 30 jaar en het bijdrukken van geld tot in de hemel uit het beeld verdwijnt.

  Iedere WEF aanhanger is een verrader van het eigen volk, en om een toekomst te hebben moeten dat soort verraders niet en nooit meer een funtie bekleden waarbij er meer macht uit te oefenen is op een ander levend wezen dan een goudvis….

  Vliegen word straks inderdaad een ding van het verleden. Hopelijk worden die manpads nooit gebruikt maar mochten ze worden gebruikt laat ze dan de verantwoordleijken raken die de ellende in de wereld veroorzaken en er grof aan verdienen. En dat we gerechtigheid mogen zien en meemaken.

  Onze vrijheid word nu met sneltreinvaart weggezogen, als vissen in een net dat aan alle kanten word ingehaald zijn we, zonder uitweg.

  Als de roep de wapens op te nemen er komt zal dat geen dag te vroeg zijn, we lopen nu al in een soort concentratiekamp rond en nu bgint het straffen en opsluiten, omdat de zogenaamde “elite” over onze lijken hun plan wil uitvoeren. Het WEF staat voor Alleen slaven welkom….zolang er nut van is.

  Dat politici uit ons land deelnemen aan een organisatie die ons leven wil veranderen is dat puur verraad, en zou de politie functioneren zoals het hoort zouden de betrokken politici bij terugkomst in Nederland moeten worden aangehouden. Dat is iets dat een openbaar ministerie op basis van schending van de grondwet kan uitvoeren.

  Het zal niet gebeuren, de hoge posten zijn door WEF handlangers bezet. Verraders van het eigen volk.

  Mocht God bestaan dan is wat bliksem en het splijten van de aarde nu gewenst….in naam van vrijheid en mens mogen zijn. Allah mag het ook doen trouwens…..

  Heil Odin.

  • Debe desaparecer, no sólo la elite globalista, sino también la agenda 2030 y la ONU, porque a la federación rusa dónde la gente es normal, no se le puede imponer ni ellos van a permitir permitir, las porquerías e idioteses de la comunidad gay, liderada por Klaus Schwab, como las aberraciones que pretenden influenciar en los niños y que ya se hace en las escuelas. Estas porquerías sólo son dignas del occidente corrupto, que un día tendrá que desaparecer, quizá no; por las bombas atómicas de Rusia, pero desaparecerá por degenerada….

 3. Zo’n filmpje van dode militairen geeft maar weer eens goed aan hoe zinloos het allemaal is. Strijden voor de belangen van poltici is en blijft het stomste wat je kunt doen. Maar voor de globalistische biljonairs in Davos is een dode meer of minder geen probleem. Die lachen zich de ballen uit de broek dat er nog zoveel mensen geloven wat ze zeggen.

 4. Idd de Tena lady is niet aan te slepen in davos.
  De wijven lopen te hossen 🙂
  Trouwens doet me denken aan de mop .. het is 30mtr lang en stinktnaar pis …

  Antwoord komt later 😛
  Vraag er maar om dan zet ik het wel neer 😀

 5. Slava Rossiya! En als je verliest hoef je niet te onderhandelen. Laat ze Zelensky maar voorgoed opsluiten achter Russische tralies.

 6. Idd.Onderhandelingen zijn mogelijk bij een padstelling; NIET op “bevel”van de verliezer.Die mag onvoorwaardelijke overgave tekenen, dan vertellen waar de gestolen gelden zijn, en dan wat Russische kogels in ontvangst nemen voor de muur.

  Maar ik denk, dat als de Russen hem “gespecialiseerd”verhoren, er een heleboel bekend wordt van westerse landen; o.a. wie gevraagd had de MH17 neer te halen (Rutte dus) en over het zoontje van Biden, en over Biden zelf, over Obama…..

  Denk dat het westen zal proberen hem te vermoorden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in