Er zijn veel hielenlikkende simps voor het Amerikaanse imperium. Het is niet helemaal hun schuld; het imperium heeft de meest geavanceerde propagandamachine die ooit is bedacht en de meeste westerlingen zijn hun hele leven al ondergedompeld in de invloed ervan. Maar het gebeurt wel, en het is goed om het onder de aandacht te brengen, schrijft Caitlin Johnstone.

Hier zijn 30 tekenen dat u een Imperium Simp zou kunnen zijn:

1. U raakt getriggerd wanneer iemand wijst op de goed gedocumenteerde westerse provocaties die de weg vrijmaakten voor de oorlog in Oekraïne.

2. U denkt dat Poetin Oekraïne alleen is binnengevallen omdat hij slecht is en vrijheid haat en dat de VS wapens naar het land stuurt omdat ze van de Oekraïners houden en hun vrijheid en democratie willen beschermen.

3. U bent meer geïnteresseerd in de mugshot van Trump dan in de door het westen gesteunde wreedheden in Jemen of de hongersancties in Syrië.

4. U kunt naar Tony Blinken luisteren zonder vuilnis naar zijn hoofd te willen gooien.

5. U begrijpt dat de laatste keer dat er een geloofwaardige buitenlandse militaire dreiging in de buurt van de Amerikaanse grens was, de VS zo agressief reageerde dat het bijna het einde van de wereld betekende, maar toch eist u dat Rusland en China militaire dreigingen van de VS aan hun grenzen accepteren.

6. U denkt dat de VS Australië volstouwen met oorlogstuig omdat ze van Australiërs houden en hen willen beschermen tegen China.

7. U gelooft dat ’s werelds meest destructieve militaire macht zijn grootste geopolitieke rivaal omsingelt met oorlogsmachines als defensieve maatregel.

  De vampirische orgie van wapens naar Oekraïne - Een angstaanjagende uitlokking van wereldoorlog en wereldwijde catastrofe

8. U leeft in de meest gepropagandeerde bevolking ter wereld en maakt grappen over Noord-Koreaanse propaganda.

9. U leeft in de meest gepropagandeerde bevolking ter wereld en spendeert uw tijd met geklaag over Russische propaganda.

10. U denkt dat de titel van meest moorddadige en tirannieke regime op aarde toebehoort aan een regering buiten Washington.

11. U leeft onder de meest moorddadige en tirannieke machtsstructuur op aarde en toch besteedt u uw tijd aan het krijsen over tirannie in Aziatische landen.

12. U wilt Vladimir Poetin eerder berecht zien voor oorlogsmisdaden dan George W Bush.

13. U gelooft dat westers interventionisme ooit iets te maken heeft gehad met het verspreiden van vrijheid en democratie of het beschermen van humanitaire belangen.

14. U vindt protesten in plaatsen als Iran, Venezuela of Cuba veel interessanter dan protesten in plaatsen als Frankrijk, Haïti of Chili.

15. U noemt de NAVO zonder ironie een “defensieve alliantie”.

16. U scheurt uw kleren af over China dat zich voorbereidt om met militair geweld de controle over Taiwan over te nemen, zonder ooit te erkennen dat het Amerikaanse imperium zich voorbereidt om precies hetzelfde te doen.

17. U hebt ooit ook maar één seconde geloofd dat de Amerikaanse regering ook maar iets geeft om moslims in China.

18. U bent tegen wapens, behalve wanneer ze gebruikt worden om buitenlanders in het buitenland te doden.

19. U beweert dat u in gelijke mate tegen de wandaden van alle regeringen bent, maar u besteedt het grootste deel van uw tijd aan het online schreeuwen tegen mensen die kritiek hebben op het buitenlands beleid van de VS.

  Oekraïense "vluchtelingen" branden huis af wegens Russische vlag

20. U hebt ooit iedereen die kritiek heeft op het buitenlands beleid van de VS ervan beschuldigd in het geheim voor Rusland of China te werken.

21. U hebt ooit iemand die kritiek heeft op Israël ervan beschuldigd een antisemiet te zijn.

22. U denkt dat anti-oorlog zijn betekent dat u een Oekraïense vlag in uw Twitter bio zet.

23. U denkt dat “de troepen” ooit voor uw vrijheid hebben gevochten sinds u leeft.

24. U denkt dat de invasie van Irak ook maar iets te maken had met de bevrijding van het Irakese volk.

25. U denkt dat de vernietiging van Libië ook maar iets te maken had met het beschermen van de Libiërs.

26. U denkt dat het bewapenen van Al Qaeda in Syrië door het westen ook maar iets te maken had met het bevorderen van de belangen van Syriërs.

27. U denkt dat de escalaties van de VS tegen Rusland en China ook maar iets te maken hebben met “nationale veiligheid”.

28. U denkt dat het Ministerie van Defensie ook maar iets te maken heeft met defensie.

29. U denkt dat het goed is dat de VS oorlogen blijft voeren, naties blijft vernietigen, burgerbevolkingen blijft uithongeren met economische sancties, proxy-oorlogen blijft aanwakkeren, neonazi’s en gewelddadige jihadisten blijft bewapenen, staatsgrepen blijft plegen en journalisten blijft vervolgen, omdat als de VS die dingen niet doet, de wereld misschien wordt overgenomen door kwaadaardige tirannen.

30. U hebt zich gestoord aan een item op deze lijst.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kennedy Jr zegt dat Rusland voor een “existentiële” strijd staat die het “niet kan verliezen in Oekraïne”Volg Frontnieuws op Telegram

  Scott Ritter: "Het is allemaal voorbij voor Oekraïne"

Lees meer over:

Vorig artikelDe voortdurende waanideeën van Generaal David Petraeus
Volgend artikelWHO verklaart massale vaccinatie nodig om de gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • George Carlin… mooie gozer.

   De oplossing is dat WIJ allemaal zelf aan ons roer moeten gaan staan. Persoonlijk leiderschap obv vrede, samenwerking en liefde. We hebben alle macht weggeven aan politieke en religieuze entiteiten, organisaties, instituten en autoriteiten. We worden van geboorte tot graf als robots geprogrammeerd en bestuurd met handleidingen, wetmatigheden en regels. We zijn amper nog mensen. We denken amper nog zelf, we worden met audio/visuele prikkels volledig bestuurd via onze ego’s. Je moet Nederland met oordoppen in en je kop in een zal gaan wonen als je wil voorkomen dat je non-stop overal om je heen wordt bestuurd. Nederland is echt heel heel heel erg. Let maar eens op als je vanuit rustige streken in Frankrijk naar Nederland rijdt, je wordt kapot gebombardeerd met regels/borden en prikkels en Nederland voelt als een dwangbuis in vergelijking tot ruime en rustige gebieden in het buitenland. Wij leven in een provincie van Noord Korea waar zelfs de Noord Koreanen niet zouden willen wonen. En het wordt erger en erger en erger. Ons land is definitief kapot. Er ontstaat een intense ‘lower death drive’ als je mensen zo dicht op elkaar propt en ze helemaal kapot programmeerd. In een land, een omgeving als Nederland, een concentratiekamp, verdwijnt de ziel uit een mens en wordt men moedeloos en bestuurbaar. Nederland is een groot experiment. God sta ons bij in deze zware tijden, het kwaad moet worden vernietigd en dat gaat niemand voor ons doen. Het is aan ons om orde op zaken te stellen. Het kwaad en alle vluchtelingen eruit of we moeten maken dat we hier wegkomen uit het Sodom en Gomorra aan de Noordzee. Het is überhaupt krankzinnig dat je zoveel vluchtelingen gaat opvangen in één van de dichtstbevolkte gebieden op aarde. En het is nog krankzinniger dat de mensen in dat dichtbevolkte gebied dat allemaal wel oké vinden. We leven in een corrupt en egoïstisch land, want zolang iedereen een volle bankrekening heeft boeit het ze allemaal niet dat de boot kapseist en water maakt. We leven op de titanic en de mensen met poen stappen gewoon onder begeleiding van het kleine orkest in de reddingsboten. Mensen geven geef fuck meer om elkaar doordat ze enkel nog om geld geven. Ikke ikke ikke… dat is wat Nederland pur sang in de kern is. Zo zijn we geworden door geld, als dat geld binnenkort verdampt is het ineens huilen geblazen. In Nederland leven mensen volgens de regel IK win en WIJ verliezen. Als we winnen delen we niks, maar als we verliezen moet dat samen worden opgelost.

   Ik bid dat er een golf van bewustZIJN door ons heen zal bewegen voordat we als een kaars in een moeras wegzinken.

   • Zooo goed verwoord en uitgelegd , k had het zelf niet beter kunnen zeggen , dat gevoel van NL dat regeltjes , benauwde bureaucratische heb k bijna mijn hele leven gehad , heb me hier nooit thuis gevoeld …. dankjewel Let God sort them out ….

   • ” Het is überhaupt krankzinnig dat je zoveel vluchtelingen gaat opvangen in één van de dichtstbevolkte gebieden op aarde.”

    Heeft toevallig iemand ooit nagedacht over wat er gaat gebeuren in 031 wanneer je de spanning van het net haalt en de gemalen een dag niet draaien?

   • In de randstad word je gek van overprikkeling. Maar ga eens naar het oosten of noorden, of het zuiden. Daar is het heel anders hoor.

    En die “vluchtelingen” waar gaan die maar toe? Naar Drente in een klein dorpje. Ze moeten die dobbernegers maar eens in den Haag, Amsterdam, Bloemendaal , Blaricum en Laren sturen. Moet je eens kijken hoe snel ze moord en brand schreeuwen. Alsof er iemand met een fakkel aan de overkant van de straat staat.

 1. Het is allemaal een rete slim spelletje wat ze met ons spelen.
  Maar goed, ze zijn dan ook al eeuwen bezig om het te perfectioneren.
  En nu is de massa zo afgestompt dat ze vrijwillig de doodsprik gaan halen.
  Wel heel ergerlijk allemaal als je ongevoelig bent voor die bullshit en nog wel
  zelf kan nadenken.

 2. 3. U bent meer geïnteresseerd in de mugshot van Trump dan in de door het westen gesteunde wreedheden in Jemen of de hongersancties in Syrië.

  Urgent Prayer Needed for Syrian Pastor who Faces Potential Execution
  ´Syrian Druze kidnapped the 27-year-old evangelist and threatened to kill him and destroy churches.´
  De eis van de kidnappers tijdens een voortdurende hongersnood.
  https://www.youtube.com/watch?v=cHeSdYYt-10

 3. ´While the Maui firestorm details are still being unraveled, nearly 40 million acres of forest has incinerated in Canada since late spring. This staggering number equates to nearly 60 thousand square miles, an area nearly the size of the state of Georgia that has gone up in flames in only a few short months. Other countries that have been and are incinerating include Greece, Spain, Portugal, Turkey, Italy, France, the Canary Islands, Kazakhstan, the UK and more. Where is mainstream media coverage of these incinerations? Constant “high pressure heat domes” are baking numerous parts of the world including the US where Kansas just hit a record shattering heat index temperature of 134 degrees. Last week ABC news stated the firestorms are going to “get worse”. Fisheries are collapsing along with crops as ocean temperatures continue to skyrocket. A major science source is now asking “can humans live underground” to survive what is coming. How long till impact? The latest installment of Global Alert News..´ Dane Wigington – GeoengineeringWatch.org

  • De figuren (aandeelhouders) achter de systemen om CO2 uit de atmosfeer te halen vanwege de ´klimaatcrisis´, zullen er dik aan verdienen, vermoed ik.

   • De huidige atmosfeer bestaat voor slechts 0,03% uit CO2.
    Met dat CO2 percentage zitten we zowat aan de benedengrens.
    Als het CO2 gehalte nog verder daalt, komt de groei van planten en gewassen in gevaar. En zonder planten, geen dieren en uiteindelijk ook geen mensen meer.
    Dat kan toch de bedoeling niet zijn, of wel…?

 4. Beste Mensen
  Wat is een Mos ?
  Bestaan er ook Domme of Slimme Mossen ?
  Niet verwarren met de oud angst aanjagende worden mof & moffen
  Wat is dan een Domme of Slimme Mos ?
  Zo …
  Bestaan er dan ook mensen die aan deze woorden te koppelen zijn ?

  Dank U

  • Acronym Definition
   MOS Months
   MOS Military Occupational Specialty (US Army)
   MOS Metal-Oxide Semiconductor
   MOS Microsoft Office Specialist
   MOS Mean Opinion Score
   MOS Ministry of Sound (London Night Club)
   MOS Museum of Science (Boston, MA)
   MOS Man of Steel (aka The Man of Steel; also seen as TMOS)
   MOS Man On the Street (type of interview)
   MOS Margin of Safety
   MOS Manual of Style
   MOS Mates of State (band)
   MOS My Oracle Support (software)
   MOS Mambo Open Source
   MOS Miracle of Science (science fiction)
   MOS Material On Site
   MOS Medical Outcomes Study
   MOS Moment of Silence
   MOS Motorways of the Sea (EU)
   MOS Model Output Statistics
   MOS Measure of Success (Joint Commission; Oakbrook Terrace, IL)
   MOS Master Operating System
   MOS Multiuser Operating System
   MOS Multiprogramming Operating System
   MOS Modular Optical Scanner
   MOS Mobile Office Support
   MOS Minimum Operating System
   MOS Metal Oxide Semiconductor
   MOS Managed Objects
   MOS Mobile Office System
   MOS Mission Operation System
   MOS Mobile Office Suite
   MOS Magneto Optic Storage
   MOS Management Operating System
   MOS Metal-Oxide-Silicon
   MOS Motor Operated Switch
   MOS Made of Steel
   MOS Mission Operations System (US NASA)
   MOS Military One Source (US DoD)
   MOS Member of the Opposite Sex
   MOS Medical Office Specialist
   MOS Maryland Ornithological Society (Baltimore, MD)
   MOS Mobile Operating System
   MOS Maintenance Operations Squadron
   MOS Mother of Sorrows (New York Catholic school)
   MOS Multi-Object Spectrograph
   MOS Marine Observation Satellite
   MOS Mom over Shoulder (texting; aka Mother over Shoulder)
   MOS Macintosh Operating System
   MOS Media Object Server
   MOS Multi-Object Spectrometer
   MOS Minimum Operable Segment (rail transit construction planning; various locations)
   MOS Married out of Society (Quaker religion)
   MOS Multimedia Operating System (First Virtual Corporation)
   MOS Mu Online Server
   MOS Member of the Service (NYPD Sworn Officer)
   MOS Monthly Oil and Gas Statistics (database)
   MOS Make Out Session
   MOS Matter of Size
   MOS Manual of Standards
   MOS Medical Office Software, Inc. (Fort Lauderdale, FL)
   MOS Monthly Operational Summary
   MOS Managed Office Solutions (UK)
   MOS Member of Service (police)
   MOS Mittelstandskinder Ohne Strom (band, German: Middle-Class Children Without Energy)
   MOS Michigan Office Solutions (est. 1957)
   MOS Mission of Service
   MOS Major Orthopedic Surgery
   MOS Minimum Operating Strip
   MOS Mic-O-Say (Tribe)
   MOS Mic-O-Say (Honor Camping Society of the Heart of America Council, Boy Scouts of America)
   MOS Margin on Services (insurance)
   MOS MIDS on Ship (Multifunctional Information Distribution System)
   MOS Method of Statement
   MOS Mode Of Shipment
   MOS Mini Operating System
   MOS Major Operating System
   MOS Multi-Beam Optical Sensor
   MOS Michael O’Neal Singers (Roswell, GA)
   MOS Marineoperationsschule (German Navy school)
   MOS Mother of Our Savior (Detroit, MI grade school, now defunct)
   MOS Military Occupation Skill
   MOS Massachusetts Orchid Society
   MOS Method Of Supply
   MOS Michigan Orchid Society (Ann Arbor, MI)
   MOS Mobility Operations School
   MOS Military Operations Specialist (FAA)
   MOS My Own Science (education program)
   MOS Metal Oxide Substrate
   MOS Managed Operations Services (various companies)
   MOS Mountain Ocean Sea (Japanese burger chain)
   MOS Maintenance Out of Service
   MOS Manually Operated Switch (railroads)
   MOS Minimum Operating Standard
   MOS Maritime Observation Satellite
   MOS Motion Omit Sound (TV term for silent film or tape)
   MOS Mute on Sound
   MOS Manned Orbital Station
   MOS Minimum Operational Sensitivity
   MOS Maintenance Override Switch
   MOS Marked Out of Stock
   MOS Marine Occupational Standard
   MOS Management Operations Staff
   MOS Manual Observing System
   MOS Military Oceanography Subcommittee
   MOS Malibu Orchid Society, Inc.
   MOS Mit Out Sprechen/Sound (without speech; German/English movie term for shot without dialog)
   MOS Measure Of Suitability/Stability
   MOS Mapping Ocean Sanctuaries (Center for Image Processing in Education)
   MOS Madonna of the Streets
   MOS Minus Optical Strip (acting)
   MOS MANTIS (Multimodal Networks of In-Situ Sensors) Operating System (open source software)
   MOS Material Ordering Schedule
   MOS Modulated Orthogonal Sequence
   MOS Military Obligated Service
   MOS Materials Ordering System
   MOS Monitor Only Stations
   MOS Multiplex Out of Sync (Hekimian)
   MOS Mission Operational Specialty
   MOS Morph Operating System
   MOS Main Object Size
   MOS Multifunctional Operator System
   MOS Movable Oil Saturation
   MOS Manually Out of Service
   MOS Modine Operating System (Modine Manufacturing Co.)
   MOS Modetti Office Services

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in