In Groot-Brittannië heeft de gezondheidsautoriteit NHS de mensen gewaarschuwd om vlees “uit endemische landen” te vermijden. De kans dat de ziekte daardoor verspreid wordt is echter te verwaarlozen, aangezien vlees van Afrikaanse wilde dieren niet gemakkelijk verkrijgbaar is in Groot-Brittannië. Bovendien is Apenpokken besmettelijk (direct contact), niet infectieus, schrijft Freewestmedia.com.

De huidige gegevens wijzen er zelfs op dat Apenpokken bij de mens niet erg besmettelijk is. “Het heeft een lage Ro (misschien minder dan 1), dat is de term die gebruikt wordt om aan te geven hoe efficiënt een besmettelijke ziekte zich van mens tot mens kan verspreiden. Nogmaals, dit is supergoed nieuws voor de bestrijding,” merkte mRNA-uitvinder Dr. Robert Malone op.

“Het risico van immunologische ontsnapping is zeer, zeer gering. En de verspreiding van dit virus kan gemakkelijk gestopt worden door eenvoudige, goedkope klassieke maatregelen op het gebied van de volksgezondheid. Als dat niet zo was, hadden wij tientallen jaren geleden al een pandemie van de Apenpokken gehad.”

De door Bill Gates gefinancierde organisatie GAVI heeft geprobeerd het publiek schrik aan te jagen door parallellen te trekken tussen Apenpokken en Ebola.

UNAIDS heeft ondertussen de “stigmatisering en beschuldiging” aan de kaak gesteld door te verklaren dat het associëren van de ziekte met Afrikanen en LGBTI mensen, “homofobe en racistische stereotypen zou kunnen versterken”.

Het huidige vaccin van Bavarian Nordic, Jynneos, dat werkzaam is tegen pokken, is ook door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd voor gebruik tegen Apenpokken. Volgens cardioloog Dr. Peter McCullough veroorzaakt het echter myocarditis bij 18 procent van de ontvangers. Hij waarschuwde dat “hartschade van deze producten” verwacht moet worden.

  Tientallen kinderen sterven na COVID-19 vaccinatie, en de auteurs concluderen: "Relatief veilig!"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: Oekraïense leger stort in elkaar; Zelensky zegt (nu) “moeten de realiteit onder ogen zien”
Volgend artikelZal de agressie van de NAVO Rusland dwingen de speciale operatie tot buiten Oekraïne uit te breiden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Natuurlijk krijgt van alles en iedereen de schuld. Zijzelf, veroorzakers van wanbeleid en misleiding wassen hun handen in onschuld natuurlijk. 😜ik heb ze in mijn zak zitten, al die volksverlakkers!

 2. Naar verluidt was er een homo feest op Gran Canaria met 80.000 bezoekers vanuit de hele wereld (wist niet dat die luchthaven daar dat aankon, maar goed…) en zo is een milde niet erg besmettelijke vorm verspreid. Zou kunnen.
  Maar nu de ‘media’ er ook ‘geen vlees eten’ er aan koppelen, wordt het wel heel doorzichtig.
  Allemaal gepland, alles volgens een script. Hey Anonymous of andere hack groep, zoeken en wereldkundig maken, dat is toch mogelijk om het ergens online te vinden, die scripts?

 3. Wat zal er op dat feest gestonken hebben .
  Ik sluit mijn gedachte daar voor compleet af .
  Walging dat is wat rest . 🙁

 4. Attentie, attentie! Eet vooral geen broodjes aap!
  Ga naar “vermijdt de broodjes aap” website voor meer informatie.
  Deze website zal door Bill Gates voorzien worden van de juiste adviezen om apenpokken en andere ziektes te voorkomen.

 5. Ze willen mensen al jaren van het vlees af hebben met als een zogenaamde reden het klimaat en de leugens daarom heen. In planten zit geen proteinen die wij op kunnen nemen, geen vitamine A, geen D, E K2 en geen omega 3 en 6, geen cholesterol en niet de aminozuren die we moeten opnemen om gezond te zijn. Roomboter een dikke taboe in deze wereld want oh het plantaardig kuipje nep boter dat is oh zo gezond maar niet heus, want alles waar propaganda voor is is niet goed voor de mens en je gezondheid.

  Vlees hebben we nodig en anders wordt je ziek en zul je langzaam jezelf uithongeren en sterven als je geen vlees eet. De Big Pharma wil geen gezonde mensen, aan gezonde mensen valt niks te verdienen en daar was de cholesterol leugen, ze weten al jaren dat mensen met een te hoog LDL en een normale HDL en trygliceriden ouder worden dan met die wel een te lage LDL hebben. Suikerziekte nieuwe studies geven aan vanuit het Erasmus dat volle rauw melk producten een benefit zijn voor het reguleren van de suiker en men zelfs kan stoppen met medicijnen, let wel niet alle maar een groot deel wel. Wamt immers zijn voor velen de pancreas al kapot gemaakt door de metformine en het zogenaamde insuline.

  Waarom denk je dat dan er vaccins klaar liggen met de koeienpokken? Dat is een reden om weer een deel van de veestapels op te ruimen als de gevaxxten dit binnen krijgen en er een koeienpokken uitbraak zou zijn.

  Van vlees krijg je hooguit en e-coli als er niet goed en schoon is geslacht en van dood vlees krijg je geen virussen! De bacteriën zal ik me niet eens druk om maken want vreet vaak genoeg rauwe gehakt en ook van varken en heb er nog nooit wat van gehad, vreet rauwe rund als tartaar en nog nooit ziek geweest en ben ook ng nooit ziek gewest van de roomboter en het drinken van rauwe melk

  • Een beetje minder vlees eten mag wel hoor. Het is méér dan walgelijk hoe het meeste vee wordt mishandeld. Koeien die jaren op 1 plek vastgebonden staan, kunnen niet eens lopen ! Varkens de in een kooi moeten liggen en ook geen stap kunnen verzetten. En breek me de bek niet open hoe de dieren in de slachthuizen worden mishandeld voordat ze sterven. Alles voor de vraatzucht van de mens. Een volwassen persoon heeft slechts 75 gram vlees per dag ‘nodig’.

 6. Grappig, toevallig is één van de doelen van de VN agenda2030 om de vleesconsumptie te reduceren.
  Binnenkort in dit theater: van het gebruik van fossiele brandstoffen krijg je ebola, een vliegvakantie geeft risico op de builenpest, als je je verwarming thuis een graadje lager zet heb je minder kans op knokkelkoorts, het gebruik van plastic geeft een verhoogde kans op gele koorts, als je niet tegen Poetin bent ben je bevattelijk voor een hoog cholesterol, als je geen warmtepomp aanschaft…. zo zullen ze gezondheid en klimaat koppelen aan de 17 sustainable development goals van de VN om het volk maar zoveel mogelijk angst aan te jagen om maatregelen erdoorheen te jassen. Maatregelen die naar alle waarschijnlijkheid niets oplossen, maar wel heul veul geld gaan kosten. Toevallig geld wat uit de zakken van de hardwerkende bevolking geklopt wordt en via schimmige constructies in zakken terechtkomt van de aanjagers van dit alles die er op hun beurt een luxe leventje van kunnen leiden.
  Verdeel-en-heers. ordo ab chaos, problem-reaction-solution. Zoooo doorzichtig.

 7. Ongelofelijk……. de stompzinnige bewusteloosheid waarmee deze massa-intoxicatie grotendeels wordt geincasseerd wijst aan dat menselijke evolutie niet ongelimiteerd is. En dat, zoals in de seizoenen, elke groeiperiode onvermijdelijk gevolgd wordt door tijden van van afbraak and zelf-vernietiging. Wat inhoudt dat we met vertrouwen kunnen uitzien naar een weer betere toekomst, hoe lang dat ook moge duren.
  In Australie + NZ bosbranden laten een zwart geschroeide aardkorst achter. Waarna toch telkens weer het groene gras en andere plantengroei de overhand krijgt. Laten we dus niet te pessimistisch zijn. Want in alle culturen wordt aangenomen dat na elke regenbui de zon steeds weer gaat schijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in