Er is een tektonische verschuiving aan de gang in het medisch-wetenschappelijk establishment: zij beginnen boosters de rug toe te keren.

De eerste indicatie van deze drastische verandering van houding kwam vorige week uit het Verenigd Koninkrijk, schrijft Vasko Kohlmayer.

Op 7 januari plaatste Reuters een artikel met de titel “UK Says 4th COVID Jabs Not Needed for Now As Booster Effect Lasts.” (VK zegt dat vierde COVID-prik voorlopig niet nodig is omdat booster blijft werken). Het artikel bevatte de volgende zin in de eerste alinea: “Het is nu niet nodig om mensen een vierde prik te geven, zeiden Britse gezondheidsfunctionarissen vrijdag.”

Drie dagen later publiceerde de UK Mirror een stuk met de titel “What Is ‘Living With Covid’? Boris Johnson Drawing Up Plans ‘To Be Rolled Out In March” (Wat is ‘Leven met Covid’?) Boris Johnson werkt aan plannen die in maart moeten worden ingevoerd). In het artikel werd Dr. Clive Dix geciteerd, het voormalige hoofd van de Britse vaccinatie-taakgroep, die zei:

“Het is zinloos om steeds meer vaccins te blijven geven aan mensen die niet erg ziek zullen worden. We moeten hen gewoon ziek laten worden en daar iets aan doen.”

Slechts een dag later publiceerde Bloomberg een artikel met de titel Repeat Booster Shots Spur European Warning on Immune-System Risks. Het artikel opende als volgt: Repeat Booster Shots Spur European Warning on Immune-System Risks (Herhaalde boosters leiden tot Europese waarschuwing voor risico’s immuunsysteem).

Het artikel opende als volgt:

Regelgevers in de Europese Unie waarschuwden dat frequente Covid-19 boosters het immuunsysteem nadelig kunnen beïnvloeden en wellicht niet haalbaar zijn. Herhaalde boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk het immuunsysteem kunnen verzwakken en mensen kunnen uitputten, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.

  Nog meer vreemde gebeurtenissen: Atleten die instorten, hepatitis bij kinderen, ernstige knokkelkoorts in Brazilië: is het het vaccin?

Het stuk citeert verder Marco Cavaleri, het hoofd van Biological Health Threats and Vaccines Strategy bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), die zei dat boosters “één keer kunnen worden gedaan, of misschien twee keer, maar het is niet iets waarvan we kunnen denken dat het voortdurend moet worden herhaald.”

Cavaleri zei vervolgens iets wat we nog niet eerder hadden gehoord van een hoge ambtenaar op het gebied van de volksgezondheid:

“We moeten nadenken over hoe we van de huidige pandemische setting kunnen overgaan naar een meer endemische setting.”

Rond dezelfde tijd legde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een verklaring af met daarin deze verbijsterende zin:

“Een vaccinatiestrategie gebaseerd op herhaalde boosterdoses van de oorspronkelijke samenstelling van het vaccin zal waarschijnlijk niet geschikt of duurzaam zijn.”

Dit was werkelijk een opzienbarende ontwikkeling, aangezien tot een week daarvoor medische autoriteiten over de hele wereld spraken over de noodzaak van de vierde (en zelfs volgende) injecties. Sommige landen, zoals Groot-Brittannië en Israël, zijn zelfs al begonnen met de toediening ervan.

Deze plotselinge koerswijziging wijst erop dat er iets in de gegevens zit dat de autoriteiten ernstig zorgen baart. Wat de Covid-vaccins betreft, hebben de medische autoriteiten een verbazingwekkende tolerantie voor bijwerkingen en nevenschade aan de dag gelegd. Zozeer zelfs dat zij bereid waren sommige kinderen onnodig te laten sterven ter wille van hun vaccin-agenda.

Hun abrupte ommekeer wijst erop dat zij moeten hebben ingezien dat er iets zeer gevaarlijks schuilt in het toedienen van opeenvolgende doses van de vaccins. Publiekelijk toegeven dat “frequente Covid-19 boosters het immuunsysteem nadelig zouden kunnen beïnvloeden,” betekent zeer waarschijnlijk dat de injecties de gezondheid van veel mensen al hebben geschaad.

  Zij die sterven in de laatste uren van deze oorlog

Dat de Covid-injecties het immuunsysteem kunnen ondermijnen, is duidelijk gebleken uit de opkomst van Omicron. Geconstateerd is dat de vaccins “negatief werken” tegen deze stam, wat betekent dat gevaccineerden en “geboosterden” in hogere mate geïnfecteerd raken dan ongevaccineerden. In Ontario bijvoorbeeld krijgen de gevaccineerden driemaal zo vaak Omicron als hun ongevaccineerde tegenhangers.

Waarom zou dit zo zijn? De voor de hand liggende verklaring is dat de vaccins het immuunsysteem van de ontvangers verzwakken en dat zij daardoor vatbaarder zijn voor besmetting met het SARS-CoV-2-virus.

De vaccinatie-aanbieders verdedigden dit debacle met het argument dat de gevaccineerden weliswaar aan de infectie bezwijken, maar niet in hoog tempo. Dit is echter niet te wijten aan de vaccins, maar aan het feit dat Omicron minder virulent blijkt te zijn dan zijn voorgangers, omdat het sterftecijfer onder de ongevaccineerden ook laag is. Omicron is zo mild geweest dat in Zuid-Afrika, waar deze variant schijnt te zijn ontstaan en waar het snel een groot deel van de bevolking heeft geïnfecteerd – waarvan het grootste deel ongevaccineerd is – de Covidsterfte is gedaald.

Maar het is niet alleen SARS-CoV-2 waar gevaccineerden kwetsbaar voor zijn. Zij lijken vatbaar te zijn voor allerlei virussen en infecties. Er zijn veel berichten dat gevaccineerden verkoudheden en griep niet van zich af kunnen schudden.

Vorige week werd bekend dat David Sassoli, voorzitter van het Europees Parlement, is overleden aan de gevolgen van een ernstige stoornis van het immuunsysteem. Sassoli was een fervent voorstander van Covid-paspoorten, en het is vrijwel zeker dat hij was gevaccineerd en een booster had gekregen. Men kan niet anders dan denken dat dit iets te maken kan hebben met zijn overlijden – hoewel als dat zo is, de autoriteiten dit nooit zullen toegeven.

  VK meldt 25 nieuwe gevallen van zeldzame bloedstolsels in verband met AstraZeneca vaccins

Een verzwakt immuunsysteem is echter niet de enige nadelige bijwerking van deze onvoldoende geteste experimentele injecties. Bloedstolsels, hartstilstand, neurologische problemen zijn enkele van de andere ernstige gemelde bijwerkingen van de Covid-injecties.

Terwijl de bewijzen zich opstapelden over hoe schadelijk en gevaarlijk de Covid-injecties kunnen zijn, deden de autoriteiten hun best om dit onder het tapijt te vegen en te doen alsof alles in orde was. Maar nu is de kritieke massa blijkbaar bereikt en heeft het establishment zich gerealiseerd dat opeenvolgende boosters gewoon te gevaarlijk zijn om te tolereren. Vandaar hun verandering van mening.

Dit betekent dat het donkere tijdperk van gedwongen boosters ten einde loopt. Het kan enige tijd duren voordat de boostermachine stopt met malen, maar haar dagen zijn geteld.

De booster is geflopt.

Het werd eens tijd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe rollen zijn voor onze tirannen omgedraaid
Volgend artikelRobert F. Kennedy ‘must see’ interview over Fauci, Big Pharma, politiek en de pandemie (Nederlands ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ben anders toch wel benieuwd welke draai die huf.. er aan zullen geven, want ik denk dat een (beetje) toegeven dat ze er naast zaten een brug te ver is.
  Bovendien de uiteindelijke doelstelling van deze leugen heeft er niets mee te maken, dus die zullen ze wel verder willen uitrollen. Deze zaken gekoppeld aan het voorgaande artikel (De rollen zijn voor onze tirannen omgedraaid) doen toch wel war vrezen tenzij het ontwaken toch verder doorzet.

 2. Denk na!!! De boosters zijn dezelfde spuit en de tijdelijke goedkeuring verloopt met 3 maanden…
  Ze kunnen deze na de ongelooflijke schade die ze hebben aangebracht niet meer goedkeuren.

  Ze hebben dus 3 maanden om deze troep af te keuren en natuurlijk hebben ze daarna weer een ander giftig spuitje klaar liggen die daarna weer 2 jaar gebruikt mag worden.

  Na de goedkeuring zijn ze aansprakelijk voor de schade en dat gaan ze niet laten gebeuren. Dus nu word langzaam bekend gemaakt dat deze gaat stoppen en op naar ronde 2 met het volgende genocidemiddel….

  • Hoe komt u aan die drie maanden? Ik dacht dat er een tijdelijke vergunning was afgegeven tot en met oktober 2023.
   (Maar misschien heb ik het mis)

   • Tot eind 2023 heeft het de status experimenteel.
    Maar tot maart dit jaar is er een noodgoedkeuring om het actief in te zetten. Vandaar dat we over 2 maanden een nieuw verkoudheidje met een eigen naam en een geheel nieuwe “noodzakelijke” injectie krijgen. Waar uiteraard ook weer een noodwet voor komt.

    En opgeven kunnen en zullen ze niet.
    A. Ons geld erdoor jassen met containerschepen vol gifspuiten en zich dan moeten verantwoorden over die berg ongebruikt spul?
    B. Het hogere plan van totale controle met chips, DNA gerommel, AI enz. “moet” slagen.

 3. Wat pipi dus zegt.

  Leer lezen mensen, er staat dat boosters niet helpen. Je weet ook dat Bourla alweer een hele nieuwe gentherapie heeft klaarliggen, speciaal voor Omikraids. Heb je er maar drie van nodig.

 4. Onderhand moeten de gevaccineerden wakker worden en de eigen tregering aanvallen zodat de oplossing de geplande wereldregering wordt. Is allemaal planmatig.

 5. Foutje? Er staat in het artikel dat omicron minder virulent is, maar dat moet natuurlijk meer zijn.
  Omicron blijkt juist veel besmettelijker maar tevens ook veel milder in verloop.

 6. Wat hier in de commentaren correct geëxtrapoleerd wordt, wordt hopelijk ook eindelijk eens door die spuitrunderen zelf beredeneerd. Die moeten echt eens beginnen met nadenken, en leren dingen te doorzien en te voorzien, voordat ze van pas komen, en er absoluut niet meer aan mee doen. Anders krijgen we echt enorm veel gedonder binnen korte tijd.

  De booster troep wordt uiteraard gewoon vervangen door de “next generation” gifspuit. Met of zonder theater van een “pandemie” als incentive om ze naar de giftrog te doen rennen. Dat het allemaal zo ver gekomen is in zo’n kort tijdsbestek. Kun je nagaan….

 7. Laat niet met de ware dokter die altijd met U meeloopt U altijd bescherming bied spelen door buiten aspecten

  Buiten aspecten Gecreëerd door :
  Beulen , GeldWolven
  Met verzinsels Genaamd :
  Vaccin , Anti Bacterie , Medicatie

  Buiten aspecten hebben Altijd bijwerkingen Zoals Leiden tot Verlammingen , Misvormingen , Handicap en meer tot en met de Dood als gevolg

  Schrijver dezes spreekt uit ervaring

  Wie niet horen wil moet maar voelen
  Luid een gezegde
  Wilt U zelfmoord plegen ?
  Onder dwang
  Zogenaamd vrijwillig
  Gehersenspoeld opgelegd door BrainDrain

  Met heel veel leiden en een slepende dood als gevolg
  Ga dan naar de zogenaamde Boekenwurmen Dokter
  Een echte Dokter hoeft niks uit een door anderen opgeschreven warboel verbeeldings gedachtengang boek te leren
  Die weten alles hoofdzakelijk van Natuure

  Mannen in Witte pakken daar moet men voor uitkijken

  Er kunnen twee personen in schuil gaan

  De een is een Witte Man andere kleur kan ook
  Dat is Goed
  De ander een Blanke Man
  De Duivel in persoonsvorm
  Hier moet men voor uitkijken

  Bill Gates is zo een doorgedraaide Bezeten persoon een zogenaamde Dokter zonder een schrijntje kaas te hebben gegeten van
  Doktorie
  De man die Virussen gaat ontwerpen ontwikkelen om op de eigen gemaakt computer te zetten vervolgens Anti Virussen te koop aan bied als bescherming
  Hij kan alleen zo iets bedenken verzinnen
  Om de Opper Koning Keizer Admiraal tegelijkertijd te mogen heten
  Het is niet zijn schuld
  Hij handelt in opdracht van een van de 13 kinderen
  Welk Zijn Baas is genaamd ;
  Duivel die een kind is van Satan

  Wees op Uw hoede leef gezond
  Zonder andere mede schepselen onnodig pijn toe te brengen
  Wees Barmhartig
  Ken Universele liefde
  Leef en laat leven

  Er zijn wezens belichaamd in menselijke gedaanten
  Die zeggen Spelenderwijs
  Wees Haatdragend Wraaklustig
  Hatend Arregwanend Wantrouwend Misgunnend enzovoorts
  Moord erop los
  Ze weten het ook dat :
  Moorden leid tot vermoord worden
  Ookal bouwt men zo een Super vesting om zich heen ter bescherming
  Op een dag moet men de deur uit gaan
  Zulke wezens maken heele rare Bokken sprongen als hun tijd is genaderd

  Zo ontstaan er dus spelletjes als Oorlogje Spelen

  Men kan dus heel ver doordrammen doorzetten

  Nieuwe Hitler figuur in persoonsvorm

  Dank U

  • Beste Ringo Dada wat druk je de waarheid mooi uit. Zo poëtisch… Dit is het precies:

   “De man die Virussen gaat ontwerpen ontwikkelen om op de eigen gemaakt computer te zetten vervolgens Anti Virussen te koop aan bied als bescherming”

 8. Nederland zal gekozen hebben voor wederom Mark Rutte, Hugo de Jonge, De Sieg Griet en als klap op de vuur peil “de Provocerende Etter” Rob Jetten.
  O en Pipo de Jonge, daar is iedereen zo tevreden over, dat hij ook bij het toneelgezelschap wordt gehouden.

  Pleurt toch op!
  We worden misleidt, we worden verraden.
  We worden voor de gek gehouden en het volk schijnt dat nog prima te vinden ook.

  Hoelang hebben de Duitsers de schuld gekregen.
  Zou de geschiedenis kunnen zijn wat ze is, zonder de vele verraders?!

  Zijn er over 4 jaar weer verkiezingen.
  En zullen ze nu al de uitslag daarvan weten.
  Tjongejonge, dan moet Nederland geregeerd worden door hele, hele hoogbegaafde mensen.

  Mensen die afzonderlijk van mekaar van en naar de Dagopvang gebracht worden.
  De Dagopvang die omringt is door water.
  Waar in het uiterste geval, de burg opgehaald kan worden.

  Iets wat al lang gedaan moest zijn!

 9. Jammer genoeg denkt Volkerenmoord Skull&Bones daar anders over
  ‘Kuipers: als 2G niet helpt tegen besmetting kan het worden gebruikt om mensen te bewegen booster te nemen’
  https://www.ninefornews.nl/kuipers-als-2g-niet-helpt-tegen-besmetting-kan-het-worden-gebruikt-om-mensen-te-bewegen-booster-te-nemen/

  Tijd om niet alleen boosters maar regering, wetenschap en techniek de rug toe te keren en je te bekeren tot de Here God en zijn Christus. Hij is de enige die je redt – tot in eeuwigheid:
  https://youtu.be/FOBVY18xI8g

 10. Mensen willen dood een andere verklaring heb ik niet waarom zou je die troep nemen en wetende dat deze spuit niet help en zeker niet iets wat niet bestaat, het is een grote onzin corona wij glijden steeds verder af in een wereld oorlog de grote machten voeren de strijd op al is het nu nog alleen met dreigingen maar dat kan bij een druk op de knop zo veranderen, ook het volk is tegen mekaar aan het strijden niemand weet meer wat er aan gebeuren is en sluiten hun ogen en angst is daarvan de voornaamste reden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in