© Roger Starnes Sr op Unsplash

Sommigen waren misschien verbaasd om Californië te zien op Dr. Anthony Fauci’s kaart van gebieden met een hoog risico waar de nieuwe federale mondkapjesplicht binnen moet worden nageleefd. De Golden State werd als meer risicovol beschouwd dan Texas. Wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen dat ondanks de hoge vaccinatiegraad, Californië meer COVID-gevallen kent dan zou moeten, meldt Zerohedge.com.

Californië en de grote kuststeden hebben vaccins omarmd in hun poging de COVID-pandemie terug te dringen. Maar uit een analyse van de Bay Area News Group blijkt dat het aantal gevallen niet alleen snel toeneemt, maar ook in gebieden waar meer mensen volledig zijn gevaccineerd. Sommige van deze districten hebben zowel de hoogste vaccinatiegraad als het hoogste aantal nieuwe gevallen.

Vijf van deze districten hebben zowel een hoger percentage van hun in aanmerking komende inwoners dat volledig is gevaccineerd als een hoger gemiddeld aantal infecties per dag dan het gemiddelde voor de hele staat. Dit zijn: LA, San Diego, Alameda, Contra Costa en San Francisco. De vijf districten met een dalend aantal besmettingen zijn Modoc, Glenn, Lassen, Del Norte en San Benito, en toevallig hebben deze districten een lager dan gemiddeld vaccinatiepercentage.

Voor wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn, wijzen deskundigen op twee dingen: het buitengewone gemak waarmee de nu overheersende delta-stam van het virus zich verspreidt, en het feit dat geen enkel vaccin volledige bescherming biedt.

“Ik ben niet zo verbaasd dat de overdrachtspercentages de immunisatiepercentages niet netjes volgen,” zei Dr. Stephen Luby, een medisch professor gespecialiseerd in infectieziekten aan de Stanford Universiteit.

Wereldwijde pandemie van de gevaccineerden wordt erger naarmate meer mensen dodelijke injecties nemen

“Er zijn een aantal zaken die bijdragen aan de overdracht,” zei Luby. “In stedelijke gebieden met een hoge dichtheid, bijvoorbeeld, zelfs met een hogere vaccinatiegraad, kan er nog steeds veel blootstelling zijn aan ongevaccineerde mensen en mogelijk aan mensen die gevaccineerd zijn maar asymptomatisch de deltavariant verspreiden.” meldt Mercury News.

De rapporten over de effectiviteit van de vaccins tegen de Deltavariant zijn gemengd. In Israël vermoedt het Ministerie van Volksgezondheid dat de bescherming die de Pfizer-vaccins bieden, 64% zou kunnen bedragen.

LA was de eerste grote stad die opnieuw een verplichting oplegde om binnen mondkapjes te dragen, terwijl Californië en New York beide alle ambtenaren, inclusief politie en leraren, hebben bevolen zich te laten vaccineren, of anders voortdurend te worden getest en mondkapjes te dragen.

Natuurlijk gelooft niet iedereen dat de nieuwe maatregelen van de CDC de beste strategie zijn. Dr. Scott Gottlieb heeft eerder gezegd dat de Delta-“golf” in de VS binnen twee of drie weken voorbij zal zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De VACCINATIEKLOOF en de opkomende SEGREGATIEMAATSCHAPPIJVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Covidvaccin werkt niet
Volgend artikelHet mRNA Covidvaccin is geen vaccin
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Dom wicht Luby zegt dus dat iedereen die niet is ingespoten met gentroep een gevaar is voor de ingespoten schapen: “kan er nog steeds veel blootstelling zijn aan ongevaccineerde mensen”. Die Luby is retegevaarlijk!!! Die sorteert voor op opruiming van de gezonde weldenkende mensen!

  2. In de kranten en op het nieuws heb ik niets gezien van demonstraties in Frankrijk of doden vermeldingen van vaccinaties na de zetting of opstanden in de USA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in