James Corbett van Corbettreport.com in gesprek met Robert F. Kennedy, over zijn nieuwe boek ‘The Real Anthony Fauci’. Een zeer interessant en ‘must see’ interview over Fauci, Big Pharma, politiek en de pandemie waar we nu in zitten. Hij heeft het ook over de moord op zijn vader en hoe alles leidt tot totalitaire controle. DVM-TV wil helpen om dit bekend te maken en heeft de video vertaald (en ondertiteld) in het Nederlands.

James Corbett & Robert F. Kennedy Jr. (Dutch subs)

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. KennedyVolg Frontnieuws op Telegram

  Covidpsychose: Werkgever eist dat alle werknemers mondkapjes dragen tijdens Zoom-vergaderingen omdat sommige werknemers bang zijn voor "ongemaskerde gezichten"
Vorig artikelBooster flop: Medisch establishment verandert van mening – “Dit wijst erop dat er iets in de gegevens zit dat de autoriteiten ernstig zorgen baart”
Volgend artikelDe situatie tussen de VS/NAVO en Rusland is kritiek geworden – Kernoorlog?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Deze video…kostte me wat tijd om erdoorheen te komen maar man man man Dit is heftig.

  Wat Robert hier vertelt….jeetje jongens… Fauci die kinderen vermoord heeft..die teruggevonden zijn in grastapijten gerold…in een kuil…hele bergen…. Dit is walgelijk.

  En ook hoe de hele plandemic is georganiseerd en wie er exact achter zitten.

  Alle bronvermeldingen in zijn best selling boek….Fauci heeft bloed aan zijn handen. Onschuldige mensen..zwangere vrouwen en kinderen vermoord…

  CIA die door Bill Gates gefinancieerd wordt..en ook de medische experimenten die beschermend worden door de Clintons!!

  De angst propaganda..

  Dit moet wereld nieuws zijn.

  Verschrikkelijk hoe alles zo is geregeld dat media cencuur toepassen..ook allemaal n.a.v. de bijeenkomsten met CIA.. Massa hypnose.

  Robert zegt; maak de mensen wakker!
  Liberale mensen geloven niet in cencureren of corruptie. Velen zijn overleden.. Deal is gemaakt sinds 1990. De wereldwijde schade die ontstaat als mensen wakker worden is minder erg dan de lock downs en maatregelen die opgelegd worden.

  Mensen moeten wakker worden!!!

  Neurenberg trials zullen gevolgen zijn van al deze mensen die bloed aan hun handen hebben. Mooi gezegd, Robert Kennedy ????

  Mensen die denken dat Robert controlled oppisition is..is niet zo. Velen zijn meer bezig met dat soort opmerkingen dan te vechten voor ons leven!! Ze geven ons zoveel informatie en Robert zegt zelfs dat dit wat nu gebeurt het ergste is dat we als mensen meemaken!!

  Onze expressie en denkwijzen hebben ze zelfs macht over. De Chinezen hebben al gezichtsherkenning uitgevonden en op basis dáárvan of mensen schuldig zijn of niet a.d.h.v. uitdrukkingen op mensen hun gezicht!

  In de tijd van Hitler konden we nog vluchten maar nu zijn de CIA van US MET CIA van China ?? bezig met de waarheid voor ons allemaal te verbergen!! Australia ?? en Canada ?? zijn concentratiekampen aan het bouwen.

  Armageddon!! Laatste strijd. Het gevecht van menselijk bestaan is gaande. We moeten stoppen met vechten met elkaar maar wakker worden en met zijn allen vechten tegen deze totalitaire controle!

  Deze video is zo ontzettend waardevol!!

  Arme Robert zijn vader is vermoord. Op het einde vertelt hij er over; 6 kogels hebben mensen vermoord… Zijn vader is door 4 kogels geraakt…rug..nek..oor..lichaam… Door zijn hersenen. Autopsie wees uit dat alle 4 de schoten contact schoten waren. Dus op de huid. Iemand die het deed…was iemand die exact ACHTER John F. Kennedy aanwezig was. Ceasar schijnt een pistool te hebben ? en werd betrapt en veranderde steeds zijn verhaal. Hij werkt voor de CIA. Hij had de beveiliging job een paar dagen ervoor gekregen. Politie heeft meer dan 200 foto’s gemaakt en deze laten verdwijnen vóórdat de verdachte (iemand anders dan de echte en dat is Ceasar) dus was een cover up! De echte dader was dus een beveiliger. Jeetje mina.

  Ik wil dat boek van Robert aanschaffen z.s.m. sws via Amazon (bedrijf van Jeff Bezos. Rijkste man van aarde dus liever niet dáár kopen haha) mogelijk maar kan ook via lokale boekwinkel of online….

  Boekenwinkels moeten het boek hebben. Onafhankelijke boekenwinkel.

  Robert maakt geen winst van het boek. Hij wil dat mensen het lezen. Het narrative over MSM!

  En familieleden die niet met ons eens zijn. Vrienden..etc. Dit boek geven!!!!

  Is wel echt een héle goeie!!

  Robert geeft aan dat er meer van 200 bronvermeldingen in het boek staan en dit boek zo dicht als mogelijk bij de waarheid komt.

  Mensen hebben nu hun hoofd vol met vervuiling en angst en verwarring. Dit boek zal helderheid geven.

  Hoe mooi is dit mensen…

  Deze video..FN…Rommel…dank dank dank!!!!

  Ik had het niet verwacht maar echt de moeite waard te kijken..het is luchtig!! En zéér informatief! ???? geeft hoop!!!

 2. Kosten boek: Digitale versie is € 3,07 en hard copy boek (uitverkocht, maar is nog géén € 22,00. Robert F. Kenedy maakt hier géén winst op; dat is wel duidelijk met zijn positie als voorzitter van de kindergezondheidsverdediging (chd). Samen met Meryl Nass, md heeft hij een brief gestuurd naar élk lid van de Amerikaanse voedsel- en geneesmiddelenadministratie (FDA = Food and Drugs Administration) m.b.t. de schadelijke vaccins.

  Het boek van Kennedy:

  THE REAL ANTHONY FAUCI
  The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, en de wereldwijde oorlog tegen democratie en volksgezondheid (Children’s Health Defense);
  ——————————————————————
  Door de farmacie gefinancierde reguliere media hebben miljoenen Amerikanen ervan overtuigd dat Dr. Anthony Fauci een held is.

  Hij is allesbehalve. Als directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) verstrekt Dr. Anthony Fauci jaarlijks $ 6,1 miljard aan door de belastingbetaler verstrekte financiering voor wetenschappelijk onderzoek, waardoor hij het onderwerp, de inhoud en de uitkomst van wetenschappelijk gezondheidsonderzoek over de hele wereld kan dicteren.

  Fauci gebruikt de financiële macht die hij tot zijn beschikking heeft om buitengewone invloed uit te oefenen op ziekenhuizen, universiteiten, tijdschriften en duizenden invloedrijke artsen en wetenschappers – wier carrières en instellingen hij kan ruïneren, bevorderen of belonen. Gedurende meer dan een jaar van nauwgezet en nauwgezet onderzoek heeft Robert F. Kennedy Jr. een schokkend verhaal blootgelegd dat de media over Dr. Fauci vernietigt. . . en dat zal elke Amerikaanse democraat of republikein alarmeren die geeft om democratie, onze grondwet en de toekomst van de gezondheid van onze kinderen.

  The Real Anthony Fauci onthult hoe America’s Doctor zijn carrière begon tijdens de vroege aids-crisis door samen te werken met farmaceutische bedrijven om veilige en effectieve therapeutische behandelingen voor aids te saboteren. Fauci orkestreerde frauduleuze onderzoeken en zette vervolgens de regelgevers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een ​​dodelijke chemotherapiebehandeling goed te keuren waarvan hij goede redenen had om te weten dat deze waardeloos was tegen aids.

  Fauci heeft herhaaldelijk federale wetten overtreden om zijn Pharma-partners toe te staan ​​verarmde en donkere huid te gebruiken s Doctor lanceerde zijn carrière tijdens de vroege aids-crisis door samen te werken met farmaceutische bedrijven om veilige en effectieve therapeutische behandelingen voor aids te saboteren. Fauci orkestreerde frauduleuze onderzoeken en zette vervolgens de regelgevers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een ​​dodelijke chemotherapiebehandeling goed te keuren waarvan hij goede redenen had om te weten dat deze waardeloos was tegen aids.

  Fauci heeft herhaaldelijk federale wetten overtreden om zijn Pharma-partners toe te staan ​​verarmde en donkere huid te gebruiken s Doctor lanceerde zijn carrière tijdens de vroege aids-crisis door samen te werken met farmaceutische bedrijven om veilige en effectieve therapeutische behandelingen voor aids te saboteren. Fauci orkestreerde frauduleuze onderzoeken en zette vervolgens de regelgevers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een ​​dodelijke chemotherapiebehandeling goed te keuren waarvan hij goede redenen had om te weten dat deze waardeloos was tegen aids. Fauci heeft herhaaldelijk federale wetten overtreden om zijn Pharma-partners toe te staan ​​verarmde en donkere huid te gebruiken en zette vervolgens de regelgevers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een ​​dodelijke chemotherapiebehandeling goed te keuren waarvan hij goede redenen had om te weten dat deze waardeloos was tegen aids.

  Fauci heeft herhaaldelijk federale wetten overtreden om zijn Pharma-partners toe te staan ​​verarmde en donkere huid te gebruiken en zette vervolgens de regelgevers van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) onder druk om een ​​dodelijke chemotherapiebehandeling goed te keuren waarvan hij goede redenen had om te weten dat deze waardeloos was tegen aids. Fauci heeft herhaaldelijk federale wetten overtreden om zijn Pharma-partners toe te staan om ​​verarmde kinderen en donker getinte kinderen te gebruiken als laboratoriumratten in dodelijke experimenten met giftige aids en kankerchemotherapie.

  In het begin van 2000 schudde Fauci Bill Gates de hand in de bibliotheek van Gates’ herenhuis van $ 147 miljoen in Seattle, waarmee een partnerschap werd gesmeed dat erop gericht zou zijn om een ​​steeds winstgevender wordende $ 60 miljard wereldwijde vaccinonderneming met onbeperkt groeipotentieel te controleren. Door middel van financiering en zorgvuldig gecultiveerde persoonlijke relaties met staatshoofden en toonaangevende media en sociale media-instellingen, oefent de Pharma-Fauci-Gates-alliantie heerschappij uit over het wereldwijde gezondheidsbeleid.

  The Real Anthony Fauci beschrijft hoe Fauci, Gates en hun cohorten hun controle gebruiken over media, wetenschappelijke tijdschriften, belangrijke overheids- en semi-gouvernementele agentschappen, wereldwijde inlichtingendiensten.

  Best heftig.

  Fijn dat je hier zulke lange teksten kunt delen trouwens. Hoop dat het leesbaar is (vertaald vanuit Engels).

  ——————————————————————
  ENG versie: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense);

  Pharma-funded mainstream media has convinced millions of Americans that Dr. Anthony Fauci is a hero. He is anything but. As director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Dr. Anthony Fauci dispenses $6.1 billion in annual taxpayer-provided funding for scientific research, allowing him to dictate the subject, content, and outcome of scientific health research across the globe. Fauci uses the financial clout at his disposal to wield extraordinary influence over hospitals, universities, journals, and thousands of influential doctors and scientists-whose careers and institutions he has the power to ruin, advance, or reward. During more than a year of painstaking and meticulous research, Robert F. Kennedy Jr. unearthed a shocking story that obliterates media spin on Dr. Fauci . . . and that will alarm every American-Democrat or Republican-who cares about democracy, our Constitution, and the future of our children’s health. The Real Anthony Fauci reveals how America’s Doctor launched his career during the early AIDS crisis by partnering with pharmaceutical companies to sabotage safe and effective off-patent therapeutic treatments for AIDS. Fauci orchestrated fraudulent studies, and then pressured US Food and Drug Administration (FDA) regulators into approving a deadly chemotherapy treatment he had good reason to know was worthless against AIDS. Fauci repeatedly violated federal laws to allow his Pharma partners to use impoverished and dark-skinned children as lab rats in deadly experiments with toxic AIDS and cancer chemotherapies. In early 2000, Fauci shook hands with Bill Gates in the library of Gates’ $147 million Seattle mansion, cementing a partnership that would aim to control an increasingly profitable $60 billion global vaccine enterprise with unlimited growth potential. Through funding leverage and carefully cultivated personal relationships with heads of state and leading media and social media institutions, the Pharma-Fauci-Gates alliance exercises dominion over global health policy. The Real Anthony Fauci details how Fauci, Gates, and their cohorts use their control of media outlets, scientific journals, key government and quasi-governmental agencies, global intelligence agencies, and influential scientists and physicians to flood the public with fearful propaganda about COVID-19 virulence and pathogenesis, and to muzzle debate and ruthlessly censor dissent.

 3. Ik heb nog even de recensies gelezen (op Bol.com jaja, lekker in het NL éérst alvorens ik het wereldwijde web op ga voor recensies. Walgelijk trouwens dat Bol.com aankondigt dat het boek “mogelijk onvolledig of onjuiste informatie bevat” is ook weer MSM maar vooral ook wel diepe angst.. enfin..);

  De recensies!
  ————————————–
  Meest behulpzame Fauci verslaat Mengele
  Calchap 10 december 2021
  Ik raad dit product aan
  Geschreven bij The Real Anthony Fauci

  Tony Fauci de grootste massamoordenaar aller tijden, hij maakt van Mengele een koorknaapje.
  Dit gedrocht heeft vele miljoenen levens op zijn geweten.
  Zijn carrière startte in 1984 bij NIAID en sindsdien is hij aan het moorden, of het nu gaat over de aidsepidemie, ebola of corona, hij zit overal in met zijn patenten en financiering.
  De 4000 patenten sinds 2002 die er zijn van het SARS COVID-2 virus, zijn betrokkenheid bij gain of function onderzoek in het Wuhan lab.
  Zijn experimenten op beagle puppy’s waarvan hij de stembanden doorsneed en ze met hun kop in een kooi opsloot om er vervolgens Zandvliegen op los te laten, die zich in het vlees vraten.
  Het is niet voor niets zo’n dik boek, ongelooflijk wat deze vent allemaal geflikt heeft.

  ————————————–
  Topper! Must read
  Swvdb 30-39 jaar Lelystad 9 december 2021
  Ik raad dit product aan
  Ander perspectief
  Niet iedereen kan de realiteit aan
  Stelt aan de kaak waar anderen angstvallig de ogen voor sluiten.
  Belicht de kant die de media (bewust) negeert.

  ————————————–
  Een Must-Read
  Psycholoog1 8 december 2021
  Ik raad dit product aan
  Eye-opener
  Dit boek is een ongelooflijk goed gerefereerd verslag van dr. Fauci’s geschiedenis. Kennedy beschrijft uitgebreid hoe dr. Fauci (en collega’s) te werk gaat in de vernietiging van de menselijke gezondheid voor zijn eigen gewin.

  ————————————–
  Aanrader
  CJMVV 24 december 2021
  Ik raad dit product aan
  onthullend
  onderbouwd
  Dit boek neemt je mee in de onderwereld van de farmacie, politiek en macht. Het is bijzonder actueel en goed gedocumenteerd.
  Stel dat enkel de helft van wat hierin beschreven wordt waar is – dan nog is het griezeliger dan wat ook!
  Geen gezellige feestdagenlectuur maar zou het zeker aanraden.

  ————————————–
  Enorm veel wordt opgehelderd, desalniettemin schokkend.
  ZE1984 23 december 2021
  Ik raad dit product aan
  Follow the science
  Follow the money
  Follow their track record
  Angstaanjagende feiten
  Objectief en feitelijk onderbouwd door studies, bronnen en studies. Alhoewel dit een ontzettend informatieve materie bevat is het ook angstaanjagend hoe wij zo besodemietert worden door groepen tegen elkaar op te zetten en misinformatie en de meest autoritaire machtsgreep die wereldwijd wordt uitgerold.

  ————————————–
  Must-Read
  WillemF2005 30-39 jaar 14 december 2021
  Ik raad dit product aan
  Onderbouwing
  Duidelijk
  Heel goed en duidelijk geschreven met goede referenties. Echt een aanrader voor iedereen die wat beter wil begrijpen hoe het echt in elkaar zit.

  En 1 iemand zegt:

  Onjuist en onwaar
  Sassama 30-39 jaar Leiden 7 december 2021
  Onjuiste info
  Paniekzaaiend
  Ongenuanceerd en ongefundeerd op basis van feiten
  Echt heel erg slecht.

  Waar meer dan 43(!) mensen een duim omlaag gedaan hebben bij deze review 😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in