Een Lancet-studie waarin gevaccineerden en ongevaccineerden in Zweden werden vergeleken, werd uitgevoerd onder 1,6 miljoen personen gedurende negen maanden. Daaruit bleek dat de bescherming tegen symptomatische COVID-19 afnam met de tijd, zodat na zes maanden sommige van de meer kwetsbare gevaccineerde groepen een groter risico liepen dan hun ongevaccineerde leeftijdgenoten, bericht Globalresearch.ca.

Artsen noemen dit fenomeen bij de herhaaldelijk gevaccineerden “immuunerosie” of “verworven immuun deficiëntie”, wat een verklaring is voor de verhoogde incidentie van myocarditis en andere na-vaccin ziekten die hen ofwel sneller treffen, met de dood tot gevolg, of langzamer, met chronische ziekte tot gevolg.

COVID-vaccins zijn geen traditionele vaccins. Zij zorgen er veeleer voor dat cellen één deel van het SARS-CoV-2-virus, het spike-eiwit, reproduceren. De vaccins zetten het lichaam dus aan om spike-eiwitten aan te maken. Een persoon maakt alleen antilichamen aan tegen dit ene beperkte deel (het spike-eiwit) van het virus. Dit heeft verschillende nadelige gevolgen.

Ten eerste “trainen” deze vaccins het immuunsysteem verkeerd om slechts een klein deel van het virus (het spike-eiwit) te herkennen. Varianten die, al is het maar een klein beetje, van dit eiwit verschillen, kunnen ontsnappen aan het nauwe spectrum van antilichamen dat door de vaccins wordt gecreëerd.

Ten tweede leiden de vaccins tot “vaccinverslaafden”, d.w.z. dat mensen afhankelijk worden van regelmatige herhalingsinjecties, omdat zij slechts tegen een klein deel van een muterend virus zijn “ingeënt”. De Australische minister van Volksgezondheid, Dr. Kerry Chant, heeft verklaard dat COVID voor altijd bij ons zal zijn en dat de mensen “eraan zullen moeten wennen” om eindeloos vaccins te nemen. “Dit zal een regelmatige cyclus van vaccinatie en hervaccinatie worden.”

Ten derde voorkomen de vaccins de infectie in de neus en de bovenste luchtwegen niet, en bij gevaccineerden is aangetoond dat de virale belasting in deze gebieden veel hoger is. Dit leidt ertoe dat de gevaccineerden “superverspreiders” worden, aangezien zij extreem hoge virale ladingen bij zich dragen.

  Jacob, 13 jaar jong, valt 3 dagen na het Pfizer-'vaccin' dood neer

Bovendien worden de gevaccineerden klinisch zieker dan de ongevaccineerden. Schotland meldde dat het sterftecijfer bij infecties onder gevaccineerden 3,3 maal zo hoog is als onder ongevaccineerden, en dat het risico op overlijden bij ziekenhuisopname 2,15 maal zo hoog is als onder ongevaccineerden.

Een rapport van juni op het Israëlische Channel 12 News onthulde dat in de maanden sinds de vaccins werden uitgerold, 6.765 mensen die beide injecties hadden gekregen, het coronavirus hadden opgelopen, terwijl epidemiologische tracering onthulde dat nog eens 3.133 mensen COVID-19 hadden opgelopen van die gevaccineerde personen.

Inmiddels hebben onderzoekers van het New England Journal of Medicine ontdekt dat de auto-immuunreactie op het spike-eiwit van het coronavirus onbeperkt kan aanhouden: “Ab2 antilichamen die binden aan de oorspronkelijke receptor op normale cellen hebben daarom het potentieel om diepgaande effecten op de cel te bemiddelen die kunnen leiden tot pathologische veranderingen, vooral op de lange termijn – lang nadat het oorspronkelijke antigeen zelf is verdwenen.” Deze tegen het coronavirus spike-eiwit geproduceerde antilichamen zouden verantwoordelijk kunnen zijn voor de huidige ongekende golf van myocarditis en neurologische ziekten, en nog meer problemen in de toekomst.

Dr. Geert Vanden Bossche explains how mass vaccination w/ leaky vaccines.

Onbepaalde ongecontroleerde auto-immuunreacties op het coronavirus spike-eiwit kunnen een golf van antilichamen produceren die anti-idiotype antilichamen of Ab2’s worden genoemd en die het menselijk lichaam blijven beschadigen lang nadat het Sars-Cov-2 zelf of de spike-eiwitten die de injecties de lichaamscellen doen produceren zijn opgeruimd, legde voormalig New York Times verslaggever Alex Berenson uit.

Spike-eiwit antilichamen kunnen op zichzelf een tweede golf van antilichamen produceren, anti-idiotype antilichamen of Ab2s genoemd. Deze Ab2’s kunnen de initiële reactie van het immuunsysteem moduleren door te binden met de eerste golf van antilichamen en deze te vernietigen.

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken

“Ons immuunsysteem produceert deze antilichamen als reactie op zowel vaccinatie als natuurlijke infectie met COVID. Maar – hoewel de onderzoekers dit niet expliciet zeggen, mogelijk omdat dit politiek onhoudbaar zou zijn – de spike proteïne antilichaam niveaus zijn VEEL hoger na vaccinatie dan na infectie. De stroomafwaartse reactie op vaccinatie kan dus ernstiger zijn,” schreef Berenson.

America’s Frontline Doctors (AFLDS) Chief Science Officer voormalig Pfizer Vice President Michael Yeadon reageerde op het onderzoek: “Dit is ongekend. Wat er gebeurt wordt niet begrepen.

Commentatoren op de Israëlische tv hebben gemeld dat contacten in het Ministerie van Volksgezondheid dit ‘immuunerosie’ hebben genoemd:

“Immuno-…erosion”

De empirische gegevens zijn zeer verontrustend. In de meeste landen is nu een groot deel van de bevolking gevaccineerd. Als de Zweedse studie een leidraad is, moeten we verwachten dat we deze immuunerosie op grotere schaal zullen zien. Het meest verontrustende aspect van die studie is dat degenen die het meest bescherming nodig hebben ook degenen zijn bij wie de immuunerosie het sterkst is: ouderen, mannen en mensen met comorbiditeit.

Sommigen hebben de resultaten van deze studie gebruikt om het wijdverbreide gebruik van zogenaamde ‘booster’-injecties te ondersteunen. Het moet gezegd worden: Niemand heeft veiligheidsgegevens over een dergelijk plan. Als na twee doses en slechts enkele maanden immuunerosie optreedt, hoe kan dan worden uitgesloten dat de effecten van een niet geteste “booster” niet sneller en in sterkere mate zullen laten eroderen? En wat zou dan de reactie zijn? Een vierde injectie. Waanzin.

Het is allang tijd dat bekende veilige en effectieve medicamenteuze behandelingen worden gebruikt als leidende reactie op symptomatische infecties (antivirale middelen, corticosteroïden, ontstekingsremmers).

Op deze manier stellen we niet hele bevolkingsgroepen bloot aan experimentele medische interventies terwijl slechts een zeer klein deel van de bevolking een aanzienlijk risico loopt door dit virus, dat, alle hype terzijde gelaten, geenszins uitzonderlijk is in zijn dodelijkheid in vergelijking met talrijke andere virussen zoals de seizoensgriep.”

Yeadon concludeerde:

  Eerstelijns dokter: Miljoenen zullen tegen de herfst AIDS krijgen van het COVID-19 vaccin

“Europa is zo goed als verdwenen. De lichten gaan uit. Oostenrijk en Duitsland onderwerpen hun ongevaccineerden nu aan huisarrest. In Griekenland moeten de ongevaccineerden steeds hogere boetes betalen, waarvan de niet-betaling wordt omgezet in gevangenisstraf. In Litouwen worden ongevaccineerden uitgesloten van de samenleving. Overal lopen de booster-campagnes op volle toeren.

Iemand, ergens weet wat er gaat gebeuren. Zal de immuniteits-erosie sneller en in sterkere mate verergeren na deze ongeteste ‘booster’? De regering van het VK heeft al gezegd dat de vierde injectie slechts drie maanden na de derde zal plaatsvinden. Het is volslagen waanzin. Toch is de hermetische controle van de media zo groot dat er niet veel in het publieke bewustzijn naar voren komt.”

Israeli Doctor Kobi Haviv: ‘Fully vaccinated account for 85-90% of hospitalizations’


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Elite’s ontvolkingsagenda is nu onmiskenbaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel#RealNotRare: Vaccinbeschadigde vrouwen brengen video uit om mensen bewust te maken van bijwerkingen
Volgend artikelVelen zijn gestorven door misleid te worden door de media orkestratie van een dodelijke Coronapandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Volgens Eric Boomsma (als ik het goed spel) heeft Europa nog zo’n 150 mln ongevaccineerden. Dat is een stevig leger! De tijd is onze winst. Hoe langer het vaccinatietraject duurt, hoe meer vaccin slachtoffers er vallen (hoe triest ook). Kijk wat er op de voetbalvelden gebeurt, een zeer populaire kijksport. Hoe lang kunnen ze nog volhouden dat de vaccins hier niets mee te maken hebben?
  En nu komen onze kinderen aan de beurt. Daar gaan ook heel veel slachtoffers vallen. Luguber! Na deze winter een andere wereld en ik geloof dat het NIET de wereld gaat zijn die de gewetenloze schoften, zielloze psychopaten voor ogen hebben. Ze zijn in paniek, maken fout op fout en trappen in elke valkuil die ze voor ons hebben gegraven (denk/hoop ik).
  ‘We’ gaan dit winnen, geef die gedachte energie! Geen energie, in welke vorm dan ook, naar het goddeloze tuig, laat ze wegrotten in hun eigen drek. Een vechtersbaas die niemand vindt om mee op de vuist te gaan zakt uiteindelijk als een zak slijm in elkaar.

  • 150 miljoen kan nooit. Gemiddeld 75% heeft het in West Europa, in het oosten is het minder maar die mensen komen Nederland echt niet helpen. We zullen het met de 1,5 miljoen (?) in NL moeten doen.

  • Ik hoop uiteraard dat u gelijk heeft.
   Laat ik evenwel even advocaat van de duivel spelen.
   De ongevaccineerden hadden het heus wel in de smiezen maar kwamen nog niet in opstand, dus waarom dadelijk wel? Dan hadden ze het net zo goed eerder kunnen doen, quod non.

   De alsdan eindelijk ontwaakte nog levende gevaccineerden, zullen zo verzwakt zijn dat je van hen ook niet te veel opstandigheid moet verwachten. Mogelijk hebben ze nog genoeg kracht in een wijsvinger om een trekker over te halen maar in Europa heeft zowat niemand een vuurwapen en zelfs als men er een aanschaft, kan men er nog niet meteen mee omgaan.

   M.a.w. verwacht dus maar niet teveel van dat “leger” ongevaccineerden, noch van de troep ontwaakte levende doden.

 2. Maar dat is toch prima. Natuurlijke selectie is wat ze willen. De overbevolking terugdringen. En dan blijven de sterken, van lichaam en geest, ofwel de niet gevaccineerden over! En daar bouwen we de nieuwe wereld op. Ik vind het slim bedacht. Ze zeggen dat ze tegen ons zijn maar ze zijn eigenlijk juist voor ons! Tenminste zo kijk er tegenaan. Het is een experiment en alleen de eigenwijze 25% pakken straks de winst. De 75% angstige, zwakken en kwetsbare graven hun eigen graf. Zij verliezen. Wij winnen. Dus nu zijn we outcast en moeten we laten zien dat we die winst waard zijn. De winst is leven in vrijheid. Omdat we het waard zijn en omdat we het aankunnen.

 3. The unvaccinated are unvaccinated because they have known the long con from the beginning. Cons only work if the perp gets away before the mark uncovers the game. There needs to be a comprehensive database of the perpetrators available. Much like the French Revolutionaries documented and cataloged the candidates for meetings with Madame Guillotine, we need to begin the process of making sure the perps can’t fade into anonymity. The leaders of the governments and captains of industry must be appropriately rewarded for their excellent stewardship of their offices. A gift from Saint Nick. Let’s start with Bill Gates, eh?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in