Australië is beroemd om zijn totalitaire COVID-beperkingen en vaccinmandaten. De vice-premier van NSW heeft brutaalweg verklaard dat zelfs bedrijven die ongevaccineerde mensen aannemen in 2021 uitzonderlijk zware boetes opgelegd zullen krijgen, bericht Thegatewaypundit.com.

Het Northern Territory van Australië heeft officieel een autoritaire lockdown opgelegd aan burgers die niet “volledig gevaccineerd” zijn tegen Covid-19, toen ambtenaren in januari in allerijl de zeer milde Omicron-variant te lijf gingen. Iedereen die 16 jaar of ouder is en niet volledig gevaccineerd is, zal tot het midden van de volgende week zijn huis niet kunnen verlaten, zelfs niet als het is om naar het werk te gaan of om buiten te sporten.

Nu wordt het land geconfronteerd met een epidemie van het Sudden Adult Death Syndrome. Het syndroom slaat toe bij gezonde en actieve jongeren in Australië.

Daily Mail meldt:

Mensen onder de 40 jaar wordt dringend verzocht hun hart te laten controleren, omdat zij mogelijk risico lopen op het Sudden Adult Death Syndrome.

Het syndroom, bekend onder de naam SADS, is allerlei mensen fataal geworden, ongeacht of zij er een fitte en gezonde levensstijl op na houden.

SADS is een “overkoepelende term om onverwachte sterfgevallen bij jonge mensen te beschrijven”, aldus The Royal Australian College of General Practitioners, die het vaakst voorkomt bij mensen onder de 40 jaar.

De in de VS gevestigde SADS Foundation heeft gezegd dat bij meer dan de helft van de 4.000 jaarlijkse sterfgevallen door SADS bij kinderen, tieners of jonge volwassenen een van de twee belangrijkste waarschuwingssignalen aanwezig is.

  Politie verwijdert ongevaccineerd kind uit restaurant, dreigt iedereen zonder vaccinpas te arresteren

Die tekenen zijn een familiegeschiedenis van een SADS-diagnose of een plotseling onverklaard overlijden van een familielid, en flauwvallen of een aanval tijdens inspanning, of wanneer men opgewonden of geschrokken is, meldde news.com.au.

Vorig jaar stierf een 31-jarige vrouw, Catherine Keane, in haar slaap terwijl ze bij twee vrienden in Dublin verbleef.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

45.316 doden en 4.416.778 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen – Sudden Adult Death Syndrome (SADS) is nieuwe categorie om sterfgevallen door vaccins te ontkennenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat zijn de vooruitzichten op vrede?
Volgend artikelOekraïense nazi’s verbrandden 50.000 ton graan in Mariupol
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Leuk dat ze het een naampje geven maar je kan beter zoeken naar de oorzaak. Familiair….hmm.erm enkeling mss maar niet het gros.

 2. Het zou een goed idee zijn als de Australiërs het heft in eigen hand nemen en overgaan tot burger arresten. Maar helaas lijkt het erop dat de Australiërs de handdoek in de ring hebben gegooid en zich willoos laten uitroeien door monsters en psychopaten.

 3. Beste mensen

  De opgesomde symptomen komen heel bekend voor
  Bron oorzaak hoeft niet ver te worden gezocht
  Dat zijn hoofdzakelijk de Geprikten die onder deze kwalen gebukt gaan
  Dus de ingrediënten van dat vergiftspuit is de oorzaak
  Logica
  Als het wordt onderzocht zullen de mensen onderzoekers versteld staan

  Alle ziekten die de mensheid kan oplopen
  Is door een crimineel in de mensheid geschapen
  Enig en allenig op Winst bejach gaande over Lijken
  Dit gebeurt al heel lang
  Zolang de farmatie bestaat

  Dank U

 4. dat syndroom is dikke larie. Weer een uitvindsel van politic, dokters en/of big pharma om een verklaring te geven voor de dood van met killervaccins ingespoten personen om zo hun handen in onschuld te kunnen wassen en zich te vrijwaren van schadeclaims door familieleden van slachtoffers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in