In Israël zijn nu eindelijk protesten uitgebroken nu het langzaam tot de mensen daar doordringt dat de regering de doelpalen voor inentingscertificaten blijft verzetten. Verwacht wordt dat nu zal worden aangekondigd dat ten minste VIER vaccinaties vereist zijn om als “volledig gevaccineerd” te worden beschouwd.

Demonstraties tegen het zogenaamde “groene paspoort” vonden dit weekend plaats in de straten van Tel Aviv:

Maandag meldden de Israëlische media dat er nog meer beperkingen zullen worden opgelegd.

Israelnationalnews.com schrijft:

Kabinet COVID komt bijeen omdat ministerie van Volksgezondheid nieuwe beperkingen wil.

De vergadering, die aanstaande zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur zal plaatsvinden, komt na druk van het Ministerie van Volksgezondheid om te beraadslagen over een nieuwe reeks aanbevolen beperkingen op openbare activiteiten.

Het Israëlische Coronavirus Kabinet zal komende zondag voor het eerst in een maand bijeenkomen.

De bijeenkomst, die komende zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur wordt gehouden, is een reactie op druk van het ministerie van Volksgezondheid om een nieuwe reeks aanbevolen beperkingen op openbare activiteiten in overweging te nemen.

Zoals Frontnieuws onlangs heeft gemeld, is de recente neerwaartse trend in COVID-19-infecties aan het omkeren en worden er wellicht hogere niveaus bereikt dan voorheen, ondanks het feit dat meer dan 78% van de Israëlische bevolking volledig is gevaccineerd en een systeem van vaccinatiepaspoorten is ingevoerd. Brisant nieuws op Israëlische tv: Vaccin… lijkt nutteloos “90% van de gevallen was volledig gevaccineerd en 10% was ongevaccineerd/gedeeltelijk gevaccineerd”

  Waarom wilden Duitse politici zo graag kinderen vaccineren en waarom liegen ze er nu over?

De Israëlische minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz werd in een interview betrapt toen hij toegaf dat de vaccinatiekaarten in de eerste plaats bedoeld waren om sceptische mensen te dwingen zich te laten vaccineren, niet om medische redenen. Open microfoon betrapt Israëlische minister van Volksgezondheid die toegeeft dat vaccinpaspoorten in werkelijkheid over dwang gaan


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccins werken niet – Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDonuts en disco’s: de stimulansen van de pandemie
Volgend artikelEen begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. God allemachtig wat een ratten bende.
    Dit is het scenario wat hier ook komt als de minkukels van het omt (absoluut overbodig), het rivn (moeten nog steeds uitzoeken waar ze mee bezig zijn) en de politiek (weten niet waar ze mee bezig zijn, voeren alleen opdrachten uit) zo verder (kunnen) gaan.

  2. Mispoes, de minkukels van het OMT en RIVM weten precies waar ze mee bezig zijn want ze opereren in dienst van de farmaceutische industrie … all bought and payed for … samen met de poliziek in opdracht van het WEF, alsmede het hoernaille der reguliere media wordt het ultieme doel nagestreefd … het inoculeren van het Goyim met “vaccins” = genetische manipulatie = experimentele medische behandelingen … en wat de spuitschapen betreft … gefeliciteerd met je gedwongen verplichte “prik abonnement” … you’ve been fooled all the time on the way to your premature death.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in