De video is van 2018 en is onlangs op de Zweedse social media weer viraal gegaan. Een passagier in de metro van Stockholm heeft een man gefilmd die erg agressief werd tegenover een vrouw in de metro. Hij bedreigt haar, slaat tegen het raam en noemt haar wat klinkt als “Zweedse hoer”.

Wanneer de man “oprotten” zegt tegen de Zweedse vrouw, zegt ze herhaaldelijk “geen probleem, geen probleem” en verlaat ze de plaats terwijl een andere vrouw haar daarbij helpt.

Bashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam – aanklager: “Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk”

Vorig artikelMoslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”
Volgend artikelBlanke deugmensen verontschuldigen zich voor de slavernij door zwarten de schoenen te kussen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in