Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

14

Het is op dit moment onduidelijk waar de wrede mishandeling heeft plaatsgevonden. Volgens de gegevens werd de video begin februari gefilmd en door ene ‘Hussein’ op het populaire social media platform Snapchat geüpload.

“Dood haar wallah”

De video eerder gepubliceerd op Samhällsnytt, laat zien hoe meerdere personen zowel op het hoofd van meisje stampen als tegen haar lichaam schoppen. Ook is te horen hoe de persoon die waarschijnlijk aan het filmen is, schreeuwt “Dood haar wallah” [Arabisch voor “Ik zweer het op Allah”, red].

Verder hitst dezelfde persoon de moslims op die het meisje mishandelen om haar “fucking ribben te breken” en te “stampen op de ribben” van het meisje.

Backup:

Dominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen – naakt gestript en tegen hoofd geschopt

  Frankrijk in brand - Moslimgeweld in Frankrijk - en overal
Vorig artikelDonald Trump woedend op Twitter: “Ik laat dat niet gebeuren!”
Volgend artikelBontkraag verjaagt Zweedse vrouw van haar zitplaats in de metro
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

    • Wij vrouwen waren en zijn allemaal dom met mannen zoals jij in de wereld. Er zijn zelfs meisjes van 7 die gemolesteerd worden. Vernederende, gefilmd geweldscriminaliteit treft ook jongens. Fransen sneden zwangere moslim vrouwen in Algerije de buiken open, voetbalden met de foetus en kookten mensen levend. Waterboarding daar ook fijn. Fallujah 50 % van de zwangerschappen eindigde in miskramen of gruwelijke geboortedefekten Denk je echt dat jij onschuldig bent?

  1. Wat vreselijk voor dit meisje, geen woorden voor! Die aanvallers moeten zo snel mogelijk achter slot en grendel en een flinke geldboete betalen!!! Mijn hart bloed voor dit meisje en alle andere slachtoffers van al deze vormen van gewelddadigheid!

  2. Allemaal de schuld van die extreem linkse regering die dit gajes importeert…ik zou ze meteen het land uit schoppen, dat vies ondankbaar tuig

  3. Dit gore uitschot moeten we afknallen, Direct! Vuile gore bloedhonden, martelen dat tuig. Onschuldige meisjes afranselen he verdomme? Moet je eens proberen met een échte grote vent voor je, dan ren je weg.

    Scalperen dat laffe smerige schofterig tuig!

  4. Ik vind het erg jammer dat deze site zich gedraagt als SMS als het om jongeren gaat met islamitische achtergrond. Dat jongeren zich misdragen wil nog niet zeggen dat zij in dit geval in een groep geplaatst moeten worden. De praktijk leert ons juist dat mensen die zich aan de regels van hun geloof houden zich nauwelijks misdragen. Dus Moslimbende is hier absoluut niet van toepassing net zoals een Christelijke bende of wat dan ook.

  5. @Jamal, de Islam heeft er wel degelijk mee te maken. Op de een of andere manier denken mensen met deze geloofsachtergrond dat wij geen mensen zijn en ze mogen ons dus eigenlijk alles aandoen, dat is zelfs goed. Stop je hoofd toch niet in je achterste, het gebeurt overal. Overal worden mensen zomaar aangevallen, om niets, door Islam volgende lui. Ik weet ook niet precies hoe het komt, het is een constatering, niet een mening. Het is een feit, niet een bedenkinkje. Zelf allemaal meegemaakt. Stop toch met feiten ontkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in