Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

9
8987

FENIXX KLASSIEKEN

Het is op dit moment onduidelijk waar de wrede mishandeling heeft plaatsgevonden. Volgens de gegevens werd de video begin februari gefilmd en door ene ‘Hussein’ op het populaire social media platform Snapchat geüpload.

“Dood haar wallah”

De video eerder gepubliceerd op Samhällsnytt, laat zien hoe meerdere personen zowel op het hoofd van meisje stampen als tegen haar lichaam schoppen. Ook is te horen hoe de persoon die waarschijnlijk aan het filmen is, schreeuwt “Dood haar wallah” [Arabisch voor “Ik zweer het op Allah”, red].

Verder hitst dezelfde persoon de moslims op die het meisje mishandelen om haar “fucking ribben te breken” en te “stampen op de ribben” van het meisje.

Backup:

Dominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen – naakt gestript en tegen hoofd geschopt

Zweedse Rebecca en haar zus door asielzoekers mishandeld, echtgenoten met broekriemen gegeseld: "Hoerenkinderen!"

9 REACTIES

    • Wij vrouwen waren en zijn allemaal dom met mannen zoals jij in de wereld. Er zijn zelfs meisjes van 7 die gemolesteerd worden. Vernederende, gefilmd geweldscriminaliteit treft ook jongens. Fransen sneden zwangere moslim vrouwen in Algerije de buiken open, voetbalden met de foetus en kookten mensen levend. Waterboarding daar ook fijn. Fallujah 50 % van de zwangerschappen eindigde in miskramen of gruwelijke geboortedefekten Denk je echt dat jij onschuldig bent?

  1. Wat vreselijk voor dit meisje, geen woorden voor! Die aanvallers moeten zo snel mogelijk achter slot en grendel en een flinke geldboete betalen!!! Mijn hart bloed voor dit meisje en alle andere slachtoffers van al deze vormen van gewelddadigheid!

  2. Allemaal de schuld van die extreem linkse regering die dit gajes importeert…ik zou ze meteen het land uit schoppen, dat vies ondankbaar tuig

  3. Dit gore uitschot moeten we afknallen, Direct! Vuile gore bloedhonden, martelen dat tuig. Onschuldige meisjes afranselen he verdomme? Moet je eens proberen met een échte grote vent voor je, dan ren je weg.

    Scalperen dat laffe smerige schofterig tuig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here