Blanke deugmensen verontschuldigen zich voor de slavernij door zwarten de schoenen te kussen

1
1011

FENIXX KLASSIEKEN

Een videoclip toont een blank koppel dat zich buigt en de laarzen van zwarte Black Power-leden kust om zich te verontschuldigen voor de slavernij.

Ja, echt waar.

De activistische leden lijken afkomstig te zijn van de Zwart-Hebreeuwse Israëlieten, een organisatie die door sommigen als een extremistische haatgroep wordt bestempeld vanwege haar inherente anti-blanken en antisemitistisch racisme.

Twee mensen die hun affiniteit met de groep hadden geuit, waren verantwoordelijk voor de aanslag van december 2019 op een JC Kosher Supermarkt in Jersey City, New Jersey, waarbij vier mensen omkwamen.

De clip toont de leider van de groep die zijn zwarte laars op een luidspreker plaatst voordat een blanke man zich buigt om het te kussen, gevolgd door een blonde vrouw die vermoedelijk zijn partner is.

“Haal deze witte vrouwen en haal deze witten hier naartoe man”, zegt de zwarte Israëlische activist.

“Blijf komen, meneer de witte man, blijf doorgaan”, zegt hij als het stel dan verder gaat met het kussen van de laars van elk afzonderlijk lid van de groep.

“Ze laten zien wat het betekent om een profeet en een priester echt te groeten” beweert hij. “Dit is een wit koppel hier dat bewijst dat ze spijt hebben van wat hun voorvaderen hebben gedaan”.

Aan het einde van de clip gaat de vrouw zelfs op haar knieën op de grond om de laars van de cameraman te kussen.

“Geef deze witten een applaus”, zegt de leider van de groep aan het einde van de clip.

Er valt echt niets meer te zeggen. De video spreekt voor zich.

Video van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: "Ik ben er klaar mee!"

Backup:

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

 

Vorig artikelBontkraag verjaagt Zweedse vrouw van haar zitplaats in de metro
Volgend artikel“Loof Allah” –  Populaire TV imam juicht over de massale dood van niet-moslims in de westerse wereld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Verontschuldigen voor de slavernij ? Ik zou niet weten waarom ! Ik heb nog nóóit een slaaf of slavin gehad !
    Wat mijn voorouders hebben gedaan weet ik niet, maar ik weet wél dat veel negers in hun Afrikaanse dorpen werden gevangen en door hun opperhoofden werden verkocht aan handelaren, de blanken waren “slechts” vervoerders.
    De negers in de EUSSR moeten eens terugkeren naar hun landen van herkomst om die te helpen ontwikkelen, maar ja, dan moeten ze werken natuurlijk, en dat “werkwoord” kennen ze toevallig niet. (een enkeling daargelaten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in