De COVID-19 vaccinatie, die volgens de huidige stand van de wetenschap en de technologie nog zeer halfslachtig is en talrijke bijwerkingen heeft, moet worden opgenomen in de “basisvaccinatie” voor pasgeborenen. Dat is tenminste wat de zelfbenoemde vaccinatiegoeroe Bill Gates wil. In plaats van te vertrouwen op het natuurlijke afweersysteem, dat voor een groot deel via de moedermelk wordt opgebouwd, moeten er steeds meer chemische stoffen in de kleinste en kwetsbaarste schepseltjes worden gepompt – met alle onzuiverheden van het vaccinserum dat deze wezens vervolgens hun leven lang zal vergezellen, report24.news.

Zoals het zeer lezenswaardige Duitse nieuwsportaal “Unser Mitteleuropa” op 31 mei meldde, zou Bill Gates graag zien dat COVID-19 vaccins worden opgenomen in de basisvaccinatie van zuigelingen. Gates fantaseert regelmatig op zijn blog “GatesNotes” over hoe hij de wereld wil hervormen – uiteraard in het belang van iedereen. Dat één enkel individu, dat nooit democratisch verkozen is geweest, zoveel macht heeft over hoe de dingen in de wereld verlopen, is meer dan verontrustend. Zo schreef Gates al in april 2020, aan het begin van deze hele orkestratie, dat hij iedereen in de wereld wilde vaccineren en daarvoor 7, misschien 14 miljard doses vaccin nodig had. Zoals uit de huidige ontwikkelingen blijkt, heeft hij zich schromelijk misrekend, want intussen wordt, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie, reeds de derde vaccinatiedosis voor elke mens geëist.

“Mijn hoop is dat het vaccin dat we over 18 maanden hebben zo dicht mogelijk bij “perfect” komt. Zelfs als dat niet het geval is, zullen we blijven werken aan de verbetering ervan. Daarna vermoed ik dat het COVID-19-vaccin deel zal gaan uitmaken van het routinevaccinatieschema voor pasgeborenen”.

In april 2020 droomde Gates van het “perfecte vaccin” dat uiterlijk over 18 maanden beschikbaar zal zijn en dan idealiter deel zal uitmaken van de basisvaccinatie van pasgeborenen. Waarom Gates niet wordt onderzocht op een geestesziekte is onbekend – maar vermoedelijk heeft het te maken met de tijdgeest. Enkele tientallen jaren geleden zou iemand, ongeacht hoeveel miljarden hij de zijne noemde, met dergelijke publiekelijk uitgesproken plannen waarschijnlijk een psychische medische behandeling moeten ondergaan. Dat hij niet noodzakelijk een van de goeden is, blijkt ook uit zijn langdurige vriendschap met kindermisbruiker Jeffrey Epstein.

  Zand in de benzinetank

Onlangs nog heeft de farmaceutische reus Pfizer zelf verklaard dat 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar bijwerkingen van hun COVID-19 injectie had ontwikkelt. Daaronder zijn tragische sterfgevallen – opgeofferd voor de eeuwige frase “de voordelen wegen zwaarder dan de risico’s”. Toch blijkt uit steeds meer statistieken dat het tegendeel waar is. (Duidelijke woorden op de Amerikaanse televisie: 30 sterfgevallen per dag na vaccinaties). Vooral de nog niet eerder goedgekeurde mRNA-vaccinaties houden nog onontgonnen risico’s in en de kans op gevolgen op lange termijn, die nog allerminst te overzien zijn. Bovendien is het fabricageproces vaak slordig. Uit een Italiaanse studie is gebleken dat in alle vaccins – zelfs de conventionele – talrijke deeltjes rondzweven die daar niet thuishoren. In een normale samenleving zou een stof die bij 79 procent van de mensen problemen veroorzaakt, als giftig worden beschouwd en worden vermeden.

In principe zouden baby’s worden geïnjecteerd met de cellen van geaborteerde foetussen.
Bijzonder schokkend is het feit dat de huidige COVID-19 vaccins, althans die welke door AstraZeneca worden gemaakt, menselijke eiwitten bevatten die daar niet thuishoren. Dit vreemde eiwit kan tot tal van reacties leiden, zoals ontstekingen of allergieën. Dit zijn celculturen afkomstig van geaborteerde foetussen. Stel je voor dat Bill Gates in feite wil dat pasgeboren baby’s worden geïnjecteerd met de cellen van geaborteerde foetussen – samen met een andere cocktail van medicijnen waarvan niemand echt weet wat het eigenlijk doet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Op welk punt realiseren we ons dat Bill Gates een gevaarlijke gek is?Volg Frontnieuws op Telegram

  Schandalig! Hartverscheurende video toont moment Nieuw-Zeelandse autoriteiten baby Will "ontvoeren" nadat ouders gevaccineerd bloed weigeren voor hartoperatie
Vorig artikelBoete voor het weigeren van AstraZeneca vaccin
Volgend artikelAstraZeneca-vaccin onderzocht na dood van BBC-presentatrice Lisa Shaw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Deze man ( mafklapper ) moet van deze wereld verwijderd worden hij helpt het hele menselijk ras naar de verdommenis, ik vraag me eigenlijk af en verwonder mij dat geen van de nabestaanden hem aanpakt en afstraft.

  2. Waarom verplichten wij niet deze personen die onze kinderen willen vermoorden drie corona spuiten in hun lijf te jagen en de mensen die deze spuit toejuichen wat zullen zij straks gaan vertellen als de kinderen vragen hebben jullie daar aan mee gedaan en zo ja dan zijn jullie medeplichtig aan het vermoorden van mensen, ik zou niet met zo een moeder onder een dak willen wonen.

  3. Bill Gates moet met zijn smerige jatten van onze kinderen afblijven!!!
    Hij heeft zijn eigen kinderen nog nooit laten inenten !!!
    My children don’t Need These shots they are very Healthy !!!

  4. Vergeet nooit dat de ouders en grootouders van Bill Gates eugenetica liefhebbers waren en de ‘gewone’ mensen als uitvreters zien en zagen. En die baby’s, tja ze geven in sommige landen als GB al ijskreempjes met het vergif erop aangebracht. Een volgend Neurenberg proces, als dat er al zou komen, zal honderdduizenden onmensen moeten straffen maar enkel de zgn Schreibtischtäters zullen verantwoording moeten afleggen and that’s it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in