Tucker Carlson: “Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium”

1
3459

Fox News verslaggever Tucker Carlson herinnert kijkers er vaak aan dat hij over het algemeen denkt dat vaccins een goede zaak zijn – maar dat betekent niet dat hij geen vragen heeft over Covid-19 vaccins.

In feite heeft hij een heleboel vragen. En, zegt hij, hij moet het recht hebben om ze te stellen.

In het onderstaande segment op “Tucker Carlson Tonight” van woensdag 5 mei , zegt Carlson dat het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid laat zien dat 3.362 Amerikanen – of 30 mensen per dag – zijn overleden aan het Covid-19 vaccin tussen december 2020 en vorige maand.

Meer mensen, volgens VAERS, zijn overleden na het krijgen van de prik in vier maanden tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium, zegt Carlson.

Het aantal sterfgevallen ligt waarschijnlijk veel hoger dan wat VAERS rapporteert, zegt Carlson, die rapporten aanhaalde die in 2010 werden ingediend bij het Department of Health and Human Services en waaruit bleek dat “minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins worden gerapporteerd door het VAERS-systeem”.

Carlson vermeldt ook in zijn uitzending:

Van alle MENVEO-vaccins die zijn gegeven om bacteriële meningitis te voorkomen, is slechts één persoon overleden aan het vaccin tussen 2010 en 2015.

In 1976 werden 45 miljoen Amerikanen gevaccineerd voor H1N1. In totaal stierven 53 mensen aan het vaccin. De Amerikaanse overheid stopte met het vaccinatieprogramma omdat de autoriteiten besloten dat het te riskant was.

Covid-19 vaccins hebben bijgedragen aan 8.000 ziekenhuisopnames in de VS, volgens VAERS.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

Vaccinmiljardairs en menselijke proefkonijnen

1 REACTIE

  1. En er gaan er waarschijnlijk nog veel mensen aan dood.
    Dit is nog maar een begin.
    De lange termijn bijwerkingen moeten nog beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here