© Freepik

Pfizer/Biontech heeft op 19 mei een informatieblad van 37 bladzijden gepubliceerd over de veiligheid en het gebruik van hun vaccin. Het verwijst naar de huidige status van vaccinatiestudies in het kader van de vergunning voor noodgebruik (EUA). Dergelijke inhoud wordt doodgezwegen door de mainstream media, die er de voorkeur aan geven het dogma van de machthebbers na te papegaaien: de voordelen zouden groter zijn dan de schade, kinderen zouden in gevaar zijn. In werkelijkheid worden kinderen uiterst zelden of slechts in lichte mate ziek – maar minstens 80% krijgt te maken met traumatiserende bijwerkingen, bericht report24.news.

De leeftijdsverdeling van problematische Covid-19 ziekten in de VS is vergelijkbaar met die in Duitsland. Zo zijn in New York City (8,4 miljoen inwoners) tot nu toe in totaal 24 sterfgevallen bij kinderen en adolescenten onder de 18 jaar in verband gebracht met Covid-19. 18 van hen hadden ernstige voorafbestaande aandoeningen, en bij 2 is dit onbekend. Kinderen en adolescenten worden extreem mild of helemaal niet door Covid-19 ziek. zoals bevestigd door de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC): Most children with COVID-19 have mild symptoms or have no symptoms at all.

Deze recente grafiek toont de verdeling van sterfgevallen in verband met Covid-19 in de Amerikaanse agglomeratie New York (8,4 miljoen inwoners). Reeds bestaande aandoeningen omvatten: Astma, hartkwalen, verzwakt immuunsysteem, zwaarlijvigheid, diabetes, nier- en leverziekten, en kanker. Bron: New York City Department of Health, https://www1.nyc.gov/site/doh/covid/covid-19-data-totals.page.

Ongeacht verschillende kritieke gevallen wordt er aangedrongen op vaccinatie

Toch hameren de mainstream media en de gezondheidsautoriteiten er bij de mensen op dat kinderen gevaar lopen en dringend moeten worden ingeënt met de experimentele mRNA-vaccins. Uit gegevens van Pfizer/Biontech blijkt nu dat tot 80% van de kinderen bijwerkingen ontwikkelt die tot ernstige trauma’s kunnen leiden en zeer waarschijnlijk een diep wantrouwen in de hoofden van de onder dwang gevaccineerde kinderen ten aanzien van het gezondheidszorgstelsel zullen inboezemen. Kinderen en adolescenten van 12 jaar en ouder kunnen namelijk niet zelf beslissen over hun vaccinatie; in het geval van de beschermde en gevoogde personen is vaccinatie altijd dwingend.

  "Letterlijk crimineel": het onderdrukken van gegevens over Ivermectine kostte "een half miljoen levens", beschuldigt arts

Extreem hoog percentage bijwerkingen

In het nieuwe informatieblad staat dat het vaccin van Biontech/Pfizer is getest op 1.097 kinderen en jongeren tussen 12 en 15 jaar. Daarbij ontwikkelde 78,9 procent van de gevaccineerden, oftewel 8,66 van de 1.097 kinderen, een of andere bijwerking. Bij 466 werden de bijwerkingen als “licht” omschreven, bij 393 als “matig” en bij 7 als “ernstig”.

De studie werd opgezet als een dubbelblind onderzoek, waarbij naast de 1.127 kinderen en adolescenten die werden gevaccineerd met de eerste dosis en 1.097 met de tweede dosis, ook 1.127 en 1.078 werden gevaccineerd met een zoutoplossing als placebo. De verschillen zijn zeer significant; van de kinderen die met een echt vaccin werden ingeënt, klaagden meer dan 5 keer zoveel kinderen binnen de eerste 7 dagen over bijwerkingen.

Eén op de vijf kinderen krijgt hoge koorts

Bijwerkingen inbegrepen:

Eerste vaccinatie
Koorts boven 38 graden C (114)
Vermoeidheid (677)
hoofdpijn (623)
rillingen (311)
Braken (31)
Diarree (90)
Spierpijn (272)
Gewrichtspijn (109)

Tweede vaccinatie
Koorts boven 38 graden C (215)
Vermoeidheid (726)
Hoofdpijn (708)
Rillingen (455)
Braken (29)
Diarree (65)
Spierpijn (355)
gewrichtspijn (173)

Een van de mogelijke ernstige bijwerkingen die bij de gevaccineerden vaker werden waargenomen dan in de vergelijkingsgroep was een mogelijk fatale blindedarmontsteking. Hier wijzen Pfizer/Biontech niettemin een verband met de vaccinatie af.

Ernstige bijwerkingen tot en met overlijden bij 660.000 kinderen, in vergelijking met 295 sterfgevallen (meestal reeds bestaande aandoeningen)

Het aantal ernstige bijwerkingen bedraagt volgens Pfizer/Biontech 0,4-0,8 procent van de gevaccineerden. Momenteel zijn er in de VS ongeveer 82 miljoen mensen tussen 0 en 19 jaar (bron: Population Pyramid). Als al deze kinderen en adolescenten zouden worden gevaccineerd, kunnen ernstige bijwerkingen worden verwacht bij 330.000 tot 660.000 jongeren! Dit in tegenstelling tot een eerder sterftecijfer van 295 kinderen en adolescenten in de leeftijd van 0 tot 17 jaar (de beschikbare gegevens vertonen inconsistenties wat de leeftijd betreft, maar een vergelijking of schatting is niettemin gemakkelijk mogelijk).

  Dr. Coleman: Vraag me niet om de artsen toe te juichen die zich nu pas uitspreken over de covid-19 injecties

Uit statistieken en ervaringen in andere landen weten we dat er ook veel sterfgevallen te verwachten zijn. Noorwegen heeft de Astrazeneca-vaccinatie stopgezet op grond van statistische overwegingen, aangezien bij een volledige vaccinatiegraad minstens 10 dode kinderen werden verwacht. De aantallen die in de VS te verwachten zijn, zijn veel hoger en dramatischer.

Hoge waakzaamheid aanbevolen

Pfizer / Biontech roept de medische staf die de vaccinaties toedienen op om alle bijwerkingen in de Amerikaanse VAERS-database in te voeren. Het indienen van gegevens is verplicht in gevallen waarin een vaccin onjuist is toegediend, ernstige bijwerkingen optreden, ernstige ontstekingsreacties optreden of patiënten na vaccinatie vanwege Covid-19 in het ziekenhuis moeten worden opgenomen of overlijden.

Bijlage: Leeftijdsverdeling van vermeende Covid-doden in de VS.

De VS heeft een bevolking van 328,2 miljoen. Covid-19 infectie werd gemeld bij 295 sterfgevallen (!) van kinderen en adolescenten, naast andere diagnoses. Bron: CDC

Bij 388 overledenen jonger dan 25 jaar (helaas volgt de tabel niet consequent op de eerste) werden eerdere ziekten of bijkomende ziekten gedocumenteerd. Als gevolg hiervan stierf bijna geen enkel kind of jongere ‘uitsluitend’ aan Covid-19.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden

Vorig artikelVK medisch directeur: Geen lockdowns meer, COVID wordt behandeld als griep
Volgend artikelDr. Christiane Northrup verklaart de risico’s van COVID gevaccineerden spike-eiwitten overdracht naar ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Arme kinderen, en ze hebben er zelf niks over te vertellen van wat ze wordt aangedaan.
    Sommige mensen zouden nog geen kakkerlak in een potje mogen hebben om te verzorgen.

  2. Daar gaan de kindjes van de hoogopgeleiden ,met een bakfiets worden ze naar hun locatie gebracht waar hun jonge tempel word vernietigd !

  3. Onbegrijpelijk. Maar ja, volgens het wef en nog meer van die ellende moet je bij de basis beginnen, dan stort de rest vanzelf in.

  4. Het maakt op zich niet zoveel uit. De gevaccineerden lopen al zowat vrij rond.
    Maar het principe-idee zal blijven bestaan.
    Als kinderen vanaf 12 jaar hier in Nederland straks aan de beurt zijn, dan wordt er niet meer actiegevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in