Als u of iemand die u kent een bloedtransfusie nodig heeft, kunt u beter niet bij het Amerikaanse Rode Kruis aankloppen. Dat komt omdat, zoals we nu weten, de organisatie zonder onderscheid gevaccineerd bloed mengt met ongevaccineerd bloed, schrijft Ethan Huff.

De reden dat dit zeer problematisch is, is dat gevaccineerd bloed besmet bloed is, wat betekent dat de ontvanger alle spike-eiwitten en andere gifstoffen binnenkrijgt die door de injecties zijn geproduceerd in de persoon die ze heeft ontvangen.

Het Rode Kruis vergiftigt in feite de lichamen van mensen die al ziek zijn en dringend schoon, gezond bloed nodig hebben – niet bloed dat bevat wat er via Operation Warp Speed is ingepompt.

“Wij vermelden op bloedproducten niet of ze gevaccineerd of ongevaccineerd bloed bevatten, omdat het Covid-19-vaccin niet in de bloedbaan terechtkomt en geen veiligheidsrisico’s oplevert voor de ontvanger”, beweert het Rode Kruis.

“Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van mogelijke bloedtransfusies, spreek dan met uw medisch zorgteam.”

De spike-eiwitten van het Covid-vaccin “reizen vrij door de bloedbaan”, aldus een deskundige

De kwestie kwam aan het licht naar aanleiding van vragen over de betrokkenheid van het Rode Kruis bij de zorgverlening na de orkaan Fiona, die het eiland Puerto Rico verwoestte.

Sommigen waren bezorgd dat het Rode Kruis mensen zou vergiftigen met besmet bloed, en het blijkt dat hun bezorgdheid terecht was.

Het social media team van het Rode Kruis heeft blijkbaar een recent gepubliceerde studie gemist waaruit blijkt dat covid-injecties wel degelijk in de bloedbaan terechtkomen en ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

  Trap er niet in - De "Indiase Covid variant" bestaat niet, ze hebben zelfs de "Originele" Covid variant niet geïsoleerd

Uit de gerandomiseerde klinische studie bleek dat het risico op ernstige bijwerkingen veel hoger is bij mensen van wie het bloed is besmet met covid-injecties.

“In de Moderna-studie was het overmatige risico van ernstige AESI’s (15,1 per 10.000 deelnemers) hoger dan de risicovermindering voor COVID-19 ziekenhuisopname ten opzichte van de placebogroep (6,4 per 10.000 deelnemers),” legt de studie uit.

“In de Pfizer-studie was het extra risico op ernstige AESI’s (10,1 per 10.000) hoger dan de risicovermindering voor COVID-19 ziekenhuisopname ten opzichte van de placebogroep (2,3 per 10.000 deelnemers).”

Het is bekend dat AESI’s met een risicoratio groter dan één, d.w.z. “verhoogd risico”, ernstige aandoeningen omvatten zoals stollingsstoornissen, acuut ademhalingsnoodsyndroom, en myocarditis en pericarditis.

In mei 2021 werd in een andere studie, gepubliceerd in Science, in meer detail uitgelegd hoe covid-injecties uiteindelijk in de bloedbaan terechtkomen, in tegenstelling tot de beweringen van het sociale mediateam van het Rode Kruis.

“Het spike-eiwit kan zich niet vrij door de bloedbaan bewegen omdat het een transmembraanankergebied heeft waardoor het (zoals de naam al zegt) blijft plakken,” legt Derek Lowe uit.

“Het zit dus in het virus zelf, en het doet hetzelfde in menselijke cellen.”

Lowe legde verder uit dat de spike-eiwitten van het Covid-vaccin op het oppervlak van spier- en lymfecellen in de schouder nabij de injectieplaats zitten.

“Een deel van de vaccindosis komt natuurlijk in de bloedbaan terecht,” voegde hij eraan toe.

“Maar vergeet niet dat wanneer de mRNA- of adenovirusdeeltjes cellen buiten de lever of de injectieplaats bereiken, zij er nog steeds voor zorgen dat zij spike-eiwit tot expressie brengen dat op hun oppervlak is verankerd en niet in de circulatie terechtkomen.”

De conclusie van dit alles is dat het Amerikaanse Rode Kruis niet langer te vertrouwen is. Het social media team liegt tegen het publiek over het besmette bloed, en de lezers zouden er goed aan doen hiervan nota te nemen en nooit een bloedtransfusie van deze organisatie te accepteren.

  Nieuwe wetenschappelijke studie: Covid-19 vaccins hebben minstens 150.000 mensen in de VS gedood waaronder 574 kinderen 

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Het Rode Kruis geeft toe dat zij geen gevaccineerd bloed zullen gebruiken voor convalescent plasma COVID-19 behandelingen – Wat is er mis met gevaccineerd bloed?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUpdate over de ontploffingen van de Nord Stream-pijpleiding
Volgend artikelDr. Coleman: Als u ouder bent dan 50 wil uw regering u dood hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Er is hier in de VS al een tijdje een andere organisatie, die ALLEEN bloed van ongeprikten verzamelt en beschikbaar stelt voor andere ongeprikten.

 2. bloedtransfusies zijn sowieso alleen maar een verdienmodel.
  bloed buiten het lichaam verliest binnen 24 uur zijn zuurstofdragend vermogen en dient dus alleen maar om het volume aan te vullen.
  bovendien krijgt de ontvanger te maken met alle medische problemen die de donor had.
  als ik zo ziek of gewond ben dat ik bloed nodig zou hebben, heb ik meer dan genoeg aan mijn eigen problemen.
  ook staat niemand er bij stil dat een bloedtransfusie gewoon een vorm van kannibalisme is !

 3. De Injectie doet JUIST precies dat; het maakt gebruik van bloedsomloop- en lymfestelsels om de Spike door het hele lichaam te verzenden.

  Als de gifprik niet in het bloed zou komen, hoe hebben de EIGEN studies van het farmaceutische bedrijf dan een brede bio-distributie van de LNP’s aangetoond ?

  Bron: https://twitter.com/CraigDe48696228/status/1573039503102574593/photo/1

  Klaus, wat vind jij ervan ?? Antwoord Klaus: https://twitter.com/liz_churchill1_/status/1574879292281987092

 4. Hier doen ze volgens mij nog niet eens moeite om ze te scheiden. Het is hier onmogelijk om bloed te krijgen van mensen die geen covid injectie hebben gehad.

 5. Is dat hetzelfde rode kruis wat na de 2e wereldoorlog samen met het vaticaan nazi,s heeft helpen ontsnappen naar zuid amerika (rattenroute)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in