In Jeffrey Epstein's Manhattan herenhuis in 2011, van links naar rechts: James E. Staley, op dat moment een senior JPMorgan executive; voormalig minister van Financiën Lawrence Summers; Mr. Epstein; Bill Gates, de mede-oprichter van Microsoft; en Boris Nikolic, die de wetenschapsadviseur van de Bill en Melinda Gates Foundation was. / Foto bron: NYTimes.com

Met een persoonlijk fortuin van meer dan 100 miljard dollar is Microsoft-oprichter Bill Gates de tweede of derde rijkste man ter wereld, afhankelijk van de dag. De vrienden en kennissen van Bill Gates hebben ook een verbazingwekkende rijkdom: Warren Buffett, wiens vermogen Forbes op een bescheiden 82 miljard dollar raamt, is een van hen.

Samen spreken Buffett en Gates waarschijnlijk de meeste superrijken van Amerika bij hun voornaam aan. In 2010, zo meldde Reuters destijds, hebben zij, samen met Gates’ vrouw Melinda, het grootste deel van het jaar ontmoetingen gehad met “een paar dozijn rijke Amerikanen” om hen over te halen hun rijkdom weg te geven. Daarom roept Gates’ reden voor een ontmoeting met de veroordeelde zedendelinquent en vermeende kindermisbruiker Jeffrey Epstein, die op 10 augustus verleden jaar zichzelf ophing in een cel in Manhattan  – Epstein “kende veel rijke mensen” die Gates misschien ook wilde benaderen voor geld, zoals Gates vertelde aan The Wall Street Journal in een interview dat dinsdag werd gepubliceerd – meer vragen op dan dat het antwoorden geeft, bericht Observer.

Gates’ interview bevat ook een bewering die wordt tegengesproken door een opzienbarend (en goed onderbouwd) New Yorker artikel dat in het weekend werd gepubliceerd, nadat Gates’ WSJ-interview was afgenomen maar vóór de publicatie ervan – en is slechts de laatste ontwikkeling in wat nu een voortdurend en groeiend Epstein-probleem is voor de voormalige Microsoft-voorzitter.

Half augustus meldde CNBC als eerste dat Gates in 2013 in New York een ontmoeting had met Epstein, enkele jaren nadat Epstein zijn beruchte gevangenisstraf van 13 maanden voor het prostitueren van een minderjarige had uitgezeten. Gates lijkt te zijn afgemat door een “agressieve lobbycampagne” van Epstein, die vrienden en zakenpartners inschakelde om de oprichter van Microsoft over te halen de ontmoeting bij te wonen.

  De race tegen de klok van de globalisten

Het werkte. Het tweetal “besprak filantropie”, zoals CNBC rapporteert. Gates vloog ook minstens één keer op één van Epsteins vliegtuigen – maar niet op de beruchte “Lolita Express”, het vliegtuig dat naar verluidt gebruikt werd om minderjarige meisjes naar Epstein’s privé-eiland in de Caraïben te brengen.

Maar dat was nog niet alles. Kort nadat Epstein zelfmoord pleegde door zich op te hangen in een federale gevangenis, terwijl hij aangeklaagd werd voor mensenhandel, werd bekend dat Boris Nikolic, Gates’ voormalig wetenschappelijk adviseur, genoemd was als reserve executeur-testamentair voor Epstein’s testament. Nikolic ontkende heftig elk verband.

En in het weekend zette Ronan Farrow Gates nog eens extra onder druk door in The New Yorker te melden dat het Epstein was die Gates had “gestuurd” of “aanbevolen” om 2  miljoen dollarte doneren aan het MIT Media Lab, waarvan de directeur inmiddels is afgetreden. “Elke bewering dat Epstein programmatische of persoonlijke subsidies zou hebben verstrekt aan Bill Gates is volledig onjuist”, zei een woordvoerder tegen het tijdschrift.

WSJ publiceerde dinsdag een lang interview met Gates waarin hem werd gevraagd naar zijn relatie met Epstein.

“Ik heb hem ontmoet. Ik had geen zakelijke relatie of vriendschap met hem. Ik ging niet naar New Mexico of Florida of Palm Beach of iets van dat alles. Er waren mensen om hem heen die zeiden: ‘hé, als je geld wilt inzamelen voor globale gezondheid en meer filantropie wilt krijgen, hij kent een hoop rijke mensen'”, vertelde Gates aan WSJ.

Gates distantieerde zich snel van Epsteins beruchte gewoontes, ook al erkende hij dat hij ervan wist – en dat ze een probleem vormden.

E-mails tussen functionarissen van het MIT, verkregen door The New Yorker, gaven aan dat Gates’ gift van 2 miljoen dollar aan het Media Lab in oktober 2014 werd “geregisseerd” door Epstein, wiens naam niettemin niet werd vermeld als de “aanzet” voor de gift vanwege zijn strafblad. “Gates doet deze gift op aanbeveling van een vriend van hem die anoniem wenst te blijven”, schreef een andere MIT-functionaris.

De bron van Epsteins eigen rijkdom, geschat op 577 miljoen dollar volgens zijn testament, is nog onduidelijk. Het is bekend dat hij geld beheerde voor miljardairs, maar het lijkt erop dat hij het grootste deel van de afgelopen decennia heeft besteed aan het werven van gunst bij verschillende machtige en rijke mensen – het werven en regelen van donaties, het onderhouden van relaties met Bill Clinton en Donald Trump – om in de gunst te komen bij andere ook zeer rijke en machtige mensen, zoals Bill Gates.

Het is logisch waarom Epstein Bill Gates nodig had. Het is veel minder logisch waarom Bill Gates Jeffrey Epstein nodig had – een veroordeelde zedendelinquent met andere bekende ernstige karakter gebreken (een zeer mooie manier om iemand te beschrijven die, geloofwaardig, wordt beschuldigd van serie-pedofilie). Gates heeft nog geen adequate verklaring voor deze relatie, en als er meer details naar buiten druppelen die ook in strijd zijn met zijn versie van de gebeurtenissen, zal zijn verdoezeling steeds meer verdacht worden.

Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins

Vorig artikelStudie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjes
Volgend artikel13-jarig Italiaans meisje vergiftigd door voortdurend gebruik van mondkapje komt uit coma
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Ook zo’n Babylomische talmoetsanhanger van het uitverkoren volk, in hun destatreuse geschriften, dat een kind van het goyim als het ouder is als 4 jaar en een dag, als bijslaap mag dienen, het staat echt in de talmut! Nu weten we we ook gelijk de herkomst van het kindermisbruik! Tsja Epstein was ook zo’n gast!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in