De plannen van Bill Gates om onze voedselvoorziening te vergiftigen zijn in een stroomversnelling geraakt. Reeds eerder hebben we Gates’ plan om de mensheid te dwingen geen vlees meer te eten en zijn synthetisch rundvlees te gaan eten – dat toevallig turbokanker bij mensen veroorzaakt – al onthuld, bericht Thepeoplesvoice.

Niet alleen probeert Gates vlees te verbieden en te vervangen door kankerverwekkende synthetische brij, maar hij probeert ook de groente- en fruitvoorraad te vergiftigen. Gates heeft miljoenen dollars gepompt in een plan om alle groenten en fruit te bedekken met een onzichtbaar product dat niet kan worden verwijderd, hoe hard je het ook schrobt.

Apeel Sciences is een door Gates gefinancierd bedrijf dat werkt aan de ontwikkeling van een nieuw product, Edipeel, een eetbare coating voor fruit en groenten, om de veronderstelde voedselverspillingcrisis op te lossen.

Dat klopt, er is een andere zogenaamde crisis uitgevonden door de elites die hun dringende interventie vereist en waarbij de mensheid meer giftige chemicaliën binnenkrijgt.

Volgens een rapport uit 2019 van de Voedsel- en Landbouworganisatie gaat ongeveer 14% van al het voor menselijke consumptie geproduceerde fruit en groente verloren of wordt het verspild tussen het veld en de supermarkt.

Maar geen zorgen, Bill Gates heeft de oplossing voor dit probleem dat niemand van ons wist wat zelfs een probleem was totdat hij zei dat het was.

Edipeel wordt omschreven als een kleurloze, reukloze, smaakloze coating voor fruit en groenten die volledig bestaat uit een mengsel van voor voedsel geschikte glycerolipiden, afkomstig van eetbare plantenoliën, en Bill Gates belooft ons dat het product volkomen veilig is om te eten.

Laat dat een alarmbel rinkelen?

  Bill Gates: In de volgende pandemie zullen we gigantische mRNA fabrieken hebben

Er is slechts één probleem met Gates’ plan om Edipeel als volkomen ongevaarlijk te verkopen. Er is een gegevensblad met details over de giftige aard van het nieuwe product om de levensduur van groenten en fruit te verlengen, en het gaat nu viraal.

Volgens het gegevensblad worden de chemicaliën die Gates wil gebruiken voor het coaten van groenten en fruit gewoonlijk gebruikt als chemische schoonmaakmiddelen.

Gates wil ons allemaal microdoseren met chemicaliën die volgens het gegevensblad zo giftig zijn dat iedereen die ermee in contact komt, en ik citeer: “beschermende kleding, handschoenen en oog- en gezichtsbescherming moet dragen.”

En voordat iemand zegt dat er veilige grenzen zijn voor het gebruik van deze chemicaliën, zegt het gegevensblad dat er “geen blootstellingslimieten bekend zijn voor ingrediënt(en).”

En “gemorste of ongecontroleerde lozingen in waterlopen moeten onmiddellijk worden gemeld aan de Milieuagentschap of een andere bevoegde instantie.”

Dit zijn zeer giftige ingrediënten, maar gezien de enorme sommen geld die in de ontwikkeling van de coating worden gepompt, is er een enorme hoeveelheid positieve mainstream pers die het potentieel aanprijst om veel plastic verpakkingen af te schaffen.

De Britse supermarktketens Tesco en Asda testen het product al, samen met avocadoproducenten om de houdbaarheid van hun verse producten te verlengen.

De meeste zorgen gaan tot nu toe over de veiligheid van het product. Maar net zo zorgwekkend is het gebrek aan keuze voor consumenten die geen met Edipeel gecoate producten willen consumeren, omdat supermarktketens en anderen in de hype meegaan.

Dit is vooral zorgwekkend omdat de coating net is goedgekeurd voor gebruik op biologische producten in de VS, waardoor de keuzemogelijkheden voor de consument nog verder worden beperkt – en de coating kan niet worden verwijderd, zelfs niet door de producten te schrobben.

  Bill Gates in India's Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord - doodstraf geëist

Volgens Apeel kunnen ze bewijzen dat hun giftige chemische reinigingsproduct veilig is voor menselijke consumptie door te wijzen op factchecks door schandalige factcheckers.

Het is onthutsend. Apeel verwacht dat u uw gezondheid, en de gezondheid van uw gezin, in de handen legt van verachtelijke factcheckers. Vergeet niet dat factcheckers op geen enkel gebied gekwalificeerd zijn. Het zijn geen wetenschappers, en de meesten zijn zelfs geen gekwalificeerde journalisten.

Ze zijn gewoon de PR-afdeling van de mainstream media, die eigendom is van de globalistische elite. Factcheckers werken vanuit huis en staan er zelfs om bekend dat ze opscheppen over hun high zijn werk terwijl ze werken.

De komst van Apeel op de markt herinnert ons aan de vele redenen om de media te wantrouwen, en aan de vele redenen om voorrang te geven aan de aankoop en consumptie van lokale, traditioneel geproduceerde en chemicaliënvrije voedingsmiddelen waar mogelijk.

Dit is des te belangrijker nu het WEF regeringen heeft opgedragen boeren van hun land te schoppen.

Nu gaan ze over tot de volgende fase van hun plan, waarbij ze de controle over de wereldvoedselvoorziening overnemen en centraliseren in gigantische hubs.

De Nederlandse premier Mark Rutte liet onlangs de kat uit de zak door op te scheppen dat Nederland een belangrijke speler wordt in de gecentraliseerde “mondiale voedselhubs” van het World Economic Forum.

  "Bill Gates, die zo roekeloos uit zijn keelgat kraait dat de mensen naar de lantaarnpalen kijken in elk land waar hij landt"

De mensheid is er gedurende de hele menselijke geschiedenis in geslaagd zichzelf te voeden zonder dat een globalistische organisatie de controle over de voedselvoorziening centraliseerde. We kunnen niet toestaan dat zij de controle over ons voedsel overnemen, ongeacht de uitvluchten die zij verzinnen over zogenaamde crises.

En we moeten nepvlees mijden als de pest.

Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering.

Gates heeft samen met Richard Branson tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in de productie van nepvlees. Volgens Gates moet de westerse wereld “volledig overschakelen op synthetisch rundvlees”

Inmiddels is echter aangetoond dat dit nepvoedsel kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die voor de productie ervan worden gebruikt.

Maar er is slechts één probleem voor Bill Gates en zijn globalistische trawanten. Wij zijn hen op het spoor.

Dit is de man die de Covid-19 vaccins “de definitieve oplossing” wilde noemen. Over het inwrijven van ons gezicht gesproken.

De mensen worden wakker en dankzij mensen zoals u, die het woord verspreiden over de echte agenda van de elite, beginnen de plannen van de globalisten uit hun voegen te vallen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote gok in aanloop naar stormachtige tegenwind
Volgend artikelWanneer gaat Trump de doodsprikken afkeuren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Antwoord op Fran en Nicole; Als de mensen wakker worden en eindelijk beseffen dat het doden van dit soort tuig geen misdaad is maar een daad uit liefde voor je medemens

  • Het verbaast me wel dat vele hun eigen leven nemen en niemand meeneemt die de oorzaak is van zijn leed.
   Bizar is dat.

   Maar ik hoop dat onderhand het leger ingrijpt en deze mensen voor het gerecht gaan gooien.
   Dat hun niet al hebben ingegrepen vind ik ook al misdadig want hun taak is ons volk te beschermen, want het volk betaald hen hiervoor en ze voeren niks uit op dit gebied.
   Die lui zijn gewoon laffe honden. PUNT.

   • Datzelfde geld voor de politie die ook als taak heeft het volk te bescheren en te dienen. Maar zoals we allen weten is de politie de meest waardeloze organisatie en staat graag de misdadige overheid ten dienste. Hun kleine pikkies worden hard alls ze op ongewapende vredelievende demonstranten mogen inslaan. Eens kijken als ze tegenover een groep echte kerels kot te staan die terugslaan….dan schijten ze hun broekjes vol en lopen huilend weg. Een echte vent wordt geen agent

 2. Hm, Edipeel, komt toch niet op mijn groentjes.
  Denk volgende week de ajuintjes, aardappels, erwten, bonen en spinazie uitzetten.
  Ik zal maar seizoensgebonden eten, zorgen dat ik veel visgerief heb liggen en werk maken van mijn jachtkaarte.
  Noord zweden trouwens

 3. Gates gelooft zijn eigen zieke geest, hij ziet al zijn misselijk idiote planning mislukken en verzint steeds meer..het eindigt in een dwangbuis…

  • Dat doen die gluipers niet, onderzoeken naar cannabis en kurkuma als kankermedicijn worden ook door dat gesponseerde clubje tegen gehouden

 4. Hoogste tijd dat deze contactgestoorde nerd de aarde gaat verlaten, de manier waarop maakt mij geen moer uit.
  Dit gedrocht is echt voorbij een persoonlijkheidsstoornis, nee hoor, dit ‘mens’ is door en door kwaadaardig en elk DSM label zou een eufemisme zijn voor dit gedrocht.

 5. Bill Gates is zonder twijfel een schurk maar na wat onderzoek gedaan te hebben denk ik toch dat er twee verschillende stoffen met vrijwel dezelfde naam tot verwarring leiden. Ik ben ook geen voorstander van deze ‘conservering’ van groenten en fruit maar het is niet het schoonmaakmiddel waar niet naar wordt verwezen.

 6. De politie wist niet eens wie
  Bill Gates was toen ik ze de foto
  liet zien en zei dat ze deze
  misdadiger moesten oppakken!
  Die leven echt in LA-LA-LAND.

  Nou ja, ze komen er vanzelf achter
  als ze ook opgeofferd worden.

 7. Toch woord hij gesteund door tuig dat mee hun zakken vullen .Wat kan je verwachten van een land dat nu al 200 jaar aan het moorden is zonder ophouden.

 8. en daar komt deze hufter mee weg? hij tracht ons allen om zee te helpen en niemand kan deze debiel verhinderen in zijn kwaadaardige doen en laten?

  er zijn gevallen waar een rechter overbodig is.

 9. Schwab, Rutte, Biden, Soros, Gates: wat hebben die gemeen?

  Als je die afschiet, is de wereld een betere plek.
  ==============================
  P.s. In WO2 hadden de Jappen in China lab 731, voor sadistische experimenten.
  Op een gegeven moment lieten zij vliegen en muskieten los die besmet waren met de pest.

  P.s.: zij vermoordden 200-400.000 mensen; de hoofd verdachte Ichi- werd door de ameriokanen vrijgelaten, omdat ze zijn aantekeningen wilde zien.
  Zijn staf kwam ook vrij na een paar jaar.

 10. Dan toch maar bio?
  Of zelf verbouwen?
  Een stad in Belgie doneert aan elk gezin, die dat wil, 3 kippen, las ik net.
  Geweldig..mits het geen gevaxte kippen zijn, natuurlijk..

 11. Wordt tijd dat er een lijst komt waar deze 1% onmensen wonen, wat hun beveiliging is, wanneer ze thuis zijn enz. zodat wij het volk (10% ervan is wel genoeg denk ik) een plan kunnen voorbereiden om de wereld te redden van dit tuig, al is het maar voor onze kinderen en kleinkinderen.

 12. Het is echt ongelofelijk dat die idioot gewoon leeft….hoe kan dat. Er gaan mensen dood om een meningsverschil. Deze gast is iedereen, behalve de elite, aan het uitroeien en niemand doet iets.
  Hopelijk is er iemand die de geschiedenis in wil gaan als grote held!
  Waarom laten wij dit allen gebeuren. Ongekozen idioten die ons leven bepalen en beëindigden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in