Nieuw onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) en de Bill & Melinda Gates Foundation, is gericht op de ontwikkeling van een naaldloos vaccin, dat zich als een virus kan verspreiden en niet geïnjecteerd hoeft te worden, zodat niemand ongevaccineerd kan blijven.

Het doel is een vaccin te maken dat mensen zonder hun toestemming “oplopen”, en zonder dat er injecties nodig zijn. Het vaccin zou met andere woorden als een verkoudheid van de ene persoon op de andere worden overgedragen, schrijft Naturalnews.com.

In een paper over dit onderwerp wordt beweerd dat infectieuze vaccins iets minder dodelijk zullen zijn dan de traditionele injecties, “maar niet ongevaarlijk: ze kunnen nog steeds doden.”

“Sommige mensen zullen sterven die anders nog geleefd zouden hebben, hoewel er over het geheel genomen minder mensen sterven,” verklaart het verder. “Het andere probleem is dat er geen toestemming (voor vaccinatie) is van de meerderheid van de patiënten.”

De voorstanders van het concept zeggen dat het niet anders is dan kunstmatige waterfluoridering, waarbij het grote publiek massaal wordt gemedicineerd met een middel dat zogenaamd tandbederf voorkomt.

Net als gefluorideerd water zouden naaldloze vaccins met geweld worden toegediend, met methoden die de mensen niet in staat stellen om te kiezen voor een vrijstelling.

“Niemand wordt gevraagd of hij toestemming geeft, zelfs degenen die het er niet mee eens zijn,” zegt Prof. Dominic Wilkinson, een specialist in medische ethiek aan de Universiteit van Oxford die het idee blijkbaar steunt.

“In plaats daarvan vertrouwen wij aan de verkozenen toe dat zij de waarschijnlijke voordelen voor de gezondheid onderzoeken en beslissingen nemen op basis van het bewijsmateriaal. Ik denk niet dat er intrinsiek iets anders is als het gaat om het idee van zelfverspreidende vaccins.”

  Thalidomide - een halve eeuw later nog steeds onder ons

Zelfverspreidende “vaccins” zouden gemakkelijk in biowapens veranderd kunnen worden, waarschuwt wetenschapper

Dit alles klinkt Bill Gates als muziek in de oren, die al tientallen jaren ijverig werkt om de hele planeet op alle mogelijke manieren te dwingen te vaccineren.

Gates promoot al lang alle vaccins, waaronder injecties met het Covid-19 coronavirus, die hij wil koppelen aan de onderhuidse quantumdot-technologie. Dit concept heeft parallellen met het concept van het “merkteken van het beest”, dat in de bijbelteksten wordt geschetst.

“Zo’n zichzelf verspreidend wapen kan oncontroleerbaar en onomkeerbaar blijken,” waarschuwt Dr. Filippa Lentzos, universitair hoofddocent wetenschap en internationale veiligheid aan het King’s College in Londen.

Lentzos zegt dat het ontketenen van zelfverspreidende vaccins het voor kapers mogelijk zou maken om er biologische wapens van te maken, in de veronderstelling dat het om te beginnen al geen biologische wapens zijn.

Prof. Jim Bull, een infectieziektedeskundige aan de Universiteit van Idaho die de ontwikkelingen op het gebied van overdraagbare vaccins volgt, heeft gezegd dat het nog steeds onduidelijk is of zelfverspreidende vaccins überhaupt mogelijk zijn.

“De grote hindernis is op dit ogenblik te weten of wij ze kunnen maken,” zo wordt hij geciteerd.

Het Departement van Gezondheid en Sociale Zorg van Bull’s school vertelde aan Good Health dat geen proef voor een zelfspreidend vaccin “zou plaats vinden zonder strenge reglementaire en ethische goedkeuring te ondergaan.”

Uh huh, zeker.

“Als hij dit gedaan heeft – ik betwijfel of dit waar is – zal ik zelf achter hem aan gaan,” schreef een lezer op Newspunch, verwijzend naar Gates.

  Vaccinoorlogen - Geneesmiddelenlobby wil landen straffen die pleiten voor goedkope vaccins

“Ik twijfel hier helemaal niet aan”, antwoordde een ander. “Vergeet niet dat Gates iemand is die ook ooit een grote fan was van massale ontvolking van de wereld.”

Iemand anders verwonderde zich over het gemak waarmee monsters als Gates gewoon doorgaan met het onthullen van doodsapparaat na doodsapparaat, allemaal verhuld als dingen die zogenaamd helpen om “levens te redden.”

“Laat ik het zo zeggen: ik ben er zeker van dat de elites dolgraag een insect zouden maken dat anderen zonder mankeren schade zal berokkenen, maar God heeft het menselijk lichaam gemaakt met een ontzagwekkend, krachtig immuunsysteem dat een heel harde noot is om te kraken als uw lichaam krijgt wat het qua voeding nodig heeft,” zei een ander die een sprankje hoop bood.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNu COVID ten einde loopt, heeft Klaus Schwab “The ‘Great Narrative” gelanceerd, en het gaat over de opwarming van de aarde (net zoals wij gewaarschuwd hadden)
Volgend artikelDe Verenigde Staten hebben nog nooit zo’n kalme, onbeweeglijke, gedisciplineerde en zelfverzekerde vijand tegenover zich gehad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. En hoe dacht Bill Gajes te voorkomen zelf slachtoffer van deze vinding te worden?

  Don’t push too far your dreams are china in your hand
  Don’t wish too hard because they may come true and you can’t help them
  You don’t know what you might have set upon yourself
  China in your hand

  • Het is niet verzonnen. ’t Is al langer bekend. Het is al door een of ander gezaghebbend figuur(niet Gates) uitgelegd geworden aan een lokaal vol toehoorders. Journalisten? Ik weet het niet meer want het is al een tijdje geleden dat ik het tegen kwam. Ik zal eens kijken of het nog terug is te vinden. Stond op YouTube volgens mij.

  • Duitsland heeft daar vorig jaar al toestemming voor gegeven. De vraag is of het al niet toegepast wordt. Overigens kunnen ze ook via Chemtrailing vaccineren. En er zijn talloze onderzoeken die aantone dat gevaccineerden dingen overbrengen naar niet gevaccineerden die ziekmakend zijn.

 2. eigenlijk moet je stoppen met ongefundeerde rommel de wereld in te sturen maar met keiharde bewijzen aankomen anders verliezen jullie alle geloofwaardigheid dat de vaccins niet werken weten we alen dat ze giftig zijn ook.

  • Er moet een team komen ,die dat soort mensen gewoon gevangen neemt…achter slot en grendel… deze mensen zitten op allerlei posities… lekker zogenaamd veilig…Assad Gates Poetin en nog veel meer demagogen..
   En zo stom gaan de terroristen van IS trein opblazen in London ipv de fascisten oppakken…en zo straffen zij wederom het gewone volk..goedschiks en kwaadschiks ,het volk heeft bijna geen macht alleen stemrecht.. en dan gaaan veel stemmen verloren en komen de valse beloften niet uit?? ook dit zou strafbaar gemaakt moete worden,want als je wat beloofd ,wat het belang van een heel land aangaat en het dan niet nakomt en ten nadele je macht misbruikt hoppa achter slot en grendel

   • Niet om het één of ander, maar ken de ware geschiedenis. Lees de Talmoed en de Protocollen van de wijzen van Zion (Nee dit is géén verzinsel) en je ziet de gehele geschiedenis van de 20e eeuw voorbij komen.

    Er IS geen “links” of “rechts”, er is ALLEEN MAAR “Globalisme” (in de vorm van Communsime/ Bolsjewisme/ “Socialisme”/ (Cultureel) Marxisme/ Zionisme/ Kapitalisme en “NATIONALISME”

    Fascisme en Nationaal-Socialisme kwamen ná W.O.1 op als ANTWOORD vanuit de CHRISTELIJKE EUROPESE BEVOLKING om het COMMUNISME TEGEN TE HOUDEN!

    Door de COMMUNIST FDR is Europa na W.O.2 weggegeven aan Stalin om de koude oorlog te beginnen. Denk je dat het Communisme is verdwenen na de val van de Sovjet-Unie? Slaap dan lekker verder…

  • Nou er lopen veel meer gekken rond dan alleen Bill Gates…. onze regering bestaat al jaren uit 100% gekken en zij die de regering moeten controleren bestaan ook voor 85% uit gekken.

   • Ik ben het niet eens met 1% tegen 99%
    Wordt wakker mensen , het is je ( huis) arts, je burgemeester de wethouders , de kut/ lulhannes die je kind lesgeeft en meewerkt, aan de voorlichting , de nazi/ nsb onder de bevolking!
    De zogenaamde gevaxten die verdeel en Heers spelen .
    Van de lieve mensen die erin geluisd zijn , komt de haat campagne niet is mijn ervaring.
    Het is een mega olievlek van bedrog .
    Mensen werkzaam in de (semi) overheden de grootste ramp zit daar. En het zijn er VEEL
    Te denken aan een kwart .

 3. Tegenwoordig zijn ze in staat om de gekste dingen in die satanische toverketel te brouwen hoewel deze mij een beetje ‘over the top’ lijkt. We gaan het meemaken.

 4. Ik heb ooit een artikel gelezen op de website van ”John Hopkins University of Medicine” en er bestaat echt zoiets als ‘Self spreading vaccins”..Bovenstaand artikel kan je dus serieus nemen..

  • Omicron?!? Gemaakt in ZuidAfrika om mensen te helpen immuun te worden voor Covid ? Zonder de bijgevoegde rotzooi als grafeen , kankercellen, aids ed.

 5. Vergeet Frontnieuws te noemen wie achter dit alles zit , echt niet alleen gates . Denk dat het “corona bedrog ” een boek van Thierry Baudet , een goeie uitleg geeft wat werkelijk meespeelt . weerleg dat maar ‘s

 6. Ja het fenomeen “shedding” is toch ook al lang bewezen door vriend en vijand. Een kleine stap nog maar en je bent er. Begon al te twijfelen waarom al deze teringzooi niet gewoon in de Unox kippensoep zit.

  • Bij MRNA vaccins noem je dat transmissie. Shedding is bij vaccins die virus bevatten. Met de vraag of virussen wel bestaan. Stefan lanka.

 7. Ga zo door Bill het volk is jou dankbaar zij staan 4 dik in rijen van 150 meter zij willen dood , verder vind ik dat je de prijs van vrede moet gaan krijgen hij heeft er in middels zoveel mensen de dood in gejaagd als de eerste en tweede wereld oorlog samen en dat verdiend deze prijs om aan Bill deze prijs toe te wijzen, gelukkig komt er een een wereld oorlog want daar heeft het volk zelf voor gekozen en ze zullen hem krijgen Poetin je ben een held en het volk mag trots zijn met zo een moordenaar.

 8. H oe kan de elite zich hier dan tegen wapenen?
  Hoe kan de elite zich dan nog voortplanten?
  Hoe redt de elite zich in een mensenvrije wereld?
  Als verspreiding zo gemakkelijk gaat blijven er ook geen slaven meer over…

 9. 10 jaar geleden las ik hier al over op pubmed.gov, deze techniek bestaat al lang. Ik vermoed eigenlijk dat dit “vaccin” van hun al lang zo werkt. Ik ben nooit ziek in mijn leven, maar laatst pikte ik Cojona op van een vriendin en ik ben me toch een partij ziek geweest, een brain fog niet meer normaal. Heel onnatuurlijk voelde het.

  • Vraag ik me ook af. Gevaccineerde zwager op bezoek, direct ziek toen ze de deur uitgingen. Herstel gaat uiterst moeizaam. Vorige keer op straat met buurman praten ook 3 weken ziek.

 10. Bill gates ontwikkeld helemaal niets.
  Met al zijn geld laat hij dat doen.
  Zelf heeft hij weinig kwalificaties, behalve anderen fêteren en omkopen.
  Hij is zelfs niet in staat zijn huwelijk heel te houden.

 11. Zo belangrijk 1 % die 99 % bezit simpelweg in verlaten kolenmijnen te dumpen en hun kapitalen te benutten voor onderwijs!

  Onderwijs en miljardairs regelmatig uitroeien geeft een stabiele bevolking en bespaart ons de lulpraatjes
  door gekken als Soros,, Gates, Rothschildts, Mark Rutte en Kaag.

 12. Geweldig mister Gates hoe eerder dat goedje er is hoe eerder je jezelf tegenkomt.

  Excuses voor al diegenen die me nu voor gek uitmaken.
  Wij verdienen dit niet, maar die gek heeft al zoveel mensenlevens op zijn geweten, dat het tijd word dat hij eindigd.

 13. Helaas, alles was al in de maak en uitgevoerd. In de VS zijn in Covid doden biowapens “nanoparticles”( met slangengif) gevonden. Deze werden verspreidt door ze te sprayen over de bewoonde wereld via drones,mosquito’s etc.. Geen Covid prikken, boosters, toestemming nodig. Zo worden 100-den mensen vergiftigd, vermoord.

 14. Quote “maar God heeft het menselijk lichaam gemaakt met een ontzagwekkend, krachtig immuunsysteem” end quote

  Welke RELI-GEK VERZINT ZOIETS?

  ER IS NOG NOOIT ENIG BEWIJS GELEVERD VOOR HET BESTAAN VAN EEN GOD!

  Moedder lekker door zo met al die AANNAMES!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in