© Billionaires Success (CC BY 2.0)

Het is opmerkelijk dat de man die is opgeklommen tot de ongekozen wereldgezondheidsstsaar en voorvechter van bevolkingsbeheersing, niet nader wordt ondervraagd over zijn verleden. Hoewel we leven in een crisis die door Gates is voorspeld en een antwoord dat is uitgelokt door de mondiale gezondheidsorganisaties, die worden gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, die ons in de richting drijven van een vaccinatie en biometrische ID-oplossing waar Gates al jaren aan werkt, wordt hij nog steeds algemeen beschouwd als een goedaardige filantroop, schrijft Joss Wynne Evans.

De videodocumentaire Meet Bill Gates van James Corbett over de man die het meest invloedrijk is geweest in het vormgeven van de wereld na het coronavirus, toont categorisch aan dat hij dat niet is.

In dit bericht concentreer ik me op Gates’ vaccinobsessie en enkele van zijn activiteiten over de hele wereld, een programma waarin hij zo’n 10 miljard dollar heeft geïnvesteerd en waarvan hij trots beweert dat het een financieel rendement van meer dan 20 op 1 heeft opgeleverd.


Voor sommigen onder hen lijkt de omschrijving “misdaden tegen de mensheid” toepasselijk: dit zijn de experimentele vaccinatieproeven op kinderen in de Derde Wereld waarvoor een andere man misschien voor het Internationaal Strafhof in Den Haag zou zijn gedaagd.

Wie de beschikbare fragmenten heeft gezien van het kruisverhoor van Gates door het Amerikaanse ministerie van Justitie tijdens de antitrustzaak van 1998, die uiteindelijk resulteerde in zijn wonderbaarlijke wederopstanding als “filantroop”, kan weinig twijfel hebben over het vreemde karakter van deze man.

Het is niet alleen zo dat dergelijke enorme bedragen beter hadden kunnen worden besteed aan het voorkomen van honger, ziekte en dood door te voorzien in stromend water en andere basisbehoeften, het is ook zo dat Gates’ obsessie met lucratieve vaccins wordt gevoed door een bijna megalomane ambitie om “de wereld te redden” met een specifieke technologie die is ontworpen om een wereldwijde vaccinatie-ID-onderneming te beheren, gekoppeld aan een digitale betalingsinfrastructuur, waardoor een bijna-dictatoriale controle van het wereldwijde gezondheidsbeleid mogelijk wordt.

  Bill Gates' in laboratoria gekweekt vlees onthuld: "Echt gruwelijk"

Bestudering van enkele van zijn projecten uit het verleden doet mij vermoeden dat hij bereid is om in naam van een dergelijke zaak, of ambitie tot controle, vele levens op te offeren. De lijst van vaccinrampen in verband met zijn projecten gaat terug tot 2002, meer bepaald tot de MenAfriVac-campagne in Afrika bezuiden de Sahara, waar medewerkers van Gates duizenden Afrikaanse kinderen vaccineerden tegen meningitis. In het dorp Gouro, in het noorden van Tsjaad, raakten ongeveer 50 van de 500 gevaccineerde kinderen verlamd. Vandaag de dag beschrijven critici de praktijken van Gates als meedogenloos en immoreel, waarbij sommigen concluderen dat het zijn bedoeling is vaccins te gebruiken om de wereldbevolking terug te dringen.

De kritiek op Gates is het hevigst in de ontwikkelingslanden die de begunstigden zijn van zijn “welwillendheid”. India is koploper, waar zijn interventies verontwaardiging blijven oproepen en waar de jongste uitbarsting van kritiek op de Gates Foundation het gevolg is van de bezorgdheid die mensenrechtenactivisten en het maatschappelijk middenveld al jaren uiten. In mei van dit jaar was #ArrestBillGates trending op Twitter in India als onderdeel van een campagne waarin de autoriteiten werden opgeroepen de stichting en Gates aan te klagen wegens het uitvoeren van illegale medische proeven op kwetsbare groepen in twee deelstaten. Er werden opnieuw beschuldigingen geuit over de HPV-vaccinatieproef op inheemse kinderen die in 2009 werd uitgevoerd door een door Gates gefinancierde NGO en waarbij het Humaan Papillomavirus (HPV) vaccin werd toegediend aan 14.000 inheemse meisjes in de leeftijd van 10 tot 14 jaar, waarvan als gevolg velen ziek werden en een aantal overleed. Dit gebeurde zonder de toestemming van hun ouders, aldus zijn aanklagers, en was dus onwettig. Meer details over dit schandaal kwamen in 2014 aan het licht in dit vernietigende rapport.

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

Door de systematische onregelmatigheden in verband met dit programma te detailleren, hebben critici erop aangedrongen dat de Stichting de volledige verantwoordelijkheid op zich zou moeten nemen. “Het is ook onethisch wanneer de voorvechters van vaccins ook investeren in de ontwikkeling van vaccins”, aldus V Rukmini Rao, een van de activisten die een verzoekschrift indiende bij het Hooggerechtshof in verband met de HPV-vaccinstudies.

Later bleek dat, naast de ziekte en sterfgevallen die het vaccin veroorzaakte, de werkzaamheid van het vaccin was overschat.

Nadat het Hof had vastgesteld dat er sprake was van “ethische tekortkomingen bij deze HPV-proeven“, werden de activiteiten van de Stichting aan banden gelegd. Maar dit duurde niet lang.

Na 450 miljoen dollar te hebben uitgetrokken voor de financiering van een wereldwijd project van 1,2 miljard dollar om polio uit te roeien, ging de Foundation in 2016 over tot de financiering van 32 werknemers op het secretariaat van India’s National Technical Advisory Group on Immunisation (NTAGI).

Dit is de organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid, werkzaamheid en invoering van vaccins in India. Het had al poliovaccins toegelaten via overlappende immunisatieprogramma’s voor kinderen jonger dan vijf; hetzelfde poliovaccinprogramma dat resulteerde in een verwoestende non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP) epidemie die van 2000 tot 2017 490.000 kinderen boven de verwachte percentages verlamde. In 2017 riep de Indiase regering een halt toe aan Gates’ vaccinregime en werd het NTAGI-secretariaat van de stichting verwijderd.

Maar Gates gaf niet op. Zijn bezoek aan India in november 2019, en ontmoeting met premier Narendra Modi, markeerde de herintrede van de Foundation in het Indiase ministerie van Volksgezondheid. De laatste van zijn zeer controversiële activiteiten in India is het huidige Covid-vaccinatieprogramma.

  Wanneer 'psychopathisch' niet overdreven is

In 2017 gaf ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar Gates een grote invloed heeft, schoorvoetend toe dat de wereldwijde explosie van polio geen wild virus is, maar een vaccinstam. Uitbraken in Congo, Afghanistan en de Filipijnen zijn allemaal in verband gebracht met vaccins. In feite waren in 2018 98 op de 127 wereldwijde poliogevallen gerelateerd aan vaccins, en het is tekenend voor hoe ernstig dit is dat de organisaties nu veel vooruitgang boeken met het uitroeien van alleen wat zij “wilde” polio noemen.

Gates’ veelgeprezen en bejubelde programma voor de uitroeiing van malaria is ook gevaarlijk experimenteel gebleken. In 2010 financierde de stichting een proef met een experimenteel malariavaccin dat bij 1.048 van de 5.949 kinderen in de proef 51 Afrikaanse baby’s doodde en nog andere ernstige gevolgen had, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuiptrekkingen.

Toen Gates in 2010 zijn 10 miljard dollar toezegde voor een “decennium van vaccins”, zei hij: “De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat worden er nu ongeveer 9 miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien wel 10 of 15 procent terugdringen”.

Als dat nog steeds het doel is – en met zijn wereldwijde Covid-vaccinatieprogramma dat nu wordt uitgebreid tot kinderen van nog maar vijf jaar over de hele wereld nog beangstigender ambitieus – wordt het dan niet tijd dat hem wordt gevraagd hoeveel kinderen hij bereid is op te offeren voor zijn zaak?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeftVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom praat er nooit meer iemand over Zweden?
Volgend artikelHet falen om het bestaan van het virus te bewijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Gates weet precies dat de covid-vaccins uiteindelijk dodelijk zijn dus wereldwijde genocide veroorzaakt, bij zowel volwassenen als kinderen.
  Hij zit hier totaal niet mee, omdat zijn doel juist is om de aarde fors te ontvolken.
  Dit lukt hem dus uitstekend met de verplichte, genocide covid-vaccins!

 2. Vraag het ook de media, die waarschijnlijk ook flink uit de geldstromen hebben opgestreken en daarmee de zeer eenzijdige spreekbuis werden van deze suversieve structuren.

 3. Overigens zullen regeringsleiders, media werknemers, politie het leger etc. die nu ijverig meewerken de bevolking te onderdrukken met geweld en leugens, uiteindelijk OOK niet ontkomen aan het dodelijke vaccin.
  Omdat het gros van de mensheid is overleden door het vaccin, zullen zij ook moeten ook sterven omdat zij dan nutteloos en overbodig zijn geworden volgens de doelstellingen van de elite….

  • Dat ze de Rothschilds ook meenemen, die zullen met het virus geen probleem hebben, omdat zij zelf het virus zijn, samen met Klote Schwab, Fauci, en een hoop andere sukkelaars, je kan als mens, overheid, regeringen, kortom, je kan de macht niet door één familie in de wereld laten beheersen, deze mensen dienen ook niet voor een rechtbank te komen, ze kopen zich toch weer uit, de doodstraf, is nog een humane oplossing.

 4. De elite heeft duidelijk aangetoond volstrekt meedogenloos te zijn gezien de huidige wereldwijde vaccins- genocide!!
  Al die overheids- idioten en media die ijverig de dictaten van de elite nu braaf uitvoeren wanen zich hierdoor veilig, maar dit is schijnveiligheid….
  De elite gaat immers een wereldregering vormen.
  Bij een wereldregering krijgt iedere wereldburger o.a via centrale banken een ( basis ) inkomen die met 1 druk op de knop wordt geblokkeerd bij geen slaafs gedrag.
  Daarbij krijgt iedereen een internet identiteit om voor 100% bekend te zijn bij de elite.
  Wie zich op internet niet braaf gedraagt wordt van internet afgesloten.
  Door grafeenoxide in je lijf via de vaccins, is daarbij iedere burger 24/7 controleerbaar.
  M.a.w bij een wereldregering en digitale wereldmunt wordt de wereld centraal bestuurd door de elite, zodat controlerende instituten grotendeels overbodig zijn geworden.
  Daardoor zijn al die lui die het eigen volk als uitvoerend radartje nu fanatiek onderdrukken eveneens overbodig geworden en worden dan als nutteloze idioten vervolgens gedumpt door de elite via o.a de verplichte vaccins.
  Zo gaan psychopaten immers met hun medemens om.
  Maximaal gebruik maken van je medemens totdat zij overbodig cq nutteloos zijn geworden voor hen en dan meteen worden gedumpt.
  Want voor mij is het nogmaals overduidelijk dat de elite een stel meedogenloze psychopaten zijn….!

 5. Mensen kunnen heel veel, wat zij niet hebben en wij wel is de massa, men dient wel wakker te worden, of wacht men gewoon maar af tot er duizenden en duizenden doden gaan vallen, zoals het spreekwoord helaas zegt, ” wie niet luisteren wil moet voelen” gaan ze dan pas wakker worden, ze kunnen niet zeggen, “wir haben es nicht gewusst”. Degene die nu niet eens de moeite doen om zich te informeren, (nee, liever op vakantie, met een gifprik) gaan wel degene zijn die het hardst gaan staan roepen, door wat hun is aangedaan.
  Zo is het steeds die het grootste lawaai hebben zijn ook de oorzaak, het zijn degene die gehoorzamen die alles naar de filiestijnen helpen.

 6. Ach waar maakt men zich druk om waarde Spirit .
  Je hebt volkomen gelijk .
  Wat er nu aankomt is idd veel groter .
  Ze kunnen aan het eind boven op de bergen vermoorde mensen gaan staan “ze hebben gewonnen”
  En verrek . wat denk je komt er een gebeuren aan die ze niet kunnen tegenhouden.
  https://www.niburu.co/37-artikelen/wereld/16688-planeet-x-komt-rap-dichterbij
  De eindtijd is zowie zo aangebroken .
  Ik neem aan dat U ook al lang genoeg mee gaat om te herinneren dat je vroeger meekreeg om bij een atoom aanval enof aardbeving onder de tafel moest gaan zitten .
  Mensen werden getraind om in geval van een atoom aanval massaal de door het rijk uitgevente stalen petjes op te zetten met bijgeleverde weg kop cursus . (de atoombom) 😛
  Vroeger stond op de muur geschreven in grote kalk letters (God komt) waarvan akte .
  Een grapjas schreef daaronder (Klaas ook)
  Tijd voor koffie . 😀
  Zolang ik deze nog bezit .
  Fijne dag .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in