Globalist frontman legt in zijn eigen woorden uit waarom hij denkt dat de wereldbevolking moet worden geruimd

In zijn eigen woorden en door de jaren heen heeft Bill Gates toegegeven dat het zijn doel is om de bevolkingsgroei te verminderen, met de nadruk op vaccins, abortus en controle van de gezondheidszorg.

Video en berichtgeving via Newswars.

Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin

  Bill Gates geschokt door "krankzinnige samenzweringstheorieën" over Covid-19
Vorig artikelDreigend voorbeeld: zo meedogenloos is de gezondheidsdictatuur in Spanje!
Volgend artikelBijna 40% van de Amerikaanse mariniers hebben het experimentele mNRA-vaccin geweigerd, voornamelijk uit angst dat het te snel ontwikkeld werd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. maakt niet uit wat die gestoorde, van zichzelf overtuigde, gek zegt , dat ie nog levend rondloopt vind ik eigenaardig als ie toch vind dat er te veel mensen zijn , ik zou zeggen toe maar bill laat zien hoe het moet

  • Johanna
   PRECIES HETZELFDE GEDACHT, WAAROM HIJ EN ZIJN VROUW EN VERDERE FAMILIE NIET VORAAN STAAN OM VAN DE AARDE AF TE STAPPEN OM
   HET GOEDE VOORBEELD TE GEVEN.

 2. Als je zelf onderzoek zou doen (zoals “jullie” dat altijd zeggen), kom je erachter wat hij hier echt zegt. Hij wil overbevolking tegen gaan door mensen met name in Afrika de middelen (waaronder dus vaccins) te bieden om kindersterfte tegen te gaan. Hierdoor hoeven families in Afrika geen 10 kinderen te nemen in de hoop dat er genoeg overleven om voor hun ouders te kunnen zorgen. Dat is wat Bill Gates zegt en niks anders.

  • Wat wil je hiermee zeggen.
   Dat Gates toch echt alleen maar zuivere bedoelingen heeft?
   En het eigenlijk juist goed met ons voor heeft.

 3. Frontnieuws…ik denk dat op basis wat Bill Gates en zn foundation hebben gedaan in India en Afrika al genoeg is om hem inhumaan te beschouwen. En gezien zijn status vele malen gevaarlijker als Hitler. Maar Klaus Shwab haf ook al gewaarschuwd dat dit hele gebeuren veel erger zal zijn dan de 2e wereldoorlog. Het klinkt bizar. Maar in dit quasi veilige land voel ik mij onderdrukt. En er is notabene geen volksvertegenwoordiger omdat ze niet eens een kabinet kunnen formatteren. En Trump waar ik altijd zo bang voor wad. Ik dacht dat hij op zijn leeftijd nog wel een keertje een knopje wilde indrukken. En achteraf blijkt dat hij alleen maar om muren gaf. Nouja…bouw een muur. Die staat er ff. Maar deze listige manier van de 3e wereldoorlog even langs brengen als een nieuws bericht waar de meeste mensen nog steeds niet van kunnen geloven dat het zooooo diabolisch is geplande. Daar willen mensen niet in geloven. Ik raak steeds meer vrienden kwijt. Omdat ik zogenaamd gevaarlijk ben? Omdat ik gewoon gezond ben van lichaam en geest. Maar m’n buren zijn allemaal ouderen en die wijzen naar mij. En tegenover m’n huis ligt een mooie grote speeltuin. Eindelijk wordt ie weer gebruikt. Komen er een paar kinderen over mijn stoep. En il hoor…he ouwe vrouw. Jij moet hier weg.???? Dus ik draai om. Staan er 6 kleine jongetjes van maximaal 7 jaar oud. Dus ik vraag..was het leuk dat de speeltuin Eindelijk weer open is. Ja natuurlijk zegt die grootste. Maar zegt hij u hoort hier niet. Je moet weg. En ik zeg…nou dat zal moeilijk worden want ik woon hier. Maar je lijkt mij een slimme gast. Wat wil je later worden? Hij zegt..in de zorg. Il denk..waaaaat? Maar ik reageerde normaal door te zeggen..maar dan moet je juist voor mensen als ik zorgen. Hij zegt..nee hoor. Want jullie zijn er dan niet meer. Als je niet zelf kan lopen en je hulp nodig hebt bij domme dingen dan moet je weg….. ik heb nog kort met z’n moeder gesproken. Maar dat hielp niks. Zij zei dat hij een beetje in de war was door de afgelopen tijden. En dat hij het vast niet zo bedoeld had. Maar hij stond daar met een hele groep van zijn leeftijd. En wat ik maar bleef horen was dat ik weg moest. Er was geen plaats voor mensen als ik. Heel erg verwarrend. Zeker omdat we sinds kort ook weer mensen dichterbij zien en horen. Ik was zo blij. Maar nu kan ik niet ophouden te huilen. Ik heb zelf geen familie meer. Dus wat zou het muj uitmaken wat ze met de planeet doen. Maar ik hou nou eenmaal van mensen. Ookal zijn ze soms zo dom en egoïstisch en gericht op doelen die ik niet perse deelde. Maar het was fijn om te kunnen ontwikkelen in deze ondertussen duidelijk ‘multiculturele samenleving. Maar ik was echt op m’n hart getrapt toen ik echt het idee kreeg dat m’n handicaps en leeftijd mij plotseling tot ongewenst in de maatschappij wordt belasterd. Door kinderen notabene. Wat leren ze tegenwoordig nog op school. Heel veel sterkte voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in