Logo van de Wereldgezondheidsorganisatie. Foto: WHO website.

Biologische oorlogvoering epidemioloog Dr. Meryl Nass heeft gewaarschuwd dat het “One Health” concept van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dieren en ecosystemen op hetzelfde niveau zal plaatsen als mensen.

In een interview met de onafhankelijke media-organisatie Bright Light News in Brussel, België, zei de gediplomeerde internist en antrax-deskundige dat onder leiding van het pandemieverdrag van de WHO en de voorgestelde wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), het gespecialiseerde gezondheidsagentschap van de Verenigde Naties gecentraliseerde bevoegdheden krijgt die de soevereine regeringen van de 194 lidstaten vervangen, schrijft Newstarget.

Nass legde uit dat onder “One Health” dieren en het milieu dezelfde status krijgen als mensen.

“Een van de methoden die worden gebruikt om de WHO meer macht te geven, is een concept dat in 2012 in Davos op het World Economic Forum werd uitgerold. Dit concept stelt dat de menselijke gezondheid niet geïsoleerd kan worden bekeken. Maar in plaats daarvan moeten we de gezondheid van dieren, planten, het milieu, watersystemen of ecosystemen samen in aanmerking nemen,” merkte Nass op.

“In dit verband mogen artsen niet meer naar gezondheid kijken. In plaats daarvan moeten we ecologen en dierenartsen, pathologen, enzovoort erbij betrekken. Denkt u nu dat de WHO dieren gaat verheffen tot de status van mensen? Nee, het gaat mensen verlagen tot de status van dieren.”

Ze voegde eraan toe dat WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus pandemieën kan uitroepen bij de enkele dreiging van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang. Hij kan ook een wereldwijde lockdown afkondigen voor noodsituaties op het gebied van klimaatverandering.

  Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 - 2024 bekend gemaakt

Congres neemt wet aan die beoogt een nationaal “One Health Framework” te ontwikkelen

In december 2022 heeft het Congres een wetsvoorstel aangenomen en tot wet verheven dat wordt gesteund door de American Veterinary Medical Association (AVMA). Het wetsvoorstel beoogt de ontwikkeling van een nationaal “One Health Framework” dat de federale activiteiten ter bestrijding van uitbraken van zoönosen zal coördineren en de paraatheid op het gebied van de volksgezondheid zal bevorderen.

De tekst over One Health is afkomstig uit een ander wetsvoorstel, de “Advancing Emergency Preparedness Through One Health Act (HR 2061/S 681)”, en draagt het Department of Health and Human Services (HHS) en het U.S. Department of Agriculture (USDA) op samen te werken met andere relevante federale departementen en agentschappen om het nationale kader te ontwikkelen.

“De door het Congres aangenomen One Health-wetgeving zal de paraatheid van de natie voor ziekten die zich tussen dieren en mensen kunnen verspreiden, helpen versterken,” zei AVMA-voorzitter Lori Teller. “We zijn allemaal getuige geweest van de aanzienlijke bedreiging die zoönotische ziekten vormen voor onze samenleving. Nu dieren, mensen en het milieu meer dan ooit met elkaar verbonden zijn, juicht de AVMA het Congres toe voor het nemen van deze cruciale stap voorwaarts in de volledige implementatie van een One Health Framework, zodat we de volksgezondheid beter kunnen beschermen.”

De goedkeuring van de wetgeving werd geprezen door Dr. Bruce Kaplan, medeoprichter van het One Health Initiative.

“De goedkeuring van deze langverwachte One Health Framework-bepaling door het Congres is hartverwarmend en ik ben verheugd”, aldus Kaplan. “Mijn vurige hoop is echter, zoals Winston Churchill zei: ‘Dit is niet het einde. Het is zelfs niet het begin van het einde. Maar het is misschien wel het einde van het begin.”

  De globalisten gaan over tot de DOODFASE van de menselijke uitroeiing

De wet draagt de relevante federale agentschappen op om binnen een jaar een voorgesteld kader aan het Congres voor te leggen. De AVMA zei dat zij met de wetgevers en de federale agentschappen zal samenwerken aan de uitvoering van de wetgeving.

Bekijk hieronder de videoclip van Bright Light News’ interview met Dr. Meryl Nass.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom artsen tegen u liegenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTijdens de eerste pogingen tot een tegenoffensief leden de Oekraïense troepen de grootste verliezen in maanden (Video’s)
Volgend artikelGrote gok in aanloop naar stormachtige tegenwind
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. De gekochte media speelt een heel belangrijke rol in het corona narratief, de WHO is een van de grootste vijanden van de wereldbevolking, ook de behandel protocollen van de mensen die in 2020 aan de beademingsapparatuur werde gelegd waarvan 88% stierf kwam van de WHO, voorts is de hele medische beroepsbevolking zó gecorrumpteerd dat de honden en géén brood van lusten.

  *
  Ik heb niets met politici van doen maar deze bagger columnist stookt het vuurtje nog eens bijzonder hoog op, wat zijn het voor lieden met hun hoge voorhoofden en hun abstrakte denkwijzes.

  *

  Columnist maakt Gideon van Meijeren uit voor ‘dwergnazi’ en ‘populistische pisvlek’

  Ophef over een column van André Manuel in Tubantia. Hij schrijft daarin dat Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren een populistische pisvlek, gefermenteerd urinezuur, een lispelende schimmelinfectie en een absolute schande voor het ware fascisme is, en dat hij in een Adolf Hitler-pyjama slaapt.

  “Hij is een lamenterende drol. Een pratende wrat. Een dwergnazi. Een uit zijn darmkanaal stinkende lafbek. Een blanke,” aldus Manuel.

  Van Meijeren reageert op Twitter: “Mensenkinderen, wat een intense haat komt er uit Manuel. Had nog nooit van hem gehoord, maar ik voel nu toch compassie met hem en wens hem graag een beetje meer liefde in zijn leven. Verder motiveert het mij vooral om keihard door te gaan in onze belangrijke strijd!”

  https://www.ninefornews.nl/columnist-maakt-gideon-van-meijeren-uit-voor-dwergnazi-en-populistische-pisvlek/

  • Die andre manuel is een gemankeerde boerenlul uit diepenheim. Dat is een groenlinkse deug gemeente in twente waar veel mensen wonen die zgn. heel sociaal en cultureel betrokken zijn. Graaf sander schimmelpenis komt ook uit die buurt. Gideon komt uit doetinchem. Tubantia wordt gerund door een voormalig nsb’66 er, daan bonenkamp(bewaarder).

   • Tussen 1952 en haar dood in 1971 woonde Bernhard van Lippes moeder Armgard (1883 – 1971) in huis Warmelo in Diepenheim. Ze had tien man personeel in dienst, uiteraard gefinancierd door haar lievelingszoon Benno; hij was uit liefde voor zijn moeder met Juliana getrouwd. Het moge duidelijk zijn dat zijn mammie en maîtresses een bom duiten kostten, vandaar nam hij zijn toevlucht tot  het aannemen van steekpenningen.
    De dodenmis (requiem) voor Armgard werd geleid door een jezuïet!
    Een andere ingezetene van deze plaats was Marie Anne Tellegen (1893 – 1976), tussen 1945 en 1959 directeur van het kabinet van de koningin.

 2. Ik volg de planning en belangrijke gevolgen kan ik overzien.
  En dan?
  Ik kan zo ongeveer niks tegen deze totalitaire ideologieën.
  Het enige wat voor mij als kleine jongen overblijft, is mezelf terug trekken in mijn eigen kleine wereld.
  Eten drinken en meer verzamelen en wachten op de storm.
  Want die is ondertussen aan het uitgroeien tot een F5.
  Sterkte allemaal 🔥🙏🪓💪

  • Ik heb medelijden met alle weldenkende jonge mensen. Daar voel ik me echt rot over. De rest kan barsten.
   Hou vol, Timbre. Mss komt er ooit weer licht in jouw bestaan…

  • En toch heeft volgens de officiele statistiek meer dan 10% van de 18-plussers in Nederland geen coronaspuit gehad. Dat lijkt weining, maar Lenin, DE ervaringsdeskundige in het creeeren van revoluties heeft ooit gezegd dat het slechts 5000 goed georganiseerde mensen nodig heeft om een revolutie te creeeren. Er is dus nog hoop. Ik denk nl. dat het niet voor niks is geweest dat ze ineens uit het niets gestop zijn met de corona waanzin.

   • Beste Mensen

    Sorry
    Maar een zwak begaafden uitbeeldings zich uitgebeeld
    Immers
    De Rand debiele Ego wezens genaamd mensen komen niet eens in dat opgesomde rij voor
    De walgelijkste dieren genaamd mensen
    De Aller laagsten
    Die , gevallenen , bevinden zich buiten de boot
    Die horen nog de manier te vinden om in de Boot te kunnen komen
    Anders …. bay bay zwaai zwaai toedeloei…

    Liefde inzich is ook hun namens schrijver dezes gegund

    Het Allohmtegenwoordige heeft alles evenveel rechten toe bedeeld

    Vrijheid Blijheid

    Moge een ieder wezen gelijk zijn
    Alles heeft het volste recht om te mogen leven op de manier zoals die het willen
    Dus niet alleen die genen die buiten de boot zijn gekukeld
    Dobberend in een plas water
    Verbeelden alles de baas te mogen spelen
    Men mag proberen hier als de bliksem mee te stoppen
    Alles is gelijk aan elkaar
    Every thing is equal to each other

    Dank U

 3. Als we allemaal nee blijven zeggen dan kunnen ze uitrollen wat ze willen, dan is het kansloos. Heel simpel eigenlijk.

  • Hoeveel mensen hebben bij de eerste corona-ronde meegedaan?
   Precies, en ik vertrouw dat geprikte zooitje voor geen meter.
   Die gaan gewoon verder mee in deze totale vernietiging.

   • Timbre mei 15, 2023 at 14:36

    Juist Timbre binnen een paar maanden van overheidsindoctrinatie droeg bijna iedereen een mondkapje, je zag ze zelfs alleen in hun auto met dat ding op hun schapenbek, ongelofelijk.

    • De Belgische wielrenner Remco Evenepoel heeft cabalfestijn de Giro in Italië verlaten wegens … corona. ‘Gelukkig’ droeg hij tijdens de thuisreis naar apenland België een mondkapje.

     • Ik kijk geen nieuws, lees soms de krant nog wel om te zien wat er voor leugens in staan. Maar nu snap ik de opmerking over Italië die ik vanavond hoorde. Natuurlijk was die flink aangedikt door de angst en verontwaardiging die die persoon voelde. Ondanks de prikken toch nog zieken…. Zo erg in Italië…

 4. De Reaguurder Hola had hier al verschillende keren over gepost. Niemand boeit het.
  Dus, zoals gebruikelijk, always an hour late and a dollar short. Dat is de mens en zijn geliefde parasieten voor je. En zo doet iedereen er aan mee – MSM, Alternatief, het maakt niet uit.

  En jij gaat mee in het zinkende schip.

  Bedankt, ieg, Hola, voor je aandacht hiervoor.

 5. De WHO heeft niks te zeggen! Ik wist 15 jaar geleden al dat die gifspuiten zouden komen! Depopulatie is hun nr 1 en vergeet dat niet! Ik werk nergens meer aan mee en vooral niet voor dit corrupte kabinet en overheid. Ik weet dat ik het recht heb om geweld te mogen gebruiken als ik mij bedreigd voel bij een corrupte overheid en kabinet! Dus politie slaven gaan het straks voelen!
  Ik zie het nog wel gebeuren dat miljoenen mensen Nederland gaan verlaten en een nieuw bestaan gaan opbouwen in een BRICS land of land waar je nog redelijk kan leven.

 6. Ik heb ook concrete plannen om in 3 jaar hier weg te zijn. Naar een land wat hier niet aan mee doet. Winnen zullen ze niet, zover zal het niet komen. Maar ondanks dat kan tegen die tijd wel heel Nederland overstroomt zijn met nep vluchtelingen uit alle delen van de wereld. Tevens een economie die helemaal kapot is gemaakt en diverse belachelijke wetten.

  • Concrete plannen heb ik niet,maar veel perspectief ook niet.Dus ik blijf.En vlucht niet.
   Hiermee veroordeel ik niemand,Als je het beter kunt krijhen,moet je dat zeker doen.
   Dat doet ieder levend wezen,van insect tot vis tot zoogdier!

  • Waar ga je van leven? Dat is de hamvraag. Iets opbouwen in een ander land is niet zo eenvoudig. Voordat je weet hoe het echt werkt ben je een miljoen armer. Spreek uit ervaring.

 7. Als de hoge “heren” het hebben over “het ruimen van de kudde”
  en over “nutteloze eters”, dan weet je toch al hoe ze over ons denken.
  Ik denk dat we beter hen z.s.m. ruimen dan andersom.

 8. WEF is poppenkast. Ze hebben geen macht.
  Geen geld. Ze verpieteren binnenkort.
  Je denkt toch niet dat zij macht krijgen?
  Plannen hebben ze nog veel meer!
  Een reuzendik draaiboek met gruwelen.
  Maar denk vooral in Licht en lach ze uithet broodnodige dat zij van jouw willen is jouw angstzweet.

  • Eerlijk gezegd heb ik al van het begin gedacht dat al die karikaturale, lachwekkende en absurde plannen nooit tot een eindpunt zullen komen; het leven zal wel niet meer als voorheen zijn, meen ik…

  • Ze hebben wel degelijk macht, DANKZIJ DE KUDDE, dat is nu juist het enge en zeer gevaarlijke.

   Van binnenuut in alle landen geïnfiltreerd, biologische en osychologische oorlog en ze kondigen alles aan zonder de consequenties.

   Ik zit in een heel onrealistische nachtmerrie.

 9. Ik heb al eerder 7 jaar lang een bedrijf gehad in Azië, maar door een wereldwijde slechte economie kocht niemand meer mijn producten. Men had geen geld er voor.
  Nu zit ik te denken aan het toerisme. Corona heeft me geleerd dan men moet en zal op vakantie kunnen gaan.

  WEF zal niet aan de macht komen hier in NL en ergens anders, maar wie weet hoeveel schade ze aanrichten, bovendien hoeveel rare wetten en dan inmiddels zijn goedgekeurd en hoe snel zijn die in deze slakkengang democratie weer beëindigd. Alles is peperduur geworden hoelang voordat al die graaiende multinationals (lees o.a. supermarkten) hun prijzen terug brengen naar normaal?

  Ik verwacht dat het herstel zo traag als een slak zal gaan. Al gaat het snel dan nog wil ik hier weg.

 10. WHO en de politiek profeet…..mhmmmmm
  Laat ik in het ecchie een aangeboren(en uit een ander bestaan…eerdere levens …een gruwelijke hekel hebben aan zogenaamde autoriteiten of namaakmensen die menen iets te mogen opleggen aan andere…VRIJE MENSEN ?
  Daarom….geen cel in mijn lijf die zal buigen voor dit soort genetisch afval…..NOOIT.

 11. Dat emigreren heeft zo weinig zin, vele coöperaties c.q staten zijn net zo erg of nog erger. Zo leek Hongarije veel voordelen te hebben. Maar daar zijn vele toegepaste regeltjes een gruwel voor zelf nadenkende mensen vergeleken hier. Het punt is dat andere coöperaties weer hele andere bedrijfsvoorschriften hebben, dan in deze postzone. Die je dan ook weer allemaal van moet weten over hoe en wat. Daar je ook enkel kan emigreren als een horige aan een bepaalde coöperatie en niet als een soevereine levende mens. Daar de WHO spreekt over 194 lidstaten dat is dus bijna de gehele wereld.

  Wetten zijn zo enkel op toepassing op horige en niet op de soevereine levende mens. Daar de WHO net als al die andere instituten alle privaat bedrijven zijn, dus officieel zou jij met al die privaat bedrijven een contract van moeten hebben. Anders hebben zij geen bevoegdheden over jouw. Maar daar wordt al decennia over heen gewalst door deze privaat bedrijven, alsof zij bevoegd zijn over jouw. Ook door de zelf benoemde macht van waar je nu woont of verblijft.

  Daar ze praten over besmettelijke ziektes en er niet naar gekeken wordt op individu niveau en dat (huis)artsen niets meer over menselijke gezondheid mogen spreken. Dat dit over gelaten moet worden aan dierenartsen en virologen e.d. Zeggen ze eigenlijk met andere woorden, dat zij gaan definiëren wat zij als een besmettelijke ziekte beschouwen en zo iedereen en alles willen verplichten om door hun voorgestelde maatregelen te accepteren. Anders ben jij een crimineel in hun zienswijze. Daar ze alles en iedereen zo over de zelfde kam geschoren kunnen onderwerpen, kan het dan zomaar gebeuren dat ze mensen net als de runderen nu, met grote coderingslabels in hun oren moeten rondlopen of zo iets dergelijks. Dit klinkt belachelijk maar daar geven de coöperaties zelf toestemming voor dat de WHO dan alles mag bepalen in de door hun uitgeroepen noodsituatie. Of dat zij alles op de wereld gaan besproeien met zoutzuur, om zo alles te kunnen ontsmetten. Maar ontsmetten van wat? wordt dan niet genoemd. Want jij bent akkoord gegaan met hun voorstel. Daarmee geef je alles weg aan hen en ben je afhankelijk aan de grillen van hun overgeleverd.

  Dit is het meest krankzinnige voorstel die er maar bestaat. Dan is de 1 wereld heersmaatschappij een feit.

 12. Ook nu weer ongelofelijke verwondering.
  Er was en is niets waarvoor ophokplicht, ruiming dier of mens in algemeen belang ooit nodig is geweest.
  Ja, als de mensen in die digitale concentratiekampen komen dan krijg je ziektes zoals in de trieste bio industrie.
  Maar pandemieën hebben nooit bestaan!
  Dus geen normale reden om lijfeigenschap af te dwingen.

  Psychopatenzooi.

 13. Er gaat vanzelf een keer iemand schieten op dat tuig……..en daar vráágt dat tuig om.
  Geen medelijden meer mee. Geen mededogen. Niets.
  Misschien een afvalverbrandingsoven oprichten voor dat soort, en met de energie een stadswijk van warmte voorzien. Geen enkel ander nut.

 14. Wellicht kan te zijner tijd ; behandeling
  Pandemie wet wordt even uitgesteld;

  Iemand,
  namen noteren op FN wie voor en tegen hebben gestemd
  2e kamer heb ik ook niet.
  Of waar ik dit kan vinden… 🧐

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in