Billionaires Success / flickr (CC BY 2.0 DEED)

De langdurige persoonlijke chef-kok van Bill Gates heeft bekendgemaakt wat zijn voormalige werkgever op tafel zette voor zijn eigen gezin en raad eens – er was geen plantaardige nepvleesburger of synthetische, uit laboratoria gekweekte biefstuk te bekennen.

Ook was er geen krekel, insect of meelworm te bekennen aan de eettafel van het gezin Gates in zijn paleis in Medina, Washington, Xanadu 2 genaamd, schrijft Baxter Dmitry.

Terwijl Gates zijn giftige, in laboratoria gekweekte en plantaardige, ultra-verwerkte producten aan de consument opdrong, werd zijn eigen familie streng verboden om zich tegoed te doen aan deze Frankenfoods en stond zijn eigen eettafel vol met biologisch en grasgevoerd mager rundvlees, zalm en andere natuurlijke producten die Gates heeft gezworen buiten het bereik van gewone consumenten te prijzen ten gunste van insecten, insecten en in laboratoria gekweekt rundvlees.

De schaamteloze hypocrisie is genoeg om je te laten stikken in je door het WEF goedgekeurde krekels, maar het wordt nog erger als je te weten komt wat de laatste onderzoeken zeggen over de producten van Gates en hoe slecht ze precies zijn.

Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Toen hij in 2021 zijn boek “How to Avoid a Climate Disaster” (Hoe een klimaatramp te voorkomen) rondbazuinde, vertelde Gates aan de MIT Technology Review dat “alle rijke landen zouden moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees.”

Volgens een nieuwe studie verhogen de synthetische vleesproducten van Bill Gates echter het risico op ernstige hartaandoeningen en vroegtijdige sterfte.

Onderzoekers van de Universiteit van São Paulo en het Imperial College London beoordeelden het dieet van meer dan 118.000 inwoners van het Verenigd Koninkrijk in de leeftijd van 40 tot 69 jaar.

Uit het onderzoek, dat maandag werd gepubliceerd in Lancet Regional Health, bleek dat degenen die de nepvleesproducten van Bill Gates aten binnen enkele maanden ernstig ziek werden.

  Terwijl de NAVO een oorlogsmachine op windkracht belooft, zegt Greta niets over Duitsland dat weer kolencentrales gaat openen

Onderzoekers ontdekten dat voor elke 10% toename van plantaardig voedsel, het risico op overlijden door hartaandoeningen met 20% daalde.

Maar toen de toename van plantaardig voedsel afkomstig was van Bill Gates’ ultraverwerkte plantaardige vleesproducten, was er een toename van 12% van het aantal sterfgevallen door hartziekten.

Alleen een kwade genius als Bill Gates kon een manier vinden om fruit en groenten in stille moordenaars te veranderen.

Dr. Eszter Vamos, co-auteur van het onderzoek, wees op de misleidende marketing en de publieke perceptie van plantaardige producten als gezond.

“Terwijl ultraverwerkte voedingsmiddelen vaak als gezonde voedingsmiddelen op de markt worden gebracht, suggereert deze grote studie dat plantaardige ultraverwerkte voedingsmiddelen geen beschermende gezondheidseffecten lijken te hebben en gekoppeld zijn aan slechte gezondheidsresultaten,” zei ze.

“Slechte gezondheidsresultaten” is een understatement voor degenen die de nepvleesproducten van Gates consumeren.

Als het plantaardige vlees van Gates er niet voor zorgt dat je sterft aan een hartaandoening, dan zal zijn in het laboratorium gekweekte vlees je vrijwel zeker een agressieve vorm van kanker geven.

Het is aangetoond dat het in laboratoria gekweekte vlees van Gates kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die worden gebruikt om het te produceren.

Zoals Dr. Shawn Baker zo vriendelijk uitlegt, is in het laboratorium gekweekt vlees eigenlijk “eetbare kanker.”

Ondanks het gebrek aan testen voor het experimentele product, heeft de FDA groen licht gegeven om het product van Bill Gates uit te rollen naar Amerikaanse consumenten.

Maar het wordt nog erger. Wacht maar tot je hoort hoe ze het Frankenfood in je eten proberen te smokkelen zonder dat je het doorhebt.

Joe Rogan had gelijk over Ivermectine en hij heeft gelijk over het neppe plantaardige vlees van Bill Gates.

Zoals Rogan uitlegde, zijn de slecht smakende ultra-verwerkte producten die ons worden opgedrongen door de globalisten verschrikkelijk voor het land en giftig voor mensen om te consumeren.

  China heeft het totale vermogen om de idiote "Groene Agenda" te dwarsbomen die Westerse Anti-China idioten pushen

Het feit dat “plantaardig vlees” nergens in de natuur voorkomt, zegt genoeg.

Het enige positieve is dat het makkelijk te vermijden is – wat helaas niet gezegd kan worden van Bill Gates’ in laboratoria gekweekte kip en rundvlees nadat de FDA heeft bepaald dat er geen labels nodig zijn.

Niet alleen insecten worden zonder onze toestemming ons voedsel binnengesmokkeld. Het is ook in het laboratorium gekweekt rundvlees, ook bekend als eetbare kanker, en mRNA.

Zie in de video eens hoe comfortabel Gates zich voelt als hij opschept over het pompen van mRNA in miljoenen boerderijdieren die bestemd zijn voor het bord.

Bill Gates houdt ervan om voor God te spelen en te denken dat hij kan experimenteren met het menselijk ras.

In plaats van te zorgen voor de dieren die ons als voedsel zijn gegeven, proberen Gates en de elite ze voortdurend na te maken in laboratoria.

De resultaten zijn Frankenstein-achtig spul en als de regering haar zin krijgt, eten we dit allemaal bij elke maaltijd en we zullen het niet eens weten omdat er geen etiketten nodig zijn.

De mainstream media waren erop gebrand om Joe Rogan en iedereen die de waarheid sprak over Ivermectin te vernietigen. Nu steunen ze enthousiast de uitrol van het in laboratoria gekweekte vlees van Gates.

Maar de mensen worden wakker en regeringen weigeren Bill Gates en zijn trawanten toe te staan om gekweekt vlees aan de massa op te dringen wanneer is aangetoond dat het product zeer kankerverwekkend is.

Italië werd het eerste land dat synthetisch vlees verbood op zijn grondgebied.

Hier in de VS heeft de staat Florida dit voorbeeld gevolgd nu gouverneur De Santis stappen onderneemt om de agenda van het WEF te verbieden om de mensheid te dwingen over te stappen op een dieet van insecten en nepvlees.

  Al Gore zegt dat 'klimaatverandering' een 'wereldwijde geestelijke gezondheidscrisis' veroorzaakt

“Florida onderneemt actie om het doel van het World Economic Forum te stoppen om de wereld te dwingen tot het eten van in laboratoria gekweekt vlees en insecten,” kondigde de website van de gouverneur aan.

“Vandaag vecht Florida terug tegen het plan van de mondiale elite om de wereld te dwingen om in een petrischaaltje gekweekt vlees of insecten te eten om hun autoritaire doelen te bereiken,” zei DeSantis in een nieuwsbericht.

“Onze regering zal zich blijven richten op het investeren in onze lokale boeren en ranchers, en we zullen ons rundvlees redden.”

Het persbericht van De Santis bewijst dat er één groot probleem is voor Bill Gates en zijn globalistische trawanten. Wij zijn ze op het spoor en onze boodschap heeft zich wijd en zijd verspreid en wordt nu geïmplementeerd door gouverneurs van belangrijke Amerikaanse staten.

Vergis je niet, we zijn aan het winnen.

Het voelt misschien niet altijd zo en we hebben nog steeds veel vijanden en critici te verslaan, maar de mensen worden wakker en dankzij mensen zoals jij die het woord verspreiden over de echte agenda van de elite, beginnen de plannen van de globalisten aan de randen af te brokkelen.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe naoorlogse dilemma’s van Rusland in Oekraïne
Volgend artikelAmerikaanse staat klaagt Pfizer aan voor het doden van miljoenen mensen door COVID-prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. De titel zegt al genoeg om het artikel niet te lezen ligt toch voor de hand net als dat de elite niet gevaccineerd is.
  Papier vulling

 2. Zoals altijd met de satanisten; Do as I say, not as I do!

  Zij zijn knettergestoord, WIJ zijn knetterdom. Ze doen het al duizenden jaren hetzelfde en wij blijven er in trappen. Maargoed… ze hebben zo gigantisch veel macht dat ze ons 24/7 als slangen hypnotiseren, dus het is ook niet zo gek dat de meeste mensen in een diepe hypnose in deze sekte blijven gehoorzamen.

  • Theme juni 19, 2024 Bij 09:15

   De onderzoeksgegevens liegen niet Theme, zo’n 90 procent is reeds hersendood, 8 procent denkt te kunnen denken en de rest 2 % kan onafhankelijk kritisch denken, het zou een Godswonder blijken te zijn om te denken dat men 98% van het publiek van gedachten te kunnen veranderen.

   • @AJ…
    Op de schaal dat we verandering nodig hebben, is verandering een traag proces. Ik weet niet of we het gaan redden, maar er is maar 1 Einstein nodig om iets revolitionair te veranderen. Dus we hebben maar 0,00001% van de 2% onafhankelijke denkers nodig om iets revolutionairs te bedenken, dat zou in theorie zonder al te veel problemen moeten kunnen lukken.

    Mac Guyver kwam ook pas tot geniale oplossingen als hij onder druk stond 🤭😂😜

 3. Het is en blijft een psychopatische zieke geest.
  Ik begrijp nog steeds niet dat een amarikaan hem nog niet om zeep heeft geholpen. Want daar ligt het probleem,amerikanen die laf zijn en hem niet willen uitschakelen.
  Amerikanen zijn dus ene heel laf volk, erover schrijven heeft geen zin. Uitschakelen wel.die man moet dringend het zwijgen worden opgelegd ,hoe dat maakt niet uit.

  • De meest angstaanjagende kracht voor de dood komt van de mannen die met rust gelaten wilden worden.

   Ze proberen hun hele leven hun eigen zaken te regelen en te zorgen voor zichzelf en degenen van wie ze houden. Ze weerstaan elke impuls om terug te vechten, omdat ze weten dat daaruit een onafwendbare en permanente verandering van het leven zal voortkomen. Zij weten dat op het moment dat zij terugvechten, de levens zoals ze die hebben geleefd, voorbij zijn.

   Op het moment dat de mannen die met rust gelaten wilden worden, worden gedwongen om terug te vechten, wordt dat een vorm van zelfmoord. Ze vermoorden namelijk letterlijk wie zij vroeger waren.
   Dat is de reden waarom deze mannen, die met rust gelaten wilden worden, wanneer ze gedwongen worden geweld te gebruiken, met ongenadige wraak vechten tegen degenen die hun vroegere levens hebben verwoest.

   Ze vechten met rauwe haat en een gedrevenheid die niet kan worden doorgrond door degenen die alleen maar spelletjes spelen van politiek en terreur. Ware terreur zal aan de deur van deze mensen komen, en ze zullen schreeuwen en smeken om genade. Maar het zal aan dovemansoren gericht zijn bij de mannen die gewoon met rust gelaten wilden worden.

   Uit een reactie op NFN geknipt en geplakt. De satanisten pesten de mensheid net zo lang tot de mensheid boos wordt en dan gaan ze slachtoffer spelen. Alles om een reden te creëren om de mensheid te labelen als vijand/gevaar en de mensheid te doden. Maar ze hebben fouten gemaakt en nu is het wachten tot wij de namen van de 100 familiesdie de mensheid bezitten, met elkaar gaan delen. Want het gaat overal over, behalve over de 100 families die dit allemaal organiseren.

  • niet hij alleen er lopen er bij hem nog tientallen personen rond die de aardbodem ook mogen verlaten ! je hoeft helemaal niet lang na te denken welke personen het zijn .

 4. Ook rond veiligheid zijn er nog veel onbeantwoorde vragen. Om de celculturen te laten groeien, gebruiken sommige bedrijven bijvoorbeeld onsterfelijk gemaakte cellen, die technisch gezien precancereus en/of volledig kankerachtig zijn. Andere bedrijven gebruiken embryonale stamcellen of cellen van levende dieren. 
  De reden voor het gebruik van onsterfelijk gemaakte cellen is omdat normaal gedragende cellen zich niet voor altijd kunnen delen. De meeste cellen zullen zich slechts enkele tientallen keren vermenigvuldigen voordat ze verouderend (oud) worden en afsterven.
  Dit zal niet werken als het je bedoeling is om duizenden kilo’s weefsel uit een klein aantal cellen te laten groeien. Daarom gebruiken ze onsterfelijk gemaakte cellen die geen uitschakelaar hebben voor hun replicatie en die zich voor onbepaalde tijd kunnen delen.
  Vleesvervangers die op deze manier worden gekweekt, kunnen daarom worden gezien als tumoren, aangezien het vlees volledig bestaat uit voorstadia van kanker of kankercellen. Is het veilig om tumoren te eten? Wij weten het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in